Listen to the Music

Sitter och lyssnar på B.E.P låten Meet me halfway tycker den är riktigt bra faktiskt kankse lyssnat på den tio gånger idag, men kan inte rå för det tycker verkligen att den är bra..

Nej nu tänke jag spela litte GH med syrran var jättelänge sedan jag spelade och jag är rätt så bra och har haft lust att spela länge men det är ingen som har velat spela men idag så blir det jag och syrran som kör lite GH..

Hoppas alla har fått en trevlig start på veckan.

Listen to the Music

Sitter och lyssnar på B.E.P låten Meet me halfway tycker den är riktigt bra faktiskt kankse lyssnat på den tio gånger idag, men kan inte rå för det tycker verkligen att den är bra..

Nej nu tänke jag spela litte GH med syrran var jättelänge sedan jag spelade och jag är rätt så bra och har haft lust att spela länge men det är ingen som har velat spela men idag så blir det jag och syrran som kör lite GH..

Hoppas alla har fått en trevlig start på veckan.

301109

Ja nu sitter jag och väntar på at Stygga flickors klubb, annars gör jag faktiskt inte så mkt.
Jag har iaf packat upp min väska med min kläder efter att ha sovit hos pojkvännen i helgen och slängde allt i tvätten så att det blir rent kände att dem skulle behöva tvättas då jag har slappat i dem och sen varit ute.

Sen så blir det en promenad med Emma måste planera lite inför lördagen o litte annat säkert, sen när jag kommer hem så ska jag fixa med rummet som jag gör ganska ofta men måste göra det, får sådan ryck ibland att jag måste fixa lite saker.

Nej nu ska jag kolla klart på programet sedan blir det en promenad..

Meet me Halfway

Imorse så var det tänkt att jag skulle upp vid åtta tiden och ta ut Milton, men problemet var det att mitt alarm inte var igång så gick upp vid tio och Emma fick gå upp och ta ut Milton vilket hon har gjort hela helgen då jag sovit borta. Sorry Emma

Men iaf nu sitter jag och kollar på One Three Hill missade avsnittet igår så ser på reprisen idag, snart blir det iaf att ta mig upp o städat rummet och ta ut Milton när han väl vaknat. Men idag tror jag bara att jag kommer att ta det lugnt och dona och fixa lite såklart..


Trevlig Första advent med glögg och saffranslängd

Hejsan eller rättare sagt God Natt för jag tänkte faktiskt gå och lägga mig tror jag, känner mig rätt så trött faktiskt och skulle vara skönt för att en gångs skull lägga sig i god tid.

Ja min första advent har varit riktigt mysig, det blev först en familje middag och efter det så blev det att kolla på Playa del Sol och Parlamentet och det var riktigt roliga avsnitt, sen så var det filmdags med familjen och glögg drickande med Saffranslängg och pepparkakor och det var så otroligt gott. Dock så blev det bara en halv film för mig då jag ville se på Paradise Hotel, jag har ju redan sett mitt stora feta grekiska bröllop som man har sett ett x antal gånger.

Lördag blev Tacos med en massa filmer

Dagen började med att jag vaknade vid ett tiden, så jag klev upp nästan direkt för att inte känna mig dålig för att inte få allt för dåligt samvete att jag sov borta hela dagen. Så ställde jag mig och lagade Brunch till mig och pojkvännen, sen så kollade vi lite på film.

Senare på dagen så kom Thomas och Danne till oss och vi bestämde oss för att köra en filmkväll och laga middag, då vi åt Tacos sedan en massa godis och chips samt glögg och 4st julmust.
Så det blev en lyckad bakis dag iaf, sen så kollad vi på Robert Gustavssons film, Zombieland och Jennifers body som faktiskt var riktigt dålig. Men så såg min lördag ut iaf

Fredagens händelser

På fredag så var jag som sagt gick jag ut, vi började med att vara hos Micke där vi åt hamburgare o pommes och så blev det att dricka lite det var jag, Marcus, Micke, Mario, Dario och Benne som var hos Micke och vi hade det otroligt roligt.

Sen vid tio tiden så bar det iväg in mot stan där vi bollade lite fram och tillbaka om vart vi skulle sen så stod vi iaf i kön till Grodan och när vi väl kom in så kom inte Micke, Dario och Mario in så vi fick gå ut efter en kvart men då bestämde vi oss för att dra till Medusa inte så ovalnigt iaf, där mötte vi upp Emma, Helena,Jossan,Kalle och Kalles brosor och vi hade det riktigt roligt.
Sen när Medusa stängde så blev det att ta sig till Centralen för lite donken och sedan nattbussen hem, men när vi tar natt bussen hem så märker vi att den inte stannar i Sollentuna utan en bit därifrån så vi fick gå i en haltvimme för att komma hem i kylan och jag skakade som ett asplöv när vi kom in och sov med två täcken hahaha..
Men det var en otroligt lyckad kväll.

Lägger upp bilder senare.

I see your face drop

Ja nu sitter jag här och tar det lugnt och funderar på att koka lite nudlar skulle faktiskt inte sitta så fel jag hör hur min mage kurrar, men väntar en stund till kanske..

Just nu sitter jag som sagt framför datan och har Milton sovandes vid fötterna den lille gulleplutten och lyssnar på lite musik otroligt skönt när jag är själv hemma uppskattar dem stunderna faktiskt, tycker det är otroligt viktigt med egen tid, något alla borde ha någon gång under veckan..

Ikväll så blir det lite festande det är aldrig fel tycker jag, det blir att föra hos en utav Marcus kompisar i Rotebro sen kommer vi att dra vidare till Harry Be James ett utav mina favorit ställen faktiskt firade min 18 och 19års dag där med alla vänner och har alltid lika roligt.. Sen så ska det bli så otroligt kul och får träffa pojken har saknat honom otroligt mkt, så ska bli trevligt och gå ut med honom och våra vänner.
Planen var ju först att vi skulle ta det lugnt men vi ändrade på det, jag hade först tänkt köra en vit helg innan jag fyller år vilket är nästa helg och jag håller redan på o smider planer med vad jag ska göra med min vänner det kommer iaf bli otroligt lyckat iaf..

Jag och älskling på nyårsafton vid tolvslaget. Älskar dig

Solen skiner och det är fredag kan det bli bättre?

Ja jag hade iaf glömt att stänga av mitt alarm idag så det ringde vid åtta tiden, men jag stängde av och sen blev det att jag låg och vred och vände på mig sen så gav jag bara helt enkelt upp och gick upp ur sängen gjorde mig en kopp te med lite skorpor till..

Sen så kollade jag på tv4 play på kvällsöppet och jag har dock inte sett dessa bilder på grisarna förssen nu och jag kan bara säga herregud, att folk kan behnadla djur såhär med ett hål i ryggen elr ögat eller att det ligger halvdöda kultingar i boxar bland andra levande griser som äter utav dessa döda sen är det alltså 90st gisfarmar som faktiskt har fått en anmälningen vilket jag absolut inte tycker mer än rätt, för vem kan må bra utav att se sina grisar lida bara för att dem sedan ska slaktas. Jag känner själv efter dessa klipp att jag kommer tänka efter om jag verkligen vill äta gris då det är såhär djuren behandlas. Sen tänkte jag även på att i USA så har dem djurpoliser och är det någon som vanskött sina djur så kan dem få två års fängelse och 10 000 dollar i böter det är något vi bör införskaffa i Sverige tycker jag att ge folk straff för deras dåliga behandling utav djur...


Sen så var det ju det här med Dokusåpor och jag måste hålla med att vi tycker det är roligt och kolla, vi älskar när något händer och jag tycker det är tråkigt om jag  kollar på en dokusåpa och det int blir något bråk eller liknande. Sen så var det ju självklart kan jag hålla med denna Christian som tyvärr kanske fick en dålig vinkel i media om att det faktiskt finns skillnader för att i Robbinson är det tävlingar då de kan vinna mat eller få imunitet etc, samtidigt som att det måste lära sig att överleva på ön och på det sättet så är det en så kallad "finare"  dokusåpa. Sen om vi exempelvis kollar på Paradies Hotel så var det folk som hade sex första natten, eller att dem får en massa sprit och igår står en brud och grindar på bordet, dem får en massa god mat dem lever ett lyxliv medans dem i Robbbinson lever det hårdare dem letar mat dem gör allt för att överleva..

Nej nu ska jag inte skriva mer tänkte jag utan jag ska hoppa in i duschen och ta en lång dusch sen blir det att kolla på mammas pojkar ännu  en dokusåpa men jag erkänner jag tycker det är roligt..

261109

Ja idag så har jag som sagt gått upp vid åtta tiden och varit med Milton den lilla hundvalpen, sen så gick jag ner till ICA för att köpa mat till mig och Emma och till en stor överraskning fick jag laga maten *haha*.
Sen så  hyrde jag två filmer det blev borta bäst hemma värst, den var riktigt bra och mycket goda skratt, sen så kollade vi på Transfomer två den var riktigt bra faktiskt mycket bättre än ettan tyckte jag iaf.

Sen så har jag inte gjort så mycket faktiskt, men nu blir det att slå till på ännu en film med syrran sen så blir det nog att sova måste få i mig en god sömn.  Imorgon blir det iaf och träffa pojkvännen och först blir det nog att åka till Kista då han vill shoppa lite, så jag får kolla på lite kläder som jag kanske ska önska mig till min födelsedag.


God natt

God morgon God morgon

Jag måste säga att jag faktiskt är glad att jag är uppe så pass tidigt som jag är eller tidigt och tidigt, men det är iaf bättre än att sova bort dagen och vakna vid ett..

Men  nu sitter jag här med en kurrande mage och ska fixa lite frukost har jag tänkt mig med varm O'boy det låter inte så fel tycker jag. Ska vara hemma idag med för att vara riktigt 100% frisk sen blir det att träffa älsklingen imorgon vi har inte setts på jättelänge så saknar honom otroligt mycket..
Sen så blir det att fixa med lite rentvätt och städa mitt rum tycker jag har för mkt saker i rummet, vill att det ska vara snyggt och rent, sen blir det nog ett bad senare ikväll men det får vi helt enkelt se för jag börjar med frukosten och sen blir det bara att se vad dagen har planert mer för mig..

Ville också lägga upp dessa snygga bilder på J.B från The Hills


Men jag tycker nästan att han och Audrina skulle bli tillsammans igen, vad tycker ni?
Sen så hittade jag denna bild på J.B, Audrina och Lauren,  dem ser otroligt glada ut iaf.

Somethings I want



Ett par Twilight Converse skor, vill dock inte ha dem men dem var grymt snygga.




Nu kommer vi till Smyckena och alla är ifrån H&M, en utav mina favoritaffärer







Nu är det bara ett problem pengarna, kanske ska köpa mig en lott imogon och har jag tur kanske
jag vinner 50 000kr

Ett gott skratt förlänger livet

Idag har jag legat i sängen idag, känner mig lite bättre faktiskt men vaknade dock kvart över ett även fast jag mår dåligt så vill jag inte sova bort en dag, vill ändå vara uppe i god tid..

Sen så har jag  inte gjort så mkt har precis ätit en god middag med familjen, alltid roligt med en familje middag med att bara sitta och prata lite med familjen. Nu sitter jag och kollar på Scrubs som ger mig som sagt många goda skratt som förlänger livet.
Har även myst ner mig i min säng med en kopp te och hoppas att jag kommer bättre imorgon, om jag gör det så kommer jag ta mig ett gott bad och en lång dusch..

Sen så hoppas jag att snart finna mig ett jobb, jag vet inte hur länge jag kommer att klara av att sitta hemma och göra sysslor hemma bara skulle kännas så bra med ett nio till fem jobb och bara arbeta, det är något som jag verkligen saknar..

Inte en sådan givande dag för mig

Ja nu har jag typ legat i sängen cirka hela dagen och nu har jag bäddat ner mig och kollat på DH, har ju missat ett x antal avsnitt men det går ju repriser på söndagar, men nu sittar elr snarare ligger och kollar på tv.

Måste bara säga att jag kollade på Ztv en snabbis och turen jag hade då  det var en repris av Rocky och Drago som var en otroligt bra serie och jag tycker att Tilde Fröling är otroligt cool älskar hennes klädstil

Den är så otroligt Cool, håller ni inte med?


Nej men tänkte iaf säga God Natt för slutet på denna dag, blir nog mer bloggning imorgon.

Förlåt för min dåliga uppdatering idag

förlåt har inte skritivt  på hela dagen , men jag vaknade iaf runt åtta imorse och kände mig si så där men nu verkar det som jag har förkyling sitter nämligen hära med ett stort täcke över mig, samt rining näsa och sedan så känner jag mig så otroligt seg i min kropp så är väl en förkylning som är påväg..


Men har som sagt inte gjort så mkt idag har lagat mat till familjen blev köttfärspaj med sallad och satan i gatan vad gott det var, sen så har jag köpt mig lite skvaller tidningar (Nu och Chich) och lite sjukling godis och snart blir det att göra en stor kopp te , tyvärr är mitt Lusse te slut så får ta något annat istället men det är okej..

Nej nu ska jag kolla på Scrubs och ta de lugnt men det blir nog ett inlägg lite senare ikväll, hoppas ni andra mår bättre än jag.

Smile Back

Ja nu sitter jag här återigen och bloggar lite och kollar på One Three Hill som alltid är lika bra tycker verkligen om den serien, sen sitter jag här proppmätt för jag har lagat en god middag till mig och Emma det blev lövbiff med champinjoner, gullök, syltlök och cornichons i en god sås med fullkorns pasta som satt perfekt för min kurrande mage..

Nej nu ska jag kolla klart på OTH, sen får vi se vad som händer denna eftermiddag.

God förmiddag

Ja nu är klockan snart halv etta och jag har tagit promenader med Milton , bäddat sängen och Emma har vaknat till liv och håller mig sällskap här i mitt rum och vi sitter och kollar på sprängaren..

Jag börjar känna att min mage kurrar efter mat men tror inte att någon är hungrig..

Tidig uppgång och The Office

Ja idag har jag äntligen inte sovit bort hela dagen, jag har varit upp sedan klockan åtta och det känns faktiskt riktigt skönt. Nu så är det bara jag och Milton vakna, mamma var också vaken men hon åkte till jobbet så nu är det bara jag och lille Mille som väntar på att något roligt som ska hända förutom att han somnade nyss roligt så sitter här ensam..


Men sitter iaf och kollar på The Office som är riktigt roligt, sen får vi se vad som händer denna dag.. Funtar på att kanske städa rummet vika kläder och lite annat.

Slutet på ännu en vecka

Nu sitter jag inne i mitt rum och kollar på Bridget Jones på trean och bara tar det lugnt, känns så tråkigt att jag sovit bort hela dagen då jag började i tjugo i två.. Men iaf  så har jag varit lite med Emma och Johanna snackat lite skit med dem, riktiga flummisar båda två men på det positiva sättet..

Sen så blev det middag då  det blev Snittsel som satt som smäck i magen, sen så blev det choklad pudding till efterrätt och det var ännu godare har jag inte ätit på länge..

Men tänkte iaf säga God Natt för ikväll ska bara mysa upp mig framför tv:n, det är mina planer för kvällen. Och nu är det bara två veckor kvar till min 20års dag som jag längtar..

En rolig blogg

Ni måste kolla in denna sjukt roliga blogg som Emma och Johanna har skapat där det kommer finnas video klipp, och en massa galna historier!






4 av 5 toaster; Spagat  glida bak, NEEEEEJ

Lite bilder från både fredag och lördag






Lördag en rolig utekväll med tjejerna

Ja igår var jag som sagt ute, det började med att jag mötte upp Sofie i hornstull sen så gick vi hem till Louisa där det verkligen var jättefint tycker jag, riktigt mysigt då hon hade tänt en massa ljus och så drack vi lite vin sen så kom Alina också och vid tio så bar det av till Hotell Malmen vilket faktiskt var riktigt roligt.
Vem jobbade där som vakt då, jo Bobby från mammas pojkar vilket jag tyckte var lite roligt samt vissa andra också, efter tag så drog Louisa hem då hon skulle jobba idag. Sen kom iaf Sandra till oss och det var riktigt roligt, sen så var Sofie också tvugen att gå för att hinna med sin buss ut till värmdö och Alina drog också vidare hem.

Så tillslut så satt jag och Sandra kvar och jag kan bara säga att vi hade det riktig roligt mycket skratt och flummande, sen så stängde malmen så vi drog vidare till Medusa lite otippat men så var vi där dock var det lite tråkigt då allt folk var alldeles för fulla och inte fattar vinken. Så när klockan började närma sig tre så bar det av till Slussen där Sandra åkte hem till sig och jag åkte till liljeholmen fick vänta på min t-bana där och kom hem runt halv fyra tror jag.. Men det var en riktigt rolig Tjejkväll som måste göras om, och ja malmen var faktiskt ganska roligt och vara på där man kunde sitta och prata och ta en cider och lyssna på skön musik..

Jag ska lägga upp bilder senare måste  bara lägga in alla kort från min kamera..

Har Audrina en ny kille på g ?


Det ryktas om att The Hills brunette Audrina Partridge har hittat en ny hunk efter att Justin Bobby har fallit för pojkväns tjuven Kristin Cavallari men hon har uppgraderat sig tycker jag det är nämligen Mark Salling från succse serien Glee,



man får väl  hoppas att detta rykte är sant för det är ett passande par och hon förtjänar någo bra efter hennes on and off förhållande med den kära J.B.



Nej nu ska jag klä på mig och sminka mig ikväll blir det lite vin drinkande hos Louisa med Sofie och det kommer bli roligt som vanligt och kan tänka mig mycket flabb men  det är så vi är och vi har alltid lika roligt ..

I'm goning to the Shower

Ja jag har faktiskt varit vaken sen klockan tolv men har legat i sängen tills nu sitter hära med min baksmälla hehe. Men det var iaf otroligt roligt igår åd vi först var hemma hos Johanna det var jag, Emma och Ninni så satt vi och kollade på Idol och dansa loss och snacka skit. Sen så bar det av till Medusa där vi hade det roligt gick runt och snackade sen så blev det lite dansande, men  sen så kände vi att det var dags att bege oss hemmåt men först ett stopp vid en korvkiosk sen bar det av hem och bums i säng..

Bilder kommer Senare!!!

Nu ska jag iaf hoppa in i duschen o tvätta ur röklukten ur mitt hår, och hoppas attt jag piggnar til för idag ska jag o SOfie till Louisa..

It's a good friday

Ja nu har jag hunnit komma hem och lagat middag till mig och syrran sedan blev det en diskning och en lite promenad med lek med Mitlon..

Men sen så måste jag bara säga att jag var ju som sagt och kollade på premiären av New Moon och gud vad bra den var tyckte jag var bättre än ettan och jag tycker att man blir mer sugen på Jacob nu, men iaf den är ett måste och se jag satt helt insjuken i filmen  vädligt bra och jag hade min förväntingar som New Moon slog, skulle kunna se den igen faktiskt.

Men nu sitter jag i mitt rum och målar naglarna ska snart sätta på mig lite smink och byta kläder sen bär det av till Johanna för att kolla på Idol och en eventuell utgång, har ju dock inte så mkt pengar men det kommer nog fungera iaf.

Ni får ha en sådan trevlig fredag

It's a good friday

Ja nu har jag hunnit komma hem och lagat middag till mig och syrran sedan blev det en diskning och en lite promenad med lek med Mitlon..

Men sen så måste jag bara säga att jag var ju som sagt och kollade på premiären av New Moon och gud vad bra den var tyckte jag var bättre än ettan och jag tycker att man blir mer sugen på Jacob nu, men iaf den är ett måste och se jag satt helt insjuken i filmen  vädligt bra och jag hade min förväntingar som New Moon slog, skulle kunna se den igen faktiskt.

Men nu sitter jag i mitt rum och målar naglarna ska snart sätta på mig lite smink och byta kläder sen bär det av till Johanna för att kolla på Idol och en eventuell utgång, har ju dock inte så mkt pengar men det kommer nog fungera iaf.

Ni får ha en sådan trevlig fredag

Nu blir det bio premiär av New Moon

Nu sitter jag här i mitt rum ska strax hoppa in i badrummet och borsta tänderna och sen blir det att bädda sängen min..Sen så blir det att åka och se på världspremiären av New Moon och jag tycker det är så otroligt spännande, vi ska möta upp några kompisar vid tolv tiden sen vid halv ett börjar filmen så kommer sitta där helt indruknad i filmen som jag gjordeTwiligt var på världs premiären av den med.


Men nu måste jag kila så att jag och syrran kommer iväg i tid och så..
Sen blir det iaf att åka hem få i sig något i magen, sen ska jag och Emma dra till Johanna och kolla på Idol tror jag aja vi får se vad som händer ikväll..

En liten nattlista när man inte kan sova

1. Har du ett par rosa string? Nej gillar inte string
2. Vem var den senaste du pussade? Min pojkvän
3. Vad har du för bhstorlek? Det är privat
4. Trivs du med det? Ja det gör jag
5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? Jag vet inte riktigt har rätt många kill kompisar så det är nog ett par stycken.
7. Vad gjorde du inatt? Kollade på tv o tog de lugnt
8. Och i förrgår natt? Exakt samma sak
9. Vad gör du innan du ska sova? Kollar på tv
10. Kan du prata med din mamma om allt? Ja i princip, men ett privatliv är alltid skönt att ha
11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? Ja det hade jag abolut gjort
12. Har du varit gravid? Nej det har jag inte.
13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? Ja det är klart, men känner mig för ung för att vara förlovad
14. Choklad eller glass? Choklad, gud vad sugen jag blev på det nu
15. Push-up eller T-shirtbh? Hmm, T-shirtbh inte ett fan av Push-up
16. String eller hipsters? Hipsters
17. klackskor eller gymnastikskor? Converse
18. Kjol/klänning eller jeans? Jeans

TIO FAKTA
1. Hemstad/ort? Stockholm
2. Hårfärg? Ljusbrunt
3. Längd? 1.75
4. Frisyr? Mittbena och långt
5. Ögonfärg? Grön, brun och gul. Väldigt udda färg
6. Skostorlek: 40
7. Humör? Trött och uttråkad

TIO SAKER OM DITT LIV

1. Har du nånsin varit kär? Ja absolut är det nu
2. Tror du på kärlek? Ja det är klart.
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? Nej det har jag inte
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? Nej
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? Jag vet inte riktigt, har aldrig fått reda på det iaf
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? Nej absolut inte
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? Nej det har jag inte
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? Nej absolut inte
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? Inte vad jag vet
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej, atraktion men inte kärlek


TIO SAKER
1. Kärlek eller pengar?
Kärlek
2. cider eller öl? Cider
3. Dag eller natt? Dag
4. One night stand eller förhållande? Ett förhållande
5. Tv eller internet? Internet

6. Pepsi eller cola? Pepsi
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll? Beror helt vilket humör jag är på
8. Färgfoto eller svartvita? Svart vita det är så himla fint
9. Telefonkontakt eller face to face? Face to face
10. Bilddagboken eller myspace? Inget utav dem

HAR DU
1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut?
Nej, har aldrig smitit ut heller
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? Nej absolut inte
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? Säker någon gång, men det är mänskligt
4. Har du hoppat bungy jump? Nej
5. Har du nånsin varit med i en olycka? Nej
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? Det skulle aldrig ske eller jag skull aldrig orka
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? Nej aboslut inte
8. Har du nånsin gått på bio ensam? Nej faktiskt inte
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? Ja abolsut. Min pojkvän
10. Har du nånsin tyckt att världen är super? Ja absolut

KÄNSLOR
1. Saknar du någon just nu?
Min pojkvän, som varit sjuk inte setts på över en vecka
2. Är du glad? Nja mer trött
3. Är du fundersam? Absolut
4. Är du uttråkad? Det kan man gott säga att jag är
5. Är du tysk? Ja en liten del tror jag
6. Är du italienare? Nej
7. Är du fransk? Nej
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Ja det har dem varit nu i 15 år

OM DIG
1. Hur mycket är klockan just nu?
00.31
2. Namn? Joanna
3. Vart bor du? Stockholm
4. Hur många barn vill du ha? 2st
5. Vill du gifta dig? Någon gång i framtiden
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? Skär den
7. Har du ätit sushi? Ja och jag älskar det
8. Favoritglass? Pigelin
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? 1
10. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? Ja en vitlögn kanske hit och dit.
11. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? Ja klart dem har
12. Har du syskon? Ja 1
13. Har du ljugit på någon fråga? Nej
14. Har dina föräldrar ljugit för dig? Inte vad jag vet
15. Har du varit full den här månaden? Ja det har jag
16. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? Ja lite faktiskt
17. Har du borstat tänderna den senaste timmen? Yes det har jag
18. Har du pussat någon som är fyra år äldre? Ja
19. Har du haft sex med någon som är tre år äldre? Nej
20. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? Ja min pojkvän är 24 och jag 20

FYRA GREJER
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen?
Nej
2. Har du en hund? Ja min Lille Milton
3. Sover du helst själv eller med någon? Med någon
4. Tror du på spöken? Ja det gör jag

SKULLE DU
1. Skulle du vilja vara längre?
Nej
2. Skulle du vilja väga mer? Nej
3. Skulle du vilja ha sex nu? Ingen komentar
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? Nej jag ska sova nu.



Living for the moment

Just nu så sitter jag och kollar på Paradise Hotel på deras parcermoni och vill verkligen inte att Stefan åker ut, han verkar ju vara en trevlig kille.

Sen har jag haft en litet gympass med Emma som jag sa igår att jag skulle göra och självklart så känns det som att jag har tränat både magen och i armarna..

Sen så har jag inte gjort så mycket mer faktiskt, men jag kommer nog gå att hämta mina nystryka kläder och lägga in i mina lådor, sen blir det att försöka gå i säng tidigt..

För imorgon blir det att gå på premiären av New Moon , vi lyckades få tag i biljetter vi är åtta personer som ska gå vid  medbogarplatsen vid halv tolv på dagen, kan knappt vänta på att få bänka mig på biografen och kolla på den efterlängtade filmen då jag läst alla böckerna.

The girl behinde the mask

Ja nu har jag precis tryckt i mig en god middag som pappa lagat det blev fisk med ris otroligt gott var det iaf.. Sen så har jag ju som sagt strykt det sista av kläderna och nu tar jag bara det lugnt. Men nu sitter jag och funderar starkt på att ta mig ett litet bad det var jätte länge sedan jag badade och det skulle var så extremt skönt att ha lite avslappning..

Nu tog jag en lång sovmorgon idag igen

Halli Hallå!

Idag har jag tagit mig en sovmorgon tråkigt nog och det blev en ganska långa sådan till klockan tolv då pappa väckte mig tack gode gud för det. Sen så har jag precis kollat på How I met your mother som alltid har lik roliga avsnitt..

Om ett tag efter jag druckit upp mitt  te så ska jag sätta gång med att fortsätta att stryka det var visst tvätt som inte har blivit stryken som jag trodde så det för jag fixa idag iaf..


Cops och te

Ja nu har jag strykt klart tvätten samt gjort rent i Muffis kattlåda så att den är ren och fin, sen så har jag självklart kollat på de två senaste avsnitten av The Hills och The city Bra avnistt var det iaf.

Sen så kom Emma in och tjatade på att vi skulle göra ett litet träningspass så med mycket om och men så gick jag med på det och kan bara säga att jag känner av träningen, vi tränade mage, ben, ruuuumpa etc otroligt skönt var det iaf en gång till imorgon har vi sagt också så att man får lite bättre kondis då jag röker och snusar och ja jag vet att det är otroligt äckligt men så är det, fast jag röker bara när jag festar och snusar när jag bara tar de lugnt..

Syskon kärlek i sann anda

Nu  sitter jag och kollar på Cops med en kopp Lusse te och en snus under läppen *mumma*


Hoppas ni får en trevlig lill lördag eller så kanske ni bara ska ta det lugnt ikväll som jag för löningen är ju nästa vecka..

Nu känner man sig fräsch och mätt

Ja nu har jag precis ätit en god lunch som pappa tillagade det blev biffar med potatis, borccoli och sås och skälvklart lingonsylt det enda jag kan säga är MUMMA.

Sen så har jag duschat och smörjt in mig med brun utan sol och jag känner mig så otroligt fräsch och snart blir det att glutta på Stygga flickors klubb och efter det så kommer jag att stå ett x antal timmar och stryka så att jag får mer ren tvätt och jag måste säga att jag verkligen älskar lukten av nytvättade kläder.

Nu sitter jag iaf här med ett glas mjölk och en snus och njuter, men snart så kommer jag att sätta mig i rörelse med att stryka, sen får vi väl se vad som händer efter det..

Times stands still you get into my head


Favoritgodis: Lakrits, choklad
Är det nåt du absolut inte äter: Korvstroganoff(falukorv), pölsa eller stekt lax
Kläder just nu: Skjorta och mjukisyxor. Inte så snyggt
Musik just nu: Rihanna- Russian Rolette
Sommarplaner: Utomlandsresa och Gotland
Saft eller alkohol: Både och..
Hur många kuddar sover du med: 4st
Favoritväder: Soligt
Morgon- eller nattmänniska: Jag är absolut en nattmänniska
Sparare eller slösare: En riktigt slösare
Kommer du ihåg din första kärlek: Ja jag är tillsammans med han nu, han är min första kärlek.
Tror du på mirakel: Absolut
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2St
Bio eller promenad: En bio och en promenad
Stjärntecken? Skytt
Rädd för insekter? Ja SPINDLAR, äcklar mig så otroligt mycket
Största svaghet: Mitt heta temparment
Det här är jag bra på: Dansa, Diskutera och hålla ordning och reda runt omkring mig
Chips, morötter eller godis? Godis, men allt är gott
Pizza eller hamburgare? Hambrugare, är inte så förtjust i pizza
Skriver du dagbok? Ja ibland så gör jag faktiskt det, allt kommer inte upp på bloggen
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Har redan en tatuering, men en till kommer om inte fler, inga pirceringar förutom i öronen
Stökigt eller välstädat? Välstädat
Är du rädd för blod? Nja inte rikigt, tycker inte om att se blod men skulle inte kunna säga rädd
Saltar du på maten? NJa inte ofta faktiskt , smaka först salta sen beror helt på
Gillar du att sjunga? Heheh, till och från. När man pysslar med saker,står i duschen eller ute på krogen
Anser du att du är stark? Ja absolut det tycker jag
Brukar du sola? Ja sola när det är sommar, ibland sola solarium under vintern annars brun utan sol-
Vad gör du om du får hicka? Ja håller andan och dricker mycket vatten. Sen försöker min syster ofta skrämma mig..
Kaffe, te eller inget? Helst te, men nu blev jag faktiskt sugen på en kopp Kaffe

Morgonstund har Guld i min

Jaha nu sitter ja här igen, är stolt att jag gick upp vid åtta tiden hämtade lille Milton som viftade glatt med svansen så vi tog oss en liten promenad, när vi kom in så blev det mat till både mig, Milton och Muffis. Min frukost blev faktiskt inte som den vanligtvis brukar vara utan det blev en Grape frukt och 5 skivor annans med te och godmorgon Juice inte så dåligt och rätt så gott och nyttigt med..


Just nu sitter jag iaf och kollar på Djurpolisen Huston, älskar verkligen sådana program, var nu när dem skulle hämtade hundar som vanvårades så hade en hund redan dött satt fast i stängslet, att människor kan plåga djur på detta sätt är helt otroligt och driver mig till vansinne, om en människa kan behandla djur på ett så pass dåligt sätt hur frisk är denna människa då om den inte kan se att djuret lider??
Sen så har jag lite egna åsikter om saker som djurägare eller rättare sagt till hundägare, det är så att det finns en lag  att man ska ha sin hund kopplad då folk kan vara rädda eller som jag ha en liten valp som blir rädd när en stor hund springer fram och ägaren går kanske 20 meter framför gör mig riktigt irriterad.. Om en person säger till att du ska koppla din hund så spelar det ingen roll vad du säger om den är snäll, den vill ändå inte hälsa. Det är så att hundar sänder ut signaler till varandra som vi inte vet så snälla respektera när man säger till att ni ska koppla era hundar för det handlar om att man måste respektera andras åsikter eller space..

Min Kära Lille Milton som nu är 3månader

Inlägg 400

Ja så har jag nu skrivit 400 inlägg och hoppas att det har varit roligt och läsa lite om min vardag och en massa annat.
Just nu så sitter jag och kollar på Scorpion King och tar det lugnt, förut satt jag och spelade lite spel med Emma eller rättare sagt vi spelade Vilda Affärer , men det är ju så sjukt roligt och nu var det tredje gången i rad man vinner inte så fel inte så fel.. Sen har man tagit hand om sin rena tvätt och vikt ner i lådorna så det är också gjort men allt är inte stryket så får ta och göra det imorgon kanske.

Ja som sagt så blir det nog att gå och lägga sig snart då jag ska upp tidigt imorgon tänkte hoppa in i duschen innan jag far iväg  till Arbetsförmedlingen så kommer väl att få gå upp runt 7-8 tiden där så skulle sitta fint med att lägga sig i god tid och få i sig 8 timmars sömn..

Sen så tror jag att det kommer bli en fika inne i Slussen med Sofie efter arbetsförmedlingen och snacka lite skit med henne, sen tänkte jag även kolla in Louisas nya lägenhet har ju inte varit där ännu och det är på tiden att jag åker dit på ett litet besök tycker jag..


Ja det sumerar min kväll vad jag har gjort hittills, hoppas alla ni haft en bra kväll.

Sen så vill jag önskar er alla en God Natt

Scrub och en kopp Lusse te

Har läst lite bloggar oc nu går det ett rykte om att författaren Stepanie Meyer har skrivit en femte bok av Twilight och den heter nämligen Midnight sun och dem som älskar böckerna lika mycket som jag kommer nog li otroligt glada av att det kommer komma en femte bok, nu kommer Edward Cullens att vara huvudrollen i boken kommer om handla om hans liv innan Bella tydligen och jag kommer och vänta otåligt på att denna bok ska komma ut, vad otroligt roliga nyheter.

Just nu sitter jag iaf och kollar på Scrubs och innan dess så har jag diskat och lagat en otroligt god middag till mig och Emma det blev kräftstjärtar med paprika, champinjoner och gul lök i saffrans sås med pasta och det smakade mumma. Sen så har jag faktiskt inte gjort så mkt eller gjorde nyss en stor kopp med lusse te och myst ner mig..
Ikväll så är det Skorpion Kungen på tv den är faktistk bra enligt mig älskar sånna filmer..



Förresten skulle behöva lite tips jag letar efter ett Peace halsband, har dock bara hittat en ring och armband i silver som är otroligt fina, men om ni har några tips om vart jag kan hitta ett halsband i silver.

Otroligt fina smycken.

171109

Ja idag så har jag ännu inte hunnit med att blogga men har varit vaken sedan klockan tio imorse, då jag har hunnit stoppa i mig en god frukost det blev Lusse te vilket är så otroligt gott till det har jag ätit skorpor och en Grapefrukot otroligt gott,sen så har jag bäddat  i nya lakan i min säng så det kommer  bli otroligt skönt och sova i min säng ikväll..
Sen så har jag även varit inne på arbetsförmedlingens hemsida och sökt efter flera jobb samt skrivit in mig på vikariepoolen och hoppas att jag kommer få ett jobb snart, det ända jag måste göra dock är att hämta mina betyg på Åsö och sen åka till arbetsförmedlingen imorgon och få det  gjort så att jag får ett jobb så snart som möjligt, känner mig så otroligt rastlös sen så är jag så otroligt sugen på att börja jobba igen, efter att ha studerat på Komvux nu..

Snart blir det iaf att hämta min rena tvätt som mamma strök igår sen så hoppas jag att det snart blir mat för jag är så otroligt hungrig..
Så imorgon kommer det nog vara full rulle på mig kommer gå upp runt åtta åka til åsö hämta ut mina betyg sen så blir det raka vägen till Arbetsförmedlingen i Liljheholmen..

22.14

Nu har jag precis kommit in från en promenad med Milton som bara ville springa runt och leka och inte göra det han borde göra, men när man är valp så är det ju roligare att leka..
Innan det så kollade jag på två Johan Falk filmer med mamma och Emma det blev 4:an och 5:an och satan i gatan vad dem är bra tycker jag, blivit några utav mina favorit filmer.

Nu så sitter jag inne i mitt rum och bloggar lite och kollar på Paradise Hotel vilket är så otroligt roligt kan tänka mig att det kommer bli mycket drama och tårar som vanligt. Ikväll blir det nog att lägga sig tidigt så att jag går upp tidigt imorgon och gör något utav dagen och inte sova till klockan tolv som det råkade bli idag.. Kanske man träffar Sofie imorgon om hon har tid för mig ;)

Men vill bara avsluta med att säga God Natt.

Hittade fina bilder på The Hills Casten



Vem ska hon välja Justin Bobby eller Brody, vad tycker ni?





Sen så måste jag bara säga att jag älskar Audrina Partridge hår, även fast det är lite av en sommarfärg så tror jag att detta kommer bli min nästa frisyr för jag vill gör lite förändringar med min hårfärg.





Liten önskelista till min 20års dag

Jag fyller som sagt 20år den 6:e December och det ska firas ordentligt och satt nu inne och kollade lite på vad H&M har för roliga kläder man fyndar alltid något snyggt så tänkte visa lite av vad jag önskar mig..






Dagens första inlägg

Ja idag så var det meningen att jag skulle gå upp vid åtta men icke sa nicke så blev det inte utan jag vaknade vid tolv och jag hade lovat Emma att jag skulle ta hand om Milton imorse. Förlåt Emma, men tar honom imorgon..

Sen så har jag bädat sängen kollat lite på televisonen och sen så  och bar det av till vetrinären med Milton då han fick sin valpspruta vilket gick jättebra lite pipande blev det men annars gick det suveränt, lite truper är han..

Nu är jag iaf hemma igen och sitter här med en Latte i handen och bara myser men snart blir det att röra lite mera på sig och göra något utav denna gråa dag som gör att man känner sig så otroligt seg..
Var ju planerat att jag skulle åka till pojken idag, men han är tyvärr sjuk tråkigt nog så jag sitter och hoppas på att han blir bättre snart så att jag får träffa honom..

Some Pics från fredagens festande






151109

Nu sitter jag och kollar på Playa del Sol vilket är en otroligt rolig Serie, får mig alltid ett par goda skratt som nu när Mårten glider runt i en peruk *hahaha* sjukt roligt, sen blir det att kolla på parlamentet och vid tio blir det att se premiären av Paradise Hotel.

Sen så har jag lagat mat till mig och Emma det blev Wok med nudlar sen så har jag hjälpt till mamma med tvätten då vi hade tvätt tid klockan sju. Så snart blir det att hjälpa till och hämta upp all tvätt också kan tänka mig att det kommer bli mycket att stryka imorgon men det är bra då fördriver jag tiden här hemma..


Ska lägga upp lite bilder sen från i fredags.. Hoppas ni får en trevlig söndag!!!

Sweet Sweet Sunday

Ja idag har jag tagit lite av en sovmorgon vaknade runt elva tiden men har ännu inte stoppat i mig frukost vilket jag kanske borde göra då min mage kurrar lite till och från det enda jag har fixat fram är en stor kopp te, Lusse te för att var exakt men det är så sjukt gott visste inte att mamma hade köpt det men blev otroligt glad när jag fann det igår..

Igår så var ju som sagt våran kusin här vi firade hennes födelsedag och det blev att  äta en god middag med potatis gratäng med en pepparbiff och rödvinsås och det var verkligen otroligt gott sen så satt vi och snackade lite om allt möjligt i väntan på Kaffe sen så bestämde vi oss för att spela Vilda Affärer vilket är sjukt roligt har spelat det 3 gånger denna vecka och vunnit två gånger utav dem. men det slutade med iaf att vi hade spelat i över två timmar tror jag  så valde vi att sluta och kolla på film istället och det blev min bästa väns flickvän en otroligt bra film, sen så åkte min kusin hem till Solna och jag somnade nästan direkt efter jag lagt mig var så himla trött..

Idag har jag inget mer bestämt, ska försöka göra lite saker med attt städa i mitt rum det ligger massa kläder överallt och vill ha det rent och fint för då mår jag bättre..

Filmdag och födelsedags middag för kusinen

Idag så vaknade jag runt elva och sen så kollade man lite på tv och istället för frukost  blev det micro mat..

Igår har vi det riktigt roligt iaf Emma, Helena och jag kollade på Idol och förkrökade, fixa oss i ordning och snackade lite skit som vanligt. Sen drog vi till Göta ark och drack lite där och mötte upp Jossan, Kalle, Thompa, Oscar ,Emil, Sara och hennes kompis, sen runt halv ett tiden så skulle vi dra vidare men jag och Emma var lite trötta så vi drog hem istället..

Just nu sitter ja med Milton i famnen o kollar på Dumpa honom som är en otroligt bra film tycker jag, ikväll så kommer Sandra hit och äter middag vi ska fira hennes födelsedag idag genom en middag o tårta samt kladkaka. Nej nu ska jag kolla på filmen.

131109

Herregud idag är det fredag den 13:e jag är en person som verkligen tror på att det kan hända olyckor just denna dag även fast det är en skröna det har hänt mig saker just sånna dagar ett exempel jag gick in på 7-eleven köpte te och när jag tryckte på knappen kom det ut varmvatten och för mkt så skulle ta bort koppen och vad hamnade det varma vattnet jo det spillde jag ut på min hand som blev helt röd, jag kan bara säga att det var otroligt smärtsamt så Ja jag tror på skrönor, får hålla tummarna att inget händer idag då..

Sen har jag kollat på Mammas pojkar på Tv4 play alltså seriöst det är ju för roligt program det är ju taget från USA som det flesta serier är känns det som ibland, men gav mig lite skratt iaf. Sen så missade jag True Blood i onsdags så gick in och kolla på avsnittet och måste säga  att det är otroligt  bra faktiskt var riktigt kul när Alexander Skarsgård sa en svensk replik.

Nu sitter jag och pratar med Sofie om en massa möjliga saker, och nu sitter jag och kollar på Stygga flickors klubb som jag tycker är riktigt roligt dem är ju helt knäppa hehehe..
Nej nu ska jag kolla klart på det sen blir det att bädda sängen och sen hoppa in i duschen ni får ha de så bra så länge..


Take a breath and come yourself

Ja nu är jag iaf uppe, gick upp vid åtta idag och dagen började med en promenad med Milton sen så har jag kollat på ett avsnitt från How I met your mother som jag sett några gånger tidigare..

Nu sitter jag i min säng njuter av en kopp te och kollar på Animal Rescue vilket är otroligt bra tycker jag sen så leker jag lite med Milton.. NU tror jag iaf att jag kanske ska göra iordning lite frukost till mig för Milton har redan fått sin frukost men han ville hellere leka så då får han göra det.. Sen så väntar jag på ett roligt och intressant samtal från Sofie också alltid lika kul och få kunna prata ut sig=)

Sen blir det att hoppa in i duschen och tvätta ur hårinpackningen och etc, sen ska jag kanske ta en liten promenad det är ju aldrig fel..

God Morgon på er

Säger God Natt för Ikväll

Nu har jag precis kommit in från en promenad med Milton som bara sprang runt som en liten galning då han är nyvaken också, han kommer aldrig att somna kanske runt ett tiden om han känner för det nu springer efter mamma som också precis kom hem.. Sen måste jag bara säga att jag gått runt hela dagen med ett irriterat öga sjukt jobbigt då det kliar som satan och det är satan inte bättre men ska tvätta ansiktet så kanske det blir bättre.

Vad  har jag gjort ikväll då? Jo jag har spelat Vilda affärer med Emma och jag vann *YES* hon vann igår så det är inte mer än rättvis men jag vann och hon är lite av en dålig förolare så in your face Emma.
Sen så lagade Emma mat åt oss och det satt bra i min mage..

Men jag tänkte iaf stänga av datan för ikväll och ta det lugnt, tänkte göra en hårinpackning innan jag lägger mig samt en rengöring för ansiktet och lägga på lite brun utan sol så man får en fin lite brunare hy, har inte  pengarna till att lägga mig ett solarium..

Sen måste jag säga att jag kollade lite på Glee och denna herre var inte så ful han heter
Cory  Monteith
och serien är faktiskt rätt så rolig den hade 500 miljoner tittare i Amerika första avsnittet..


God Natt


121109

Nu är det som sagt redan torsdag och imorgon blir det utgång men innan det kommer det bli Idol med Emma och Johanna sen så ska vi möta upp Jossan Födelsdags barnet som ska firas hon fyllde 22år i måndags men vi bestämde att vi skulle gå ut imorgon istället, kommer bli otroligt roligt..

Idag så har jag fixat lite tycker om och pyssla lite till och från, får lite ryck  för mig och då börjar mina städfingrar att sätta igång hehehe.. Sen så har jag varit ute på några promenader med Milton den lille busiga valpen han är så otroligt söt..

Och nu sitter jag här med kära Datan och bloggar lite och kollar runt på olika bloggar , vem säger att man inte kan göra mer än en sak på en gång det är iaf inte omöjligt för mig, snart så blir det även mat för mig och Emma då både mamma och pappa jobbar så är det vi som ska stå för maten idag och då blir det tunnbröds rullar som faktiskt är otroligt gott.

Sen så har jag pratat lite med Sofie på luren om lite allt möjligt alltid lika kul och få snacka  av sig med henne och det är så underbart att få ha en vän som henne, som är en utav det närmaste av mina vänner otroligt glad för att vi fick kontakt sista året i gymnasiet och sedan dess har vi varit riktigt goda vänner. Sen så pratade vi lite då jag kanske ska till henne på lördag och festa lite mera hehe man måste passa på medans man är ung..



Sen så vill jag bara tips er alla som har en blogg att bli medlem på den här sidan, där du kommer få fler besökare du får cirka 100st garanterade besökare sedan är det bara att samla ihop sig en massa poäng, så bli medlem nu och få en massa nya besökare.

13.44

Jaha nu skäms jag lite faktiskt då jag vaknade klockan tolv idag , det känns som jag har sovit bort rätt så mycket utav denna dag  riktigt tråkigt faktiskt skulle vara skönt att gått upp vid nio tiden och fixa o dona lite, sen hoppa in i duschen och tvätta håret etc, men nu känns det mer som jag har ätit min frukost sen klätt på mig och känner mig övertrött faktiskt som jag sovit alldeles för länge. Sen så hjälper det ju inte med att jag hade det rätt så svårt med tt sova inatt jag bara log och vred på mig hela natten men det är väl så vissa nätter, men det brukar oftast hända vid fullmåne..

Redan lilllördag

Gud vad dagarna går fort ibland tänkte inte på att det redan var onsdag, men som sagt så är det ju lill-lördag då det flesta går ut känner att det skulle vara lite roligt och få gå ut och dansa loss lite, men har man inga pengar så som jag får man helt enkelt nöja sig med att sitta hemma som den sanna soffpotatis jag är men att mysa ihop sig med en kopp te framför tv..
Nu har jag iaf kollat på de nya avsnitten av The hills och City otroligt bra avsnitt och båda innehåller drama, men jag saknar ändå Lauren Conrad i serien nu känns det bara som att det är så mkt drama i varje avsnitt, tråkigt nog..

Ikväll så blir det att kolla på en film på tv4 guld en gammal goding som heter Titta han snackar, som är i mitt tycke rätt så underhållande och gullig. Men innan dess tänkte jag fixa iordning en kopp med te och göra en rengöring för ansiktet och använda lite brun utan sol i ansiktet så jag får lite färg i fejjan.

Vad gör ni en dag som denna då, kanske är påväg ut och dansa loss eller sitter ni och myser upp er hemma och ska kolla på något roligt på tv?

Tik Tok

Ja idag är det som sagt inte mycket som har gjorts för min del, måste bättra på mig lite känner jag genom att gå ut och gå på långpromenader och röra på mig mera känner att det skulle vara bra för kroppen min tror jag.

Men jag stod iaf för maten idag det blev Tacos som är så otroligt gott så jag sitter här mätt och glad, kollar på Cops och myser med mina kära katt Muffis..
Nej nu tänker jag kolla på det nya avsnitten av the hills och the City.. Ni får ha en trevlig kväll

111109

God morgon!

Nu har jag varit vaken i två timmar och på den tiden så har jag varit ute med Milton två gånger, ätit frukost och städat undan ifrån mig.. Sen så har jag inte gjort så mkt mer förutom att läsa alla min favorit bloggar.


Nu sitter jag iaf i köket med lille Milton i knäet och håller i hans hundben som han gnager så gott på, idag har ja inte heller några direkta planer om vad som kommer att hända, förutom att dem nya avsnitten av The City och The Hills läggs ut på MTV:s hemsida och dem måste ja iaf se, sen kommer det nog att bli en långpromenad så jag får i mig lite mer frisk luft..

Kurrande mage o Tv tittning

Ja nu har jag suttit med min data ett tag och skrivit på mitt CV samt sökt jobb på arbetsförmedlingens hemsida så nu håller jag tummarna för att jag snart kanske har mig ett jobb, sen har jag slängt iväg kläder som jag inte kan ha längre vilket var rätt så nödvändigt då jag har så mkt kläder kanske ska slänga lite mera efter middagen.

Snart blir det iaf damsugning i rummet också men rummet är snyggt och fint annars, nej nu ropade mamma att det var middag så ska gå och äta är ju så himla hungrig..

No lines Just Me

God förmiddag på er allihopa, idag så mår jag prima ballerina känns som att jag äntligen har fått en skön nattsömn har sovit dåligt lite till och från om dagarna samt att jag förtjänade att få sova ut lite, men nog om det fick iaf i mig en god natt sömn.

Jag har iaf fått i mig en stadig frukost blev två fullkorns mackor med ägg och kaviar på med en stor kopp te och nu sitter jag här i min säng och kollar på How I met your mother, som faktiskt är en sjukt bra serie så ni som inte kollar på den ännu så borde ni börja kolla tycker jag..

Idag så ska jag skriva in min CV på datan och skicka till lite olika jobb tror jag, den kanske ska finslipas innan jag skickar det någonstans, sen ska jag även göra av mig med lite kläder då jag har alldelse för mycket i måna lådor sen har jag plagg hemma som jag inte längre kan ha..

Vad gör ni en  dag som denna då?

Vad har jag gjort en måndag som denna då?

Idag så har jag inte gjort så mycket förutom att städa runt lite i mitt rum,  sen så gick jag ner  till ICA och handla  lite till min och Emmas lunch/middag då det blev lövbiff i sås med fulkorns pasta till och sen så har jag diskat och donat..

Sen har jag även skrivit på min CV com jag tycker är helt okej, men skulle kunna bli bättre tror jag iaf ska be mamma läsa den när hon kommer hem, nu sitter jag iaf och kollar på Buffy och Vampyrerna på tv400 dem har dubbelavsnitt.. Snart så tror jag även att jag ska hoppa in i duschen och tvätta håret som är i behov av en tvätt  men det blir nog efter att jag och Emma har druckit te och äta Lusse bullar som jag köpt på ICA.



Emma, Jossan, jag och Kalle i fredags i väntan på våran tunnelbana in till stan för en utgång
.

glas med O'boy och One Three Hill

Först vill jag bara säga Grattis till Djurgården som fortfarande får spela kvar i Allsvenskan dem kvalade som sagt igår för att vara kvar i Allsvenskan det blev ju 3-0 mot asyriska. Men som sagt jag är en gnagare och mitt lag har redan vunnita Allsvenska guldet så det kan ju inte bli bättre för mitt lag, AIK i mitt hjärta.

Nu sitter jag iaf och kollar på OTH med ett glas O'boy som sagt och gud vad gott det är med O'boy var länge sedan jag drack, har inte hunnit göra så mycket idag förutom att ha vaknat, ätit frukost och nu glo på TV. Sen så har farmor och farfar redan åkte iväg mot Avesta, skulle inte sagt nej till att åkt med dem.



Idag kommer iaf mamma och pappa hem lite senare ikväll och dem kommer hem med lille Milton, sen så tror jag att jag ska börja skriva på ett CV som jag kan gå ut med imorgon kanske, Behöver verkligen ett jobb känner jag okar inte sitta hemma om dagarna..

Ja må hon leva, Ja må hon leva


Grattis Joz på 22års dagen

Härlig mysiga Söndag

Ja idag så vaknad jag runt tio tiden och gick upp och gluttade på Tv hemma hos älsklingen medans han sov för jag hade hållt han vaken med min snarkning tydligen, men brukar snarka har så stora halsmandlar så sorry babe men jag kan inte rå för det..

Sen så ringde Syrran och sa att farmor och farfar ville bjuda på lunch och jag var så otroligt hungrig så väckte älsklingen vid halv tolv tiden och sa att jag var tvugen att åka hem för vi skulle äta lunch allihopa och jag vill ju umgås lite med farmor o farfar när dem är här och hälsar på sen så åkte vi iaf till skärholmen och åt i deras foodcourt för mig blev det bakpotatis med tonfiskröra med sallad vid sidan om som satt perfekt i min kurrande mage..

Nu är jag iaf återigen hemma och ska snart ta mig en liten fika och gick precis och hämtade en kopp te och senare idag så blir det att kolla på Fotboll med farfar och Emma det är kvaling för Djurgården så ska se om dem kommer åka ner elr inte, men som sagt jag hejar inte då Djurgården utan jag är en sann AIKare och blev så stolt för att vi tog hem guldet i år..

071109

Jag skrev ju som sagt inte igår då jag mådde som jag förtjänade då vi som sagt först var här hemma hos mig och Emma sedan drog vi ut till Harry Be James vid ett tiden och där blev det att dansa loss och ha det roligt..Sen så kom jag inte hem förssen klockan halv fyra på morgonen, och vaknade elva igår morse typ..

Vad gjorde jag igår då? Jo jag vaknade sen så låg jag och emma inne i mitt rum och kollade på tv sen så beställde vi varsin Sushi Meny och hyrd samt två filmer The proposal och en natt på museét två , men såg bara på the Proposal som jag tyckte var riktigt bra och fick mig ett par god skratt.

Sen så kom farmor och farfar hit och jag hann träffa dem i kanske någon timme sen bar det av till pojkvännen i Sollentuna, då vi åt en god middag sen så blev det att se Harry Potter och halvblods prinsen och the The orphen en skräckfilm men var inte så läskig om jag själv får säga vad jag tycker.
Så igår hade jag bara en mysig hemmakväll hos älsklingen som var otroligt mysigt.

It's friday Lovley

Nu sitter jag här med min data i mitt rum och har kollat på Idol och tycker det var riktig tråkigt att Rabhi åkte ur Idol, men samt så var ju Mariette bättre eller vad tycker ni?

Sen så sitter jag här mitt uppe i festen och tänkte blogga lite för snart så kommer jag dra till Harry Be James ett utav mina favorit ställen här i stockholm någon mer som tycker det?

ja hur har kvällen varit då jo jag lagade mat till syrran och mig det blev fläskfile i sås med potatisgratäng som blev otroligt gott med lite sallad vid sidan om. Sen så kom Sofie och Louisa och snackade och umgicks med oss och kollade på Idol med mig Emma, Jossan, Kalle och Thompa sen så åkte dem hem, tråkigt nog för jag ville ha dem med mig det är ju min bästa tuo och tillsammans blir vi en trio tjejor ;)


Och nu har jag druckit ett par glas vin och snart ska jag dra ut, vill bara önska er alla en himla trevlig fredag och hoppas ni har det lika roligt som jag har det ..

Kram på er

061109

Ja nu sitter jag vid datan har inte bloggat på hela dagen då jag har gjort en massa andra saker och varit lite upptagen..
Men som sagt började dagen med att vakna klockan nio så blev lite sovmorgon idag iaf en timme, sen så gick jag upp lekte med Milton och pratade med mamma då dem åkte iväg till Gotland idag på förmiddagen, sen så åkte dem iväg iaf mamma, pappa och Milton. Sen så gjorde jag mig iordning för att åka till skäris med syrran då hon skulle shoppa lite, så vi drog iväg och gick in och ut ur affärer och självklart kunde jag inte hålla mig så jag köpte mig en ring från Bik Bok som är otrolig fin sen så köpte jag samt lösnaglar men inte sånna som är så långa för jag brukar inte ha det så bättre med kortare varianter. Sen blev det en liten fika med en latte och en brownie för mig sen blev det dags att åka hem eller rättare sagt Emma ville verkligen åka hem.


Jag och Syster Emma , vi har haft en riktigt syskondag.

Sen när vi kom hem så  bestämde vi oss för att ta en lång promenad på en timme så väl hemma så bytte jag om till mjukisbyxor och en utav pappas tjocktröjor och drog ut med varsin Ipod och promenerade på men det blev ännu lite snack under promenaden vilket alltid är trevligt.
När jag kom hem så kollade jag på stygga flickors klubb sen hoppade jag in i duschen och nu sitter jag här med datan och kollar på Sunset Tan och nu kommer syrran in och stör mig och ska låna saker som vanligt, men så är det med systrar..

Ikväll så blir det att dricka lite vin och ha lite kompisar över och kolla på Idol och snacka, men snart tror jag att det blir att laga min och Emmas middag, nämligen potatisgratäng med fläskfilé..

Just keep holding on

Ja nu blev det som sagt ingen film som jag skrev, för jag följde med mamma till City Gross och köpte lite mat och sen så stötte jag på Emil som jag inte träffat på länge och det var otroligt roligt och träffa honom, sen så gick jag in på mitt gamla jobb Dressmann där Jossan stängde idag, men imorgon jobbar hon på dagiset så hon kommer sluta vid fyra..

Emil och jag i somras på pigan i Ljugarn

Sen när jag kom hem så satte jag mig och kollade på Mammas Pojkar och nu kollar jag på Inlåst sista avsnittet och det är ju så otroligt bra och måste säga att jag tycker att den har varit rätt gripande med deras förflutna och hur långt dem har kommit nu pga de gamla kriminella som väglett dem och funnits där för och dem och pratat. Det är dock synd att det är sista avsnittet, elr vad tycker ni?

Ikväll blir det att bara ta det lugnt och kolla på tv kanske blir det att ta mig en kopp te det som är min stora last i livet. Imorgon så åker mamma, pappa och Milton till vårat sommarställe på Gotland, vi har ett sommarställe på Ljugarn där vi tillbringar många veckor på sommaren...

God natt på er

Vilken lång dag de varit

Gud denna dag har varit så otroligt lång känns det som, kanske är detr för att jag vaknade upp vid åtta tiden idag och hålly sig vaken sedan dess, sov nog iaf 7timmar inatt  fast rätt dåligt vaknade upp ett antal gånger samt att jag inte kunde somna om..


Idag så har jag lagat mat igen det blev tortellini med kantareller och berchamellsås vilket var riktigt gott och lyckat sen så har jag tagit det för mesta dels lugnt idag, har även köpt senaset Nu tidningen skvaller sitter aldrig fel.
Ikväll så ska jag kolla på en film som gett mig goda skratt för länge sen nämligen Länge leve Dracula död men lycklig som går på tv4 guld vid 19.25
'



Tack Sofie min kära vän som gjorde min Header gillar den verkligen. Tack så mkt för hjälpen =)

Kaffet smakar som guld i mun

Nu har jag precis käkat en gemensam frukost med pappa och Emma då pappa inte börjar jobba förssen klockan tre så vi satt och snackade i köket om allt möjligt alltid lika kul och ha livliga diskussioner med dem två, sen så åt jag tre ägg och kaviar mackor och gud vad gott det var, jag blir sugen på sånna mackor lite till och från inte varje morgon men idag fick jag ett otroligt sug efter mackor med ägg och kaviar på..


Och nu sitter jag inne på mitt rum tycker det är så otroligt skönt här inne, så kollar jag lite på tv:n till och från och dricker en kopp Kaffe och det smakar så otroligt gott, har inte druckit kaffe på länge vet dock inte varför men så kände jag för en kopp nu och det sitter gott samt vill jag inte heller dricka för mkt Kaffe heller så kanske en koppp om dagen räcker på morgonen för att få en att bli pigg. Men det finns även koffein fritt kaffe som man kan dricka om man känner för det och jag tycker det smakar exakt likadant..

051109

Herregud nu tittar jag ut genom fönstret och det snöars som aldrig förr det är helt otroligt, det snöade redan när jag vaknade vid åtta men inte lika mkt som det är nu
Här ser man knappt att det snöar men nu öser det verkligen ner, plus jag är som sagt ett december barn då jag fyller år 6:e December då jag blir 20..  Dock tror jag att det är regn snö blandat får väl ta mig en titt ut och se.


Nu sitter jag iaf och kollar lite på tv med Milton tätt intill och myser. Vi gick upp vid åtta imorse och gick ut på en liten promenad sen så gjorde jag iordning mat till Lille Milton sen gjorde jag en stor kopp te till mig själv för att jag var inte sugen på frukost då, men det är jag fasiken nu..



God Morgon på er!

Lite Bilder från Haloween






TjejMiddag och Party Party







Känner mig som en ny människa

Nu har jag precis hoppat ur duschen och körde lite ansikts peeling med  etc så känner mig som en helt ny männsika och nytvättat hår och en stor mysig morgonrock och kollar på Stygga flickors klubb som faktiskt är otroligt roligt..
Och nu börjar min hunger sätta igång kanske ska stoppa något i min kurrande mage så kan jag käka det pappa lagat lite senare så det blir en god och mer mättsam måltid till middag..


Sen så ringde Jossan och sa att våran vän Sara eventuellt skulle få tag i New Moon biljtter till premiären av filmen, vilket jag verkligen skulle gillar och biljetterna kom tydligen ut idag så hon är påväg och bokar till 8 personer och funkar det så kommer jag knappt kunna vänta till premiären, boken är grymt bra och trailern är sjukt bra plus en massa nya skådisar kan ju inte bli mkt bättre.

Then I see your Face drop

Hejsan!
Ja nu har jag varit vaken i typ en och en halv timme och på den tiden har jag ätit frukost med mamma och pappa vilket aldrig är fel sitta och snick snacka lite med dem innan dem åker iväg och jobbar dock inte mamma då hon är sjuk idag*stackaren*..

Sen har jag läst det 15 bloggar som jag brukar läsa dagligen jag tror att det är 15st iaf har inte så stor koll, men ska lägga upp en blogg lista över dem bloggar som jag gillar, sen så har  jag sprungit runt i lägenheten och lekt med Milton..



Känner att jag är för mkt hemma just nu ska söka ett jobba har jag tänkt mig då jag inte jobbat sen i sommras men måste bara skriva ett bra CV och sen skicka till olika arbetsplatser och hoppas på det bästa, jag håller iaf tummarna för mig själv att jag ska ha ett jobb med en fast inkomst innan år 2010 börjar..

Och nu sitter jag här vid datan och dricker en kopp te, och snart blir det att hoppa in i duschen samt tvätta håret sen tror jag att det blir att kanske göra ett litet spa med massa krämer rengöring och peeling kommer ju känna mig som en ny människa iaf..

031109

Go kväll på er, just nu sitter jag inne i mitt rum och kollar på tv och har lilla Milton här med mig men han ligger och sover för tillfället, sitter och väntar på att Desperet Housewives ska börja vilket då är om 2timmar får helt enkelt hitta på något att göra.

Idag så har jag lagat mat till familjen det blev kycklingfilé som var marinerade med bulgur och sallad otroligt gott och det tyckte även dem andra i familjen också, sen har jag städat lite för i helgen slängde man runt lite kläder på kvällen för att hitta något snyggt att ha på sig..

Hoppas ni får en mysig tisdag!

Lite Twilight saga


Detta är Sound Tracket till New Moon inte så illa om jag själv får säga gillar verkligen sådan musik.
  1. “Do You Realize?” by the Flaming Lips (B) (mp3)
  2. “Paper Cut” by Linkin Park (B) (mp3)
  3. “Hyper Music” – Muse (B)
  4. “Apocalypse Please” – Muse (B) (mp3)
  5. “Time Stands Still” – The All-American Rejects (B) (mp3)
  6. “Empty Room” – Marjorie Fair (B) (mp3)
  7. “Unwell” – Matchbox Twenty (B) (mp3)
  8. “Pain” – Jimmy Eat World (B) (mp3)
  9. “Ride” – The Vines (B) (mp3)
  10. “Fix You” – Coldplay (J) (mp3)
  11. “Blueside” – Rooney (B) (mp3)
  12. “Over My Head (Cable Car)” – The Fray (B) (mp3)
  13. “Going Under” – Evanescence (B) (mp3)
  14. “Tautou” – Brand New (B) (mp3)
  15. “Be My Escape” – Relient K (B) (mp3)
  16. “Never Let You Down” – Verve Pipe (J) (mp3)
  17. “Sing For Absolution” – Muse (E) (mp3)
  18. “Ya Mamma” – Fatboy Slim (Generic action-scene music) (mp3)
  19. “D.O.A.” – Foo Fighters (mp3)
  20. “Stare” – Marjorie Fair (B) (mp3)
  21. “Memory” – Sugarcult (B) (mp3)
  22. “The Truth About Heaven” – Armor For Sleep (B) (mp3)
  23. “The Scientist” – Coldplay (E) (mp3)
  24. “Sound of Pulling Heaven Down"-Blue October

"New Moon" på bio i Sverige (20 nov) Idag  är det  17 dagar kvar till Premiären kan knappt vänta, Boken är ju så otroligt bra




"Eclipse" på bio (30 juni 2010) vilket jag tycker är helt otroligt att den har premiär så strax efter och tills den kommer är det 238 dagar kvar tills vi kan se den på bio..



It's a clowdy day

God morgon på er alla. Ja idag har jag faktiskt den rätten till att säga God morgon då jag gick upp halv åtta för att ta Milton på morgon promenaden och har redan ätit frukost och kolllar nu på How I Met Your Mother  och det är alltid lka roligt ska köpa boxen om den finns när jag har pengar då..


Ja nu sitter jag inne i mitt rum och  väntar på att Djurpolisen i Phoenix som dessutom är sjukt bra, sen får vi se vad som händer mer idag. Vet iaf att det är jag som kommer att stå för matlagningen idag..

Förresten jag såg  ju Johan Falk filmern elr rättare sagt två stycken och båda två var riktigt bra dem var nästan bättre än Beck filmerna, det var mer aciton och mer intressanta och kolla på. Jag såg iaf 2:an och 3:an som jag stark rekomenaderar nästa vecka ska vi  köra en filmkväll igen och se de andra tre filmerna. Sen så är denna snyggingen med Joel Kinnaman en informatör som jobbar åt polisen med det riktigt tunga kriminella i filmerna.

Även känd från Tjenare Kungen, Snabba Casch, Hannah med H och Arn


When the darkness take over

Hejsan, idag har jag inte gjort mkt för denna värld. Måste skärpa till mig och ta tummen ur censur och gå utanför dörren och ta mig en promenad imorgon och det är ett löfte från mig..

Ja vad har jag annars hunnit med då, jo jag har varit nere på ICA handlat lite saker till våran middag som vi åt sen så har jag diskat sen har jag samt lagat maten till mig, mami och Emma det blev en fläsk filé gryta med bulgur och det smakade perfekt som den brukar göra om det är något jag tycker om att laga så är det grytor..

Sen så kom mamma in med lite gåvor till mig från YSL, det blev en Mascara som jag inte haft förut och som har mascaraborsten som jag tycker om sen så fick jag också en Peeling gele med, så måste säga TACK mami vad snäll du är..

Ikväll så kommer jag,Emma och Mamma att köra en film kväll med Johan Falk filmer mami har hyrt två stycken har aldrig sett dem förut så vi får se vad domen blir för dessa filmer..


021109

Ja nu är vi inne på andra dagen i November och idag så är det riktigt blåsigt ute, usch hatar sådant väder kan vi inte få snö istället skulle inte sitta så fel heller med lite riktigt vinter, Sen så fyller jag samt 20år om 1 månad och 4 dagar och  då ska det firas..

Idag har jag än inte gjort så mkt förutom att jag vaknade runt tolv tiden tog mig en riktigt sovmorgon idag med,
sen har jag ätit en riktigt god det blev tre mackor och en yoghurt med en stor kopp te.
Sen så kollar jag på reprisen av Gossip Girl och leker med lille Milton vilket gör det lite segare att skriva då han är på bushumör och biter en i fingrarna sen i datasladden  min lille buse till vovve.

Nu säger jag God Natt

Ja denna söndag kan jag verkligen säga att jag har bara slappat och legat i sängen, kollat på tv ätit godis och halvsovit mig genom dagen det är iaf så det känns.

Har iaf hunnit med en god middag som blev köttfärslimpa med potatis och brunsås och det satt som  smäck i min kurrande mage sen har jag självklart lekt med lille Milton. Men i andra ord så har jag inte gjort något speciellt nämnvärt. Vi får se vad morgondagen bjuder på kan nog bli att ta en promenad i detta höstväder sen så får vi se vart som komma skall..


God natt på er

Idag mår jag som jag förtjänar

Ja nu har jag precis tryckt i mig en Mcdonald plus måltid som satt perfekt i för min bakis mage, men iaf ska inte klaga jag hade det riktigt roligt igår..


Kvällen började med att jag och Sandra möttes upp i slussen för att sen ta oss ut till Sofie ute i värmdö. När vi kom fram till Sofie så fixade vi oss iordning sen så blev det att dricka vin, lyssna på musik samt lagade vi middag det blev kyckling med ris och tzatziki. Sen så satt vi o tjattrade lyssna på en massa musik sen så kom Sofies lillebor hem med tre polare så dem satt med oss och drack, men vid runt nio tiden så drog vi in till slussen och gick till Medusa där vi hade riktigt roligt, sen kom syrran och höll oss sällskap men efter ett tag så ville vi dra vidare så vi drog till The Cave som var ett riktigt schyst dansställe som Emma rekomenderade, när vi kom in så blev vi insläppa i något privat fest dock och fick ett glas champange sen så drog vi där ifrån och ut mot dansgolvet och jäklar vad vi dansade..

Ska ladda upp bilder senare.

Nu ligger jag och kollar på family guy och tycker synd om mig själv, men får ta det när man festar hårt för en kväll, idag blir det bara att ligga kvar i sängen tror jag eller kanske gå ner till ICA och köpa cola samt lite saker till maten och gå ut med Milton. Men annars kommer det bli lugnt och kolla på filmer..

RSS 2.0