The Sunshine has turned into the rain

Ja jag fick några timmar i solen iaf med en god bok och en kopp  kaffe och strålande sol, kan ju int bli bättre. Men efter ett tag så kände jag att det kanske vore dags att gå in för det brände lite i ansiktet och kroppen, så när man gick in så såg man att man var rätt så röd i ansiktet, men det blir en fin färg efter det iaf..
Men iaf så gick jag in och kollade på det näst sista avsnittet av The Hills som var riktigt bra, tråkigt att Lauren slutar bara det kommer inte vara riktigt samma sak utan henne tror jag...
Efter det så färgade ögonfransarna tror dock inte att de blev ett sådan lyckat resultat som jag ville ha, men får väl gör  imorgon igen om jag inte blir nöjd, sedan var det dags för middag med pappa  då vi åt majskyckling med ris och hemmagjord Curry sås det var riktigt gott och medans man åt kollade man ut genom fönstret och såg att himlen var helt grå och självklart regn och då försvann leendet på läpparna tycker inte om regn och man blir alltid så låg när det regnar. Nu sitte jag iaf i syrrans rum för pappa har beslag tagit mitt rum och kollar på fotboll på kanal plus, men det kan han få göra om han vill för mig spelar det inte så stor roll när jag inte behöver mitt rum så..

Nu sitter man iaf och kollar på 2 1/2 män,  och gör inte så mycket mer förutom och dricker en kopp te och tar det lugnt sen så blir det att träffa Sara lite senare. Orkar inte vara hemma så mycket längre känner mig rätt så rastlös, men imorgon blir det att åka till älsklingen och stanna där tills på söndag.

I'm walking on Sunshine

Jaha idag är det tisdag och var har lilla jag hunnit med idag då? Jag gick upp vid tio tiden eller rättare sagt nio tiden för att mamma var inne i mitt rum och jag försökte att somna om, men det gick inte så bra för pappa fick reda på att jag var vaken och kom in hit han med och började prata och man kan faktiskt inte prata med mig när jag är nyvaken eller svintrött för jag kommer inte ihåg vad folk säger sen så blir jag irriterad för att jag inte får vara ifred och man får ändå inget riktigt svar utav mig sån är jag när jag är nyvaken..

Men efter ett tag så gick jag upp för solen sken in genom mina gardiner så gick upp och tog ett glas Juice och två mackor, sedan hann jag även rota i lite garderober för att hitta ett par jeansshorts som jag kunde ha när jag skulle ut på min promenad. Jag rotade igenom ganska många lådor och garderober så jag tror att jag måste städa lite i mina lådor faktiskt...
Men iaf när jag fått på mig kläderna så drog jag ut på min promenad och gjorde ett litet stopp på videotown, sedan bar det av på en solig skön promenad med en loka i handen och ipoden på högsta volyom och det var en riktigt skön promenad förutom all pollen och gräs som jag är allergisk emot så det är väl en liten nackdel, men annars så njöt jag verkligen av min promenad och min kära Ipod vad skulle jag göra utan den? Så jag var ute och promenrade i en och en halv timme i dess soliga fina väder och det var otroligt skönt och nu väntar jag på att solen ska lysa på våran ballkong så jag kan gå ut och sätta mig där och sola lite mer.. Detta är en riktig fin och solig dag och man blir alltid så glad när det är så fint väder ute och man känner att nu är det sommar!

Mysdag och filmkväll

Just nu sitter jag och dricker en stor kopp med gott te och ser på en av mina favorit filmer som heter freedom writers

Som är en riktigt bra och gripande film med Hillary Swank. Det handlar om att hon är en lärare på en skola där alla delar upp sig efter sina färger och dem skriver en dagbok om sina liv med väldigt gripande historier, dem flesta är gängmedlemmar och skolan vill inte betala för deras böcker för dem inte tror på de eleverna. Första gången jag såg denna film så grät jag nästan hela tiden det är en riktigt bra film som jag verkligen kan rekomendera att titta på.. Jag ger den 12 utav 10 för det måste vara en av de bästa filmerna jag någonsin har sett!

Schools out for the summer

Ja idag så vaknade man av att alarmet ringde vid nio tiden, för jag skulle ju upp och plugga till mitt Religon prov som jag hade idag klockan ett. Så först gick man upp och gjorde iordning lite frukost till mig själv och kollade lite på tv medans jag åt, sedan så blev det att plugga lite idag så att det verkigen skulle sitta tills provet. Sen när jag kände att jag kunde och var helt klar med allt jag skulle göra så åkte jag till skolan för jag var så uttråkad så det fanns inte. Så jag var i skolan cirka tjugo minuter innan provet skulle börja., det är inte många som åker tidigare till skolan för att dem är uttråkade och ska ha ett prov  men nu var jag i slutspörten så det var bara att kämpa på..

Efter provet så åkte jag till Zinkensdam och lämnade in mina närvaropapper som skulle lämnas in och när man gick från t-banan till deras kontor så kan man säga att det var riktigt vamt och soligt, svettades som en girs kändes det som..
När det var gjort så åkt man hem och satte sig på våran ballkong och vem satt redan där jo min kära mor som älskar att sitta i solen och är först ut på våran ballkong så vi satt här ett tag medans pappa lagade en riktigt god lunch det blev fisk med potatis och till det så hade vi romsås med dill i och det satt som smäck i min mage så nu sitter jag på ballkongen igen och ska njuta av solen och läsa en tidning.
Idag kommer det vara en sådan dag då jag kommer att glassa i solen och inte göra så mycket förutom det, för nu är jag klar med skolan och har absolut inga planer på vad jag ska göra tills jag börjar jobbar i Juni så det kommer bli en riktigt sol, promenad och mys innan jag åker.
 Glömde och säga att jag även har beställt lite kläder på H&m online det blev några toppar , två klänningar, två kjolar, två par ballerina skor och lite till . Men har dock inte köpt någon bikin än kanske ska göra det.. Tror nog att det blir så ni får ha en sån bra dag.. Det ska iaf jag göra bara njuta idag

Lite kvällsbloggning är aldrig fel

Jaha då var det söndag igen och imorgon är det en ny vecka alltså en nya möjligheter och bara en dag i skolan och då kanske jag är där i en och en halv timme sedan behöver jag inte komma tillbaka utan då har jag mitt lilla lov innan jag börjar jobbar, denna månad så kommer jag och försöka sola dem dagarna det kommer vara fint väder samt vara med älsklingen för nu är det bara en vecka och 6 dagar innan han åker iväg till Tahiland och är borta i en månad och vi kommer att få vara utan varandra mycket.  Men men ska inte låta dyster han är välförtjänt denna semster då han jobbar häcken av sig och jag kommer ändå jobba hela sommaren så att jag har pengar till nästa termin i skolan.

Jag o min kära kusin på Ljugarn <3


Ja idag så har man faktiskt pluggat som jag skrev i mitt förra inlägg så pluggade jag från tolv till fyra sedan kände jag att nu får jag faktiskt ta en liten paus och glassa lite i solen för det förtjänade jag faktiskt så satt där ett tag, men fick tyvärr ont i huvudet så gick in och la mig i sängen men fick lite färg iaf det är bättre än ingen färg alls, eller har jag fel?
Sen så lagada papi världens godaste middag och jag säger bara såhär jag var så hunrig att maten försvann på två sekunder ...
Sen var det bara att fortsätta att plugga men gav upp vid nio då det blev att kolla på klick med mamma och pappa, och nu sitter jag här i mitt rum och ska snart dra in i drömmarnas land ska upp vid nio imorgon och fortsätta plugga lite innan provet klockan ett och om det är bra väder imorgon så kommer jag nog glassa på min Ballkong i solen och få mera fär och bara ha en mysdag med den fjärde boken från om jag kunde drömma som är på cirka 800sidor och på engelska men det är lätt..

Nej nu ska jag faktiskt stänga av datan försöka sova och hålla tummarna för att jag kommer klara provet imorgon för då är jag klar med hela kursen.

240509

Idag så vaknade jag klockan  tio, kände att jag behövde gå upp tidigt och börja plugga och strunta i att ta en sovmorgon. Så har varit upp sen klockan tio då jag hunnit städa mitt rum och lagt in smutstvätten i tvättkrogen. Sen så har man rensat alla påsar med papper från mina kurser samt väskor då jag byter väska ganska ofta och int elägger tillbaka dem så har typ tre väskor som bara ligger i mitt rum...
Men har lite kvar att städa ändå, men när jag är klar så ska jag fortsätta att plugga men just nu sitter jag och kollar på Kyle XY och bara tar det lugnt...

Men som sagt efter det kollat lite mer på Tv sen så får jag faktiskt anstränga mig med  att plugga på Hinduismen, sen så tror jag att det blir att ta ett bad och kanske göra lite Me-time och bara mysa ikväll och plugga  såklart.

Ikväll så blir det iaf middag med mamma och pappa då vi ska äta pappas hemlagade god Hambrugare som är riktigt goda efter det så blir det en film med mamma och pappa sedan tror jag att det kommer bli att plugga lite mer så att jag kommer ihåg så mycket som möjligt till provet. Men har inte provet försen klockan ett så ska upp tidigt imorgon och plugga ännu mer så att jag får mitt G i kursen och kan bara forstätta att slappa.

Jag hade lite fel med datumet jag skulle ner till Gotland först var det planerat att jag skulle åka den 17:e Juni, men då skulle jag få  åka själv med mycket packning vilket inte är så himla kul och igår berättade mamma att hon, famor o farfar ska åka ner den 12:e juni så jag ska åka ner med dem istället så jag inte behöver bära så mycket och krångla samt att dem kan hjälpa mig när jag ska storhandla...

230509

Idag så är man ganska trött, seg och lite bakis. Jag gick upp vid tolv idag så jag kanske har sovit i runt 7 timmar men känner mig ändå riktigt trött eller så var det festandet från igår som har slagit till....
Anledningen varför jag gick upp så tidigt var pga att jag skulle åka hem samt åka med Timmy in till Centralen så att han skulle hinna med sin buss som gick klockan två idag. Nu sitter man iaf hemma och har käkat två mackor med gott pålägg med ett glas loka päron, och nu sitter man och kollar på en film som heter Iskariot med Gustav Skarsgård som är riktigt spännande sen efter filmen så blir det dags att plugga till mitt Religon provet som jag ska ha på måndag på Hindusimen och ska plugga så hårt jag kan så att jag klarar provet och iaf får ett g, så jag hinner både plugga idag, imorgon och sedan så går jag upp tidigt på måndag och pluggar innan jag drar till skolan då jag har provet klockan ett som jag tror kommer gå riktigt bra. Sen efter det så är jag helt klar med skolan för denna termin så väntar bara på att det ska kunna bli bra väder så att jag ska kunna sola och få lite färg.

Idag ska jag iaf inte göra så mycket förutom att plugga till provet sedan ska jag bara ha det mysigt och inte göra någonting förutom att ta det lugnt och ha en riktigt mys lördag.

220509

Igår så var man ute med Emma, Johan, Tudor och älsklingen samt JOhans kompis från Jönköping. Först så satt vi och förkröka hemm hos älsklingen och spelade en massa musik och spelade lite öl spel. Sen så bar det av till Honrstull strand som tydligen hade en konsärt. Så dit gick vi och satt där ett tag och mötte Langis som sa att vi hade gått till fel ställe vi hade suttit oss i resturang delen medsan dem var in på krog delen av stället vi var på.
Så när dem stängde uteserveringen så drog vi in till andra sidan där konserten var och snackade lite och hade det kul. Sen så började konserten och det är någon musik jag aldrig har hört förut, det var iaf inte min stil det var någon konstigt mix av techno med synt ellet något likande lät välidgt konstigt iaf...

Men efter ett tag så drog vi vidare till ett annat ställe för vi skulle möta upp Johan och Timmys polare som fyllde år, så vi drog till Baltzhar och mötte upp dem där för baltazhar hade precis stängt så då drog vi till The Baser istället och satt på deras uteservering som var riktigt mysig, sen så börjad jag känna mig  rätt så trött och kall så jag och älsklingen började dra oss emot Centralen för att först gå till Donken och sedan ta nattbussen hem. Man kom hem rätt så sent iaf tror inte att  jag somnade försen klockan halv fem imorse så jag är riktigt trött idag med andra ord.

My Sweet summer


Det är här jag kommer att spendera hela min sommar jag kommer jobba från och med den 18:e Juni till den 15:e Agusti och det kommer bli så otroligt roligt , älskar att vara nere på mitt sommar ställe det finns inget bättre så det kommer både bli jobba, sola, bada och bara ha en riktigt bra sommar . Om 29 dagar så åker jag till Ljugarn och dem dagarna tror jag kommer gå väldigt fort.. Kan knappt vänta längtar så efter att få åka ner till Gotland..

190509

Idag så tog man sig en liten sovmorgon för som sagt så har jag ingen skola denna vecka *Yippie* så gick upp vid tolv tiden ungefär och gick ner till Ica och köpte lite frukost till mig, Emma och Johan så vi satt i köket och åt en god frukost tillsamman allihopa och snackade lite om lite alllt möjligt  och hade det mysigt, var nog lite bakis från matchen igår hehe.

Sen så gjort jag min sista rest uppgift  i Människa Socialt och Kulturellt så den är inskickad och nu håller jag tummarna för ett Mvg så det sett ut nu när jag har sett mina uppsatser.. Så håll tummarna för mig =)

Sen så har jag kollat på det senaste avsnittet av The Hills som var riktigt bra,  men nu är det dock bara två avsnitt kvar sen så är det slut tråkigt nog och nu är det ju så att det var Lauren Conrads sista säsong och hennes ersättare är Kristin Callavari som är känd ifrån Laguna Beach och jag tyckte inte om henna då och kommer nog inte tycka om henne när hon kommer göra en säsong av The hills. Men kommer nog kolla iaf för att det kan vara kul och se vad hon kommer att göra i serien och som alla säger så har hon en stor plats att fylla och tror ni att hon kommer att lyckas??


Idag så blir det en lugn dag för mig bara ta de lugnt kanske ta ett bad elller något bar ha en Me-day idag. Imorgon så åker man till älsklingen och stannar där tills på lördag för att åka hem och plugga till mitt prov på måndagen och ska kanske plugga lite idag också så att jag klarar mig.

180509 och aik-djurgårds matchen

Igår så var det min sista dag i skolan eller iaf slutet av alla kurserna, pratade med min lärare i Religon och jag hade fått Godkänt på två utav tre prov så ska få göra ett prov nästa måndag på Hindusim, så klarar jag det så får jag Godkänt i kursen vilket jag kommer bli överlycklig om jag gör det ..

Så efter jag varit på min sista lektion så åkte jag hem tog det lugnt och kollade lite på tv, och efter ett tag så var klockan halv fyra och då var det dags för mig att dra in mig mot staden för att träffa Erika då vi skulle äta lunch/middag och det blev det på kungshallen så satt vi och käkade där och åt varsin kyckling med ris som var jättegott. Sen kände vi att det var dags att dra oss emot Solna för vi  skulle se Aik- Djurgårds matchen, så vi gick in på Dickens och tog några Cider och snackade lite skit och vid halv åtta drog vi oss mot derbyt och ställde oss i klacken och det var en riktigt bra match och Aik vann som jag förstod Djurgården ligger ju ändå inte så bra till. Men det var otroligt kul och stå i AIK klacken.

Efter macthen drog jag och Erika hemåt för vi båda var riktigt trötta, så när man kom hem så ringde man Sara och så körde vi en filmkväll hemma hos mig ganska sent dock då jag inte kom hem förrsen klockan halv elva typ. Då vi snackade om allt möjligt det vanliga tjej snacket sedan så blev det att kolla på Twilight och nu har jag sett den filmen 6 gånger men den är fortfarande riktigt bra..

Söndag och bara en dag kvar i skolan

Jaha så har helgen gått förbi en med storm och kanske för att det var en riktigt bra helg.
Idag har man inte gjort så mycket förutom att vara med älsklingen, kollat lite på tv och så har jag tvättat håret som var riktigt smustigt enligt mig...

Sen drog jag hem runt tre tiden för att åka hem på en familjemiddag och bara ta de lugnt hemma. Så har inte gjort så mycket här hemma förutom att lägga smutskläderna i tvätten kollat lite saker på datan och bara tagit det riktigt lugnt det är ju iaf Söndag.

Och imorgon så är det min sista dag på Komvux för denna termin *Yippie* , så sista dagen är imorgon så ska jag glassa i solen och bara ta de lugnt innan det blir att jobba på Gotland och imorgon så är det även en Aik Match så jag och Erika ska gå  det ska bli riktigt roligt..

Happy Lördag med god mat och godis

Så var det lördag och jag vaknade ganska så tidigt av att älsklingen hade satt på ett alarm för att vi skulle ha en picknick, men så blev det inte riktigt. Men iaf så gick jag upp och sedan gick jag och la mig igen och kollade på tv, sen så kände jag att jag var riktigt hungrig så älsklingen gjorde iordning köttbullar och pasta, så satte vi oss i vardagsrummet och kollade på den näst sista avsnittet av Scrubs med Zach Effron för han ska sluta i serien och det var ett riktigt bra avsnitt, sen så kollade vi på familly guy, då dem gjorde paradoier på några gamla filmer och så var det en film som älsklingen tyckte väldigt mycket om som hette stand by me så vi kollade upp den och så började vi kolla på den och den var ruskigt bra, har bara sett småsnuttar ifrån den förut men det var en riktigt bra film tycker jag.

Efter filmen så drog vi ner til Konsum och köpte lite saker som vi behöve till middagen då vi gjorde en grym fläskfile gryta med ris..

Så när middagen var klar så satte vi oss och kolla på Robbinson och åt en god middag och Rose vin riktigt gott, sen kollade vi även på falling down som inte var så jättebra enligt mig men sen så kollade vi på American Beauty som är riktigt bra och länge sedan man såg dessutom. Så hade en riktigt mysig lördag med älsklingen.

Sunny sweet Friday

Ja som sagt så hade jag två religon prov som jag kände att det gick bra, håller tummarna på att det gick bra för mig.
Sedan gick jag snabbt in till min Engelska lärare så hon skrev under min närvaro papper.
Efter jag hade skrivit proven så drog jag iväg till Sollentuna, tänkte för att Emma och Johan var där så hade lite sällskap, så ringde jag till syster yster och sa att jag var påväg och dem sa att dem skulle in till stan lite senare, men åkte ändå till Sollentuna och väntade på att dem skulle bli klara och så drog vi in mot stan och stannade vid Pizza Hut och åt lunch det var otroligt gått åt en Amerikans Advocado Sallad som var grymt god. Sedan gick vi tre runt i stan och kollade på kläder och väntade på att Jossan och Kalle skulle möta oss så vi kunde sätta oss på en uteservering. Så efter ett tag ringde dem glada två och stod utanför Nk så vi mötte dem och drog till en uteservering på Medis som var riktigt mysigt och billigt tyckte jag. Där satt vi Jag,Emma,Johan,Jossan och Kalle sedan så kom även älsklingen dit med några av sina arbets kompisar.

Syster yster och jag på Oj Oj Oj!!!


Sedan drov vi vidare till The Baser i Medis, men det var inte så mycket hålligång så då skulle vi dra till ett annat ställe men det var full nästan överallt på Medis förutom på Balthazar, så satt vi där och drack lite och snackade skit. Sedan vid tolv tiden så var både jag och älsklingen ganska trötta, hungriga och ville åka hem så vi stannde för att köpa lite mat på donken och sedan tog vi pendeln till Sollentuna. Men det var en riktigt lyckad kväll!

Dem kallar mig trötter

Idag så gick man up vid halv sju och hoppade inte direkt upp ur min säng om man säger så, men på ett eller annat sätt så kom jag upp och skulle kolla om det fanns någon god frukost, men nej nej fanns inget inget som fall Joanna i smaken så strunade i frukosten kanske inte så bra men  får väl äta lite frukost imorgon istället :P

Sen bar det iväg till skolan och knatade först in på 7-eleven och köpte mig en latte och idag hade jag min sista lektion i Människa Soicalt och kulturellt där vi diskuterade frågor som vi hade fått idag igen och jag tycker alltid att det är lika kul och diskutera och lyssna på andras åsikter och kulturer.

Efter lektion så drog jag direkt hem och började plugga på mina två prov som jag har imorgon. Kan säga att jag är ganska nervös inför morgondagen två prov om fyra olika religoner men jag håller tummarna. Kan ju säga såhär jag har pluhhat hela dagen förutom när jag åt lunch och hoppade in i duschen samt att jag kollade på en  film men det var bara för att jag pluggat i fyra timmar i sträck. Nu är klockan tio i tio och har lagt bort pluggande för stunden för jag kan inte besrkiva hur ont jag har i mina fingrar efter ha hållt på och skriva instuderingsfrågorna och svaren så har riktigt ont i mina fingrar plus handleden. Snart ska jag kolla på Gordon´s Kitchen nightmares som jag tycker är sjukt bra, så kul och få se en resturang som är ett riktigt hak förvandlas till något mysigt.

Nej nu ska jag ta och vila mig lite och sedan är det dags att fortsätta plugga lite mer så att jag klarar dem båda två proven imorgon. Håll tummarna för mig =)

Känner mig ganska så trött nu som på den här bilden på Gotlands båten.

Efter en dag med hårt pluggande

Som sagt så har jag pluggat hela dagen idag  och tog en paus när jag åt min middag, sedan var det bara att fortsätta att plugga. Men när klockan slog åtta så kände jag att jag kunde faktiskt inte få in mer i mitt huvud så jag satte på lite vatten och gjorde mig en kopp te och kollade på Den där Mary som gick på en av kanal plus kanalerna, den är ju så sjukt roligt fick mig ett par goda skratt och det var så skönt att bara ta det lugnt och inte plugga. När jag hade kolla en bit in i filmen så kom mamma in och kollade med mig och efter ett tag så kom pappa också så vi tre satt i mitt rum och bara garvade hehehe.

Nu så sitter jag i rummet själv och gör ingeting tar bara det lugnt, men tänkte lägga mig snart ska läsa lite ur min Människa Socialt och kulturell boken som jag måste ha gjort imorgon då vi ska diskutera sjudomar och hur man ser på det i olika kulturer det kan bli riktigt intressant tror jag, kom på att jag måste skriva ut lite papper i skolan imorgon för våran färpatron i skrivaren har tagit slut så får göra det i skolan imorgon efter lektionen, sen blir det raka vägen hem imorgon och plugga till dem två proven på fredag. Sen så är jag fri min sista dag i skolan är på måndag sedan har jag en månad semster till 18:e Juni då jag börjar jobba på Gotland, ska bli så himla kul och spendera hela sommaren där...

Nej nu ska jag kolla lite mer på tv sedan blir det att läsa boken och efter det blir det ett besök i drömmarns land.

I lördags 090505

Ja i lördags så kan jag bara säga att det var en riktigt rolig kväll, jag och min kära syster Emma va och kollade på  en rock teater som heter Dem Tre musketörerna som var riktigt bra man ville aldrig att den skulle sluta , jag skrattade nästan så att jag grät och vi satt kanske fyra meter ifrån scenen och i mitten så vi hade riktiga bra platser och på det så åt vi även en god middag som farfar och famor sponsrade oss med vi fick både  middag och biljetterna till teatern från dem så jag är riktigt tacksam. 
Det var den bästa teatern jag någonsin har sett vill mer än gärna gå och se den igen men alla föreställningar är dock slutsålda, men när den kommer tillbaka ska jag gå, dem valde sjukt bra låtar att sjunga och skådespelarna var för härliga.


Så med andra ord så  hade jag en super lördag med mycket skratt vilket var välbehövt

090513

Ja jag har inte hunnit och skriva så mkt i bloggen nu tyvärr, har haft och har så mycket att göra denna vecka exempelvis i måndags hade jag prov i kristendomen igår skulle man ha läst ett kaptiel på 40sidor och sedan diskuter om i människa socialt och kulturellt , idag så har jag haft läxa med att ta upp en nyhet i Religonskunskap, imorgon ska vi fortsätta diskutera dem 40 sidorna i människa socialt och kulturellt och slutligen på fredag som jag inte längtar så mycket till för då har jag två religon prov ett i Judendom och Islam, de andra är om Hinduism och buddhism sen så har jag två små uppgiter till i människa socialt och kulturellt som jag ska skicka in senast på måndag. Så det är därför jag inte hunnit skriva så mkt då jag först varit i skolan sedan har det varit att plugga till åtta på kvällen och somnat omkring elva så är jättetrött dem här dagarna.
Men man får väl skylla på sig själv när man kunde gjort dem två religon proven jag har nu på fredag har jag haft chans att göra förut. Men tror att jag kommer klara dem sitter och pluggar hela tiden känns inte som att  man gör så mkt annat, men o andra sidan så är det ett plus för jag fick se lite uppgifter som jag gjort i Människa Socialt och Kulturellt och på alla dem har jag fått deg högsta man ska få så ska inte klaga är riktigt stolt över mig själv vilket jag borde vara....
Känt mig såhär hela veckan lite koko som jag gör på bilden hehe

060509

Nu sitter jag här  hemma och är redo för att börja plugga har min ipod brevid, min religon bok och min anteckingar. Just nu sitter man och lyssnar på Pussycat Dolls-  I Hate this part , som jag själv tycker är riktigt bra tänkte fixa iordning en kopp te innan jag sätter igång med pluggandet.  Sedan blir det att läsa och svara lite på instuderingsfrågor och hoppas att jag lyckas med detta prov iaf, eller jag måste göra det.

Idag så har jag faktiskt inte gjort så mycket förutom att vakna av att mobilens alarm sattes igång ocj då slåg man på de nyaste avsnittet av The Hills säsong 5 som inte går i sveige än men finns på MTVs hemsida så kollar alltid när det nyaste avsnittets släpps. Sen när jag hade kollat klart på avsnittet som jag faktiskt tyckte var lite spännande med drama som inte är så ovanligt i den serien, men iaf när man hade gluttat klart så tog man tummen ur .... och bytte om, sminkade sig och sen bar det av till skolan så promenrade den korta sträckan från älsklingen till Sollentunas station och där köpte jag mig en fralla och en latte fanns ingen frukost hemma hos älsklingen icke sa nicke, för dem tror inte på frukost tydligen *hehehe*

När jag väl kom fram till skolan så hade jag Religons kunskap och vi pratade om Etik och jag hade fått i läxa att prata om plikt och regel etik som var kul och prata om för den gruppen jag hamnade i var rolig och diskutera med och alla hade intressanta åsikter om allt vliket är roligt...

När man stod i slussen och var helt inne i musiken så dök en gammal vän upp Henk da benk som han kallades i blommens så jag fick sällskap nästa hela vägen hem, vilket aldrig är fel. När man gick av så gick man till apoteket och köpte mig ett cerat och vectavir har fått en liten vän på min underläpp igen, alltid lika trevligt när dem dyker upp sådär eller inte, jag känner mig så ofräsch när jag har munsår det ser inte så trevligt ut precis..

Gick precis och kollade om mitt te var klart men hade glömt att trycka på knappen så att vattnet skulle koka, det var inte så speciellt smart, men vi alla har sina korkade dagar lite då och då.. Nej tror att det är dags för mig att sätta igång med pluggandet tror jag, så att man är förbered tills på måndag har mycket saker till nästa vecka har yttrligare ett prov till sen en uppsats, men efter nästa vecka så är det bara för mig att ta det lugnt och sola när det fina vädret kommer..

En grå måndag

Ja så var det en ny vecka och nya tag.

Morgonen för mig började vid halv nio inte så tidigt ändå, jag drog mig lite i sängen och sedan blev det att hoppa upp göra en stor kopp te och sedan så blev det tre rostade mackor satt riktigt bra i min mage och så kollade jag på dem två första avsnitten av The city hade ju ändå lite tid på mig så varför inte. När klockan närmade sig tio så knatade man ner till tunnelbanan och åkte mot Skanstull drog in på 7elven köpte en latte och mötte upp Jenny sedan bar det av till lektionen, där vi pratade om kristendom och sedan fick vi reda på hur det gick på provet förra veckan och kan bara säga att jag blev otroligt sviken på mig själv det gick inge bra alls och jag som tyckte att de gick bra , men men nu är det bara att ta nya  tag och göra ett omprov nästa fredag och plugga hårt inför det och till provet som jag har på måndag. Nu är det ju så att jag har bara 12dagar kvar i skolan och det är bara att lägga på en rem och göra mitt bästa och plugga mycket, så att jag får åtminstonde godkänt i ämnena som man har valt att ha. Så nu får jag ta tag i pluggandet och bara köra stenhårt dem två veckorna jag har kvar.


Sen när jag kom hem så fixade jag det lite mysigt i min säng och läste ut boken En Blomma i Afrikas Öknen och ska snart börja på den skriftliga delen som kanske tar mig runt två timmat då jag bara ska skriva ner lite om vad boken handalde om samt skriva ner mina egna refliktioner och synpunkter om boken vilket jag tycker är jätteroligt och göra..

Efter uppsatsen är klar så tror jag att det blir att hoppa in i duschen sätta på lite te och bara mysa framför Tv:n och inte göra någonting alls, sen blir det nog att gå och lägga sig tidigt ska ju upp vid halv sju imorgon och vill sova lite och efter skolan så bär det av hem till älsklingen ska sova där imorgon...

Jaha så var det slutet på ännu en helg och ny vecka med mycket plugg

Nu har man varit ledig i  fyra dagar men känner faktiskt att det inte skulle skada med några fler dagar ledigt, men samtidigt så har jag mycket att göra i skolan också så sen så är det bara två veckor kvar av skolan på tisdag så det är inte så mycket kvar, men det är ändå uppsatser och prov kvar. ..

Ja idag så gick jag upp vid nio tiden för att finslipa min Engelska C uppsats och skriva det sista som var kvar på uppsatsen, sen så kände jag mig riktigt nöjd med den så den blev inskickad till läran och till dem andra i min grupp som ska läsa den, vilket är lite nervöst att andra elever ska läsa min uppsats och skriva frågor till dem.

Efter det så kollade på reprisen av Robbinson från igår missade det vad roligt det var att Christian först ville lämna sedan blev han skickade hem innan han skulle vara med i tävlingen gud så skönt , tyckte verkligen inte om honom.

Sen så åt jag lite frukost och umgicks med Emma och Johsn när dem hade vaknat till liv *hehe* , sen så åkte Rozita och Micke iväg på Michaelas barns dop så sa hej då till dem, men vi ses snart igen åker till Gotland den 17:e Juni och dem bor cirka en kvart från mitt sommarhus.

Sen så kollade jag,Emma och Johan på Nacho Libero där fick man sig ett par goda skratt, sen var det dags att gräva ner sig i skolböckerna igen så håller på att läsa En blomma i Afrikas Öknen som är riktigt bra som jag ska läsa ut tills imorgon och skriva min uppsats i Människa Socialt och Kulturellt som ska var klar tills på tisdag. Men nu så tar jag bara det lugnt och sitter och kollar på Never Been Kissed

Min favorit scen ur filmen :)

 som är grymt bra tycker jag, visst killar tycker att det är en riktig chick flick men vadå? Jag är ju en tjej så jag kan tycka att den är bra, men den är snart slut och då blir det att forsätta läsa ur min bok.

Sunny sweet Saturday

Ja som sagt så har jag varit på Gotland på min mormors minnes stund, som var så otroligt fin och underbar, det kändes rätt att hålla hennes minnestund där kunde inte blivit bättre..
Så jag har ju varit borta sedan i torsdags morse och det har varit så skönt och avslappnande, fint och otroligt kul att den flesta i släkten var samlade och åt god mat och en massa av god mat.

Nu är jag iaf hemma och har varit det ett tag, men vill åka tillbaka till Gotland det är så skönt och avslappnande. Men nu är jag hemma och båtturen gick fort när man spelade poker med pappa, Emma och Johan och så blev det lite vänd tia.

Nu sitter jag iaf här och kollar på Dream Girls som är helt okej och är trött men ändå inte, känner att jag måste göra något men jag orkar inte är alldeles för trött borde gå och lägga mig men vill verkligen inte, men snart så blir det dags för sängång måste upp tidigt och kolla igenom min Engelska C uppsats en gång till bara för att veta att den är tillräckligt bra för att kunna skickas in och för andra att läsa den...

Men min valborg var riktigt lyckad och har haft en jätteskön liten mini semster till mitt sommarställe. 
Men jag vet att om lite över en månad så är jag tillbaka på gotland och då är jag där i två månader och den 19:e maj så är det min sista skoldag på komvux så har en månad då jag kan ta de lugnt innan sommarjobbet börjar vilket jag tycker är otroligt skönt. Nej nu ska jag kolla klart på filmen och sedan försöka finpusta lite av min uppsats som ska skickas in imorgon vid senast klockan tolv på förmiddagen.

RSS 2.0