Feel like a new me

Känner mig som en helt ny människa  för tillfället har precis blivit klar med min sminkning som jag tycker blev rätt så lyckad iaf blev otroligt nöjd iaf.
Sen har jag bytt om till mina rockiga svarta Jeans med klipp i sen min nya tröja som jag är otroligt nöjd med att jag köpte idag.

NU så började även min favorit film från när jag var lite yngre på kanal fem, ja det är så att min favorit film var 10 orsaker att hata dig än idag gillar jag den otroligt mycket, sen får man ju inte glömma att den otroligt snygga dock avlidna Heath Leadger är med i dena film också.



Nu sitter jag även och väntar in Sofie som kommer över hit och fökrökar och självklart snacka lite skit, har inte träffat Sofie på ett tag och saknar min vän otroligt mkt. Så snart är hon här hos mig så blir det som sagt att sitta här till klockan nio för att sedan dra vidare till Min kära Louisa och parta på, känner på mig att denna kväll kommer bli otroligt lyckad.

I Feel Pretty Oh so Pretty n New

Catches my Eyes

Nu har jag precis tagit en lång skön dusch, passade på att röka benen och göra en ansiktsrengöring för att jag har fått rätt så torr hur nu så det är bara att smörja in sig så mkt som möjligt.
Sedan så sitter jag och kollar på LA Ink och tänkte att jag snart skulle börja sminka mig för tillfället ser jag ut som ett spöke typ. Har ni tittat ut genom fönstret? Det snö/regnar ut sjukt tråkigt kan det inte bara vara fint väder det är inte så mycket att begära tycker jag om lite solsken??

Nej nu ska jag börja sminka mig tror jag, see ya

270210

Hejsan hallå! Förlåt för min dåliga uppdatering men jag har haft fullt upp med jobbet , kommit hem sent så det har blivit att kollat på tv och sen somna direkt typ..

Idag så har jag iaf varit i lijeholmen och shoppat lite det blev en snygg tishirt från H&M samt armband och ringar otroligt fina har verkligen hooked på ringar specielt med pärlor och stora ska dem vara också, sen så gick jag in på gina och köpte mig två ringar till en i guld och en i silver, har tyvärr inte tagit kort på dem men det kommer upp senare...
Sen så mötte jag upp Louisa i Lilljeholmen också för att införhandla lite alkohol inför ikväll så blev en flaska vin och några cider för mig som blir att dricka ikväll innan vi drar ut senare ikväll, ska bli riktigt roligt ikväll har inte varit med Sofie och Louisa på länge så ska bli riktigt roligt tycker jag.


Love you Guys , mer äkta vänner får man verkigen leta efter


SOfie kommer iaf hit lite senar så vi ska göra oss iordning här hemma för att sedan dra till Louisa och hitta på en massa roligt känner på mig att det kommer bli en riktigt rolig kväll

220210

Ja denna dag har inte varit min dag om man säger så, först så vaknade jag och skulle fixa iordning en matlåda sedan så ser jag på sl:s hemsida att det är kaos med tåg,bussar och t-banor så att jag kan inte ta mig från Sollentuna till jobbet idag vilket gjorde mig sjukt irriterad så för det första blev det inget jobb idag så satt fast i Solletuna så fick ringa till min pappa och fråga om han kunde hämta mig för jag kunde inte komma iväg någonstans så på eftermiddagen kom pappa och hämtade upp mig för han satt fast i trafiken i cirka två timmar. Men med mycket om och men så är jag iaf hemma, men jag som sagt blev det en dag hemma så hoppas att det blir bättre imorgon har inte råd att missa arbetsdagar.

210210

Ja så var det söndagen som kom också och gud vad helgen har gott fort, men iaf vaknade upp runt halv ett tiden så blev det lite bakis mat även kallat Kebabtallrik var så otroligt sugen.

Sen så var det bara att byta om till lite finare kläder samt göra en fin sminkning för vi skulle iväg till Marcus mamma och fira hennes födelsedag och där bjöds på gott vin och god mat och trevligt sällskap.

Helgen blev iaf riktigt lyckat  och haft sjukt roligt sällskap =)

200210

Ja sömn fick man inte så mkt av blev en rolig fredagskväll iaf med arbetskollegorna =)
På lördagen bar det av till att åka till Sollentuna, men så var det ju problem med t-banan och tågen etc, men fick iaf skjuts av min käre far han skulle ändå iväg så det gjorde nog inte så mkt.
Iaf så när jag kom fram så möttes man av två bakfulla killar haha, riktigt bakis efter gårdagens bravader, men iaf sen så kom Bosse också och då begav vi oss till sollentuna Centrum och köpa vin samt förnya mitt abonemang och med det så blev det en ny mobil och det blev då en Iphone tycker om den faktiskt trodde jag inte skulle göra det så har nu en ny mobil

Sen så blev att köpa mat till en tre rätters middag som vi kom på att vi skulle ha lite dinnerparty, så Lorenzo gjorde förrätten, Marcus gjorde varmrätten och jag stod för desserten en riktigt god middag med andra ord sen hade vi trevligt sällskap av Dario, Thomas och Thuvall en riktigt rolig kväll med andra ord.

180210

God morgon Ja  nu sitter jag här vid datan och tar det lugnt kollar dessutom på våra bästa år känns som man sjunkit ganska lågt när man sitter och kollar på den serien och länge har den hållit på, sjukt lång tid iaf.

Sitter iaf här färdig för att åka iväg till jobbet, gick ju upp vid nio men det var för att jag skulle hinna ta en dusch innan jobbet och föna håret som dessutom är fullt med tovor måste verkligen börja kamma ut mitt hår ordentligt. Nej nu ska jag ta det lugnt innan jag ska dra till jobbet.

Hoppas ni får en trevlig dag, det kommer iaf jag  att ha

God morgon samt en titt på den tredje filmen från Twilight Ecilpse


Här har ni tarilern från den tredje filmen av twilight, tycker den var rikitgt bra och var mkt saker från tredje boken som är med, samt att nu är det bara eller bara vill ju helst se den nu men Eclipse kommer att ha preimär den 30:E Juni kan knappt vänta Älskar böckerna och filmerna..

Imorse så vaknade jag vid halv tio eller det är i och för sig det är ju inte direkt morgon tycker jag  men jag sov iaf länge inatt över åtta timmar inatt så har laddat batterierna för jobbet idag.
Sitter just nu och äter frukost sen så kommer det bli att byta om till jobbkläder och sminka mig, annars kommer man ju skrämma någon ser ut som ett spöke idag *hahahaha*
Nej nu får jag skärpa mig ska kolla klart på greys anatomy och dricka upp mitt te sen blir det som sagt att göra sig iordning som sagt.

Alla Hjärtans dag


Hoppas alla haft en trevlig alla hjärtans dag, själv tar jag inte så hårt på den som vissa andra göra. Man uppskattar alla denna dag vänner, pojkvän/flickvän elr en vinkväll med kompisar om man vill man är inte tvugen att ha någon för att fira alla hjärtans dag..


Nu sitter jag iaf och kollar på CSI NY älskar verkligen CSI asbra serie idag har jag inte gjort så mkt, vaknade vid halv två nästan sen så ringde vi rosa bella köpte mat och kollade på film sen var det dags för mig att dra mig hem från Sollentuna och städa upp lite efter fredagen. Men min helg har varit otroligt rolig , med mycket festande födelsedags firande och mycket mer..

11:e Februari

God morgon, God morgon elr ja jag var varit vaken i en timma och hunnit med en dusch och ätit frukost och ska snart sminka mig tänkte jag.

Idag så åkte mamma till Gotland hon ska fira sin födelsedag med min Gudmor Rozita och jag kan tänka mig att dem kommer ha det otroligt roligt, vill också till Gotland..

Igår så jobbade jag och kom hem rätt så sen då det var fel på el.ledninar osv alltid är det något blir sjukt irriterad, men kom iaf hem i hyffsad tid och kollade på en film med mamma.


Nu sitter jag iaf och lyssnar på musik och peppar upp mig inför denna dag, känns verkligen som att dagarna bara flyger förbi, sen ska jag självklart sminka mig också så att man ser bra ut inför jobbet.
Nej nu måste göra mig i ordning så att det inte blir att stressa sen.

7:e Feburari

Ja då var det redan söndag, är helt otroligt snabbt dagarna går känns som att tiden bara rinner iväg men så är det när man har roligt. Nu känner jag iaf mig mycket bättre så imorgon blir det att jobba och det ska bli så otroligt skönt och bli back on track.

Idag så har jag inte gjort så mkt förutom att läsa skvaller och glott på tv sen umgåtts med Emma hon sov hos Johanna igår vilket jag förstod ändå så vi har varit med varandra idag och snacka lite skit, dock är det lite svårt att prata med henne då hon sitter och spelar The Sims så hon är lite okontaktbar, sen så har man tagit en riktigt skön dusch så känner mig mycket bättre utav den med den var otroligt välbehövd efter jag legat sjuk i tre dagar sen så ser jag nu ut som pippi långstrump har gjort två inbakade flätor  för att få lite lockar i håret orkar inte ha så platt och livlöst hår så försöker få volym på den, sen har jag smörjt in mig med Brun utan Sol så man får sig lite färg.

Nu sitter jag iaf och kolla på Blåsningen och sitter men en kopp te sen så sitter min kära syster brevid mig och spelar sitt The Sims, sen så blir det att kolla på Spider man 3 tror jag elr så blir det någon annan rolig film istället man vet aldrig vad man hittar på.

Skvallertidningar och Spiderman 2

Sitter nu och kollar på Spiderman 2 och njuter av min 7:e kopp te och precis när jag började skriva så blev det reklam lite komiskt tycker jag riktig bra tajming haha..

Min dag har som sagt inte varit så givande har bestått av att ligga i sängen och snyta mig 50gånger i minuten är rädd för att hjärnan kommer ut snart *hahaha*, sen har jag väl läst ett antal bloggar och sen har jag försökt att sova men det gick inte så det är bara att hålla sig vaken. Dock är det rätt tråkigt och sitta instängd på sitt rum för att jag har inte orken att prata med någon samt för att jag inte orkar heller, tycker det kan vara skönt att vara för mig själv när jag är sjuk.

Såhär ser man ut när man har sina bästa dagar,vilket inte är idag


Innan det blir dags för mig att gå in i drömmarnas land så kommer jag som sagt att läsa mina två skvallertidningar alltid lika roligt det blir Vecko Revyn och In touch, vet inte hur mkt av mina pengar jag lägger på skvallertidningar jag ska ju egentligen spara mina pengar. Nej nu ska jag kolla klart på Spider man riktigt bra film tycker jag och det var länge sedan jag såg den så det är alltid ett plus och imorgon visar dem Spiderman 3.

Sjukdag Numbero 2

Idag så hade jag mig en sovmorgon vaknade inte förssen klockan tolv visst det är inte så sent men med tanke på att jag inte gjorde något igår och att jag brukar gå upp vid tio tiden ungefär. Men dagen började iaf med frukost som blev hembakat bröd och en stor kopp te.

Resterande av dagen så har jag i princip bara legat i sängen, kollat på tv och kollat runt på nätet och druckit te kopp efter te kopp vet inte hur mkt te jag har fått i mig redan, sen så har pappa köpt ingefära till mig så ska göra en kopp med ingefära te se hur bra det funkar kanske blir värsta dunder kuren sen så har mamma lovat att köpa lite grönsaker med dipp till mig, vill alltid gotta mig när jag är sjuk och får alltid lätt att tycka synd om mig själv också känner mig så liten o klen.

Idag så kom farfar och Emma hem och självklart hade dem med sig våran käre Milton också och han har växt ännu mer otroligt han växer riktigt fort, sen så har vi ätit riktigt god pizza hemmalagad sådan helt fantastiskt gott mycket goare än den man köper..

Ja denna kväll kommer inte riktigt bli vad jag ville att den skulle bli, ville för det försra bli frisk sen så hade jag en billjett till Billy Talent idag men kan tyvärr inte gå då jag inte mår bra alls tråkigt nog har verkligen längtat efter denna konsert, men Johanna fick min biljett istället hoppas jag får en t-shirt iaf.
Nej nu ska jag kolla klart på Djungel George tycker faktiskt att den ändå är rätt rolig en riktigt barnfilm men det passar mig så barnslig som jag är.

Filmmys och sängliggande kan man ha en bättre fredag?

Som sagt så ligger jag här hemma sjuk och har det otroligt tråkigt, då jag skulle kunna ha jobbat samt haft en rolig  fredagskväll, men icke sa nicke jag får ligga här i min säng och snyter mig stup i kvarten.
Men har iaf lyckats få i mig lite mer mat i magen vilket är bra, samt druckit ett antal koppar te tror nog att jag kommer ta en kopp till faktiskt det är ju så otroligt gott är verkligen beroende utav te...

Nu ligger jag iaf här i min säng och kollar på Dirty Dancing en riktig gammal goding, det är en utav mina favorit filmer och musiken är ju otroligt bra

En utav det bästa scenerna enligt mig.

Kvällen kommer att fortsätta med att kurera sig och som sagt att dricka te, hoppas bara att det finns några roliga filmer ikväll eller så får jag rota lite bland dem filmerna jag har twilight skulle för sig inte vara så fel eller fierd up får helt enkelt se vad det blir för filmer ikväll känns som att jag kommer att somna snart ändå är så sjukt seg i kroppen och ögonlocken väger ett ton var..

050210

Äntligen fredag veckan går ju i och för sig snabbare nu för tiden känns som att tiden bara flyger förbi på jobbet.
Igår kväll när jag kom hem ifrån jobbet så började jag känna mig lite halv dassig kände som jag hade feber inte mysigt, så när jag vaknade imorse så kände jag mig ännu värre än vad jag gjorde igår har väl lyckats dra på mig en förkylning tråkigt nog för det blir att vara hemma en jobbdag vilket är det sista jag vill. Men det blir att komma med nya krafter på måndag så att nästa vecka blir ännu bättre.

Men iaf så gick jag på vårat morgonmötet runt halv tolv tiden och var på kontoret ett tag sen så åkte jag hem men det blev ett litet stopp på Video affären där jag köpte godis och hyrde två filmer det blev 17 again och en film till kommer dock inte ihåg vad den heter riktigt. Men ligger iaf i sängen och bara vilar och har gjort en riktigt god cafe latté vi har som sagt en espresso maskin hemma...


Jag måste iaf bli bättre, för imorgon är det konsert och jag har köpt biljetter till Billy Talent sjukt tråkigt om jag inte kan gå la ut en del pengar för den biljetten. Men vi får helt enkelt se hur jag mår imorgon hoppas bara attt jag snart kommer bli bättre får hälla i mig en massa te och vila mycket för då kommer jag snart att bli frisk igen..

Idag blir det iaf mys framför tv;n och bara ta det lugnt och vila upp mig, och som sagt drick en jäkla massa te håll tummarna för att jag ska bli bättre.

010210 Ny vecka Nya mål Nya möjligheter

God morgon God morgon!
Har ju varit vaken i över en timma men ändå, sitter här i mitt rum och sminkar mig inför dagen sen så sitter jag här med en god kopp ängla te tänkte snart gå och fixa några mackor också så att jag får i mig lite frukost.
Igår så hade jag bara det som sagt mysigt en riktigt jag-dag vilket var otroligt skönt för min del.

Men som sagt nu sitter jag här och gör mig iordning och ska klä på mig också kan ju inte jobba i pyamasen heheh, idag blir det jobba av vilket är otroligt skönt känner på mig att det kommer bli en riktigt bra dag, är otroligt peppad inför dagen.

Ja så var vi inne i februari måndag det är ju helt fantastiskt hur tiden bara flyger förbi och snart kommer det bli varmare ute och det är ju aldrig fel, och några plusgrader skulle som sagt inte skada.
Nej nu måste jag göra mig klar så att jag inte måste stressa senare.

RSS 2.0