Denna sommar har jag

Har du druckit tills du spytt? Kan ha hänt

 

Sårat någon? Nope

Förlorat en vän? Nej

Träffat nya människor? Aaaa, sjukt trevliga människor som blivit riktigt goa vänner

Kysst en främling? Ja absolut

Tagit droger? Nej, kommer aldrig göra

Haft en sommarflört? Nope

Gråtit? Jarå klart jag har det

Skrattat tills du kissat på dig? Nej

Sagt “jag älskar dig” och inte menat det? Verkligen inte

Varit i slagsmål? Jag? Nope

Pussat någon utav samma kön? Jadp

Sjungit högt på ett berg? Hmm inte vad jag kommer ihåg

Kysst någon i regnet? Nope


Kysst någon i skogen ? Nej faktiskt inte

 

Tältat? Yes
Varit vaken en hel natt? Yess

Solat? Ja när man fått chansens
Badat? Absolut

Haft ett förhållande? Nej, bara flörtar

Gjort dig riktigt illa? Nej inte riktigt
Gjort några nya percingar/ tatueringar? Nope

Läst en bok? Ja det är klart

Skickat fel sms med flit? Haha nej!!

Suttit vid datan en hel natt? Hmm, kanske kommer inte ihåg

Näckat? Nope

Solat naken? Nope

Fått utegångsförbud? Jag är 20 så nej

Sagt “jag älskar dig” och menat det? Ja, till vännerna
Kysst någon du inte borde? Hmm ja

Tappat rösten? Nej

varit på festival? Nej, vilket jag ångrar

Gått upp i vikt? ja

Gått ner i vikt? Nej

Brännt dig? Ja såklart

Fått en ful bränna av tex kläder/ smycken? Nope

Varit utomlands? Yes ofc!

Gjort ett bra köp? Ja :)


Tagit upp kontakten med en gammal vän? Ja :)

haft skadeglädje? Alltid!

Sovit under bar himmel? nej, men velat

Vad kommer du sakna mest? Stranden, Gotlande festerna stämmningen

 

 


I'm Feeling better but not the best

Tänkte skriva ett litet natt inlägg innan jag lägger mig ner i sängen och varvar ner i sleepingmode och försöka sova, ska jobba imorgon det  har jag ju redan bestämt så behöver få i mig min sömn.

Fick en sådan otrolig god middag idag nämligen fisk soppa det är så otroligt gott, med lita aioli drack inget vin till även fast jag var sugen, håller hårt med att inte dricka nu när jag går på pencelin och något receptbelagt gurgel vatten. Så har jag kollat på filmen om ödet får bestämma elr något snarliknande hette den iaf och nu kollare jag på liftaren med Sophia Bush som spelar Brooke i One Three Hill.

Men imorgon ska det iaf bli sjukt skönt att få jobba igen, känns nästan som att jag skulle kunna klättra på väggarna av denna rastlöshet, kvällens nöje var typ att fixa lite med mina naglar vårda,fila etc *hehe* lite roligt något som jag inte gjorde förr typ *haha*
Är det någon mer än jag som tycker att Trailern till filmen Orion är bra, kommer självklart gå och se den på bio, tycker den verkar riktigt bra, hittar dock inte trailer.

Nej nu ska jag kolla klart på filmen sen blir det Bedtime for me..
Hoppas att alla andra får en trevlig lördagskväll=)

14:e Augsuti 2010



Ja igår var det ju fredag den 13:E oturs dagen, vet inte om jag riktigt tror just på denna dag men har varit med om klumpiga saker som fått skållhätt vatten över handen och igår var jag på vårdcentralen  där  jag fick pencelin för att slippa vad dem tror är en halsfluss, så kanske har lite otur den dagen iaf.

Idag så vaknade jag runt tio tiden, kollade på miami Ink älskar det programer alltså och sen blev det frukost för min del. Så skönt att jag fick en sådan skön sömn inatt sov nog nio timmar i natt otroligt skönt!
Har ju shoppat lite igen nu blev lite från Nellys hemsida blir fan aldrig besviken när man beställder där ifrån, köpte iaf ett par snygga ankelboots skit snygga, ett par latex leggins med dragkedja skit snygga och en schysst tröja var och hämtade allt för någon dag sedan.
Idag så mår jag iaf bättre tack vare pencelinet och gurgel vattnet som jag köpte igår, sen är det nog allt te och isglass jag tryckt i mig *hahaha*
Nu ska jag dricka min latte kolla på tv vila upp mig ordentligt, så att jag är frisk och glad imorgon och kan jobba hela nästa vecka, så snart blir det nya tag och jag klarar inte av att ligga hemma o vara sjuk!


Musik som spelas för fullt hemma hos mig nu



Sjukt bra låtar som gör en otroligt peppad=), idag är min sista lediga dag sen jobbr jag nästan varje dag, vilket  jag faktiskt tycker är otroligt roligt..


Igår så var jag iaf inne i stan o shoppade lite blev en klänning, två ringar , ett halsband som jag letat efter i en evighet och ett skärp sedan tog jag en fika med Sofie som  jag även shoppade med, satt på mysiga söder en vacker dag när jag har pengar är det där jag kommer bo jag med..
Sen så åkte jag hem till mamma och lagade en middag med räkor i saffranssås med champinjoner. lök och paprika det var riktigt gott iaf!

Idag så känner jag mig faktiskt lite krasslig konstigt nog fattar inte varför, men ska iaf in till stan med min kusin och ta en fika, ska bli riktigt trevligt har jue inte setts på ett bra tag så ska snacka lite skit ta mig en kaffe och fönstershoppa tills man fått sin lön.. Idag kommer pappa hem från Gotland också, saknat honom med!

Nej nu ska jag fixa lite i rummet sen dra mig mot stan om en halvtimme och måste fixa lite saker innan jag drar!


090810 Lite vad min sommar har bjudit på!

Ja har ju inte riktigt bloggat på otroligt länge om man säger så!
Jag har haft full rulle nu denna sommar, har haft min semster på ljuvliga Ljugarn och sen jobbat mycket på mitt nya sommar jobb som är på Åhlens city, där jag trivs otroligt bra med många roliga kollegor=)

så här är lite bilder från min roliga sommar





RSS 2.0