Godmorgon Godmorgon solen skiner lite och sitter här med ett leendet på läpparna

Godmorgon, Nu ligger man i sin säng kollar på paradise hotel och dricker en stor kopp te sen så har öppnat gardierna och ser solen skina  men jag ska inte låta mig luras att det är varmt ute, men hoppas på många plusgrader.

Snart så ska man hoppa upp ur sängen, bädda sängen och göra sig iordning för att gå i skolan för jag har Människa Socialt och Kulturellt i fyra timmar, men det känns bra jag sitter här och ler utombords och inombords och tror att det kommer bli en bra dag och lektionen tror jag kommer gå jättesnabbt.


Jag och käraste barndoms vän Sara . The trooper me love you long time

Sömnproblem och lite tv-tittning

Som sagt så skulle man tidigt i säng böjar vid halv nio imorgon så ska gå upp vid tjugo i sju och det är viktigt och få i sig sin sömn. Om jag inte somnar snart så kommer jag bli som en Zombie imorgon bitti men få väl köpa mig en stor kaffe på 7-elven och en god dricka.
 Nu sitter jag iaf här i min säng och kvällsbloggar lite ska strax stänga av alla tekniska saker och sova annars kommer det bli kämpigt för mig att komma upp imorgon. Så nu blir det att gosa ner sig i sängen och sova omedelbart.
Imorgon så blir det att vara i skolan i fyra timmar sedan blir det att plugga hemma.
Nej nu blir det för mig att säga god natt och sussa så gott


 
Miss you Sofie

090330 Måndag och känner mig som en gammal tant

Jahap idag var det ju som sagt tänkt att jag skulle till skolan och göra ett prov, men min kropp orkade verkligen inte jag har mått dåligt hela helgen och man blir int bra efter bara två sekunder som min pappa verkar tro.
Jag mår likadant som jag gjorde igår då det kände som att jag hade feber spenderade hela dagen i min säng förutom när jag var tvugen att gå och köpa middag till mig själv för att få något i magen.
Sen så frågar min papa mig när jag ska upp till skolan. Ehm jag är sjuk tror inte att jag kan koncenterar mig på ett prov i skolan när jag inte ens har kunnat koncentrera mig på att plugga till det, jag har verkligen försökt att plugga men har ingen energi i kroppen samt ont i huvudet och ska jag gå till skolan  göra detta prov och veta att jag inte kommer få godkänt på provet. Nej tack jag gör hellre ett omprov.

En bild som muntrar upp en. Från gotland en bild på ens pojvkän och ens killpolare kan ju inte bli bättre

SÅ idag har jag inte gjort så mycket förutom att ha vaknat och ätit frukost känns som att jag är trött igen så vill bara somna, Så ska försöka vila mina ögon fixa iordning en kopp varmt te med honung i, och försöka vila. Sen får jag se vad jag har på min agenda vad som ska göras till denna vecka. Det är så otroligt skönt går i skolan till på fredag sedan har jag påsklov så även på komvux finns det lov.

Vilka fynd det finns på H&M dessa är jag sugna på att skaffa till sommaren









Dem här tre Bikinisarna var riktigt fina vill ha alla tre




It is Saturday and I am sick

Sitter här hemma helt själv eller jag har ju mina kära vovve molle och katten hemma. Men ingen som man kan prata med direkt, för Emma är i Jönköping med Johan som fyller år idag GRATTIS GRATTIS.
Mamma och pappa är på middag med Rozita och Micke.
 Så jag sitter här ensam försöker att plugga vilket inte går så bra för min hjärna är typ ur funktion så den suger måste plugga till provet så jag iaf kan gå godkänt. Så måste fokusera mig på pluggandet ikväll och imorgon och hålla på med mina instuderings frågor och läsa ur boken om hinduism och budhism, så det är väl det jag får göra på en lördag kväll och en hel söndag.

Men ska iaf kolla på Robbison som börjar klockan 20.00, sen har jag hyrt HSM3 har inte sett den ännu och nu när jag är själv hemma så kan jag passa på att kolla på en film som ingen annan vill se ändå.
Så har jag köpt ben&Jerrys, godis och ska även göra en fruktsallad.
Så ska ha en liten myskväll för mig själv med en film och sedan blir det väl att fortstätta att plugga på Religonkunskapen.
Måste fokusera mig på skolan verkligen försöka och visst jag har pluggat religon innan men man kommer inte ihåg allt har inte den hjärnan som kommer ihåg allt....


Nu ska jag mysa ner mig i min säng och ta de lugnt och äta lite sött.
Sen blir det att kasta sig i böckerna.

090327

Halli hallo!

Idag så vaknade man och kändes som man inte sovit något alls, kan bero på att jag somnade inte förssen kanske klockan ett igår så sex timmar sömn fick jag inatt. Men drog mig upp ur sängen fixade frukost  och så klädde man på sig och drog iväg till skolan.
Så idag hade man engelska C och satt och skrev min bok The Great Gatsby  den var inte så bra som jag trodde att den skulle vara, men blev klar vid vid elva tiden så då började jag dra mig hemmåt för jag känner mig lite sjuk har ont i halsen och trött i kroppen inte roligt vill inte vara sjuk. Och i slussen så träffade jag Jossan som skulle till en släkting och sen iväg till jobbet och jag ville bara hem och lägga mig i min säng och mysa ner mig och dricka en stor kopp te.
Hoppas jag mår bättre så jag kan göra något idag . ska ju typ plugga resten av helgen till religon provet på måndag.

Iaf nu ligger jag här i sängen med data och min kära vovve som ligger och sover som vanligt.

Vilken Jobbig dag man har

Det första man gör idag är att försova sig så att man missar den enda lektionen man har bra jobbat Joanna du är en riktig klant. sen så har man suttit här hemma och kollat hur man ska göra med läxan till imorgon som vi ska jobba med att skriva om den boken man har läst på engelskan etc. och efterbliven som jag är fattar jag ingeting och nu sitter jag här riktigt irriterad och vet inte hur jag ska göra har antecknat lite om boken. Men fattar inte riktigt vad vi ska göra, Jag blir gaaalen på mig själv eller rättare sagt otroligt irriterad på mig själv att jag inte fattar vad jag ska göra.....

Nej ska nog gå ut med vovven sen blir det att försöka få i sig något i magen är svinhungrig har bara ätit frukost, druckit te och kaffe. 

Den här dagen suger verkligen hoppas jag kan få lite hjälp imorgon för jag fattar absolut ingenting.

090325

Go Kväll Go kväll !!

Grattis till alla er som har jobb för idag är det ju löningsdag, så skönt att kunna gå ut på lill lördagen. Men intej jag icke sa nicke jag får pengar nästa vecka och sitter hemma och pluggar vilket är ett måste, min uppsats till människa socialt och kullturellt är klar så nu är det dags att börja med Engelska boken och skriva ner lite anteckningar  och skriva en slutsats som till boken tills på fredag, sen så måste jag även börja plugga till religon provet som jag har på måndag Så har häcken full med läxor och nu är det bara att se till att göra det också. För vil jag ha bra betyg så måste jag jobba hårdare.

Idag har det inte hänt så mycket förutom att man har varit i skolan haft Religonkunskap, sen drog man hem och gjorde klart min uppsats och det kändes bra hoppas på ett bra betyg på den. Efter det var det dags för en liten promenad med vovven så han fick kissa av sig och inte kissa inom hus, sen gick jag ner till kina/Tahi resturangen och köpte mig lite Yakuniki som är så otroligt gott och kollade lite på tv. Sen så pluggade man lite till, sen kom Johan och Emma hem och Johan hade varit och tauerat hela armen idag så när han kom in var han helt blek i ansiktet, så fick man se tatuerngen och den var riktigt fin.
Sen så gjorde man lite fruktsallad är så dålig på att äta frukt och känner mig ofta så hänging och trött, så måste bättra mig på att äta mer frukt och grönt.
Sen så var det dags för att plocka min tvätt vi hade tvättstugan igår så tog alla rena kläder som var mina, så försökte man leta efter sina latex  leggins men nej dem fanns inte där och jag har kollat i alla mina lådor och nej dem finns inte där heller. Vart i hellskotta är mina leggins vill ha dem. Men får fortsätta leta efter dem med hopp med att finna dem.

Såhär känner man sig idag, snyggt ellerhur?

Nu har man precis kollat klar på Du är vad du äter och nu kollar man på fantastic four som går på tv 6, men ska snart lägga mig ner och gå in i drömmarnas land ska upp tidigt imorgon så måste vara utvilad för fyra timmar i skolan och pluggandet hemma.

090324

Hej hopp!
Igår blev det lite sent för mig jag somnade inte förssen vid klockan tolv igår för jag gjorde en läxa om att läsa ett kaptiel ur min kursbok Människa Socialt och Kulturellt. Efter vi hade kollat klart på  Rally Brudar som pappa hade hyrt, tyckte inte den var så himla bra om jag ska säga så.
Idag så gick man upp vid tio i sju och åt lite frukost sen var det dags att åka till skolan ha en fyra timmars lektion som gick rätt snabbt, känns faktiskt som att varje dag har gått väldigt snabbt.  Så var det en rolig lektion idag och mycket att diskutera tycker det är kul att diskutera och vad andra tycker om saker och ting.

Sen drog man hem och tog en lite promenix med lilla mille sen så gick man och la sig i sängen och vilade lite, är väldigt trött. Tänkte ta en power nap men det gick inte så bra som jag tänkt mig. Sen började pappa laga mat och det blev soppa och våfflor som satt som smäck i min mage, efter det blev det en kopp kaffe som smakade  skit det var jättesvagt förstod inte varför gjorde det ordentligt kanske det är något fel med min kaffe kokare.

Nu sitter man och kollar på COPS, efter det blir det att fortsätta med uppsatsen så att den blir klar. Så att jag kan  börja med Engelskan imorgon med att göra anteckningar av boken och läsa lite mer ur den.

Vid 20.00 så kommer man sitta bänkad framför den rätta för Rosing, sen blir det nog att fortsätta plugga om jag inte hinner klart med min uppsats. Sen tror jag att det blir en tidig säng gång idag för jag är så otroligt trött.
Ska bli skönt med att börja kvart i elva imorgon så man får lite sovmorgon, sedan blir det att plugga hårt imorgon med.
Nej nu ska jag kolla klart på Cops och dricka upp min kopp med te, ingen mer blask kaffe för mig.

Planering för denna vecka

  • Lämna in mina närvaro papper samt kvitto för böcker,  så att jag får pengarna tillbaka för ska inte betala böckerna samt få pengar för varje närvaro dag
  • Uppsats i Människa Socialt och kulturellt som ska in den 26/3
  • Läsa kapitlen Hinduism och Buddhism till provet nästa vecka.
  • Börja med min Engelska C uppsats
  • Lämna in personligt brev till läraren i religon och i människa socialt och kulturellt
  • Läsa Barack Obama biografin på engelska till Englska C Kursen.

090323

Hejsan hoppsan =)
Idag så började man inte förrsen kvart i elva, men hade en läxa tills idag så gick upp lite tidigare för att hinna med den. så tog man en kopp te och tänkte kolla om det fanns något gott till frukost, men självklart så gjorde det inte det. De fanns bara tråkigt bröd och tråkigt pålägg är så kräsen med min frukost, så jag nöjde mig med en kopp te och läste kapitlet ur min religon bok sen så klädde man på sig och drog ner till tunelbanan. När man kom till Skanstull så började magen min att kurra så gick in på pressbyrån köpte en kroasang och en te och fortsatte min väg till skolan.

Lektionen var väldigt skön idag timmarna gick förbi fort och det var mycket att anteckna så pennan bara skrev på papper efter papper. Vi slutade vi kvart i ett och då bar det av till GY-Slussen där man skulle lämna in sin närvaro rapport samt så lämnade jag in mitt kvitto på dem två böcker som jag har köpt, så att jag får tillbaka pengar för dem det är nämligen så att är man under 20år så betalar dem och får även 40kr per närvaro dag.. Så undrar om jag får in mer än mitt studiebidrag denna månad så kanske man kan göra något roligt, men måste även betala  lite pengar till Johan lånade nämligen av honom när vi gick ut på Metro då jag var pank om  man säger så.

Efter besökte i Zinkensdam så bar det av till kära axelsberg och gick in på ICA köpte mig en sallad och bröd som blev min lunch och nu sitter jag här efter att jag varit ute med min kära vovve Molle som inte tyckte att detta väder var så skönt att ta en promenad i och jag förstår honom faktiskt.
Snön är tillbaka det har snöat sen igår och kommer säkert snöa imorgon med så man får väl vänta på att det sköna vårvädret ska komma och jag som inte vill vänta vill ha vårväder nu.
Det är verkligen så att jag önskade förut att solen skulle hålla sig kvar sen lördagen då det var jättefint väder och när jag önskar att det ska hålla i sig så blir det helt enkelt tvärtom. *Suck* Så nu ska jag inte önska något mer bra väder utan ta dagarna som dem kommer och vädret dagarna har...

Idag blir det att plugga på min uppsats i Människa Socialt och Kulturellt som ska lämnas in på torsdag även fast jag kanske inte riktigt har den lusten till att plugga, sen blir det att läsa ur boken också som är en läxa tills imorgon. Så jag tror att denna vecka kommer jag att sitta plugga ganska mycket, eller rättare sagt jag måste göra det för att få dem betygen jag önskar och jag måste verkligen skärpa mig när det gäller min skolgång.
Nej nu ska jag sätta igång med plugget har precis diskat lite och gjort en kopp varmt te dags att dyka in i börkernas värld

Sweet sweet Saturday

Ja som sagt så skulle jag ju vara hemma och ha en familje kväll och det hade jag ett tag. Men sedan så kom syrran hem och började tjatade med om att vi borde gå ut och ha kul,jag kan bara säga att hon slutade aldrig tjata på mig så tillslut så gav man med sig. så fixade iordning mig vid halv tio tiden så åkte vi in till slussen mötte upp Emmas pojkvän Johan som hade varit ute med jobbet. Så drog vi till Medusa och satt där och snackade skit,  det roliga var att jag betalade mer i inträde än vad jag drack, satt med en cider hela kvällen typ. Men hade det rikgit roligt, det roliga är att jag sa till min syster att vi träffar alltid folk som vi känner på Medusa och självklart så träffade jag någon man kände igen. Träffade en killkompis som jag inte sett på länge, han jobbade på cafet mitt emot min skola i gymnasiet så det var kul och träffa honom så dem satte sig ner vid oss och snackade lite skit.
Vid ett tiden åkte vi hem och vi fick självklart stå och vänta på vårat tåg och Johan fjantade sig och jag kan bara säga att jag skrattade så mkt att jag fick ont i magen, riktigt roligt.


Syskonkärlek är det bästa.

Idag så vaknade man vid halv elva typ och gjorde i ordning lite frukost och mös i sängen, har ett sådan skönt tjockt täckte myspys.
Sen tyckte jag att det var dags att hoppa in i duschen, man kände röklukten i håret och de känns så ofräscht så in i duschen blev det.
Idag blir det att åka till älsklingen, ta de lugnt  äta lite mat får se vad de blir för middag, får väl se vad han har planerat in eller vad kvällen har att erbjuda.
Tyckte det var riktigt fint väder igår, men idag när man ser ut genom fönsret så ser det så grått och tråkigt ut, snälla kan man få lite mer vårväder och sol, är det för mycket begärt?

Friday And It's Sunny Sunny Sunny

Idag så var det Engelska som gällde, gick upp vid halv åtta tryckte i mig två mackor sedan bar det av till skolan då vädret inte var så himla bra.
Efter skolan bar det av till mälarhöjden och hämta mitt paket från H&M beställde en rikigt skön klänning som inte är alltför uppklätt, den satt riktigt bra också tur det, när man hämtat ut det så bar det av hemåt köpte även med mig Yakuniki var väldigt hunrig. Så när man kom inför dörren här hemma så bytte man kläder till myskläder och åt lunch i min ensamhet.
Sen så kom farfar hit och hade med sig en god tårta som han hade gjort, så vi satte oss och tog en kopp kaffe och en bit tårta och babblade på, farfar hade även med sig Molle som ska vara hemma en tid frammåt nu så det är riktigt skönt har saknat min lill vovve Molle. Så idag blir det jag som tar hand om honom idag för pappa är på träning och mamma är på jobbet. Känner även på att det är jag som kommer ta ut honom på veckodagarna med, men det gör inget så länge det är skönt väder och strålande sol som det är nu och varför sitter jag här inne när det är så fint väder? Ja det är en fråga jag ställer mig själv. Får fundera på den ett tag!




Idag blir det en lugn och skön kväll hemma med mamma och pappa tror jag, kolla lite på tv ,äta god middag och dricka lite vin kanske. Låter inte så fel i mina öron iaf = )
Känner att det är riktigt vårväder idag solen skiner och snön är borta , längtar tills det blir lite varmare och skönare riktigt vår som håller i sig. Hoppas  att det blir riktigt vårväder från och med idag

090319

Idag är man väldigt trött kan man säga, hade svårt att sova igår vet inte rikgtigt varför? Men men vad ska man göra sedan gick man upp tidigt idag och gjorde i ordning sig. Sedan drog man mot pendeltåget hann inte äta frukost så tog det påvägen till skolan min lektion började vid halv nio och jag var ganska trött så drack lite kaffe för att bli lite piggare och det blev jag, så man satt där i koncentrerad på lektionen och denna kurs är jätterolig och den är två gånger i veckan och varje lektion är 4 timmar lång, men väldigt intressant.

När man slutade så åkte man hem tvättade håret som verkligen behövde göras tycker jag, sedan blev det lunch som blev Crepse som man värmer i mikron orkade inte koka ihop något *hehheheh* latmask kallas det .
Sedan så kollade man på Twilight som jag har sett fyra gånger nu. Väntar på att nästa film ska komma ut har sett trailern på youtube och läst boken så kan knappt vänta..

 Snart ska jag plugga lite måste läsa lite ur min engelska bok tills imorgon, sedan måste jag även komma på något att laga till middag men vet inte riktigt vad.. Måste ju få i mig middag  också men vi har inte så mycket urval hemma så mamma kanske köper hem lite god mat , hoppas jag iaf.

Imorgon är det fredag, så ser fram emot en skön helg men det blir nog lite plugg på söndag tror jag. ska läsa tre kurser på 8veckor så det blir en snabbskurs i varje ämne. Men men jag ser verkligen fram emot helgen och få ta det lugnt plus att min kära vovve kommer hem imorgon, för farmor o farfar ska iväg så han kommer hem i en vecka =)

World spins round and round

Japp nu är det ju så att två kurser är avslutade på åsö även fast jag inte är så nöjd med mitt betyg jag fick i Natur kunskap A, vet inte än vad jag kommer att få på Fotografisk Bild A och i fredags så fick jag reda på att jag ligger på ett g i Engelska C för tillfället men det ska jag ändra på hoppas jag iaf. Sofie jag skriver till dig om jag behöver hjälp med uppstatser osv för du bor ju därborta i Santa Barbra och pluggar, när man tänker på att du är därborta så saknar man dig verkligen..

Veckan som kommer så kommer två nya kurser att börja, imorgon börjar Religon A och på tisdag börjar människa socialt och kulturellt är riktigt nervös för hur det kommer vara och hur mycket läxor det kommer att vara och hur mycket nytt folk man kommer att träffa.
Så sitter här på en söndag lite halvnervös som jag var första dagen jag letade efter mitt klassrum och fann det direkt och nu är det två nya klassrum  att leta efter.

Så nu blir det att gå i skolan tre dagar i veckan måndag,tisdag och fredag. Men det är kul och jag fixar mina betyg så att jag kan söka till högskolan för att nå mina mål i livet. Det känns verkligen skönt och nu tänker jag börja plugga hårdare och fixa betygen till VG:n som är mitt mål att få i kurserna, så nu ska jag kämpa som en sate för att nå dem målen jag strävar efter

Sunday And It's A Grey Day

I fredags så var man på hemmafest hos Emil med sara och Wilda, det var riktigt roligt och mycket gamla vänner man träffade det var riktigt roligt och Sara och Wilda hade det roligt såg det ut som iaf. Det var verkligen jätteroligt och få träffa några av ens gamla vänner och sitta o snacka lite skit och bara umgås och ha det kul.
Jag och Sara drog hem vid två och vi fick oss ett gott skratt på t-banan av tre killar som hade en sådan udda diskussion och de var liksom tre olika personligheter som satt och prata om så skumma saker och sjöng. Och jag o Sara är sånna som inte kan hålla oss för garv så vi satt där och verkligen pressad våra läppar hårt ihop för en av dem satt mitt emot oss så det var ganska svårt så till slut brast det ut och då säger den ena killen som såg ut som en riktigt brat
"Ni kan skratta det är okej, det förlänger livet" och då blev det bara ännu värre. Men roligt var det iaf.

Igår så blev det en bakisdag med Sara och The Hills weekend som jag även kollar på nu, gud vet hur många gånger jag har kollat på alla dem här avsnitten hehehe. Sen så kände jag att det var dags för mig att dra mig  hemmåt för Sara skulle göra sig iordning för hon skulle kolla på melodifestivalen hemma hos Emmilie.
Så när man kom hem så la man sig i sängen för och vila, sedan så blev man så hungrig så gick ner till våran resturang vid t-banan som jag har besökt tre gånger denna vecka och så köpte jag mig Yakuniki med 5 sushi bitar, det satt som smäck i min mage kan jag säga. Sedan så hade mamma köpt en massa snacks för att kolla på melidofestivalen, pappa var dock sjuk så han gick och la sig. Så jag och mamma satt och kolla på melodifestivalen och drack lite vin det var riktigt mysigt. Men jag måste säga att jag verkligen inte gillade bidraget som vann jag hejade på Emilia, Måns och Alcazar det var någon av dem tre som jag tyckte skulle vinna, men man kan inte alltid få som man vill. Sedan kollade jag och mamma på Wallander.

Idag  så har man inte gjort så mycket förutom att vakna ätit frukost/lunch, sedan bäddade man sängen och kände att man var i ett stort behov av att hoppa in i duschen och tvätta hårt och duscha kände mig ganska ofräsch *hehehe*
Sedan så har man städat rummet det låg väskor,kläder överallt och lådorna var en endra röra, så tyckte det var dags att göra något åt saken det är ju trots allt söndag vilket jag tycker är en städdag även fast den kallas vilo dagen. Nu sitter jag iaf här kollar på MTV-Weeken dricker en kopp kaffe och flisoferar mig bort lite. Kollar man ut genom fönstret så är det bara grått och trist så har ingen lust och gå ut. Så nu blir det en fortsatt mysdag hemma och laga mat

090311

Jaha då var det en ny dag igår så satt man och skickade in bilder till fotokursen och håller fortfarande på att göra det måste skicka in allt tills imorgon men behöver dock hjälp från mina lärare det är en uppgift jag inte riktigt förstår, så idag blir det att fota lite och skriva en bildanalys. Måste bli klart med allt idag känner jag för kursen slutar på fredag och min naturkunskap slutar imorgon. Varför ska jag vara så himla lat och göra allt i sista sekunden? Jag stressar mig själv med att göra allt i sista minuten. Jag som lovade mig själv att jag skulle bli bättre på att plugga för att jag var så lat i gymnasiet, men har inte bättrat på mig eller jo i englskan och naturen men inte i bildkursen skit också.

Idag så vaknade man iaf vid elva, och de var riktigt kallt i mitt rum Usch det är då man inte vill gå upp ur sängen för där är det varmt och mysigt. Men med mycket om och men så gick jag upp och klädde på mig pratade lite med mamma hon är ledig idag. Sedan så bäddade man sängen och så kände jag hur magen kurrade för där var det tomt så gick ner till våran kina och tahi resturang igen och köpte mat, men inte sushi denna gång utan något annat som jag inte rikigt vet hur man stavar så.
Och nu sitter jag här och skriver på min bildanalys sedan så ska jag ta tre kort och beskriva ljuset, varför jag valde just denna bild etc som en liten bild serie hoppas att den blir bra även fast det är sista minuten grej. Jag trodde dock att kursen skulle var lite lättare och roligare, men så är det faktiskt inte utan det är så att vissa uppgifter är svårare än andra och sedan så är den faktiskt inte så roliga för lärarna motiverar en inte utan dem säger bara "lämna in när ni vill det spelar ingen roll, bara det skickas in innan kursens slut " Så mycket för att gör ni inte dem i tid så aja baja. Men nu är det så att jag har faktiskt mig själv att skylla jag har valt och göra andra saker när jag kunde gjort det här och det resluterar i att man faktiskt blir stressad och får göra det mesta i sista minuten.

En sur negativ Joanna

Nej nu får jag ta och skärpa till mig och sluta var ett sådant  neggo får faktiskt ta och skylla mig själv, nu är det bara att bita ihop göra det som ska göras och hoppas att det blir riktigt bra...

Idag ska man träffa älsklingen ska åka hem till honom, han sov ju hos mig igår så det är inte mer än rättvist plus att han har sovmorgon till ett medans jag börjar klockan tio, ska även få låna hans kamera och ta lite kort tills imorgon han slutar dock inte förssen sju så vi kommer väl vara hemma hos honom vid åtta tiden och då blir det väl att laga lite mat, sen ta lite foton och skicka in till kursen allt ska bli klart tills idag.
Imorgon så  får man feedback från naturkunskapen min sista lektion i natur, sedan blir det sista lektionen i fotograiskbild A som också slutar imorgon.
Och nästa vecka så börjar Religonkunsap A och Människan soicalt och kulturelt, det tror jag kommer bli riktigt kul sedan så fortsätter även englskan

Utgången på fredagen och må som man förtjänar lördagen

I fredags så vart det utgång, vi började med att sitta hemma hos Jossan och Kalle och för festa lite och snacka lite skit, ha en hell of a time och lyssna på riktigt skön musik. Sen kom vi inte på vart vi skulle gå, för vi ville gå till ett ställe där ingen av oss hade varit ännu för det vore roligare, för vart vi än går så är det rock musik och det brukar oftast bli Meudsa eller Harry Be James vilket jag och Johan inte orkade med. Men vid tolv tiden så drog vi till Metro en Hip hop RnB klubb som var helt okej man kunde gå upp en våning och sitta i en lounge liknade bar så satt man där och tog en drink sedan drog jag och Jossan ner till dansgolvet. Det roligaste var nog att dansgolvet var inburat i glas det såg så roligt ut men det var riktigt skön musik och ett skönt ombyte av klubb dock att man inte kunde stå och dansa ifred hela tiden, men vilket är förståligt när man går ut och dansar men vissa verkade tro att man kan bete sig lite hur som helst vilket inte är okej. Men det var ett schysst och riktigt bra musik tyckte jag iaf, det var jag, älskling, Emma, Johan, Jossan och Kalle som drog dit dem tre paren hehe tyckte de var lite roligt.  Men lyckat var det iaf och jag fick min önskan igenom att få gå till ett ställe där man kan dansa utan rock musik *Yippie*


Lördagen vaknade man dock lite halvsliten hemma fast man inte druckit så mycket, drack vin hemma hos Jossan, sen en drink och en cider på Metro, Kanske det var blandingen av alkoholen som gjorde det ? Man vet aldrig, så man var ju inte i någon fit form iaf. Men man drog på sig mjukiskläder drog ner till våran nyöppnade Tahi sushi resturang vid t-banan och köpte sig 11-bitars Sushi som satt som smäck i magen. Sedan låg man lite halvsovande i säng till fyra då man drog hem till älsklingen där Emma, Johan och danne var och deras bakis mat bestod av den riktiga bakis maten kebab tallrik eller en fet pizza det hade inte heller suttit så fel i min mage om man säger så.
Sedan till kväll så lagade vi pasta Carbonara, sedan köpte vi snacks som var tortillia chips, guagcemole, salsa,ölkorv, fetaost etc och läsk och två bra filmer Twilight och Yes man finn ingen bättre bakisdag en sådan.

Så Min helg med andra ord var en riktigt jäkla bra helg

När man trodde de skulle bli vår vaknade man av en snöstorm

Jaha nu snöar det igen suck kan inte förstå varför det inte kan bli vår, jag blir lite besviken faktiskt jag har redan börjat få vårkänslor och vill inte ha på mig en tjock dunjacka utan en vårjacka och andra skor förutom mina stövlar rikgit irriterande.
Men vad kan jag göra åt att det snöar? Jo ingenting eller kanske man ska försöka göra en vår dans det  finns ju regndans så varför inte liksom *hehehe*
Hitills idag så har man inte gjort så mkt förutom att varit i skolan och gjort ett prov som jag tror gick dåligt, men hoppas jag har fel. Det fanns vissa frågor jag inte riktigt kunde svar på jag förstod dem inte riktigt, även fast vi får ha böcker med till proven så tycker jag att det gick  ganska dåligt blir glad om jag får godkänt för det var sista provet i denna kurs. Jag hoppas bara att jag har fel och att det gick bra för mig..

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra tror att jag kommer att städa lite i mina klädeslådor dem ser nämligen ganska stökiga ut och vill att dem ska ligga vikt och fint i lådorna inte lite huller om buller. Men innan det tror jag det blir att göra en kopp te om det finns något te kvar överhuvudtaget tror att jag har druckit så mycket att alla testorter vi hade har tagit slut även dem som emma tog med sig hem. Jag är verkligen en teoman kan dricka kopp efter kopp, men följden blir att det blir många besök på toaletten..


Provade mammas pyamas och den var otroligt skön tycker jag.


Idag så tror jag att det blir att skissa lite på tankar på bilder som jag måste ta till min kurs Fotografisk Bild A som tar slut denna vecka tror jag iaf så måste verkligen skynda mig lite på. Sen så kommer älsklingen hit och sover över han jobbar väl till 8-9 ikväll så han kommer väl hoppa direkt isäng. Förresten jag var där i lördags på min lilla bakisdag och jag sitter alltid och tjatar på att Twilight aldrig finns att ladda ner i bra kvalite , men dem dagarna är över för den fanns nu så kollade på den i lördags har verkligen längat efter att få se den även fast jag sett den två  gånger innan men det skiter jag i, tycker det är sådan bra film. När jag ändå är inne på den filmen så har jag kollat runt när tvåan kommer att dyka upp på IMDB.com dock är det så att den har preimär i november 2009 i USA  och 10:e Januari i Tyskland 2010 kommer man klara av att vänta så länge?? Har kollat lite på Youtube om det finns någon schyst liten sneak peak på New moon trailer och det har det gjort och den verka otroligt spänande. Jag har ju läst boken men nu vill man se filmen, även fast jag är inne på den fjärde så vill man se hur mycket dem har skärt ner tvåan för den boken är lite tjockare än ettan och den filmen är nästan två timmar och då undrar man hur lång denna film kommer att vara så spännande kan knappt vänta.

Ny vecka Happy Time

Igår så läste man ut tredje Eclipse, boken av Stephenie Meyer kunde inte sluta och när jag väl slutade läsa så var klockan redan halv tre ganska jobbigt.
Ikväll blir det att börja på den fjärde boken Breaking Dawn kan knappt vänta tills dem har gjort alla filmerna.

Idag så har man sutti och pluggat

Så det blev att plugga hela eftermiddagen till Naturkunskaps provet imorgon

Nu håller man på att laga mat men måste gå ner och handla något till potatisen.

Lite shopping

Förra onsdagen var man ju och shoppade lite med mamma och detta var det man fyndade

Man fyndade två toppar för 40:- tillsammans och en body för 180:-
Sedan så blev det fyra par örhängen


Lite skvallertidningar behöver man allid

När mamma och jag hade avslutat våran shopping så åt vi lite mat och jag käkade lite kina mat och det sitter alltid så fint

Torsdag 5:e Mars

Jag har inte orkat skriva något i min blogg på några dagar, då min kära mormor gick bort i måndags. Så har bara velat ta de lugnt och varit med familjen.

Idag har man iaf varit i skolan och haft natur och tränat inför provet, när man kom hem så hjälpte man mamma med tvätten vi hade rätt så mycket tvätt om man säger så och att emma har flyttat tillbaka hem gjorde fick ännu mer tvätt..

Sedan så har man pluggat till sin muntliga presentation imorgon på engelska, men kan inte skriva ut skiten för att datan i datarumet är en pain in the butt, måste ju träna på min muntliga presentation. Jag som hatar att stå framför folk och prata kan göra det i kanske någon minut men nu är det så att jag stå och prata i cirka 6-7 minuter är det någon som har lite råd hur man ska göra har verkligen scenskräck..

Idag kom iaf farmor o farfar hit och tog med sig våran kära vovve Molle som man har saknat så mycket, så har vi ätit lunch som farfar gjorde då jag och mamma fågade varandra tusen gånger vad den ena ska laga för mat eller vill ha för mat, men ingen av oss kommer på något att laga. Hahah ibland har man dem där dagarna då man inte har någon fantasi.

Ikväll så ska man bara ta de lugnt vänta på att mamma kommer hem så att jag kan skriva ut mitt arbete så att jag inte bara läser av mina papper imorgon, ska fixa lite punkter och så sedan blir det myskväll för hela slanten med te och lite tv-tittning. Sedan ska man sova börjar nio imorgon man kunde välja när man ville göra sin presenation och dem flesta tog lite senare tider men jag tog den tidigaste där det inte var så många som hade anmält sig som är skönt för mig. SÅ då blir det att åka hem fixa med tvätten och ta alla kläder som har tvättats och så blir det nog att ta lite kort till fotografisk bild och träna lite på natur provet som är på tisdag.


02.03.09


Farmor och mormor
02-03-09
Kommer sakna dig mormor vila i fred. 
DU var den bästa mormor man kunde önska sig och har haft den bästa tiden med dig och sommrarna på Gotland.
Du kommer alltid finnas i våra hjärtan
Inga-Lisa Gunnersten<3

RSS 2.0