Resident Evil och te

Ja denna dag har ju inte precis varit min dag heller då jag i princip har legat i sängen hela dagen och druckit flera liter te och bestått av tråkhet och tv tittande inget roligt med andra ord..
Hostan har väl blivit  bättre och rösten har nästan kommit tillbaka men min kropp är  otroligt seg, så blir nog inget jobb imorgon heller tråkigt nog känns inte så bra att vara borta från jobbet men samtidigt är man sjuk så är man, finns inget jag kan göra åt det..
Men nu ska jag fortsätta och kolla på Resident Evil  och dricka lite mer te, hoppas ni har en trevlig onsdagskväll

En frisk Joanna på en lyckad tjejkväll

Sick and Tierd

Vaknade vid elva idag och mådde inte bättre än vad jag mådde igår kväll och det är 20 koppar  te senare och 3 varma koppen soppar utan någon succse, måste bli frisk så snart detsto bättre.
Denna dag har man inte bidragit med så mycket förutom att plocka min tvätt samt tog en snabb sväng ner på ICA och köpte kattmat fanns ingen mat till lilla Muffis men bokade även en klippning till mig själv på torsdag för att jag har bestämt mig att då kommer jag att vara frisk inget snack om saken så är det bara.
Sen har jag inte klippt mig på över 1år och 4månader så anar att det är rätt så slitet faktiskt..
Nu ligger jag återigen i sängen o tycker synd om mig själv och självklart har jag fortfarande min whisky röst kvar också, ska försöka vila lite innan maten Emma håller på och göra Våfflor och det är ju så otroligt gott och länge sedan man åt..


Två friska och glada syskon bilder

I'm Going do whatever to dance on the moon

Sitter här i mitt rum med nattbords lampan tänd och Sex and the City har precis börjat och sitter  insjunken i sängen och tycker synd om mig själv, har druckit ett antal koppar te  utan någon förbättring och tappat rösten ännu mer så låter som en kraxande kråka elr en person som har rökt ett antal får många cigg med en "sexig" Whiskey röst, men skulle kanske det hjälpa med att ta sig ett glas, kanske gör mig friskare

Ser rätt gått ut på bilden, ellerhur?

Fast det blir väntande  med drickande tills helgen för att då ska två brudar firas systser yster och Johanna brudarna är ett steg närmare trettio och det ska firas =)

Fallen Blind In My Head

Dagen började med att larmet satte igång vid sju imorse, kände redan då att jag inte mådde helt okej men valde att dra mig till jobbet iaf och det tar mig kanske 40minuter att komma till jobbet vilket är otroligt skönt och för att njuta av resan lite mer så blev det  en stor kopp te och ännu en skvaller tidning som gjorde morgon starten riktigt bra.

När man kom till jobbet så hade vi lite av ett möte sen så satte vi igång och jobba, var roligt att träffa kollegorna igen. Sen så kändes det bättre ett litet tag kände mig inte så pass sjuk,  men efter ett tag så kom frossan sedan tappade jag lite av rösten men pushade mig för att ta mig igenom arbetsdagen.

Nu har jag väl legat  i sängen i över fyra timmar och inte känns det ett dugg bättre känns bara sämre, det enda jag gjort är att ligga i sängen dricka lite varmakoppen och två koppar te och vatten såklart försöker göra allt  för att bli frisk och kry till imorgon.. Men nu ligger jag iaf här i mitt rum och gluttat på Svenska Hollywood fruar sen tror jag faktiskt att jag slå på en film kanske får se vilken kanske blir det New Moon elr någon annan gammal goding jag har hemma...


Förresten läste i PH-Cimons blogg att det är två vuxna kvinnor som skrivit om hans utseende, alltså seriöst att folk verkligen orkar lägga ner energi på andras utseende. Allas kroppar är olika ingen är den andra lik vilket är bra sen är det ett fritt land vi lever i då alla får se ut hur dem vill, man behöver inte döma folk för deras utseende. Det är just detta när folk klankar ner på andras utseende som självförtroende verkligen får sig en omgång vrfr inte bara bry sig om sig själv och strunta i hur andra ser ut, måste folk verkligen vara så ytliga?
Ingen är perfekt, alla har vi något fel det är vad som gör oss mänskliga.

29:e Mars 2010

God morgon God morgon var länge sedan jag faktiskt var uppe vid den här tiden men det är ju för att jag börhar jobba vid halv tio idag så då blev det att gå upp vid sju och tror nog att det blir att köpa en stor kopp te elr Kaffe när jag beger mig till jobbet så att jag piggnar till lite.

Idag så blir det iaf att jobba hårt och sen blir det att åka hem städa lite och fixa med ren tvätt, vi hade ju tvätt tid igår men även fast vi tvättade fyra maskiner så räckte inte det utan vi fick boka in en tid idag med, så tänkte hjälpa mamma när jag kommer hem..

Nej nu tänker jag bädda sängen, borsta tänderna packa väskan för det är snart time att bege sig rtill jobbet.
Men får önska er alla en lyckad dag.

Fredagen En sådan lyckad kväll

I fredags så jobbade jag först till halv fem och efter jobbet drog jag in till mammas jobb för att hämta en avy har ju som sagt beställt hem saker från Nellys hemsida som är sjukt bra tycker jag.
Så efter varit hos mamma i centralen där jag även mötte på min systers barndoms vän vilket var otroligt roligt så pratade med henne en liten stund men efter det så åkte jag iaf till mälarhöjden för att hämta mina saker, och i paketet låg det mycket fina saker som en riktigt snygg tröja sen en riktig cool sjal samt fyra armband varav tre man ska ha tillsammans, läggger upp kort på dem lite senare..

Sen bar det av hem där jag fick i mig lite mat och gjord mig iordning för att möta upp Sofie runt åtta tiden utan för Mc Donald i slussen så hon också fick lite mat i magen sedan bar det av till Meduza och satt där och snackade om allt möjligt vi hade inte träffats på ett bra tag då jag jobbat så sent annars, så på Meduza blev det två drinkar och en shot sen så drog vi vidare och då blev det Harry Be James, men det var inte så roligt där så vi drog vidare till Soft bar för vi skulle möta upp Marina där efter klockan tolv, men vi gick dit lite innan och där var det riktigt kul med cider och shottar otroligt roligt hade vi iaf och sen så blev det mycket dansande också och det är aldrig fel älskar att dansa. Sen runt två tiden bar det av hem för Sofie skulle ta sista bussen hem så jag åkte hem jag med.

Så för att summera dagen så var den riktigt bra och lyckad, var så himla kul och träffa Sofie igen och köra en tjejkväll=)

SöndagsMys

Just nu så sitter man och kollar på filmen 2012, förstår inte vrfr det är så många som säger att den är dålig för jag tycker den är helt okej  elr rättare sagt den var riktigt bra fattar inte vrfr det  är så många som inte gillar den.


Har precis också tagit mig en dusch och ska bädda om i sängen med rena lakan så att man sover kungligt kväll, och det är ju aldrig fel..

Ikväll blir det nog lite mer tv tittning en god middag och söndagsmys

Like a Million fireflise touching the sky

Ditt utseende:
Hårfärg? Brunette
Längd? 175
Skostorlek? Storlek  40
Ålder? 20

Kärlek:
Har du kille just nu? Ja
Gillar du någon? Ja
Vem? Marcus
Tillåter du din kille röra vid dig? What?
Överallt? (!?)
Har du haft sex? Privat
Hur många har du haft sex med? Hemligt
Har du haft många förhållanden? Nej inte alls många seriösa två stycken

Smak & stil:
Vad har du på dig? Just nu? Mjukisbyxor och tröja
Hur ser dina trosor ut? Privat
Har du någon BH? Ja absolut
Hur ser den ut just nu? Mörkblå
Hur beskriver du en fjortis? En person som skriker för uppmärksamhet, springer runt med 100kilo smink
Hur beskriver du en pluggis? En pluggis ja det är en person som studerar mkt ser inget negativt i det

Bad days:
Har du varit full? Ja
Har du däckat? Ja det har man väl lyckats göra
Har du haft sex på fyllan? Privat
Har du rökt? Ja.
Har du snusat? JA
Har du gjort något olagligt? Nej det har jag inte gjort.
Har du slagit någon ner till marken? Nej tycker inte om våld

Yes/No:
Är du allergisk mot något? Klor, pälsdjur
Tror du på gud? Man vet aldrig faktiskt
Har du en bästis?Ja har min nära vänner Sofie och Louisa
Är du vegitarian? Nej
Har du varit med om ett stort gräl? Ja det har hänt!

Antingen eller:
Mjölk/saft? Saft, absolut.
Ibumetin/alvedon? Alvedon
Katt/hund? Hmm... Både och!
Cykla/gå? 
Öl/vin?  Vin hatar nänligen ÖL
Kanin/hare? Kanin.

The Sky's The Limit

God eftermiddag!

Har verkligen märkt att min blogguppdatering inte varit den bästa heheh, men tänkte att jag skulle skärpa mig lite. Idag så har jag bara varit hemma då jag fortfarande var krasslig.
Så denna dag har gått ut på att jag vaknade upp runt tio tiden och låg kvar en stund och bara mös lite sedan blev det att titta lite på Paradise Hotel XL med en stor kopp te och två skink mackor, sen så har jag städat här i mitt rum då det såg riktigt jäkligt ut, städade inte i söndags som planerat men bättre sent än aldrig elr har jag fel?
Sen så gick jag ner en snabbis på ICA för att köpa lite saker till maten pappa skulle laga som blev en otrolig hit det blev kassler i ugn med ost och annas med en god sås till och ris och det satt perfekt i min mage.

Nu sitter jag iaf här mitt rena och fina rum och kollar lite på Sex and The City älskar verklige filmen, tröttnar inte på den men det är som jag sagt förut är lite som ett barn kan se en film om och om igen om jag verkligen älskar den..


Sen har jag sett denna Film Flickan från ovan, någon annan som har sett den? Den är sjukt bra verkligen handlar om en tjej som heter Sam som blir våldtagen och mördad, den är riktigt gripande film som verkligen är värd att se..
Jag rekomenderar verkligen denna film, vet själv hur hag var när jag såg denna film satt med ögonen helt fast och blev riktigt irriterad i vissa stunder också. Den får fem utav fem av mig.

Woke up in the middle of the night

Ja starten på denna dag kanske inte riktigt varit den bäst då jag letade efter mitt ID-kort som jag inte hittade, så sprang runt som en tok med en bakfylla som verkligen får duga för min del.. Men sen så började jag tänka efter lite hjärnan är inte i sitt bästa slag när man är bakis så kom på att jag köpte cigg i videonutiken nedanför mig igår så ringde ner för att se om dem hade mitt ID- kort och självklart hade dem det och gissa om jag blev överlycklig va som en tegelsten som lyftes från bröstet.

Sen så har jag även varit nere på ICA och köpte en massa gott det blev en mikro lunch samt kakor, godis nappar och risen Mummsfillibabba säger jag bara, sen blev det även en snusdosa också

Ser det inte gött ut??

Nu sitter jag iaf och kollar på The Hills Maraton på MTV dem hade ganska ofta måste jag säga, men tänkte snart köra en snabbstädning i rummet för det ser verkligen ut  jag vet inte vad. Men något måste göras åt saken är lite pedantisk av mig.. Sen så har jag även införskaffat mig lite nya armban o en tröja på Nelly.com hemsida..

Nej nu ska jag ta det lugnt och kolla lite på tv,sedan blir det storstädning..

Movies I just must see



Tre filmer jag bara måste se sjukt bra trailers och jag rekomenderar verkligen dessa filmer att se denna vår

Rude Boy

Ja denna helg har varit riktigt rolig faktiskt, och kan gott säga att det har varit skön att vara ensam hemma utan mamma och pappa. Då man slipper lite av det gnälliga och det tjatiga, men snart kommer dem hem från sin lilla semster i sälen så syrran och jag har passat på att köra en stor städning här hemma så det är snyggt och fint här..

I fredags så jobbade jag till klockan nio och det var en riktigt kick as dag var riktigt roligt och det gick riktigt bra, när man var på kontoret så skyndade jag mig hem och blev mött utav Emma, Marcus, Danne, Lorenzo, Bosse, Mathias, Jossan och Kalle var riktigt roligt så tog och bytte om så fort man kom inför dörren sen så tog man sig en cider och gick ut till dem andra och snackade lite skit och lyssnade på grym musik, sen så droppade Marina och Andera in också lite senare på kvällen  vi bara snackade på och hade det hur roligt som helst sedan kom Johanna med två av sina killpolare runt ett tiden på kvällen. Men Det var en riktigt rolig fredag gick väl och la mig runt fyra tiden då slängde jag in handuken och la mig, en otroligt lyckad fredag =)

Igår så gjorde vi inte så mkt vi kollade på tv och mådde som vi förtjänade, senare  mot kvällen köpte vi thai mat och snacks till det ett antal filmer som vi sågs dock blev det att gå isäng rätt så tidigt för alla utav oss hade varit uppe så länge...

Denna dag har iaf gått ut på en stor städning av lägenheten innan mamma och pappa skulle komma hem, för nu har dem precis kommit hem. SÅ nu tar jag bara det lugnt efter allt städande så kollar på TV och snart blir det att hoppa in i duschen för min del..

God morgon Världen, I just want to dance

God morgon =) eller har ju varit vaken i över en timma så sitter här pigg och ska snart göra mig iordning inför jobbet tänkte jag mig.
Dagen började jag med att mysa lite i sängen sen blev det att dra isär gardinerna och då strålar solen in, så tar mig iaf upp tar mig en kopp kaffe och känner denna dag kommer bli toppen det är en ny vecka med nya möjligheter..

Just nu så sitter jag och kollar på Blades of Glory elr den är rättare sagt pausad ville lyssna på en låt som Sofie visade för mig och älskar den Asher Roth- She Don't want a man.
Nej tror nog att det är dags för mig att sminka mig så jag har lite färg i ansiktet samt byta om från pyamas kläder till jobbkläder och idag blir det även invigning utav mina nya skor..

Nej nu måste jag som sagt göra mig klar men slänger in en liten lista av Dagens
Dagens vill ha: Mina kläder får Nelly, skulle behöva en schysst tröja
Dagens klädsel: Leggins, kofta, en långtröja samt mina mya skor
Dagens frisyr: För tillfället så är det uppsatt
Dagens händelse: Ingen hittils,
Dagens låt: Asher Roth- She don't wanna a man
Dagens planer: Jobba hårt och bara äga
Dagens saknad: EN varm sommardag
Dagens dummaste: Hmm Kan inte komma på någon nu
Dagens sjuka: Att jag känner att jag inte har något att ha på mig men har sjukt mkt kläder..
Dagens drog: Cigaretter, kaffe
Dagens roligaste: Ny vecka Nya Möjligheterer
Dagens favorit: Mig själv
Dagens köp: Har inte hunnit ut genom dörren ännu
Dagens godis: Smoothie
Dagens humör: Glad & Motiverad
Dagens ord: Carpe Diem

Älskar dessa listor

Ditt äldsta hångel? 27år tror jag
Hur många har du varit riktigt kär i? En person,
Vad tycker du om kärlek? Kärlek är något vackert skapar ett starkt band mellan människor
När kramade du någon sist? Igår
Saknar du någon speciell person? Nej inte just nu
Har du svårt för att bli kär? Absolut, krävs en del för att jag ska bli kär
När kysste/hånglade du med någon sist? Igår med min pojkvän
Ångrar du det? Absolut inte
Är du singel? Nej
När fick du senast en komplimang? Hmm. Var igår det också
Har du hånglat med någon av samma kön? Har hänt men, shit happens when u party..

HAR DU NÅGONSIN:
Hånglat med nån riktigt ful: Jo man har väl ångrat sig någon gång
Hånglat med fler än 5 pers: Ja
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? Mmm tror nog det
Gjort något riktigt dumt? Man lär sig av sina misstag så skulle inte vilja säga gjort något dumt
Gjort något du verkligen ångrar? Hmm det är som sagt man lär sig av sina misstag
Varit nykter på nyårsafton? Ja. Det har hänt men det var en grym nyårsafton även utan alkohol
Åkt ambulans? Ja det har jag
Gjort nåt olagligt? Nej, inte vad jag kan komma på..
Blivit polisanmäld? Absolut inte
Fått din mamma att gråta? Nej, skulle aldrig vilja gör det heller
Slagit ner någon? Nej verkligen inte, ser inte meningen med väld, det löser inget!!
Skämts över dina föräldrar? Kan ha hänt
Skämts över dig själv? Ja kan ha hänt då jag kanske ramlat ute bland folk, är lite klumpig men kan bjuda på det
Sagt jag älskar dig och menat det? Absolut, skulle aldrig säga det om jag inte menade det

Tar du droger? Nej, skulle aldrig ske är så emot droger
Dricker du? Ja, en gång varje helg kanske inte så ovanligt för folk i min ålder
Vilka kläder sover du i? Pyamas byxor o t-shirt, älskar och mysa in mig i en riktigt go pyamas
Vad hatar du verkligen? Falskhet, skitsnack, Spindlar
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? Nej
Är du ensam nu? Yes I am, måste vara själv ett tag på morgonen har ett riktigt morgonhumör
Vill du gifta dig?  Jag vet inte riktigt, skulle inte tänka mig det just nu
Vill du ha barn? - Två stycken

SENASTE PERSONEN SOM
Sov i din säng? -
Syrran
Såg dig gråta? - Mamma
Fick dig att gråta? - Privat
Du delade en cigg med? - Marina på jobbet :P
Du gick på bio med? -Thompa, Jossan,Kalle,Oskar, Agnes och Emma
Skällde på dig? - Min syster

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? - Nej
Kramat någon? - Ja
Pussat någon? - Yes, pojkvännen
Köpt någonting? - Snus, skor, mat
Sjungit? - Igår
Saknat någon? - Nej

Nackspärr och LMFAO

Ja idag så blev det heller inget jobbande för min del då jag på något sätt lyckats med att få Nackspärr alltså jag har den oturen ibland att saker händer mig, men jag var iaf med på möten imorse så kom in i två timmar sedan bar det av hem igen..

Igår så låg jag i sängen hela dagen med en värmekudde runt nacken i ett hopp om att jag skulle må bättre idag men det misslyckades jag med totalt tråkigt nog, så har myst här hemma med syrran och bara tagit det lugnt faktiskt. Men nu sitter jag och lyssnar på lite LMFAO behöver en liten dos av dem så mår jag bättre det är sjukt bra musik iaf i mina öron..

Idag så har jag inte så mycket planerat förutom att vila upp mig inför nästa vecka så det blir full rulle på jobbet, nu kommer syster in och pumpar till musiken *hehe* hon har turen att inte ha nackspärr och ska även gå ut ikväll och jag kan med gott samvete erkänna att jag faktiskt är riktigt avis, är inte så roligt att sitta hemma och häcka skulle hellre vilja ha jobbat också för dagarna flyger verkligen förbi på jobbet, och när jag inte jobbar så känns dagarna mycket längre det är riktigt konstigt faktiskt..

Imorgon så ska jag iaf träffa älsklingen och Lorenzo tror vi skulle åka in till gamlastan eller något, skulle komma på något vi skulle göra tills imorgon förutom att dricka alkohol och det tycker jag låter som en bra ideé i mina öron har blivit mycket festande tycker jag. Kanske ska lugna mig lite eller??
Nej nu ska jag städa här lite i rummet tänkte jag ser ut som F*N här inne...






Sen ska jag passa på att gratta Cimon på 20års dagen Grattis, denna killes klädstil är ju grym 5 utav 5 tostar för klädstilen mycket bra..

Try sleeping with a brooken heart

God morgon eller kanske rättare sagt god förmiddag klockan är snart elva så, självhar man varit vaken ett tag nu haft lite problem med att sova inatt känns det som. Just denna dag är väldigt speciell för mig.

Snart så ska jag dra iväg till jobbet tänkte jag på ett möte alltid lika trevligt, sen blir det att ta en god lunch och sedan ut på fält direkt och bara jobba på kämpa till 110%.


Hoppas ni får en riktigt bra dag =)

Some Ego Pics of Joanna


1:a Mars 2010

Ja nu är vi inne på den trejde månaden av 2010, hur har erat år varit hittills?

Idag så gick jag upp vid halv nio tiden typ, var tvungen att hoppa in i duschen och få i mig lite frukost innan det bar av till jobbet för att jobba =)
Var iaf en bra dag med alla jobbvänner, har i och för sig alltid roligt på jobbet, kom hem runt tio sedan dess har jag bara tryckt i mig lite "middag" sedan blev det att tvätta bort sminket och har krypt ner skönt i sängen och kollar just nu på Sex and the city och funderar på att kanske kolla lite på filmen innan jag somnar elr någon annan film får helt enkelt ta och se, men tror det blir se lite på Scrubs sedan att sova.




RSS 2.0