Onsdag och jag känner mig bättre Yippie

Idag så vaknade jag upp på lite bättre humör än vad jag gjort dem två senaste dagarna då jag kände mig friskare och läsa och häpna jag gick upp vid halv tio det är ju inte så tidigt iaf men jag brukar kunna sova längre eller jag sover längre iaf. Men jag gick iaf upp gjorde iordning rostade mackor med marmelad och en kopp te och satt i sängen och kollade runt lite på datan försökte att kolla på dem nya säsongs avsnitten från The Hills och The City men dem var tyvärr inte uppladdade än får hoppas att dem är det snart vill verkligen kolla på dem har inget tålamod på att vänta *hehee* så att istället för att kolla på det så pluggade jag inför provet idag och det kändes som att det mesta satt i huduvet innan det bar av till skolan..



Då jag först gick till sal B44 för jag trodde vi skulle ha provet där, men icke sa nicke det var i klassrummet det var en kille som sprang runt och kolla efter våran lärare så att vi kunde gör provet och det roligaste var att vi skulle vara i vårat klassrum och vi var ändå bar 5 personer som skulle göra provet de andra gör provet på måndag då vi har rest tenta då jag ska göra det första provet vi hade , för jag var sjuk då också. Jag måste hitta dem sämsta tiderna att vara sjuk på , eller jag snarare min kropp som gör det  inte så bra måste vara lite tänka på att röra mig mera och få in rätt dagsrymt samt äta mer ordentligt tror jag..
Nej nu ska jag njuta av mitt te och ta det lugnt sen blir det att plugga lite företags eknomi till provet som jag ska ha på måndag och läsa ett kapitel ur min filosofi bok tills imorgon ..


Ny vecka och börjar den med att vara sjuk

För det första så vaknar jag upp och känner hur det bränner lite i halsen och min ögon går knappt att hålla öppna sen när jag med mycket om och men väl kommer upp ja då känner jag mig så frusen och det gör ont i kroppen, och det enda jag kan säga är GUD vad lyckat att bli sjuk två dagar innan man ska göra provet inte alls bra.

Men jag valde att stanna hemma från skolan för jag kände att min kropp inte orkade röra sig till skolan och skulle inte kunna koncetrera mig på lektionen som jag skulle ha så låg hemma i min säng och studerade samt läst lite ur Breaking Dawn som jag fortfarande inte har läst ut även fast jag började med den för kanske några månader sedan. Sen så kollade jag på Torkel i Knipa med Emma och fick mig ett par goda skratt även fast man låg inburrad i täcket och höll på att somna så dagen var riktig tråkig kände mig rätt så uttråkad men plugga gjorde jag iaf så någon nytta gjorde jag annars tog jag det lugnt och låg i sängen och inte gjorde så mkt orkade inte göra någonting hatar att vara så sjuk.

Det enda jag gjorde var i princip att plugga, äta lite mat och vilade. Inte så mkt mer jag kunde göra iaf..

Söndag och jag mår som jag förtjänar

Så vaknade jag först vid nio tiden då Sofies brossas alarm gick igång och kunde inte riktigt somna om, men med mycket om och men så funkade det och så vaknade man vid tio igen och jag trodde klockan skulle vara betydligt mer men nej och Sofie log fortfarande och sov typ men så  väckte jag henne lite försiktigt så gick vi sakta men säkert upp för att inte komma in i baksmällan direkt men det gjorde den iaf vi hade ju trots allt druckit vin hela kvällen och den baksmällan är inte så trevlig..

En trött Joanna i sin otroligt sköna säng

Men upp kom vi och så satte vi oss vid tv:n och kollad på en film som kanske inte var för just oss men vem bryr sig när man är trött och bakis heheh. Efter filmen gick vi upp på övervåningen tog lite mat och ner till nedervåningen för att kolla på Hanna Montana The Movie och ja jag vet det är lite barnsligt men det är så jag är och jag älskar det..
Så där låg vi i Sofies soffa och drack Juice iaf jag och rätt så bakis. Sen så var det dags för mig att åka hem för att plugga till mitt Företags eknomi prov och det tog mig kanske en timme allt som allt att åka hem..

Väl hemma så blev det nästan direkt med att äta lite middag sen så fortsatte jag med strykningen som jag lovat pappa att jag skulle göra efter det så pratade jag lite med Emma i kanske någon timma ocg efter det så pluggade jag till provet och tog det lugnt för det var ju trots allt söndag den så kallade vilodagen hehehe.

Lördagen händelse

I lördags så vaknade man  i vanlig ordning alltså gick jag upp vid elva tiden då jag gick och la mig tidigt i fredags för att jag hade en sådan dunkande huvudvärk och ville inte göra något annat än att sova ovanligt när det gäller mig i familjen så brukar dem kalla mig för liggsåret och JA jag förstår varför men det är inget som är positivt med det.
Men iaf så började man dagen med en god frukost och sen så hoppade man in i duschen för att vara lite fräsch när det iaf är lördag ;)

Sen så gjorde man sig iordning pratade med Sofie för vi skulle mötas upp inne i stan och kolla runt lite samt ta en fika innan det bar av hem till henne. Så mötte upp henne inne i stan runt tre tiden med  Louisa och en tjej som heter Sandra som jag förövrigt tyckte var jättetrevligt och sjukhumor som jag vilket alltid är ett plus i kanten tycker jag.
Men iaf så möttes vi upp i Slussen åkte vidare mot centralen där vi kollade runt lite samt att Sofie och Sandra gick på systemet för att köpa lite vin inför kvällen och jag o Louisa gick in på Gina som alltid har snygga kläder till låga priser.



Så glad att du är hemma igen

Sen så började magen att kurra då bestämde vi oss för att ta en lunch på ett Café där det blev en hälsotallrik med Chevre ost och bönmix riktigt gott.. Så satt vi där och snackade en massa goja, efter man var mätt så blev det att gå till mamma och hälsa på henne och få låna lite mer pengar då mitt CSN bidrag ännu inte kommit det är så irriterade då jag inte har några pengar.. Efter det så blev det att gå tillbaka till Ginatricot då jag köpte ett par leggings eller jeggnins för det ser ut som jeans fast det är leggins riktigt heta iaf sen blev det även ett snyggt grått linne till det sen så räckte det med shopping för min del iaf. Sen så kände vi att det var dags att dra oss så jag och Sofie åkte slussen och tog bussen  då vi bestämmde oss för att ännu en gång ta en fika i Grissle som var riktigt mysigt  med en jättefin utsikt och mysig pratstund sen så bar det av hem till Sofie till hennes nya hus som var riktigt mysigt med en stor tomt. När vi kom dit så var klockan redan så mkt så vi började göra iordning oss och dricka lite vin och lyssna på musik och snacka lite strunt som vanligt.. Sen så kom Sofies kompis Disa dit och höll hos  sällskap och drack lite vin med oss och snackade sen efter et tag så rullade det in folk först så kom Micke och Allan sen efter ett tag så kom Jack, Tom och Albinnså vi blev ett par stycken och det var en riktigt lyckad kväll då vi inte kom isäng förssen klockan halv fem på morgonen. Men är det party så är det

Vad är detta för konstiga väder?

Idag så vaknade man vid nio av att ens kära mobil alarm gick igång men orkade inte gå upp så sov en timma till, måste faktiskt börja vända tillbaka på dygnen och somnan innan klockan två på nätterna, jag måste få tillbaka min dagsrytm fösöka gå och lägga mig tidigt och gå upp tidigt...

Sen så gjorde jag iordning för frukost som blev två mackor med te min vanliga frukost med andra ord.. Sen så bar det av till skolan för att ha en Filosofi lektion i två timmar och dem flög förbi och det var otroligt skönt.

Idag har det varit ett riktigt udda väder då det först spöregnade och var grå trist, sen när jag var påväg från skolan så strålade solen och varmt..

Glad som få är man iaf

Nu sitter jag hemma och kollar på GP sen blir det att plugga på företags eknomi provet som är på onsdag, tror det kommer vara ett svårt prov faktiskt..

Just nu så är det ingen hemma förutom jag och Emma då pappa och mamma jobbar och farmor och farfar är på teater och jag börjar känna hur min mage kurrar efter mat men finns inget hemma som jag kan laga så väntar tills mäster kocken pappa kommer hem han lagar så god mat och har en riktigt bra fantasi hade jag fått stå för mat hade det nog blivit räksallad eller pasta med stekta grönsaker i matlagnings grädde. Usch nu blev jag ännu hungrigare måste tänka på något annat. Kanske öppna min böcker och läsa lite företags ekonomi..

Höstvädret på G börjar bli kallare och mörkre

Just nu så sitter jag in i mitt rum med en skön stor kofta ett par slitna och sköna mjukis byxor och ett par sockor på fötter då jag har ett öppet fönster och den kalla blåsten kommer in och jag kan säga att jag tycker det är så otroligt mysigt har verkligen mysat ner mig och njuter av en kopp te..
Har börjat märka att det har blivit kallare om dagarna och kvällarna lite till och från samt att det börjar bli mörkare tidigare på dygnet som sagt så är hösten på ingång..


Idag så har jag varit i skolan och haft min två timmars lektion i företags eknomi a, vilket alltid är lika roligt och idag pratade vi om budgets och marginal procent etc mycket gick vi igen iaf och timmarna bara flög förbi, klockan bara slog kvart över tre kändes inte som jag suttit där i två timmar faktiskt.. Nästa vecka så har vi ett prov även det sista provet i företags ekonomi vilket jag måste plugga mkt inför, då det är mkt som kommer att vara med och jag vill verkligen få minst ett VG i kursen.. Måste börja plugga mera när jag kommer hem får faktiskt ta att skärpa mig nu då jag går på komvux för att fixa mina betyg inte för att låta dagarna gå förbi..

När jag kom hem så gjorde jag inte så mkt förutom att jag har hjälpt Emma med att hämta tvätten i tvättstugan och vikt det fint, fått i mig lite lunch/middag som vanligt och kollat runt lite på nätet, känner att jag borde gjort mer utav denna dag faktiskt borde pluggat på provet tills nästa vecka elr läst kapitlet ur filosofi boken som jag ska ha läst till imorgon men jag tror nog att jag kommer hinna göra det innan jag går in i drömmarnas land ikväll..

Snart tror jag att farmor och mamma kommer att komma hem ifrån kryssningen som de varit på idag dem åkte på en sådan där en dags kryssning och jag kan bara gissa att dem har det riktigt roligt..

220909

Lite dålig uppdatering ser jag..

Kan iaf säga att helgen har varit otroligt lyckad då jag i fredags bara mös och tog det lugnt med Syster Emma och i lördags var det *PARTY* med Emma och Jossan och det var en riktigt lyckad utgång då vi först föra hemma hos mig och Emma, sen bar det av till Harrys sen så blev det After och slutligen blev det Medusa och vi hade en hell of a time.

Idag har jag inte gjort så mkt förutom att varit i skolan och efter lektionen var slut så åkte jag och en kompis från klassen in till stan då jag skulle köpa en höst jacka vilket jag hittade och den är otroligt mysig tycker jag.

Nu sitter jag hemma och kollar på Game Boys alltså en film sen är farmor och farfar på besök sen så har Emma och mamma varit och kollat på valpen dem tog några kort så jag fick se hur den ser ut och den är så otroligt gullig och om två veckor så är den hemma hos oss jag kan knappt vänta...
Sitter iaf nu och väntar på mat det blir lunch /middag för mig och klockan är halv sju och min mage kurrar något otroligt just nu!

Det är Fredag I LOVET IT

God morgonen på er, vaknade för cirka en timma sen och har lyckats trycka i mig frukost då det blev tre rostade mackor med sylt på och en kopp te som inte hör till det ovanliga när det gäller mig. Är dock fotfarande lite seg och trött då när jag oc Emma precis skulle stänga av tv:n igår så började reprisen av VMA:s på MTV såg inte när det  var direkt sändning, men nu fick jag iaf se händelse med Kayne West som jag tycker var riktigt dåligt gjort och det bästa var när Beyonce sa att Taylor Swift borde komma tillbaka på scen för att få sin stund, då hon kom ihåg hur hennes första stund det var att stå på scenen med Destiny Child.. Såg samt framträdande av Lady Gaga vilket jag tycket var väldigt Creepy när det kom låtstas blod o grejer lite väl mycket sen så blev jag helt förstummad när jag spåg Pinks uppträdande det var helt otroligt att hålla på med konster så högt upp och sjunga samt bli slängd lite hur som helst och hängde upp och ner ibland helt otroligt.

Idag så vet jag inte riktigt vad jag ska gör kanske det blir att ta en skön långpromenad i solen och sen blir det att laga något gott till lunch, kyckling file ska jag iaf äta men måste även ha något till det också så ska försöka komma på något. Sen när mammak kommer hem ifrån jobbet ska vi ha lite grönsaker med dipp och kanske ha en liten tjejkväll vi tjejor i familjen. Får se vad som händer mer idag känns redan som en riktigt bra dag..

Förresten har jag glömt och säga en sak vi ska skaffa en ny liten hund en liten Bichon Frise(vet inte riktigt hur det stavas) och idag är den cirka 7 veckor gammal har redan varit och tittat på den lilla gulliga valpen då den var cirka 4 veckor och den var så otroligt söt och den 7:e Oktober så kommer vi att få hämta honom och vi har redan bestämt namnet på den lilla krabaten den kommer heta Prince Milton , anledningen till varför den får namnet Prince är för att den är från en P-Kull och då alla valpar i kullen måste ha ett namn som börjar på P och då blev det Prince. Jag kan knappt vänta tills den kommer till sitt nya hem och springer runt här hemma en liten s

Kvällsmys och te är ett måste

Nu sitter jag här i mitt sköna fin rum eller fint fint lite kläder som ligger lite överallt kanske ska ta bort det kanske.

Ja som sagt så är det ju torsdag idag och sista lektionen för denna vecka var filosofi och den gick rätt så fort, timmarna kunde dock flygit förbi lite snabbare, när lektionen iaf var slut så bar det av till skanstull t-bana station för att dra mig hemåt och bara mysa och fort hem gick det kom hem vid tjugo i fyra gjorde ett litet stopp på ICA också för att köpa lite godis, ett schampo för mitt hår då det andra vi har är så konstigt sen blev det ännu en skvallertidning vet inte hur många skvaller tidningar jag har köpt nu men många är det iaf. Dumt kanske att slösa pengar på så mkt skvaller tidningar då det går åt rätt så mycket pengar och nu köper jag så många när jag är som fattigast kanske inte är det bästa om jag tänker efter, men dem är ju så roliga och läsa om allt drama eller vilka som dejtar och vilka skandaler etc..

När jag kom hem så slängde man av sig skorna och bara la sig ner på sängen som är så oroligt skön sen kollade man runt lite på nätet och alla möjliga bloggar alltid lika kul.. Sen blev det ett avsnitt av Gossip Girl som jag kollade på med Emma och njöt av en kopp kaffe och lite skit snack med Emma.

Sen så kom papi hem en stund innan han åkte iväg till dalarna för att besöka farmor och farfar, jag bestämde mig för att inte följa med men det var mycket velande skulle inte varit så fel att ha åkt, men åker dit snart och hälsar på.
Nu sitter eller rättare sagt sitter/ligger jag i sängen med en jumbo kopp med te och bara tar det lugnt. Blir väl att kolla på en film sen eller något kanske blir att va uppe sent ikväll då jag inte har någon skola imorgon, men vi får se vart kvällen tar mig helt enkelt dagen har ju iaf inte varit så händelserik..

170909 En ny soliga dag

God förmiddag på er alla, idag gick jag faktiskt upp läs och häpna vid halv nio kände att det var dags att komma in i dagsrytmmen så jag inte sover till kanske elva om dagarna bara för att jag börjar i skolan kvart över ett, så nu kommer jag gå upp tidigare iaf på vardagarna så att jag kommer upp i bra tid plugga lite innan det bär av till skolan och göra lite saker, samt när kurserna slutar så kanske man har ett jobb om jag har tur och då blir det också att gå upp tidigt flr min del..

Nu är klockan halv elva och jag har hunnit med att äta frukost, kollat på en film kollat runt lite saker på nätet och snart så blir det att hoppa ur sängen och plugga lite till filosfi lektionen samt bädda sängen och göra mig iordning kanske.

Igår såg jag förresten den nya trailern av New Moon som är riktigt bra, har sett många olika trailers men denna var defenitiv bäst utav dem alla och är lite längre. Jag har redan läst alla de fyra böckerna så denna film tror jag kommer bli riktigt bra, har även läst att dem redan har börjat spela in tredje filmen Eclipse jag kan knappt vänta tycker om New Moon och Eclipse böckerna bäst händer mycket spännande saker..

Sen såg jag även att Fröken Lauren Conrad kommer att göra ett inhopp i serien The city, vilket är riktigt roligt  både The hills och The City har ju som sagt premiär den 29:e september kan knapp vänta..


Men nu tillbaka till vardagen idag blir det att åka till skolan ha filosofi i två timmar sen blir det att åka hem igen och plugga lite kanske, eller så kanske jag åker iväg till Dalarna har inte riktigt bestämt mig om jag ska åka eller inte men får se vad som händer. Annars så är det inte mkt planerat.

Ni får ha en solig fin Torsdag

Nu sitter jag i sängen och häckar igen efter en två timmars lektion på skolan

Idag har jag inte gjort så mycket av denna dag som jag skulle kunna ha gjort, då vi har en strålande sol och det är riktigt varmt ute och sommaren försöker hålla sig kvar och det gillar jag.

De jag har gjort idag är att ha vaknat kollat på Ice Age 3 ätit en god frukost, bäddat sängen och sen bar det av till skolan för lite filosofi A i två timmar då vi pratade om en massa olika saker.
Efter lektionen slutade så bar det av hem till Axelsberg och tanken är att jag ska snart börja göra lite av mina läxor tänkte jag så man har det gjort, men det är rätt så svårt när vi har ett sådant fint väder här i Stockholm hoppas det håller i sig ett tag till..


Emma och Jossan sitter iaf på våra ballkong och njuter av solen medans jag sitter och häckar i min säng, vet inte riktigt varför jag gör det, borde uttnytja denna fina dag. Men känner att jag ska göra lite läxor samt städa i mitt rum så att det ser lite finare ut än just nu, då det ligger tidningar lite överallt och kuddar i min korg stol och sacko säck sen ligger det kanske sju stycken Scarfs på min skrivbords stol har ingenstans att lägga dem plus att jag brukar byta typ varje dag.. Men ska försöka få lite ordning här samt snart börja med läxor ska bara fixa mig en kopp med te som jag är så förtjust i och har alltid varit..

Idag så kommer det inte hända så mycket förutom att som sagt städa, göra läxor och bara vara hemma då jag inte har några direkta planer för dagen så kan göra lite saker i rummet ...

En morgon med en tråkigt nyhet

Jag vaknade för några cirka 20 minuter sedan och slog på datan en vana jag gör varje morgon att kolla runt lite på bloggar och sedan njuta va en frukost/ lunch.
Iaf så gick jag ut på nätet och får se att en stor 80-talsikon som heter Patrick Swayze gick bort igår natt han är känd för mig genom Dirty Dancing får vila i frid, han gick bort efter ha lidit i bukspottscancer.

Farväl  Patrick

Myser i soffan med en stor kopp te och kollar på Gossip Girl

Först måste jag bara säga att jag verkligen älskar denna serie, Gossip Girl är en riktigt bra serire med mycket drama och romantik kan nästan inte slita blicken ifrån tv:n det är ett sådant himla spännande avsnitt, längtar tills dem nya avsnitten kommer..

Idag har jag inte gjort så mycket skulle ha gått till skolan, men jag har fått en sådan otrolig huvudvärk  med spänningar i nacke och axel, har fått det några gånger nu och det är inte så roligt kan jag säga, tog en tre brustablett men det hjälpte inte så mkt för att det är fortfrande kvar det är ungefär som en spännings huvudvärk. Men har iaf pluggat lite på eknomi genom att läsa ur boken och göra lite uppgifter sen blir det att läsa lite filosfi o göra ra uppgifter där med. Ska gå till skolan imorgon iaf för jag måste gå känner jag, men idag vaknade jag med en sådan huvudvärk som inte gick att undangå...

Just nu sitter jag Iaf fastklistrad framför Gossip Girl med en stor kopp Te och sen får vi se vad som händer vet iaf att Syster yster ska göra Scones som jag längtar efter. Sen kanske det blir att bara ta de lugnt ikväll och göra lite läxor..

Hoppas alla andra har haft en trevlig dag då det är en strolande sol ute som inte är så fel då hösten smyger upp på oss snart..

Left a note


Relax take it easy

God eftermidag gott folk!
Ja idag kan jag säga att jag har tagit en ordentlig sovmorgon vaknade nämligen inte försen klockan 12.30 idag och då har mkt av dagen redan gått. Men lika glad är jag för det då jag går upp och ser att det spöregnar och nu är det dock solen framme. Sen så har jag tryckt i mig lite frukost med en stor kopp te och myst ner mig i en av våra fåtöljer i vardagsrummet och bloggar lite samt kollar på tv. Kan göra mkt saker på en och samma gång..

Idag har jag inga direkta planer för vad jag ska göra, förutom att plugga på Företagseknomin och ta en promenad med syrran. Sen blir det att umgås med familjen då vi ska äta en mysig middag och ha en lugn fin söndag..


Igår var jag som sagt hemma hos min kusin Sandra och hennes pojkvän och åt en riktigt god middag det blev fälsk filé med kantarell sås och potatis i ugn, till efterätt åt vi Cheesecake som jag hjälpte till med som blev riktigt god och till det en god hallonsylt. Det var riktigt mysigt och snackade en massa strunt är alltid lika kul o träffa min kära kusse, och deras lägenhet var riktigt fin..

För att sumera helgen så var den riktigt bra och väldigt mysig..

Myspys helg

Igår så gjorde man inte så mkt på dagen förutom att vara med Emma och pappa vi kollade på Hem till midgård riktigt roligt, sen så åt vi en god Lunch/Middag det blev fisk i en god sås och potatis med rivna morötter mums fillibabba. Efter middagen så åkte jag in till Centralen för att möta pojken min och åka till Sollentuna, och när vi kom hem så kollade vi lite på tv och efter ett tag gick vi ner till Konsum för att köpa lite saker till middagen då älsklingen lagade Carbonara och den är alltid lika god, duktig på att laga mat är han iaf. Sen så poppade vi lite popcorn och satte oss och kollade på filmer och bara mös, en riktigt mysig fredag med andra ord.

idag har jag inte gjort så mkt heller förutom att jag blev väckt vid nio på morgonen för att Marcus skulle prata med en kompis via skype så kunde inte somna om och jag somnade inte förssen klockan tre på morgonen, men jag gick iaf upp och gjorde irodning kaffe och satte mig och kollade på filmer vill ju inte sitta och lyssna på två personer som snackar vilket dem fortfarande gör *hehehe*, medans jag sitter och kollar på baksmällan som är så himla roligt LOVE IT..

Vad som händer mer idag? Jo jag ska till min kusin och henns pojkvän som flyttade ihop i juni och har inte varit där än så ska dit på besök och äta lite middag och dem är i Solna så det är inte så långt härifrån dit tar mig kanske tio minuter typ. Sen så blir det att åka hem till Axelsberg och vara med familjen och äta lite av deras breakfust for dinner som det har planerat då det blir scones med marmelad etc så det kommer bli gott kommer vara en liten svullare idag. Imorgon tror jag att det kommer bli att plugga lite och bara ta de lugnt..


No Lines just another thursday

Idag så har jag inte gjort så mkt förutom att stiga upp ur sängen och kollade runt lite på datan.
Sen så blev det även att göra lite frukost också och det bestod av ett glas vatten och två limpskivor, inte precis en bra stadig frukost om jag själv får säga *hehehe*

Sen så har jag varit och fikat inne i stan med Sofie o Louisa, det var riktigt kul och få träffa dem har inte träffat dem på länge så vi snackade om allt möjligt och det blev lite av en lång fika och mycket prat dem två tjejerna är så underbara, pratade om allt mellan himmel och jord och sen kollade man in lite saker på H&M och om jag blev sugen på att shoppa elr?, Det kliade i fingrarna jag har hittat ett bar så snygga Jeans där jag tycker dem är riktigt coola, räcker att ha dem med en schyst svart topp.. Så kommer gå lite pengar på ett par sånna när jag har pengar vill verkligen skaffa ett par sånna Love them.

Två riktigt underbara vänner



Sen så bar det av hem då både Louisa och Sofie var tvugna att plugga och jag orkade inte va kvar inne i stan fick en rejäl mensvärk så ville bara hem och vila lite och det är exakt vad jag gjort sen så har jag även tryck i mig lite tacos som satt fint i min mage.. Nu blir det att fortsätta att ta de lugnt har fortfarande lite mensvärk som jag hoppas kommer gå över snart så håller tummarna för det.

Ikväll så har man inte heller några riktiga planer utan det blir att ta det lugnt och plugga lite kanske borde vara rätt bra och göra det, sen så tror jag att det blir att lägga sig tidigt somna vid två igår tror jag måste bättra mig.

Good moorning Sun shine

SENASTE:
1. Dryck: Vatten
2. Telefonsamtalet: Älsklingen
3. SMS: Sara
4. Sång du lyssnade på: Back Street Boys- incomplete
5. Gången du grät: När jag såg på filmen John Q, den är ju så sorglig

HAR DU NÅGONSIN:
6. Dejtat någon två gånger: Absolut
7. Har någon varit otrogen mot dig: Inte vad jag vet. Men det tror jag inte!
8. Har du varit otrogen? Nej
9. Förlorat någon speciell person? Nej
10. Varit deprimerad? Nej
11. Varit så trött att du somnat sittandes? Kan ha hänt, kommer dock inte ihåg

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
12. Svart
13. Grå
14. Vit

I ÅR HAR DU:
15. Lärt känna en ny vän: Snarare ett flertal nya vänner
16. Fått ditt hjärta krossat: Nope
17. Skrattat så att du har börjat gråta: Absolut
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: Nej inte riktigt
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: Absolut man inser lite då o då vilka vänner det är som alltid finns där
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: Jadå
21. Kysst en kompis: Nej
22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat IRL: Ja dem flesta har jag träffat
23. Hur många barn vill du ha: Max två stycken
24. Har du några husdjur: 1katt och den 7:e Oktober så kommer det en liten Valp
25. Vill du ändra ditt namn: Nej
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: Jag var hemma bakis med Emma och Jossan, samt fira med mina föräldrar
27. Vilken tid vaknade du idag: halv tio
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: Kollade på Dodgeball
29. Någonting som du längtar till: Den 7:e Oktober då vi kommer att hämta våran lilla valp
30. Senaste gången du träffade din pappa: För två minuter sedan
31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Min motivation till skolan skulle pluggat hårt och gjort mkt mer.
32. Vad lyssnar du på just nu: hör tv:n i vardagsrummet
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Ja det är klart jag har
34. Vad gör dig irriterad just nu:  Ingetting

OM DIG:
36. Vad är ditt namn (hela): Joanna Maria. - -
37. Singel/upptagen: Upptagen
38. Stjärntecken: Skytt
39. Kille eller tjej: Tjej
40. Grundskola: Blandat
41. Gymnasie: Indo komp
42. Högskola: blir det 2011
43. Hårfärg: brunt
44. Långt eller kort: Långt
45. Längd: 175
47. Vad gillar du gällande dig själv: Min personlighet,
48. Piercings: Nej
49. Tattoos: En
50. Höger eller vänster: Höger

DIN FÖRSTA:
51. Operation: Har inte haft någon
52. Piercing: Mina hål i öronen
53. Tattueringen: Oktober 2008
54. Bästa vän: Sara
55. Sporten du spelade: Fotboll
56. Husdjur: Katt och hund
57. Vaccination du minns: kommer ej ihåg
58. Konsert: Back street boys
59. Förälskelse: Kommer ej ihåg
60. Alkohol du drack: Vin

JUST NU:
61. Äter du: Mackor
62. Dricker du: Vatten
63. Är du påväg att: Äta frukost
64. Lyssnar du på: Tv:n från vardagsrummet
65. Väntar du på: att ta en fika med Sofie och Louisa, saknar dem

DIN FRAMTID :
66. Vill du ha barn? Vid 30års åldern
67. Vill du gifta dig?: Det vet jag inte
68. Karriär i åtanke?: Socionom, kontaktperson

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
69. Läppar eller ögon: Ögon
70. Kramar eller pussar: Pussar
71. Kortare eller längre: Längre
72. Yngre eller äldre: Äldre
73. Romantisk eller spontan: Spontan
74. Snygg mage eller snygga armar: Snygga armar
75. Tattueringar or piercings: Tatueringar
76. Känslig eller inte: Tycker det ska vara 50/ 50
77. Ragg eller förhållande: Beror helt på killen
78. Bråkstake eller tveksam: Ingen bråkstake tack

HAR DU NÅGONSIN:
79. Kysst en främling: Ja det har nog hänt
80. Gjort något sjukt spontant: Absolut
81. Tappat glasögon eller linser: Nej, har inga så svårt att tappa borty
82. Haft sex på första dejten: Nej
83. Krossat någons hjärta: Det tror jag faktiskt inte
84. Har någon krossat ditt hjärta: Aaa lite tror jag
85. Har du blivit arresterad?: Nej
86. Dissat någon: Jo
87. Gråtit när någon dött: Ja det är inte mer än mänskligt
88. Gillat din tjejkompis (mer än som vän): Nej

TROR DU PÅ:
89. Dig själv: För mesta dels JA
90. Mirakel: Ibland
91. Kärlek vid första ögonkastet: Nej
92. Himlen: Nej det tror jag inte på
93. Tomten: Nej
94. Att kyssas på första dejten: Ja
95. Änglar: Nej

SVARA ÄRLIGT:
97. Haft mer än en pojkvän på samma gång?: Nej
98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut?: Ja det tror jag om man verkligen älskar personen till 110% och  ser en framtid tillsammans och att det är en bra och stadigt förhållande.
99. Vad kan du verkligen inte leva utan?: Min familj, vänner , Katten
100. Att posta det här är din 100 sanning? JA

Hooney and the Moon

Hejsa hoppsan!

Allt är bara fint med mig idag, förutom att min allergi mot pälsdjur har satt igång igen var och hälsa på min kusin som har katter men jag återkommer till det snart..

Igår så sov älskling hos mig och vi har inte setts på fem dagar så saknat min baby då jag har haft mycket att plugga till så har jag inte haft tiden till att ses. Men iaf igår så kollade vi på Dark Blue en bra action rulle och snackade med mamma och pappa sen efter filmen så gick vi och la oss för Marcus var så himla trött då han började klockan nio idag och gick upp vid sju, men det var riktigt mysigt och få sova med han inatt det är alltid lika mysigt...


Vad har jag själv gjort idag då, jo dagen började med att mitt alarm ringde vid halv tio då jag hoppade in i duschen kände att de behövdes så att jag inte bara luktar godare utan blir även piggare av en lite morgon dusch sen så gjorde jag lite frukost som blev 2 mackor, smoothie och en stor koppe te som alla nog redan vet är jag beronde av te och min kära syster har hittat ett nytt som heter kvällsro som är jättegott och som passar så bra till kvällen hehe..

Sen så bar det av till skolan då jag hade företagsekonomi A som jag faktiskt tycker är riktigt intressant, var ett smart val och ta den kursen tycker jag så vi gick igenom lite olika saker, sen bar det av hem och då var det mat på bordet det blev soppa och våfflor riktigt gott satt perfekt i min mage var så himla hungrig när jag kom hem. Sen så blev det att kolla på ett avsnitt av Gossip Girl sen så åkte jag och mamma iväg för att hälsa på lilla Nova min kusin Peders lilla bebis som är 6 dagar gammal, men innan vi åkte dit så stannade vi i skärholmen och köpte lite presenter till den lilla bebsien hon fick jättesöta bebiskläder. Sen bar det av till Rönnige för att hälsa på Peder, Stina och lilla Nova och hon var så himla gullig och pytteliten, så satt vi och pratade och fikade och hade det riktigt mysigt.. Sen så har ju dem även två katter och jag är som sagt pälsallergiker har dock vant mig vid min katt som jag har haft i 17år, iaf så tror jag fick en liten reaktion från dem för när vi åkte hem började nysa som in i bomben och det kliade i ögonen och känner fortfarande av det lite men det går nog snart över.

Nu sitter jag iaf i min säng och gör inte  så mkt förutom att blogga lite har datan i knät och tar det lugnt, tror att det blir att slå på en bra rulle snart faktiskt sen blir det läggdags för mig är rätt så trött faktiskt. Imorgon är man dock ledig har ingen lektion då jag inte satsar på mer än Godkänt då Filosfin är jättesvår tycker jag plus får betala 500kr för en bok till för att få högre betyg  o har inte köpt den boken då jag inte haft dem pengarna.
Så imorgon blir det att plugga lite sen blir det en fika i stan med Sofie och Louisa som jag längtar till har inte träffat Louisa på hela sommaren och Sofie har jag  träffat en gång sedan jag kom hem..

God natt

Lite av helgen

Som sagt så var jag hemma hos Thompa i lördags då han kom hem från Thailand och det var verkligen kul att få se honom igen, med sina tatueringar och percingar kom inte som någon överraskning. Sen så var det väl bara jag och Jossan som var det enda tjejerna där så kändes som att man var med på en grabbkväll, vilket är kul ibland men tror jag har varit på fyra sådana fester sen jag kom hem, känner att jag behöver en utgång med tjejerna..

Men iaf det var riktigt roligt och de visades bilder, sen så var det en massa prat och alla var så glad och det är verkligen kul att våran lilla Tom Tom är hemma igen. Dock så var jag med om en lite olycka då jag hade mobilen i fickan när jag gick på toa och när jag ska sätta mig ner så åker mobilen ut och ner i toan och satan vad arg jag blev orkar inte med sådana saker, så fick lugna ner mig så hjälpte älskling mig att  torka den och sen så la vi undan det.
Dagen efter så fungerade mobilen igen när jag skulle testa så gissa om jag blev lycklig ;) vilken jäkla röta för den är dessutom helt ny också.

I söndags så gjorde jag inte så mkt var rätt så bakis så degade lite i sängen och sen så pluggade jag såklart till mitt prov som var idag. Så förutom pluggandet så körde jag en riktig mys söndag som jag tycket jag var vär..

Så för att sammanfatta helgen så var den riktigt lyckad förutom den delen då min mobil åkte ner i toaletten riktigt jobbigt, men annars så hade jag en rolig helg med vänner och familj..

Välkommen hem Thompa idag blir det lite party

Först vill jag bara säga välkommen hem  Thompa, kul och ha dig tillbaka i Sverige nu när du varit borta i nästan fyra månader i Tahiland och haft det underbart. Saknat dig din lille skit. Du är säkert brun som satan och är nyfiken på dina nya tatueringar också...


Idag så har jag inte hunnit göra så mkt förutom att jag konstigt nog vaknade klockan nio idag igen fattar dock inte varför? Men lyckades somna om, men så bestämde sig min kära syster att jag skulle vakna vid halv elva så hon sjöng/skrek mitt namn för att jag skulle vakna inte det roligaste man vaknat till om man säger så.. Men tack ändå Emma, du lyckades ändå få upp mig hehehe, så vi gick ner till Ica köpte lite indegrenser till en kräftstjärtssallad som var riktigt smarrig samt så hyrde vi Rosa Pantern 2 som gav oss en massa skratt..


Nu väntar jag på att Jossan ska sluta jobba så ska jag möta upp henne och vi ska dra iväg till Thompa och träffa honom för första gången på fyra månader han kom hem klockan sju imorse, just nu tror jag att alla grabbarna redan är där hos honom så dem kan få snacka lite skit som de kanske inte vill prata med oss om.. Så jag väntar in Jossan och Matte så åker vi tillsammans dit bort, så jag tänkte hoppa in i duschen o börja fixa mig lite kanske så att man är klar iaf tar dock inte så lång tid för mig. Det enda jag kan tänka mig kommer ta en lång tid är att jag inte vet vad jag ska ha på mig, har jättemkt att välja mellan men det är alltid lika svårt och bestämma sig.
Sen så är ju även älsklingen borta hos Thompa så kommer träffa honom :) har saknat honom jättemkt vi har inte träffats på en vecka nästan för att jag har haft så mkt att göra med stuiderna så har inte hunnit träffats, så ska bli riktigt mysigt att få träffa älsklingen också..


Sen blir det lite party också och det kan man ju inte säga nej till så blir det även fotbolls match Svergie- Ugern.

040509 Thank God is Friday

Måste börja med att säga Grattis Pappa på födelsedagen. Ja må han leva, Ja må han leva, Ja må han leva ut i hundrade år. Grattis Grattis

Idag så började jag dagen med att gå upp klockan nio, men gick och la mig igen och försökte sova men så väckte Emma mig för att vi skulle gå upp och ge pappa frukost på sängen för det är ju trots allt hans födelsedag, så vi gick in och sjöng Ja må han leva och sen fick han både frukost och en present utav oss, så satt vi och snackade lite med Papi om lite allt möjligt, sen började min mage att kurra så fixade iordning frukost till mig själv och gick tillbaka till mitt rum och kollade lite på tv och mös lite.

Sen så har man även passat på och städat rummet lite såg inte så fint ut tyckte jag så sedan så är man ju även ledig varje fredag så passade på  att göra lite fint sen var det också för att farmor o farfar skulle komma på besök.
Dem kom väl runt två tiden då vi åkte till mälarkrogen med dem för att äta en god födelsedags lunch med pappa och det var riktigt mysigt tyckte jag..


Och nu sitter jag hemma tar det lugnt, tänkte vara hemma ikväll och umgås med famlijen kolla lite på filmer sen så blir det att sova tror  jag gick och la mig sen igår och gick upp tidigt idag så har inte fått i mig så mkt sömn. Även fast min kära syster försöker tjata med mig ut men jag har varken pengar till att gå ut eller orken är hellre hemma och har en mys kväll.

030509

Idag har det varit en riktigt fin dag, först så vaknade jag kollade på mobilen och hade fått ett sms av min kusin Sandra att hennes brors flickvän och han hade åkt in till BB för att välkommna en ny liten person till världen och idag vid 12.34 så kom lilla Nova till världen en liten söt flicka så ett stort GRATTIS till min kusin Peder och hans flickvän Stina och Novas bröder Elliot och Liam..

Lilla Nova och Peder. Grattis till den lilla flickan





Sen så har jag haft filosfi lektion i skolan då vi gick igenom språkfilosfi innan provet som vi ska ha på torsdag vilket jag inte ser så mkt fram emot det kommer bli rätt så svårt kan jag tänka mig. Jag måste även dra mig i kragen med pluggandet hemma så jag klarar mina kurser samt klara dem med ett bra betyg också väldigt viktigt för mig..



Efter skolan så blev det att dra sig in emot stan för att möta upp Emma för en lunch och det blev mat på Taco Bar vilket satt som smäck i min mage, sedan bar det av till Åhlens City för att Inventera där jag fick börja med att inventera lite på make up store vilket jag tycker är ganska kul och kolla på lite olika sorters smink och penslar dem har väldigt bra produker, sen så hjälpte jag till lite vid YSL disken med mamma och efter det så fanns det inte så mkt mera som jag kunde inventera försen Åhlens hade stängt som stängde vid nio och då fick jag ett område som jag inventera själv på parfym avdelningen vilket var roligt, tycker det är kul att småplocka lite med saker.
Så blev klar med vid halv elva och då bar det hem med mamma och Emma, kan säga att man var rätt så trött på vägen hem faktiskt.
Men när man kom hem så blev det att kolla på en film med Emma elr jag försökte iaf men det gick inte så bra höll på att somna hela tiden och tillslut så stängde vi av filmen då båda två riktigt trötta och var nära på att somna in..

RSS 2.0