310510 Dagarna verkligen flyger förbi

Ja dagen började men att klockan ringde vid nio tiden, så gick jag upp tog mig min standard frukost hehe..
Nu är det iaf reprisen av Gossip Girl, missade det igår såg ju bara slutet.
Snart blir det iaf att hopa in i duschen , så man kännder sig som en ny människa nu när det är ny vecka och allt och imorgon är det även ny månad sommaren är verkligen här så otroligt mysigt solen skiner, och tror att den här sommaren kommer att bli riktigt bra.

Idag blir det iag först att prata med arbetsförmedlingen, sen ska jag möta upp Louisa vara med henne. Sen ska jag säga hej då till Mr.L  som drar iväg på en semster i två veckor.


Såg trailern till denna film som heter Letters to Juliette, som verkar riktigt bra. Amanda seyfierd har verkligen gjort sjukt mycket filmer på senaste.



Sen två nya heta låtar från Inna, sjukt mkt bra musik hon har gjort

Mätt och belåten

Herregud vilken god middag det blev, riktigt mycket tog man också måste passa på när man får så otroligt god hemlagad mat till det blev det även ett glas rött.
Kollade precis på näst sista avsnittet av Gossip Girl, att Chuck blir skjuten gör mig riktigt irriterad kommer han att dö tror ni? Är ju ett avsnitt kvar på säsongen och det fina är att han har en förlovningsring som rånarna tar blir så rikligt sur på att den bästa karaktären ska försvinna samt den snygga.

Ännu lite mer ögongodis;)

Nu sitter jag här med en kopp te inte så ovanligt och har bänkat mig framför tv:n och kolla på dubbel avsnitten av How I met your mother tror dock att jag redan sett dem, men det går alltid att se en gång till är ju trots allt min favorit serie..

Jesse Williams riktigt snygging med fina ögon

Fina ögon elr vadå?

with the sun in my eyes I just keep on walking

Ja så har en vecka till ännu lyckats gå, tiden går verkligen fort när man har roligt.. Helgen har iaf varit riktigt bra tycker jag när fredagen bestod av att först sitta här hemma och dricka lite, sen när mamm kom hem och tog hand om Milton så drog vi vidare ner mot vattnet där det var riktigt mysigt med två filtar en massa vin och lyckat sällskap och två personer som tog sig ännu ett nattbad, stod ju över denna gång *hehehe*

Igår spenderade jag mycket utav dagen med att bara ta det lugnt och mysa för att jag har gjort något så otroligt konstigt med ryggen den gör så oerhört ont iaf igår vet inte vad jag gjort men ont gjorde det iaf. Somnade iaf gott runt ett tiden igår och vaknade runt tio tiden idag och visst det har blivit lite bättre i ryggen men inte så mycket som jag önskat har lite svårt att sitta upp ordentligt fortfarande har ont så in i helsike men igår var det ändå värre.
Idag så har jag iaf varit på en utbildning för det jobbet som jag sökte var otroligt intressant, satt där i lite över tre timmar, när man kom hem så städade jag lite i rummet kändes som att det behövdes faktiskt och nu sitter jag här och kollar på DH reprisen och gör inte så mycket mer vill bara att smärtan i ryggen ska försvinna.. Tänkte iaf köpa mig ett gymkort nästa månad när man får skatteåterbärgningen så ska jag träna rygg och axlar för jag får ofta problem i det området så pappa har lovat att hjälpa mig med träningen sen kommer det bli att springa på löpbandet också måste få upp konditionen också.
Idag blir det iaf att fira mamma det är ju trots allt morsdag idag så köpte en bukett blommor till henne samt en låda choklad också från både mig och Emma och papa lagar en otroligt god middag med hemmagjorda hambrugare och pomme frites samt en coleslaw kan knappt vänta på att maten blir klar..

TGIF

Ja nu skiner iaf solen, lite gråa moln har ju dock aldrig stoppat en om man säger så..
Dagen började med att man vaknde runt tio tiden och fick en riktigt god macka av emma med ägg, skinka, groddar och ost riktigt mumisgt och till det blev det ett glas juice men inget te *hehehe*
Sen så har vi ju tvättstugan också så springer ner då och då o sätter igång torktumlaren så kläderna torkar ordentligt, snart blir det att gå ner igen och vid fyra så ska man ner och vika alla kläderna o dona.
Men har redan hunnit till liljeholmen och införskaffat en box vin och cider till ikväll, sen köpte man med sig en god chai latte från Waynes Coffe och en liten kaka också sen bar det av hem igen och kollade på dem senaste avsnitten av The Hills och The City, tycker att nästa veckas avsnitt kommer att vara bättre dock..

Nu gör jag iaf inte så mycket kollar runt lite på datan och tar det lugnt, sen blir det en långdusch också kommer vara riktigt skönt, blir nog också en liten städning av rummet också.
Vi komer vara några hära ikväll o dricka lite innan vi går ut och sätter oss för vi måste ta hand om lille Milton tills mamma kommer hem då hon slutar nio och pappa ska iväg på en middag. Men sen blir det nog att sätta sig ute kanske nere vid vattnet där vi bor riktigt nice ställe faktiskt..

Look me in the eye and say you don't find me atractive

Ja nu blir det lite av ett natt inlägg hära, men jag har så himla svårt att sova vrider mig bara i sängen och har miljoner tankar kring allt möjligt, känns som att det ibland bara kraschar i ens huvud.

För det första känns det otroligt jobbigt att inte kunna sova normalt vilket jag inte gjort på flera veckor känns det som, sen har jag verkligen tröttnat på det här med att folk tror verkligen att livet går ut på att hitta en partner som älskar en över allt annat etc, något som jag känner kärlek  kommer när den kommer och är man singel så lev livet för livet går inte ut på att man ska hitta en annan som älskar en, det handlar att man ska älska sig själv i första hand och se till att man själv alltid mår bra. Man behöver inte en kille/tjej för att vara lycklig, jag känner lycka i den familj jag har och min otroligt fina vänner som jag vet alltid kommer finnas där, livet är liksom inte som i en kärleksfilm som vissa personer  verkar tro..
Visst nu har jag precis kommit ut från ett förhållande som varade i nästan tre år och just nu passar jag på och njuta av singel livet och gör exakt det jag vill är en riktigt livsnjutare, fångar varje dag Carpe Diem det citatet jag lever efter.

Sen är det tusen andra tankar som spinner i huvudet men som jag inte orkar skriva om här, men kände att jag bara behövde skriva av mig lite..
Önskar alla en God Natt

Livets stora gåta är att glömma och förlåta

Molnigt och mysfaktorn är hög

Halli hallå!

Sitter här och tar det lugnt pratar lite med folk på msn och brevid sitter syster och äter en macka, inte mycket roligare än så pågår här hemma för tillfället.


Min barndomsvän Sara och jag

Idag har jag iaf tagit en fika med en kär barndomsvän, vi drog till lilljeholmen till Cafe Bravo och tog en fika och samt tog vi igen med en massa snack vi har inte setts på typ på fem månader så vi hade mycket att prata om, o det var riktigt roligt att träffa henne igen har saknat henne riktigt mycket vi har känt varandra sedan vi var två år så det är ett bra tag. Även fast vi inte setts på länge så blir det att vi kommer tillbaka till det vanliga, det är så otroligt skönt. Sen så gick vi även in i gallerian som ligger där och kollade lite på Gina, jag köpte inget har inte den ekonomin så spar på pengarna jag har vi kollade även ut en present till Saras vän som fyllt år.. Sen drog vi tillbaka till Cafet igen och tog en varsin loka o satt där o mös i solskenet, men efter ett tag bar det av hem för att hon skulle kolla när hennes pojkvän skulle spela fotboll så då drog vi hemmåt åt olika håll. Så slutar med att jag sitter vid datan och tar det lugnt och förtillfället en ansiktsmask på mig riktigt het ser man ut *not* och kollar på väderprognosen för imorgon och hoppas att det inte kommer att regna imorgon då jag planerar att dra ut till en park sätta mig där och grilla och dricka lite vin. Så hoppas på  bra väder, hoppas att alla i Sverige också gör det.
Ikväll blir det iaf att ta det lugnt kolla på en film med syrran och hålla tummarna för den riktigt bra fredag!


twisted sisters

270510

Usch ingen bra start på morgonen, klagar dock inte på att solen skiner det gjorde iaf min dag bättre.. Började dagen med mensvärk och det är inte så kul har alltid det i två dagar  o då gör det även rätt ont också..
Men gick upp gjorde iordning banan o fil, med te sedan så satte jag mig med min data läste igenom lite olika bloggar som jag alltid gör lite av en rutin som jag har:P hittar alltid nya bloggar som jag gillar, finns ju så sjukt många.
Sen har jag inte gjort så mycket mer ännu av denna dag, men håller på o gör i ordning lite kaffe med kanel i det är sjuk gott så testa.

Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra mer idag kanske blir en fika med en gammal vän och innan det sola lite på ballkongen:D
Känner dock för att ta mig en liten promenad i solskenet, men det enda problemet är min allergi, igår så kliade jättemkt i ögnen och kände mig halvseg hela dagen, hoppas bara på att den dag blir bättre

260510

Ja idag så vaknade man vid nio tiden av att alarmet ringde, så det var bara upp och hoppa göra sig en kopp morgon kaffe med mackor och alltid ett glas med citron vatten helt otroligt att jag blivit så beronde utav det, dricker flera glas om dagen *hehehe*
Sen så kollade jag på de nyastea avsnitten av big bang theory, simpson och family guy mycket bra avsnitt, sen har jag varit nere och handlat lunchen som farmor ska laga blir köttbullar med potatis riktigt gott med lite husmanskost.

Igår så var ju farmor,mamma och min kära gudmor Rozita på kryssning och självklart köpte dem med sig lite gott för mig och Emma blev det en toblerone den vita älskar verkligen den, vit choklad är så otroligt gott.
Senare idag blir det iaf att åka till liljeholms gallerian med syrran samt möta upp Joi för att få mina pengar så har lite mera extra pengar =)

Igår så var jag även på stan med louisa tog oss en fika sedan blev det lite shopping då det blev en hatt, ett par skor, en klänning och coola örhängen från gina tricot. Man måste ju shopa lite då och då hehe.

Ny vecka nya möjligheter

Ja dagen började med att man vaknade nästan gråtande inte så bra, drömde en sådan otroligt konstigt dröm där jag var med i någon klass som misshandlade mig och kallde mig en massa saker och våran lärare tittade bara på och jag bara grät och grät i drömmen.. Så när jag vaknade så var man inte på sitt bästa humör tyvärr, så gick ut från mitt rum gjorde ordning frukost sen så gick jag in i mitt rum igen lite halvt irriterad och kollade på tv och tog det lugnt.. Gråtande betyder tydligen på sorg följer glädje och oväntad lycka..

Men lugnade ner mig efter ett tag och blev lite mer social. Sen så har jag inte gjort så mycket av dagen faktiskt utan bara tagit det lugnt varit med syrran och kollade på save the last dance två som inte var den bästa filmen jag har sett om jag säger så..

Nej nu ska jag duscha sen blir kolla film=D

Mysig söndag med regn och åska

Är det bara jag som tycker att det är så otroligt mysigt när det spöregnar ute och man hör åskan? Tycker det är riktigt härligt faktiskt, så det var en riktigt bra och mysig söndag för min del.
Vaknade iaf runt tolv fick ta en sovmorgon har vaknat runt  tio varje dag annars, men det är ju även också sovmorgon hehehe.. måste försöka gå upp tidigare om dagarna och göra lite saker av dagen.

Men iaf  när jag vaknade så gjorde jag i ordning frukost blev mackor och te, sen så tog jag också kladdkaka med en massa jordbuggar till otroligt gott, sen satt jag och kollade på senaste avsnittet av Cougar Town och lite av How I met your mother riktigt roligt. Sen så kände jag att jag verkligen behövde städa lite i mitt rum som som rätt stökigt ut faktiskt, så tog ett ryck och bytte sänglakan fixade iordning bland alla kläder som låg överallt i rummet så slängde smutskläderna och lakan i tvätten och gjorde det rent i mitt rum känns mycket bättre att vara i ett rum som var städat och att somna i en säng med nya lakan.. Så körde helt enkelt en liten storstädning  för mitt rum är ju inte så stort ändå har jag en massa saker här inne, en massa småsaker typ hehe..

Innan man gick och skulle in i drömmarnas land så läste jag lite ur boken som jag och Sofie var och hämtade förra veckan nämligen Dear John som är riktig bra faktiskt, dem har ju gjort en film av boken också som jag ska se när boken är utläst,  författaren heter  Nicholas Sparks som även gjort böckerna The Notebook och The last song som också otroligt bra filmer har dock inte sett The last song ännu men det kommer jag att göra. Kommer blir mycket bio i sommar, kommer ju ut mycket bra filmer.


Dessa filmer är ju dock riktigt sorgliga, har ju dock bara sett The Notebook men dem två andra verkar vara riktigt bra och filmer man kommer fälla en till elr två till..

220510

På lördagen så vaknade man upp lite halvbakis men med strålande sol, och man kände att man fick lite ångest av att sitta inne och vara bakis men man får helt enkelt må som man förtjänar. Men efter ett tag drog jag ner till ICA och köpte mig citroner och en kladdkaka hehe, var på svullhumör och köpte mig lite gott. Så satt jag och syrran och glodde lite på tv, sen så valde vi ut en film och kollade på..

Men lite senare mot kvällen kände jag att jag kan inte sitta inne när det är så fin väder ute, för denna vecka skulle det tydligen bli kallare än vad det varit denna vecka. Men syrran ville inte hitta på något roligt, hörde iaf av mig till Marina och frågade om hon inte hade lust att dra ut till en park och sätta sig med lite godis och lite vin o bara snacka lite skit om allt möjligt och hon tyckte det var ett bra förslag, så ut bar det till vitabergsparken där hennes syster och hennes kompis var så vi satt där med dem och hade det roligt. Sen så började klockan bli sent så dem begav sig hem, medans jag och Marina satt kvar och snackade om en masssa olika saker, var verkligen jättemycket folk i parken med en massa musik så det var ju drag iaf..
Men när klockan började närma sig halv ett så kände vi att det är bäst och dra hem och sova för fredagen så blev det ganska sent så kan vara bra att komma i säng tidigt på en lördag ibland också.
När man kom hem så kollade jag ändå lite på tv och tog lite nacho chips med dipp alltså gräddfil och salsa sås det är ju så otroligt gott..

Måste tacka för ännu en riktigt trevlig kväll i en mysig park.



Parkhäng och nattbad

I fredags hade jag en riktigt bra dag, dagen började med att man gick upp åt en god frukost sedan drog jag iväg till systembolaget för att införskaffa vin till kvällen. När jag kom hem så gick jag  ut i solen med syrran och bättra på brännan. Sen blev det riktigt varmt där nere på plätten så vi gick in och satte oss på ballkongen i skuggan, sen lagade pappa en riktigt god lunch till oss en skaldjurs pasta som var riktigt mumsigt.

Kände dock när solen började komma fram på ballkongen att jag hade bränt mig så satte mig inne och tog det lugnt bara, sen så började alla tråkiga moln komma fram så först tänkte man skit också nu blir det inget av att sitta i någon park med roligt sällskap och dricka lite vin, för att det började ju även regna.. Men efter ett tag så slutade det så jag hoppade in i duschen och sen så började man göra sig iordning för att dra sig mot långholmen med Emma och mötte uppe Johanna sen så var Marina och hennes vänner redan där. Vi hade det riktigt mysigt satt och snackade en massa och drack vin och hade en riktigt lyckad kväll, efter ett tag så kom även fredde,kricke och nisse och gjorde oss sällskap vi satt nog i parken till klockan ett, sen drog vi vidare hem till oss och fick en bra idé att dra ner till våran strand och ta årets första dopp, riktigt nice vare dock lite kallt är ju lite av en badkruka *hehehe*
Men för att sumera kvällen var den riktigt lyckad.


Kommer med solsken till mig


Yes dem har gjor det igen, en step up 3 i  3d, den verkar så otroligt grym så kan knappt vänta på att den film kommer till biograferna.. Vet någon som gärna skulle följa med mig iaf =)

Idag så vaknade jag vid åtta glömde bort att mitt alarm var intsällt på den tiden, men det är bra att gå upp tidigt också. Så nu sitter jag iaf och kollar på Did you hear avout the Morgans? den är helt okej, finns filmer som varit värre.. Senare idag blir det iaf att möta upp Sofie efter hon slutat jobba, vi ska nämligen hämta varsin bok som vi beställde nämligen han som gjort böckerna till filmerna Dea John och The last song som är två otroligt vra filmer av vad jag har sett på trailerna, men det blir att kolla på filmerna snart, kommer kanske bli mycket bio denna sommar..

What do you want from me?

Halli hallå!

Idag har varit en riktig kanon dag, började dagen med en god brunch och sen kickade lite av min baksmälla in hehehe, men det gjorde inget för brunchen gav mig mina krafter åter..
Sen satt jag inne på datan och tog det lugnt, kollade på nya avsnittet av How I met your mother riktigt bra avsnitt, sen läste jag lite olika bloggar och sedan blev det faktiskt att göra sig iordning och dra iväg in till stan för att möta upp Sofie=) där det blev en fika på muggen sedan en liten promenad runt omkring och leta efter boken Dear John som filmen har dock inte sett den ännu, men den verkar riktigt bra..

Sen när jag kom hem från slussen så blev det att glo lite på Narnia, och sitta vid datan i väntan på att få äta en god middag det blev fisksoppa och satan vad gott och till det blev det ett glas vin, känner dock fortfarande av min bakmälla från igår *hehhehehe*, men syrran vill gå ut och ta ett glas vin på göta ark typ och vet int riktigt om jag känner för det man vad gör man inte för sin syster, måste kolla upp denna sak lite mer om det blir så att vi går ut..

Why walk on water when we can go on boats

Ännu en strålande solig dag i fina stockholm=)

Dagen började med att alarmet på klockan ringde vid åtta tiden, då var det bara upp och hoppa få i sig lite frukost som blev hembakat bröd otroligt gott och väcka syster Emma.
Sen runt halv tio tiden så bar det av till lilljeholmen för att gå till arbetsförmedlingen för att registera sig, var lite kul att det inte var så mycket folk som jag trodde det skulle vara. Så först så fick man sätta sig vid datan och skriva in sig och göra sitt CV,passade även på att söka mig några jobb medans jag väntade. Sedan blev det att vänta på att få träffa en av dem som jobbade där för att prata lite och så. Vilket gick jättebra satt där inne i kanske 40minuter och snackade om vad jag ville jobba med och mina arbetserfarenheter etc. Sen när jag kom ut där ifrån så väntade Syster Emma på mig med en latte åt mig, hennes möte var före mitt så hon fick vänta ett tag på mig, men det gjorde inte så mycket tror jag..


Nu är jag iaf tillbaka hemma och känner att det var riktigt bra att jag gick dit, det hjälper så mycket med att gå dit tycker jag riktigt bra, så nu håller jag bara tummarna för att det händer något snart..
Snart blir det att skala lite potatis till maten som pappa lagar blir nämligen hemmagjorde köttbullar och potatis mumms säger jag bara, sen ska jag fixa lite i rummet igen för att mamma var så snäll och gjorde rent här inne så jag måste plocka lite här inne. Kan inte fatta att jag samlat ihop så mycket småsaker hehehe..
Sen får man se vad som händer mer idag, det är ju onsdag "lill lördag", men med min ekonomi så är det inget snack om någon utgång utan får hitta på något mysigt i det fina vädret.. Så man får lite sol på sig, får ju hoppas att detta fina väder håller i sig ett tag. Man vet ju aldrig med den svenska sommaren *hehehe*

Al the Crazy Sh** I did last night

Hallå i stugan!
Ja denna dag har jag verkligen tagit mig en sovmorgon vaknade inte förssen klockan halv ett, så vet inte om jag ska ha dåligt samvete för att jag vaknade så pass sent eller att jag har sovit dåligt sedan i lördags och fick ur mig all tröthet på en natt. Men hur som en lyder så idag när solen kommer fram på ballkongen så kommer jag sitta där ute, sen så ska jag även städa mitt rumt lyckats stöka ner här inne ordentligt nämligen sen ska rentvätt plockas.
Det var ju meningen att jag skulle till arbetsförmedlingen idag, men för att jag vaknade så sent så känns det bättre att gå dit imorgon istället och vara där på morgonen..

Idag blir det iaf inte så mycket som händer tror jag, fixa och dona kanske slänga lite av mina kläder det som jag inte använder för det är väl lite onödigt och ha det kvar känns det som..

Vill också passa på och tacka för en riktigt rolig fredag med Marina, Emma, Johanna etc blev en riktigt lyckad kväll med lite mycket dricka kanske, funderar på att ta det lugnt denna helg. Men hur många är det som kör en vit helg? Livet är ju en fest=)

Olive & a Arrow

Hallå i stugan, äntligen fredag =)!

Ja idag så vaknade man runt tio tiden och hoppade upp gjorde iordning två mackor med makrill på det är så otroligt gott och till det blev det självklart en kopp te också som alltid..
Sen kollade jag lite på några How I met your mother avsnitt, alltid lika bra älskar verkligen den serien nu när dem inne på sin femte säsong helt otroligt..

Efter det så tog jag mig en skön långdusch så känner mig ren och fin, sen smörjde man in sig med lite body lotion och luktar rosor typ hehe..

Nu sitter jag iaf och lyssnar på soundtracket till A Walk to remember som har otroligt bra låtar faktiskt, min musiksmak helt klart..
Snart bär det iaf av hem ifrån och möta upp Marina i Liljeholmen, för att införskaffa lite vin o cider tror jag sen åka till henne orkar inte sitta hemma mera roligare och vara hos någon annan plus att man suttit hemma hela veckan känns det som..
Så idag blir det utgång och ha det roligt med Marina sen kommer säkert flera att haka på, så det känns som att det kommer bli en lyckad kväll!

Mys framför TV:N

Sitter här framför tv:n nu och kollar på Anna Anka söker assisten, finns inte så mycket annat roligt att titta på om man säger så eller nu bytte man kanal och ser att det är family guy sjukt mycket roligare=)
Sen så sitter jag här med ett glas citron vatten och nudlar, blev lite hungrig så tog och kokade mig lite nudlar..

Ikväll blir det mys framför tv:n ta det lugnt kanske ta mig en kopp Kanel te och bara koppla av, har redan druckit fyra koppar kaffe idag så det räcker för mig..


Kaffe och Jucie

Har varit vaken ett litet tag nu, vaknade av att min syster öppnade min dörr och alltid måste prara så högt sedan så kunde jag inte somna om, men tio minuter senare ringer mitt mobil alarm så det spelade ingen roll.. Men dock gjorde det så att min morgon blev rätt irriterad, blev sur på små saker samt att jag har ju min pollen allergi  och haft öppet fönster så har ju kommit in en massa skit i mitt rum så det kliar lite i ögonen, nej nu ska jag sluta klaga..
Men gick iaf upp och gjorde iordning frukost som bestod av mackor och ett gott glas Juice är med fläder smak och otroligt gott..

Sen så har jag diskat alla disk som vi har haft samt plockat in och ut disk, kan ju bara säga att när farmor och farfar har varit på besök så är det mycket kaffekoppar som har gått åt, riktigt fikasugna människor och otroligt goa =)
Nu har dem tyvärr redan åkt hem, dem var som sagt bara på besök för teatern tråkigt nog. Men vi ses snart igen!


Sitter nu och kollar på Top Model gamla säsonger, måste säga att tjejen som har eppelpsi i Top Model  hon pratar så mycket om det och fram o tillbaka, måste säga att jag tycker det blir lite jobbigt för att jag själv har det och ser inte det som en sjukdom utan det är ett tillstånd. Äter tabletter två gånger om dagen gjort det sedan jag var  13år, men mitt börjar växa bort. Men man lever ett vardaligt liv som alla andra, förvisso kan jag tänka mig att det finns många som har grövre eppelepsi än jag har också..Men som sagt det mer utav ett tillståd än en sjukdom så man lever ett vanligt liv, vissa saker ska man kanske undvika som discoljus och dricka alldelses för mkt..

Learning to Breath

Ja nu känner jag mig som ny igen, var riktigt skönt med en dusch. Tog syrrans body scrub dusch creme riktigt bra och få bort dem äckliga döda hudcellerna*usch*.
Det enda som jag ska göra mer idag är att städa ut mina lådor också men det tror jag kan gå rätt så fort vet ju vilka kläder jag inte använder längre och dem som är lite väl nötta.

Idag såg jag även filmen A walk to remember, en utav mina favorit filmer den är så otroligt bra handlar om en tjej som är en nörd och killens coola kille, som blir kära även fast han lovat att bli inte kär i henne för hon är otroligt sjuk hon har lekumi och resten får ni se i filmen, den är några år gammal men otroligt sevärd.. Men ta fram näsdukarna iaf för den är rätt sorglig




Cant shake me

Ja nu har man strykit klart och städat rummet så att det ser lite bättre ut, sen så gjorde Emma en riktig god lunch också med pasta, bönor, morötter, champinjoner, tonfisk, ajvar och pesto det var riktigt mumsigt iaf och efter det blev det en kopp kaffe tycker verkligen snabbkaffe är riktigt gott bättre än vanligt bryggkaffe faktiskt, vet dock inte varför men så är det iaf..

Nu sitter jag iaf här med en söt Milton sovandes framför mig och en sovande Muffis brevid mig, trötta är dem kanske Milton är extra trött då han sprungit runt och lekt och behöver sova lite. Snart kommer farmor och farfar också tror jag dem skulle åka ifrån Avesta vid ett tiden typ, dem ska iväg på teater ikväll så det blir jag, Emma och djuren hemma ikväll innan mamma och pappa kommer hem.

Snart tänkte jag hoppa in i duschen, men kanske ska jag rensa lite i mina klädeslådor först har så mycket toppar som jag inte använder så kan lika gärna göra det så har man det gjort, ingen idé att shoppa iaf när jag har så mkt som jag knappt använder men är otroligt fina så ska börja använda lite mer av mina fina toppar som bara ligger o skräpar i lådorna.  Plus har man knapert om pengar så ska man inte shoppa utan dem använder jag hellre till annat och kanske spara också vore ju inte så fel det enda problemet är dock att jag inte är så duktig på att spara men måste lära mig..

For your own Entertaiment

Hallå!
Ja sitter här inne i rummet och lyssnar på musik för att peppa upp mig lite känns det som, har varit så otroligt seg är nog pga av min allergi som jag har mot både pollen och gräs inte så mysigt glömde ju mina clarityn på Gotland så måste köpa nya, men dem är ju inte så billiga om man säger så..

Idag har jag inte hunnit göra så mycket förutom att vaknat, ätit nybakade Scones till frukost med en kopp kanel te mitt favorit te sedan har jag försökt städa här lite i mitt rum, för min farmor och farfar kommer på besök idag så ska ju se fint ut när dem kommer hit på besök.
Sen ska jag även stryka lite från tvätten som vi tvättade i helgen så det är gjort också nu när man är arbetssökande så måste man ha något att sysselsätta sig med. Men har iaf sökt ett antal jobb, gjorde det igår och imorgon blir det nog gå och anmäla mig på arbetsförmedling faktiskt kan inte vara hemma hela dagarna , ger mig inte pengar om man säger så.. Får ta och skärpa mig och verkligen söka nu.

Nej nu ska jag fixa iordning hära  med strykning och städning..

I got a pocketful of sunshine

RSS 2.0