I´m so happy

Jag har inte så mycket att göra så jag googlade på the hills och jag älskar verkligen det programmet , visst känns det lite fake men jag tycker verkligen att det är så bra och så kollade på deras hemsida att det kommer en säsong fyra  och det gjorde mig så himla glad har verkligen väntat på en ny säsong..
Sofie om du läser detta kommer du också bli riktigt glad.....
Såg även trailern och det kommer bli mycket nytt drama och en massa nya killar .
Kan inte vänta på att de ska börja ...

Nej nu måste jag få lite frukost i magen har blivit jättehungrig.

tjingiling

Tors 28 Augusti


Gårdagen blev lite av en besvikelse det blev ingen utgång för att alla blev så trötta så det blev att kolla på en filmer istället med emma marcus och johan.
Vi bestämde oss för en skräckfilm och en komedi.
det blev   little man
som var sjukt rolig, det var en föredetta tjuv som snodde en diamant och la ner i en kvinnas väska och för att komma åt diamanten är han tvugen att spela  bebis som lämmnas utanför deras trapp. den var sjukt rolig.

Sedan var det skräckfilmen 13ghost  som är riktigt gammal,  kolla på den mycket förut men kom på igår att det var så länge sen jag såg den så vi hyrde den, men den va ganska långtråkig, blev väldigt besviken.


Idag kommer jag inte göra så mycket ska väl snart gå upp och fixa en kopp kaffe och lite frukost, sedan får man se vad dagen har att erbjuda vill ta de så lugnt som möjligt med dem dagarna jag har ledigt innan man börjar jobba igen..

Nu sitter jag här och tänker tillbaka på sommaren på Gotland hade det så himla skönt där nere, åkte ner med min barndomsvän Sara följde med på första trippen och dagarna var så himla sköna vi solade på dagarna och när det var dåligt väder kollade vi på film. Sedan gjorde man sig iordning för kvällen satte sig på våran altan och drack lite sedan drog man vidare till stranden eller till pigan(Ljugarns lokalpub) för att festa lite mer sedan kom man hem runt fyra på morgonen. Rekomenderar Gotland som en av era semsetrar för där kan man göra vad man vill och tiden bara flyter, jag har alltid den bästa tiden nere på Ljugarn
Robin, Sara och Jag vid mitt hus på Ljugarn som kallas för dockhuset för vi har nämligen det enda rosa huset där nere.
Saknar verkligen gotland. Jag har funderat på att börja plugga högskola nere på Gotland. Visst är det mycket  folk nere på sommaren under sthlm veckan etc. Men annars är det lugnt och fridfullt.


Onsdag 27Augusti

Ja i måndags fick man löning .  Vet inte hur mycket pengar jag har spenderat  vågar inte kolla heller . kommer få ångest av att jag inte är mer sparsam

Så igår blev det shopping köpte ett par skor ett par gröna reebok as coola.
Sedan gick jag Emma och Johan och åt lite kina mat och självklart blev det sushi.
Sedan bar det av till shoppingrundan igen då jag köpte en kavaj, örhängen, en snygg tjock tröja på JC och lite underkläder som är välbehövt.
Sedam bar det av till fridays i kungsträdgården efter våran shoppingtur.
Det blev en strawberry daquri och två mojitos för mig och sedan kom pojkvännen min och satt med oss en stund sedan blev vi alla så hungriga så jag och älskling gick och köpte mat sedan drog vi hem till honom kollade på film och åt mat.

Idag  blir det utgång med syster Emma och Johan på bandit grejen ..

och snart tänkte jag få i mig lite  lunch eller snarare frukost sedan blir det lunch sedan får vad dagen har att erbjuda förutom utgång som kommer bli riktigt kul....

Sedan har jag hämtat en ny bankdosa på swedbank  så att min mamma kan få lite pengar av mig så att jag betalar va lite av  mitt lån till henne.


Nu är man ledig hela veckan sedan ihelgen ska jag till farmor och farfar i Dalarna för att Farfar fyller år.

Onsdag 20 Augusti

Ja imorse gick man upp vid nio käkade frukost sedan drog man till jobbet o slet tog upp en massa nya varor vek jeans och larmade jackor. Jobbade själv mellan 17-20 och vi hade inte mycker kunder idag kan jag säga vi hade 39 kunder oc klarade inte budugeten villet menas med att jag inter får någon provison..

Nu sitter jag ifa vid datan, ska hämta mig egna bärbara nästa vecka när jag är ledig så jag kan skriva lite mer privat utan att alla ska komma in i datarummet och se vad jag skriver ...

Ska faktiskt bli kul och jobba imorgon, för att Jossan ska jobba med mig både imorgon och på fredag vilket är riktigt skoj.
Imorgon jobbar man 11-20 igen alltså så stänger jag själv igen ...

Sitter lite och tänker hur jag ska göra med santa barbra biljetten kostar 9000kr och då måste jag alltså spara ihop pengar till biljetten plus att jag måste hitta ett heltidsjobb innan jag åker. Men vill inget mer än att åka för att träffa på Sofie och se hur hennes vardag är.. Har lite sofie abstienen det är ju inte som att jag kan ringa henne på mobilen . men hoppas du loggar in på msn någon dag snart sofieeee.

Nej nu ska jag gå o fixa en kopp  äpple/kanel te och två ägg med kaviar mackor och sätta mig framför tv:n och mysa sedan blir det läggdags.


Sitter man här igen

Tristess

Sitter här nu igen med inget att göra, kanske ska börja laga lite mat?

Idag har jag inte gjort så mycket förutom att kollat på tv och gjort en ska göra lista för 2008 och 2009 som är att

skaffa ett heltidsjobb
plugga upp lite poäng på komvux
vara mer sparsam
Skaffa ett pass för mitt gick ut för typ fem år sedan. tråkigt men sant har inte varit utomlands på länge
Skaffa ett gymkort  och ta mer lång promenader
börja övningsköra och skaffa mig ett körkort..

Dessa punkter är ett måste för mig.

Vad har ni för er då? Själv håller på man att somna av tristess.......





och tänker tillbaka på studentdagen som var den  bästa i mitt liv :)


Tisdag 19 Augusti

Ja då sitter man här igen vid datan.  och idag är det fin fint väder ute...

Igår så firade jag ett år med älsklingen och det firade vi med att gå ut och äta samt gå på bio då vi såg hanccok, som jag tyckte var jättebra var ingen överdriven komedi, det var en liten mix av action komedi och drama..

Imorgon så jobbar man igen från 11-20 men det är bara mer pengar till mig.
Sedan ringde chefen idag och sa att en kollega har blivit sjukskriven och att en annan ska sluta så jag ställde upp frivilligt och tog min kollegas pass vecka36 sedan får man se vad som händer efter det.

Hoppas verkligen på att hitta ett heltidsjobb snart för att kunna resa till sofie så vill hitta ett så fort som möjligt,
Skulle vara så kul o åka upp och kolla på college livet o självklart hälsa på Sofie och ser hur hon har det..

Idag ska jag inte göra så mycker mer ska göra iordning en chai latte sätta mig vid tv:n och kolla på en film sedan ska man väl laga mat tills pojkvännen kommer hem så att vi får lite middag i oss.
Eller så ska jag titta runt efter lite helttisjobb. Ser om jag inte hittar något trevligt..

Jobbschema för veckan:
onsdag: 11-20
torsdag: 11-20
fredag: 12-18 efter det blir det hej då fest för Malin som åker upp till umeå och ska plugga högskola.
lördag: 12-17

Kom även på att jag måste boka en klipptid nu direkt efter löning och sedan så måste jag tillbaka till min gmla skola. SUCK. för att lämna tillbaka böcker som jag har glömt o lämna tillbaka..

Sofie och Jag, studendagen på flaket

Louisa och jag på våran matteintensivkurs... en utav många Flumstunder

Trion ute i sitt essä. Festa flumma go al the way

Bara att titta ut genom fönstret gör en deprimerad


Jag Sofie Louisa den bästa trion någonsin..
Dem gånger man har varit ute med er har det alltid hänt så skumma saker träffat  på två engelsmän väldigt roande,
vi gör stan osäker samt som vi träffar vissa riktigt skumma typer..  Har aldrig tråkigt med er. Men trion är tyvärr bruten för att lilla Sofie har åkte iväg till Sant Barbra men snart kommer vi och hälsar på dig .

Snart ses vi igen  den 26 december bär det av till Santa Barbra...
Hoppas du lever livet borta och visar hur vi riktiga 08or är :)

Söndag 17 Augusti

Ja idag har man jobbat, men det blev ingen lång dag på jobbet inte. Kom hem precis o kände mig för att sätta mig vid datan och blogga lite...

Imorse vaknade man upp brevid en bakfull pojkvän alltid lika kul med det..  Han hade inte kommit in på sista krogen och
sedan hade fyra killar följt efter honom från förra krogen och hans polare hade bara gått in så han fick sova hos mig inatt, man måste faktiskt tänka på att man kan inte bara lämna någon själv när den är aspackad och efterföljd. Men med mycket om och men så kom han hem till lilla mig...

Om mig:
Namn: 
Joanna
Ålder: 18, fyller 19 6 december värdelös ålder
Civilstånd: pojkvän sen 1år tillbaka
Gör med sitt liv:  Har precis tagit studenten och sommarjobbat på dressman, spenderar min lediga tid med min kära pojkvän och vänner, ser mig om två år att plugga högskola och leva livet.

I helgen har jag inte gjort så mycket förutom att jobba och kollat på film har blivit så trött efter jag tagit medcin så okrar inte göra så mycket.. Vad har ni gjort  denna regninga helg??

Imorgon är man ledig något som jag ser mycket fram emot så idag ska jag ha en lite n spa dag fixa naglarna etc. plus städa rummet mitt ser ut som någon har lagt en bomb där och exploderat ut min kläder så det är inte så fint...
Man får ju även inte glömma att nämna att imorgon ska jag o min älskling fira våran ett års dag har aldrig haft ett sådant lång förhållande men det är mitt livs bästa förhållande....

Lördag 16 Augusti

Hejsan!
Idag har man bytt blogg tyckte min gamla var så tråkig.
Hoppas denna blir roligare ..
Idag har man iaf jobbat och det var mycket kunder idag på dressman..

Men de jobbiga är att min axel är inflamerad så att den har gjort ont hela dagen.

Idag har jag iaf  köpt mig en ny sminkväska från make up store den är jättebra har små fack för penslar doser etc.

Sen har man kollat på film med min kära syster har inte orkat göra så mycket mer...

Väntar på min löning så jag kan hämta min data från reprationen och använda den istället för denna gamla data.

I sommar har de hänt mycket ska dela upp bloggen lite så får ni se vad jag har haft för mig i sommar...

Sofie om du läser detta så ska du veta att du är saknad hära min lilla alber einstein...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0