Go kväll Go kväll

Ja idag när man vaknade så mådde man som man förtjänade om man säger så, kyckades iaf att sova till tolv sedan så klev jag och Jossan upp  och tvättade bort gårdagens smink dock tycker jag inte att det är så skönt att sova med smink.Men men vad ska man göra? Gjort är gjort. Sedan så blev det att kolla lite på tv dricka lite juice och ett glas med bakisbrus tablett för att få tillbaka vätska i kroppen. Sen så kände jag att det var dags och gå ner och handla något och få i magen så vi gick ner till nått livs och köpte juice och toretlini, cheesballs och delicatobollar, med andra ord lite bakis käk så när vi kom upp var det bara att göra iordning maten sedan kollade vi på Sandor slash Ida. Vet att filmen är gammal men vi ville bara se en film så där satt vi två och tjockade oss lite efter  gårdagen ..

Sen så bestämde jag mig för att det var dags att dra mig hemmåt. När man kom hem så gick man och la sig i sängen för att fortsätta vilan och sedan blev det att äta lite mat så det blev kyckling med ris som jag åt igår men det var okej....

Sedan så blev klockan nio och då började man kolla på Underworld och nu sitter jag här i min säng ganska sömning och kollar på reprisen av Big Brother hehhe .. Länge sedan man såg ett avsnitt så..

Imorgon så ska man till älsklingen har saknat honom så mycket ska bli så kul och träffa honom, ska va där hela helgen så imorgon blir det bara han och jag. Sen på lördagen så blir det fest Weeeei

Crazy Crazy Night

Gärkvällen var riktigt roligt, mötte upp jossan vid tuben sedan så åkte vi hem till henne och åt lite mat, drack vin och gjorde oss iordning för en kväll på stan. Så bar det av till t-banan igen så åkte vi till högtorget för vi skulle gå till den nya klubben Ego men vi hittade inte riktigt vi gick helt fel vi gick nämligen ner mot östermalmstorg och där frågade vi varje taxibil,men dem visste inte heller. Så först gav vi upp, men sedan var det en taxi som visste vartdet låg och våra lokalsinnen är inte det bästa så vi bestämde oss för att ta en taxi dit och pröjsade 100:- för det, men när vi kom dit så blev vi ganska så besvikna för det första var det bara 18-åringar där såg det ut som sedan var det så lång kö och vi pallade inte stå där och vänta på att få komma in. Så såg vi en bar precis mitt emot Ego så vi gick in dit och det hette Sugar Bar som var ett syntar ställe som var helt okej, men vi tog varsin cider sedan så drog vi till Harry Be James istället det blir alltid så Harrys är vårat hak dit vi alltid går när vi inte kommer på något nytt som är schysst och billigt. Men iaf så drog vi till Harrys och beställde först en cider och en shot och satte oss vid ett bord och snacka skit. Sen så började ett band spela då flyttade vi på oss så det inte var riktigt högt så man kunde snacka, dem spelar så bra musik där annars. Sen så träffade jag en gammal kompis Pamela och snackade lite med henne.  Så drog vi tillbaka till vårt bord igen och snackade med lite folk, men kvällen /Natten var riktigt rolig och lyckad. Vi drog iaf hemmåt när det var dags för stängning, så vi tog bussen till slussen och satte oss på Donken och käkade lite fyllemat som vanligt, sen när klockan var åt halv fem så kom vi hem och la oss direkt för att inte väcka Kalle som skulle upp och jobba tidigt på morgonen...
Iaf så var det en riktig rolig kväll med bara jossan och jag så de blev en tjejkväll ute och en lyckad sådan

Baby I'm Just A Dreamer

Idag så vaknade man vid elva och boxen funkelerar fortfarande inte vet inte riktigt vad som har hänt, men har alltid haft lite problem med den. Jag tror att det är så att alla tekniska saker inte tycker om mig dem krånglar oftast, jag är ju även inte den tekniska människan på denna jord så vet ju inte vad som ska göras.

Men så gick man upp bäddad sängen fixade lite frukost, köpte lite frukost som jag ville ha igår så att jag äter frukost . Jag är lite kräsen när det gäller min frukost vet inte riktigt varför, men det har bara blivit så att jag vill ha vissa pålägg och ett visst sort bröd annars äter jag ingen frukost. Men så är det bara vet inte riktigt varför det har bara blivit så.

Sen så kollade jag på gamla avsnitt av the hills tycker det är så roligt och se på, jag tröttnar typ aldrig och bara så att ni vet så kommer det en 5:e säsong och såg trailern igår på datan och jag kan knappt vänta på att den ska börja det blir bråk dram och fighter kan ju inte bli bättre :)

Idag så blir det att ta de lugnt på dagen kanske städa lite i mina lådor och fixa lite i garderoben och äta lunch med mamma och pappa.

 Sen så ska jag möta upp Jossan efter hon har slutat jobbet vi ska ut idag bara vi tvåoch  släppa loss, tänkte att vi skulle gå till ett ställe där vi kan dansa för både jag och jossan dansade förut så plus att när vi går ut med vårat gäng så är det inte så många som uppskattar den musiken vi tycker om att dansa till ,sen så kan de även vara skönt att gå ut utan killarna bara tjejerna..

Sen så kommer älskling hem inatt har verkligen saknat honom., men han kommer komma hem brun och fin medans jag har suttit i slask sotckholm där det snöat varit minusgrader och nu är det plusgrader och snön blir till slask. Kan det inte bara bli vår? Orkar inte med dem här gråa dagarna som vi har

Tisdag kväll Myskväll med Mamma, Emma och Johan

Igår kväll så satt man med med Mamma, Emma och johan och kollade på den rätta för Rosing och jag gjorde iordning lite snacks, det bev gurka, morötter och blomkål med dipper sedan så satt vi coh drack vin. Tyckte verkligen att det var kul och se på den rätta för Rosing, vissa var ju en klass för sig jättekonstiga det kändes som att det var folk som typ ville göra det Dirty med henne och typ lämna henne, och andra verkade helt tomma  i bollen seriöst. Men det som jag tyckte var jättekonstigt hon är 35år och väljer en 19åring alltså en kille som är lika gammal som jag vad kan dem ha gemensamt? Visst ålder är bara en siffra men vad kan han ge henne? Vad får hon utav honom? Man kan ju åtminstonde välja någon äldre typ mellan 25-40 tycketr jag. Sedan var det ju någon som tog droger vilket är ett big no no för mig och sen så han Fredrik helt sjukt att han bllev vald tyckte inte han gjorde något speciellt på sin adution där men men.

Sen så såg jag på den där dokumentären om män som har sex med sina bilar alltså folk har ju sina fetsicher men det där var en för  sig och man såg hur dem typ hånglade med sina bilar, sen fick man se att han hade runkat över sin bil när han tvättade den och det låg ett pubishår som inte ska finnas på en bil. Men han höll ju inte bara på med sin egen bil utan även med dem som filmade alltså det var verkligen för mycket, man kunde ju inte bli något annat än äckald utav det Usch.

Sen så gick man och la sig och läste sin bok som jag sagt att jag är helt inne i och kan inte sluta läsa visst det  tar längre tid då den är på engelska, jag började läsa den i söndags men ligger redan på 260 läser kanske 1 och en halv timme per kväll ur boken fast vill ändå int sluta läsa men klockan tickar iväg och blir cirka två på nätterna .

Måste vaknat på fel sida av sängen idag

Min natt totalsög verkligen, för det första kunde jag inte somna sen när man väl somnat så vaknade jag kanske 20 gånger inatt och hade verkligen rullat runt i sängen. Så fick inte i mig någon sömn, vet inte riktigt vad det kan bero på, är  det kanske för att jag har så mycket tankar i mitt huvud för tillfället?

Så imorse så vaknade man först av att man fick ett sms på mobilen ibland vaknar jag så lätt, sedan var det någon granne som började borra så somnade jag om igen och sen så ringde mitt alarm på mobilen. Helt sjukt bra start på dagen.

När man väl var vaken så gick man upp, fixade i ordning frukost och kollade på Rachel Ray, efter det så gjorde jag som jag sagt skärde ner på tv-tittning och stängde av Tv:n och hoppade in i duschen och sen så fortsatte jag att läsa min bok som jag är så inne i.  När man hade läst ett tag så började jag fixa iordning min lunch som blev köttsoppa och när lunchen var uppäten så fönade jag håret mitt hår tar jättelång tid på sig att bli torrt så fick ge det lite hjälp på traven..

Sen så bar det av till att träffa Timpa då vi kollade på Die Hard 4 sedan så blev det lite skiit snack som vanligt, sen blev klockan åtta nästan så drog ner till bussen för att åka hem och när man gick av tunnelbanan hem så gick mamma också av så vi hade suttit på samma tunnelbana hehehe.

När man väl kom hem så gjorde jag i ordning nudlar och sitter nu och kollar på lipstick jungel sen tror jag att det blir dags att kanske läsa vi får se vad jag vill göra. Jag har ju ändå som sagt sportlov.

Sitting under a tree thinking

Sitter här och tänker på en massa olika saker, är det bara jag som har vissa dagar då man känner att hjärnan är lika liten som en rund ärta med en massa tankar i som bara kommer exploderas.
Ska ta dem här fotografierna till min fotokurs, men vill inte skicka in bilder som jag inte är nöjda med. Men känner mig ändå lite stressad till att fixa dem här bilderna så att det är gjort, men känner att jag vill verkligen göra dem jätefina och verkligen fånga in miljön i bilder och JA jag kan erkänna att jag har varit väldigt seg med att ta dessa kort, tråkigt nog och jag som lovade mig själv att ta tag i skolan när jag går på komvux och fixa bra betyg.. Känner mig lite pressade men om jag fixar det här under sportlovet så är det gjort samt att jag fixar min engelska presentation till den 6:e Mars, men allt handlar om vilja så nu ska jag försöka få igång min vilja med en riktig kick i röven och fixa allat galant.

Sen så sitter man och tänker på hur fan jag kan överleva på 1050kr per månad? Jag som är så van vid att för det första ha ett jobb och jobba 4-5 dagar i veckan samt få en lön som kommer in den 25:E varje månad och som är på betydligt mer pengar än vad jag lever på nu. Skönt att jag får lite extra pengar av mamma för att göra sysslor hemma som att laga mat, hålla mitt rum rent hela tiden och mina lådor, damsuga våran lägenhet, diska och stryka tvätt.  Men det är så vill man ha extra pengar får man fixa det på ett eller annat sätt så jag gör sysslor hemma.


Nu sitter man då här och funderar lite på allt möjligt som sagt har en sådan dag där mina tankar bara går runt och runt. Så sitter jag och kollar på Beauty Shop och snart börjar Gossip Girl, kan knappt vänta på att det ska börja. Efter det blir det att tvätta håret sen blir det att kolla på Beck eller bridget Jones 2 kan inte riktigt bestämma mig.
Gud jag tror att jag är för tv beroende, måster verkligen skära ner på min tv-tittningen och fokusera mig mer på mina studier och motionera mera..  Har ju kollat lite på min blogg och det står mycket om att jag tittar på tv-program och filmer hela tiden, Denna vanan ska jag ändra på fullständigt och göra något bättre av den tiden.. SKÄRPNING PÅ DIG JOANNA

Sweet Sweet Sunday

Gårdagen var riktigt rolig hemma hos Jossan och Kalle, hade ju inte sett  deras nya lägenhet ännu men den var verkligen jättefin. Så satt vi och kollade på melodifestivalen, drack både kaffe och te sedan så blev det självklart popcorn det är inte så oväntat när man är med Jossan att det kommer bli Popcorn kväll.
Tack så mycket för en trevlig kväll =)

Sedan så blev det Hot chick, men efter ett tag kände jag att det var dags för mig att börja dra mig hemmåt. fick låna dem två sista böckerna av Stephenie Meyer fast dem är dock på engelska med det är okej. Älskar dem böcker så det är fin fint för mig.
Iaf när man skulle gå ifrån dem så skulle man till Slussen, så när jag var påväg hem så var ju allt folk påväg ut. upklädda och massa folk. Sen så stod man och väntade på tunnelbanan det var först 9 minuters väntan på mitt tåg, sen så blev det inställt och så kom fruängs tåget istället och mitt tåg kom inte förrsen typ 12 minter senare så jag stod och väntade i Slussen på att min tunnelbana skulle komma *suck*. Hatar t-banor man kan inte lita på dem och det var proppat med folk på tåget och massa folk som väntade...

När man kom hem så bytte man direkt om till en mysig pyamas, tvättade bort sminket, peelade ansiktet och gjorde mig iordning för en mysig kväll i min säng med en bok och jag kan bara säga att det är den läste till klockan två på natten. Då kände jag att det var dags att sova.

Idag så vaknade man vid tolv tiden och drog sig upp från sin varma sköna säng och gjorde frukost, även fast vi inte typ hade frukost överhuvudtaget.Men fick fick ta det vi hade så, sen så gjorde jag om min franska manikyr och jag börjar blite bättre på det nu I hope. Nu sitter man och kollar på en film och med en kopp kaffe, ikväll blir det gossip girl och Beck sedan blir det nog att lägga sig och fortsätta läsa mina bok som jag verkligen är inne i.


Måste bara säga att min helg har varit helt otrolig, den har varit mysig, rolig och helt underbar.
Saknar iaf min älskling som inte kommer hem förssen på torsdag, vi har inte sett på över en vecka det är ganska tomt utan honom hemma.

Saturday Live

Idag så vaknade man chokande nog vid nio tidenoch var riktigt pigg var tvugen och kolla om det verkligen stämde att jag vaknade klockan nio av mig själv på en lördag och ja det gjorde jag.. Så hade inte någon riktigt sovmorgon idag, men gick iaf upp satte igång vattenkokaren och fixade iordning mackor, sen blev det tillbaka till min kära säng och kolla lite på vad tellevissen visade imorse o det var helt okej program.

Efter ett taf blev jag trött att kolla på Tv så gick upp bäddade sängen, fixade iordning i mitt rum och så sminkade man sig lite man kan ju inte åka in till stan utan lite smink iaf inte jag, ser ut som ett spöke för tillfället är så blek.

Sen så drog man sig in till Ringen för att fick med Becka och hennes kompis Reffna gick även in på H&M och köpte nagellacks bortagnings medel och mer färg till att färga mina ögonfransar så jag slipper använda mascara, bara att böja ögonfransarna så ser man fräsch ut ( med lite brunpuder också).

Så vi satt där ett tag och snackade lite om olika saker, sen så va Becka tvugen att gå hon har bokat in så mycket just nu när hon är i Sthlm på besök, så hon åkte vidare för att träffa en annan kompis och jag drog hem till mig och jorde franskmanikyr på min naglar jag är dock inte så bra på att göra det  måste göra det lite mer så måste lära mig så att det ser riktigt snyggt ut, förut var det ju syrran som gjorde det men nu när hon inte bor hemma så får man göra det själv och det blir inte lika snyggt...

Snart blir det en god middag med mamma och pappa sedan ska man dra till Jossan och Kalle i Slussen och kolla på melodifestivalen och Sara ska eventuellt med. Så det blir att hänga i deras nya lägenhet idag har inte varit där ännu dem flyttade dit för ett tag sen.


For u Sofie my friend in Santa Barbra



Vi saknar dig otroligt mycket after är inte detsamma utan dig och trio är bruten. Kan knappt vänta tills du kommer hem, även fast jag inte kommer vara hemma då jag jobbar. Då jag kommer att jobba på Gotland men tänkte  bjuda ner dig till min sommar stuga så att du kan bo med mig och ha de riktigt roligt bara sola och bada spela volley boll och festa gärnet.

Men iaf detta är en hälsning från mig och Louisa att vi verkligen saknar dig och hoppas du har the time of your life.

Tristess på en fredag vad är chansen???


Bilden är tagen en annan dag då jag hade det tråkigt. Men det är värre nu för det är fredag.




Pappa gjorde i ordning en jättegod middag, det blev en tapas tallrik med massa olika dilikatesser mums fillibabba och sedan blev det så klart  Lets Dance sedan var det hjälp och så blev det att se en rulle på tv. Jag sitter hemma för jag är fortfarande inte riktigt frisk och försöker hitta något roligt att titta på.
Men ärligt talat vad är det för skit som visas på Tv på fredagar vid tolv tiden ?Jo ingenting förutom skräp och min älskade dvd är utlånad till syrran och hennes pojkvän så kan inte kolla på någon film *suck*.

Hade varit så mycket roligare att gå ut med några tjejpolare dansa på en krog och inte bry sig om tiden och ha en hell of a time. Men nej jag har den oturen att vara sjuk och på det är man helt pank så kan inte gå ut och roa mig så sitter i mitt rum i min säng och kollar på skräp. Funderar på att leta efter en bok att läsa är så rastlös, ska klaga på alla tv- kanaler att dem inte kan visa något bättre vid tio i tolv på kvällen på en fredag...


Så vi kan alla dra slutsatsen med att jag sitter hemma och har den tråkigaste tiden av mitt liv, funderar på att somna och vakna upp på en lördag och ha en roligare dag med en fika med Becka och en middag med pappa, mamma,Emma och Johan och självklart blir det melodifestivalen undrar om det blir några bra bidrag imorgon säger bara låt oss hoppas..

Funtar även på att göra lite tjejiga grejer imorgon som att färga ögonfransarna göra en peeling  och smörja in mig med lite brun utan sol då jag är så himla blek och pojkvännen kommer hem på onsdag och kommer säkert att vara  jättebrun och JA jag är riktigt avis att jag inte är där med honom. Sen så kanske jag har åkt iväg till Gotland på onsdag och kommer inte hem försen på söndagen så att vi kommer inte kunna ses försen veckan efter på månadagen..

Hoppas att ni har en bättre fredag än vad jag har.

Carpe Diem
  

Första dagen på Sportlovet Weeiii

Idag så vaknade man vid halv elva somnade ändå ganska tidigt igår kväll för att jag är fortfarande fökuld så sover väl inte så bra om man säger så. Så när man vaknade kollade man lite på Laguna Beach en serie som gick för länge sedan .Så började katten och jama o vi hade inget mat hemma så gick ner till ICA köpte lite kattmat och sedan blev det lite naturgodis för mig kände att jag var sugen på godis men jag har ätit för mycket sött så det fick bli naturgodis .Nu när älsklingen är borta så kan jag äta nötter, han är ju nötallergiker och ligger säkert just nu på en solig strand med en öl i handen vad skönt att för honom då:P

Sen så har man ätit lite lunch det blev soppa med fullkorns baugette riktigt mumisgt , sitter just nu och kollar på The Bachelor och snart så blir det stygga flickors klubb dem tjejerna är ju helt  otroliga och verkar så bortskämda.
Men any who ikväll så ska Emma och Johan laga middag till oss så slipper vi laga mat idag.
Så blir det  myskväll med familjen och en massa tv-tittning. Ovanligt att ska köra en en tv-tittings kväll det är ju liksom varje dag men har ingen lust att gå ut när jag ändå inte mår bra och för det andra inte har några pengar.

Har precis prata med min tjejkompis Becka som bor på Gotland så ska kanske åka till henne på tisdag och bo där några dagar, vore skit kul och vara där ett tag och spendera lite av mitt sportlov där så att jag inte bara sitter hemma och växer mossa  på mig.

Det är ingen vanlig dag för det är sara 20års dag


Grattis Gumman på 20års dagen
Happy Birthday to you<3

190209

Så  var det en ny dag med nya tag o hade bara en lektion i skolan idag då vi var på ett Studiebesök på en återvining i högdalen. Vi gick runt ute och det var riktigt kallt, frös rumpan av mig och mina näsa var så himla täppt.

Sedan åkte man in till stan och köpte en present till Sara, en kuvert väska till mig( Ännu en väska har ganska många nu), sedan blev de två stora muffins från American cookies till Sara skulle överraska henne och så köte jag lite kina mat till mig mums fillibabba.

När man kom hem så var det bara att plocka upp allt lägga upp maten, sedan så drog man ner till Sara och överraskade henne, men hon va så sliten hade varit ute igår och kom hem halv fem imorse så förstod henne. Men vi satte oss tog en kopp te och muffins så fick hon sin present av mig som var från body shop med body scrub, body butter, dusch gele, tvål  och svamp.

Nu sitter jag iaf hemma och kollar på The hills och imorgon är man ledig kommer ha sportlovt till 3:e mars riktig skönt, men tänkte fixa  lite arbete som måste göras .

Live and Love

Idag var man som sagt ledig, så tänkte ta en liten sovmorgon med så blev det ju inte riktigt för fick ett samtal från det sommarjobb som jag eventuellt skulle få och så ringde chefen och sa att jag fick det. Så det betyder att jag kommer att vara på Gotland hela sommaren I'm so happy för förra sommaren var jag här hemma och jobbade hela sommaren och var på mitt sommarställe i 8 dagar sammanlagt så jag är riktigt lycklig..

Sen så fick man ett mess av Sara som frågade om man hade vaknat än och ville komma ner på en kopp kaffe och klart man inte säger  nej till det så drog på mig kläder och bäddade sängen och drog ner till Sara. Där det som sagt blev två koppar kaffe och fick i mig lite frukost, sen så bar det av på en liten promenad runt vinterviken där vi satte oss på en bänk i solen som tittade fram ett tag, men det var ändå kallt så där satt två tjejer som båda var förkylda och snorade och snackade massa skit. Efter det så blev det att gå tillbaka hem till Sara och kollade på Cloverfield som man nu har sett ett antal gånger, men så är det alltid enligt Sara som när vi ska hyra film
S: Ska vi se den här filmen?
J: Jag har redan sett den och den var inte så bra
S: Men det är omöjligt och hyra en film med dig, du har ju sett alla filmer de är helt otroligt.
Så de slutar med att vi ser en film som jag har sett  ändå, för jag kan se den igen för det gör inget för mig brukar se filmer om och om igen.

När filmen hade tagit slut så fixade Sara i ordning lunch till oss som var riktigt god. Sen så skulle hon göra sig i ordning för ikväll hon ska nämligen ut till Ego med Amandha och äta där.  Så jag drog hem till mig och börjad stryka all tvätt jag vikte igår och sedan så tog man ut disken och så har man ett städat rum så har gjort mycket här hemma denna vecka, och nu sitter jag och kollar på The Hills.

Så sitter här och tar de lugnt och är lite irriterad faktiskt jag har nämligen varit fökyld i 3 veckor och det har inte blivit bättre, jag sover dåligt för att jag hostar så mycket och så är jag så himla snorig så har bestämt mig för att jag ska ringa till vårdcentralen imorgon och fixa pencelin kan inte vara förkyld i en evighet blir så himla trött på att vara förkyld.

170209

Dagen började med en sovmorgon sedan så gick man upp och gjorde sig lite frukost som bestod av youghurt och en kopp te och kollade på The Hills på datan. Så blev det dags att sminka sig och klä på sig för skolan,
Började inte förrsen halv elva idag.

Första lektionen var Naturkunskap A där vi hade labbration då vi fick kolla i ett mikroskop med olika tester  som  ett hårstrå med vatten, en annan med vatten och rödlöksbit och en annan med saltvatten och rödlök och fick se hur det såg ut och skillnaden med rödlöken i vanligt vatten och saltvatten.

Sedan så var det dags för lunch  så jag och Cynthia till kebabhouse och åt lunch för mig blev det en vegetarisktallrik med falafel den var riktigt god, efter det så gick vi till ett café fick ett riktigt kaffe sug och mötte hennes pojkvän Joel så satt vi där ett tag.

Vid halv två så var det dags för Fotografisk Bild A, där vi pratade om vad vi ska göra på sportlovet och vi har ingen lektion på torsdagen så ska göra alla uppgifter innan sportlovet är slut.

Så efter skoldagen var slut så drog jag till slussen och skaffade mig ett pluskort, så bar det av till Axelsberg för att möta upp Sara så drog vi ner till henne och Natta var också med länge sedan man såg henne.  Dem käkade lunch jag hade redan ätit så orkade inte äta något, sen så åkte Natta hem och då fixade jag och Sara en kopp kaffe och kollade på filmen Never Back Down den är riktigt bra har sett den tre gånger nu. En film med snygga killar och boxing va kan man inte gilla liksom?

När man kom hem så vek man tvätt och sorterade tvätten till det som var mitt, mammas och pappas sen så blev det lite tv-tittning och sedan kom pappa hem och gjorde lite middag som blev pitabröd med vegitariska burgare och nu sitter jag och kollar på Simpson och väntar på att Greys Anatomy ska börja vid nio.
Imorgon är man ledig så tänkte plugga och ta lite foton som jag måste göra till fotografisk bild.


Tror att det är dags att gå till frisören

Förut när jag ville färga mitt hår fick jag inte riktigt den färg jag ville ha, så tänkte gå till frisören i mars och färga mitt hår för det är just denna hårfärg jag vill ha och har velat ha den länge nu. Just nu har man ju mörkt hår, men vill ha mer vår/sommar hår alltså med ljusare färger och blona slingor. Jag älskar verkligen Lauren Conrads hårfärg så det är nog det jag kommer gå efter här är några bilder på just den hårfärgen jag vill ha och önskar att det blir snart välidgt snart har halltid haft brunt hår time to go a little blonde


Det är ju så otroligt fint så hoppas dem kommer kunna färga mitt hår såhär som jag vill ha det för vill verkligen ha en ny hårfärg och just denna hårfärg tycker jag så mycket om...

Måndag ny vecka lovande

Idag vaknade man vid tio sedan så kollade man lite på datorn och efter det så drog man sig upp ur sängen för att göra frukost, ville dock inte för mitt fönster har varit uppe hela natten och det var riktigt kallt i mitt rum *Burrrr*

Sen så damsugade man lägenheten för att mamma och pappa åkte och storhandlade, så då hjälpte jag till hemma med att damsuga för jag är ledig två dagar i veckan på vardagarna och måste ju göra något för att hjälpa till hemma. Sen så har man tvättat håret för de var riktigt skitigt tyckte jag iaf..


Så nu sitter jag här och kolla på reprisen av Gossip Girl missade avsnittet igår så sitter fatsklistrad framför tv:n med Gossip Girl och väntar på att vi ska få äta mat snart är riktigt hungirg och det blir en god lunch något som man inte ätit på länge.
Bara sitter här och väntar tills maten blir serverad hehe..

Idag ska man inte göra så mycket läsa lite försöka plugga lite och fixa lite saker. Sedan så blir  det att kolla på en film tror jag och säkert tidigt sänggång för det är skola imorgon men börjar inte förssen halv elva, men vill inte få tillbaka rytmen på dagarna och inte vara uppe så sent om nätterna. Sen så blir det sportlov på fredag så går i skolan två dagar denna vecka sen får man se va sportlovet kommer ha att erbjuda plus att Sara fyller år på torsdag. Weeeei 20år blir hon så då är det hon som kommer hänga på låset innan systemet öppnar ;)

Me like vilodagen söndag

Man vaknade tidigt och kollade på tv, sen så vaknade älsklingen och så skulle vi kolla på film men kunde inte bestämma oss för vilken vi ville se dock. Sen så började vi laga mat resterna från den goda middagen och sedan vaknade en bakis Tudor till också, sen kom vi på vilken film vi ville se så det blev the wrestler som var riktigt bra, mer än vad jag hade förväntat mig.
Sen så  åkte jag och äslklingen hem till mig och mös, medans pappa lagade en riktigt god middag det blev inbakat kött och potatis i ugn Jum Jum pappa är en riktigt kock han :)

Sedan så kollade jag och älsklingen på Snatch som jag faktiskt aldrig har sett, men den var riktigt bra. Sen vid nio så blev det såklart Beck på tv4, dem är ju så bra. Sen så efter filmen så kände man att det var dags att sova var riktigt trött alltså. Så det blev sovdags efter Beck.

Älsklingen åker som sagt iväg till Kanarie öarna  och får det varmt och soligt väder så igår var sista dagen vi kunde ses innan han åker iväg . lyllo honom som får åka till varma ställen medans man sitter hemma med detta vinterväder tråkigt nog.

Valentine

Ja man kan ju säga så här man vaknade vid halv tio och mådde som man förtjänade efter fredagens roligheter.
Så gick upp fick i mig frukost klädde på mig och började dra mig mot högtorget för att möta upp Sandra vi skulle ju till Centralbadet på sen Spa-dag

När man kom dit så fick så hade vi bestämt att vi skulle ta ansikstbehandling och Lunch buffé, så när man valde ansiktsbehanldingen så fick man välja mellan tio olika produkter så jag och Sandra valde
Rengöring, Lermask och Bodyscrub så fick man en mysig badrock till och en handduk.

Så vi drog ner till badet och in där bausterna var och satte oss där och snackade skit , om pojkvännerna våra och hade det otroligt mysigt. Sedanså mötte vi upp Erika och Carina vid lunchbuffen vid bubbelpoolen och tog ett glas  vin, sedan drog jag och Sandra ner till en tempererat bad som var skit mysigt sen blev det dags för bubbelpoolen i en kvart.
Sen blev det dags för lunchen som var otroligt god och det var en sådan skön dag, efter maten så åkte Carina hem medans Sandra, Erika och jag drog in till baustn och basta en stund sen så kände vi att det var dags att dra hemmåt vi hade varit där i fyra timmar.  Så gick man förbi sergeltorget för att köpa rosor till älsklingen, efter det så bar det av till Sollentuna till älsklingen, som hade köpt rosor och choklad till mig och lagade en jättegod middag till oss och kollade på serier nya avsnitt som Simpson, Family guy och the offie etc
Så min alla hjärtans dag var riktigt mysig.

It's a crazy crazy night

Ja som sagt så skulle jag tagit det lugnt i fredags med en påse godis och film. Men det blev ju inte riktigt så utan fick ett sms av Louisa som frågade vad man skulle göra på kvällen och jag hade ju inga planer så hon frågade om man vilja gå och ta en öl. Så tänkte varför inte så vi drog ut men det blev ingen öl utan cider vin och drinkar, man träffar ju inte Louisa så mycket nu när hon gör lumpen hon är bara hemma på helger så man får passa på när man kan och självklart parta med bruden hon är ju en sån partypingla.

Så vi började med att sitta på Medusa en stund men vi tyckte inte det var något drag där, så vi drog till After där vi brukar vara och ha en riktigt good time. Sedan kom Emma och Johan till oss så var vi kvar på after  ett tag sedan drog vi tillbaka till Medusa igen och satt där ett tag, sen så kände man nu är det nog dags att att gå hem och sova skulle ju på spa på lördagen så vi drog hem vid halv två

Vi saknade dig Sofie.  After var inte detsamma utan dig<3

Pina Colada And Sex On The Beach


Fredagen den 13:e

Jag tycker att det är med att fredagen den 13:e är töntiingt att det är en olcyksdag, men jag kan väl säga såhär för mig har det redan hänt en liten olycka. Jag köpte te på 7-eleven och jag skulle hälla upp varmt vatten i min mugg och sen skulle jag ta bort muggen och fick varmt vatten över hela handen så jag brände mig jättebra start på dagen..

Sedan på engelska så skulle jag läst ut min bok vilket jag nästan har gjort, men jag läste en fiction bok som ska läsas en annan gång skulle läst en helt annan bok för idag så ska köpa Barack Obamas själv biografi på engelska och läsa den på sportlovet.


Nu sitter man hemma och kollar på tv och tar de lugnt känns som jag inte sov så bra inatt heller sover så sjukt dåligt när jag hostar.

Så sitter här med en godisopåse kollar på tv och myser. Idag blir det bara att ta de lugnt och umgås med mamma och pappa, för imorgon blir det ett besök på centralbadet med Sandra och Erika sedan så bär det av till älskling och vara med honom på alla hjärtans dag..

Ny dag nya möjligheter

Igår när man väl kom i säng för att sova så började den himla hostan igen så det var bara ligga i sängen och hosta för kung och fosterland, så denna natt som många andra kom jag inte riktigt in i den djupa sömnen som man ska göra. Så idag så sitter man här trött och lyssnar på byggarbetarna som håller på huset bakom mig det är mycket buller och bong men det är deras jobb så ska inte klaga det är bara något man får leva med..

Idag så vaknade man även före sitt alarm på mobilen igen brukar bli så nu tycker det är riktigt skönt då jag inte sover bort hela dagen så idag blir det att läsa min engelskabok som jag ska presentera på fredag för en liten grupp så ska läsa ganska mycket idag, sedan blir det att läsa imorgon med så att den blir utläst   och kan presentera den för gruppen på fredag. Sedan blir det att läsa ett kapitel ur naturboken tills imorgon.

Så har man ätit lite frukost och kollat lite på datan och ska snart börja läsa ur  boken,vid fyra ska jag till mälarhöjden hämta ut lite kläder som har kommit *Jipppie*  det var min shopping för denna månad sen så blir det nog inte att handla så mycket mer dem här månaderna då jag fortfarande inte har något jobb.

Nu sitter man iaf här med en kopp te och ska snart sätta mig i vardagrsummet och läsa på min bok och lyssna på den nya musiken jag har lagt in på min kära Ipod.

feal your self

  • Plugga 2 timmar per dag mån-tors
  • Plugga till proven i god tid, samt börja med läxorna i god tid
  • Äta frukost varje morgon
  • Inte äta så mycket sötsaker
  • Gå och lägga mig i god tid på vardagarna (måndag-torsdag)
  • Inte spendera en massa ondödiga pengar som jag inte har
  • Promenera 45 minuter 3 gånger i veckan
  • Göra sysslor hemma som att damsuga, tvätta och hålla mitt rum rent
  • Skriva ett CV och söka ett extra jobb vid sidan av skolan
  • Försöka sluta röka och snusa, man kan inte göra båda påverkar kroppen för mycket. Även att det är dyrt
  • Minska på min tv-tittning och hyrning av filmer

Give me some Sunshine

Idag så var man i skolan, naturkunskapen var jue inte så mycket att hurra för då man satt på lektionen i kanske en kvart sedan så slutade man. Fick iaf tillbaka mitt prov idag blev dock inte nöjd med mitt resultat vet att jag kan så mycket bättre då jag bara fick Godkänt så Joanna är inte så nöjd med sitt resultat så det gäller att plugga hårdare och tidigare och lyssna ordentligt på lektionen samt anteckna så mycket som möjligt nästa natur prov ska vara top notch.

Sen så blev det lunch med Chyntia på Texas long horn, först började vi med att åka hem till henne  i fridhemsplan sedan så vid halv elva tiden så kände vi att det var dags att röra oss för att få i något i magen så vi gick till flera olika ställen och kollade vad dem hade och erbjuda på men fanns inget i vårt tycke. Tror nog att vi var lite för kräsna idag plus att allt var typ stängt så fick gå runt o kolla överallt tills vi kom till Texas long horn som öppnade tio minuter efter vi kom, men vi fick komma in iaf och sitta i värmen var ju ganska kallt ute.

Efter maten drog vi till 7-eleven där jag köpte en kopp te och en brownie riktigt gott och drog tillbaka hem till Chyntia och satt där o snacka lite skit om allt möjligt. Sen så var det dags att åka tillbaka till skolan för uttrligare en lektion och det var fotografiskbild då vi fick testa och ta porträtt det var riktigt kul och stå där med ljusen kameran och stativet kändes riktigt roligt.



Nu är man hemma och tar de lugnt idag känner man sig iaf bättre hostan är inte helt borta men det är iaf bättre och jag känner mig piggare så det är iaf bra, sitter och kollar på cops ska göra en kopp med honungste och vid åtta blir det att åka till IKEA med mamma, så jag kan köpa en hängare till mina halsband så att dem slutar att trassla ihop sig och så slipper jag även rota i min smyckeslåda efter det halsbandet man vill ha. Så hoppas jag hittar något bra på IKEA idag man fyndar dock alltid där känns det som..

Hoppas ni har haft en trevlig tisdag!

Måndag= Är början på den nya veckan

Idag så vaknade man vi halv elva, känns som jag har  halvsovit hela natten och hostat som aldrig förr, hoppas att det betyder att jag kommer bli frisk snart.

Sen så blev det att göra lite frukost som bestod av en stor kopp te med en klick honung och två rostade mackor, sen så har man satt på sig kläder, bäddat min kära säng som har har varit min goda vän den här helgen , lagt smusts kläder i tvätten och rena kläderna i lådorna. Man kan säga har städat lite här och var i mitt rum idag, kommer inte städa någon annans rum så det så för har ju bara varit i mitt rum.
Fast jag har städat så kollar man  runt så liggger det en ensam liten strumpa i min fåtölj och tre väskor som är framme som jag inte använder ska se om det finns någon plats jag kan lägga dem på, det är de jobbiga med för många väskor att man inte har så mycket plats.

Nu sitter jag och kollar på våra bästa år, sedan ska jag ner till apoteket och köpa något slemlösande och lite andra produkter, älskar apotekets produkter.


Se blir det att plugga med det menar jag läsa min engelska bok och ta lite bilder, sedan så ska man stryka lite måste ku hjälpa till här hemma kan inte bara sitta här och lata mig hela dagerna..


Are we Human or are we dancers?

Nu sitter jag här och kollar på americans best dance crew som är så grymt bra, med sjukt bra danser och sjuka koregrafier. Äntligen har det kommit till MTV i Sverige så nu kommer jag sitta bänkad hära  farmför vilken tv som helt klockan sex börjader det..

Jag vill bara ställa mig upp och shaka loss när man ser på det här köra en liten egen koregrafi, jag Dansade street dance i fem år så det här programer är det bääästa tycker jag..

Klockan sju så blir premiär på Gossip Girl och en kopp honungste.
Sedan så blir det film klockan nio. sen blir det läggdags då jag kanske bara sov 4 timmar i natt pga att min hosta gjorde så att jag inte kunde somna, men tänkte köpa hostmedicin imorgon så att det försvinner..

Hoppas ni haft en trevlig helg

My favorite Things to keep me fresh and so clean

Parfym: Paul Smith. Älskar den, min absoluta favorit parfym
Rengöringsmedel: Aco Gel. köpt på apoteket då jag har känslig hy så köper sådant saker på apoteket
Ansiktsvatten: Aco för torr hy, som är jättebra
Ansiktskräm: En dagcreme från apoliva för Normal/ torr hy
Lepsyl: Försvaret, vaselin och make up store 3 in 1
Läppglans: YSL,  touche brilliance
Brunpuder: YSL, Nr 4
Consealer: Make up store 3 in 1
Rouge: En rosa från clinique och en brun från YSL
Mascara: Maxfactor, masterpiece och YSL
Kajal: En brun kajal, YSL o en vit från Lancome för att göra ögonen större
Ögonskugga: Éste lauder, delux pure color eyeshadow palette där det är fler ögonskuggor i en
Deoderant: Dove Go fresh
Handkräm: ACO Handcream  canola oil
Bodylotion: ACO Rich care bodylotion
Duschcreme: Barnängen
Shampoo: Aussie , miracle moist
För att få Volym på mitt hår: Matrix Essentials, som är skit bra. man tar lite i händer och gnuggar in det i hårbotten när håret är fuktigt och fönar det så blir de mer volym om man har så pass platt hår som jag har

Lite andra tips
  • Att istället för att ha mascar hela tiden så färga ögonfransarna det blir jättefint så böjer de, för ögonfransarna tappar färger om man har mascar för mycket och växer inte. Finns att köpa på H&M och det är jättelätt att göra det själv
  • Är du som jag, att man har en känslig hy lite torra fläckar eller får lätt utsalg så  kan du gå till apoteket fråga dem vad du ska ha för produkter även köpa mildoson det är jättebra, jag har haft  jättemycket utslag och den krämen hjälper verkligen
  • Få i sig dem här 8 timmarnas sömn som man behöver
  • tvätta ansiktet två gånger om dagen morgon och kväll även använda ansiktsvatten.
  • Göra en ansiktspeeling 2 gånger i veckan för att få borta döda hudceller eller göra en ansikts mask men  jag tycker bäst om att göra ansiktspeeling som går snabbt.
  • Inte tvätta håret alldels för mycket per vecka då håret blir slitet



It's Lördag so funny

Ja nu är lördagen här guud vad roligt eller inte sitter ju hemma och är sjuk så gör i princip ingenting. Men måste sluta klaga, för varenda gång jag säger att jag mår bättre så dagen efter mår jag sämre tråkigt nog.

Men igår satt man uppe med famor och mamma och drack lite vin till klockan kvart i två då jag kände att det var dags att gå in i drömmarnas land så gick upp vid kvart i tolv och som sagt det var då jag kände att jag inte mådde bättre.

Sen så blev det att tvätta och föna  håret för jag och farfar åkte till food courten i skärholmen och åt det vanliga penne pasta med parma i en god sås med ruccola och pinjenötter JUMMIE.

Så blev det lite shopping underkläder, ett armband och en ring. Visst jag behövde inte köpa armbandet eller ringen, men dem var så fina jag hade egetligen plockat på mig mer saker men la tillbaka det för att vara försikigt med mina pengar. Måste hålla tag i dem, blir galen på mig själv ibland kan inte shoppa så ska köra från och med idag och en månad fram till att inte köpa något alls. Så är det bara

Nu är man iaf hemma igen ligger i sängen dricker en kopp te och kollar på top model.

Ikväll blir det att kolla lite  på va medlodifestivalen har att erbjuda detta år
Tyckte inte att förra året var så bra, även fast jag inte kolla så mycket på det då.

Sen blir det Rosa Pantern vid 21.30 på kanal 4

Så nu laddar man upp för en bra tv-tittning ikväll!

Djupt inuti i mig så hittar man ett EGO



It's Friday and I am in love

Idag har man inte gjort så mycket nytta hemma förutom att degat, men måste säga att faktiskt mår bättre just nu och det är ju skönt. Men vill inte säga att jag är frisk är trött, seg och hostar men man vet inte hur man kommer må imorgon. Men jag hoppas jag mår bättre så att jag kan åka hem till min älskling saknar honom.

Idag så hyrde iaf två filmer det blev Offside som jag tyckte var en riktigt skön film med bra svenska skådespelare. Sedan var det en annan film men kommer dock inte ihåg namnet på den pga att jag var inte så inne i den för jag satt och pratade med famor o farfar som kom hit idag =) Alltid lika roligt när dem kommer på besök nu är dem iaf på teater så sitter hemma själv med min kära hund och katt. Hunden ligger på golvet och tråkar han är väl lite ledsen för att farfar inte är här det är Molles bästa vän så jag förstår honom.
Sen så är mamma på jobbet men hon skulle ut efter jobbet och äta pizza med några från jobbet så jag sitter här själv i kul inte så roligt må jag säga finns inget tråkigare än att sitta hemma själv på en fredag kväll.
Men vad skulle jag annars göra jag är ändå inte riktigt frisk så bättre och vara hemma ta de lugnt tänkte kolla på let's dance och hjälp sedan blir det chips och mango glass så får man se när folket börjar komma hem.

Imorgon blir de iaf lunch med farmor o farfar, sedan antar jag att det kommer bli så att jag åker hem till älsklingen och så får vi se vad vi hittar på för roligt. Kanske en lugn film kväll med lite kompisar eller så blir det bara vi två, så vi får se vad morgondagen har att erbjuda.

Nästa lördag så är det alla hjärtans dag jag tycker själv dock att det har blivt lite överdrivet för att de är typ som att man måste ha någon att vara med. När jag var singel så var jag med mina vänner och gjorde saker man ska inte sitta och deppa. Men nu blir det alla hjärtans dag med älsklingen men det som står först på schemat den dagen är en spa-dag med Sandra och Erika på central badet med själv-spa behandling och lunch.

I hopp om att jag skulle må bättre var ju inte bra för nu mår jag sämre

Trodde verkligen att jag skulle må bättre idag än vad jag gjorde igår, Men icke sa nicke vaknade upp kände mig sjuk och trött i hela kroppen. Men var bestämd att jag skulle göra mitt naturkunskaps prov idag inget skulle hindra mig så gick in på 7-eleven köpte en stor te och näsdukar och gick emot aulan där vi skulle ha prov, men läraren kom försent så vi satte väl igång tio över nio så ska det ju vara helt knäppt tyst och jag sitter där och hostar, snyter mig och letar efter halstabeletter så kan förstå om någon blev lite irriterad iaf hon som satt bakom mig *sorry*

Så när jag gick in på Ica så köpte man varmakoppen och lite godis vill gotta mig lite med tyck synd om mig godis hahah, nej men va ganska sötsugen så varför inte liksom?

Nu har jag iaf fått i mig min soppa och sitter med en stor kopp te och har säkert läst ett antal bloggar , hittat några nya roliga bloggar att läsa men självklart så läser jag mina vänners bloggar med för Sofie som inte är  i Sverige måste ju kolla vad hon har för sig utan mig , Så Sofie jag läser din  blogg och håller ett öga på dig heheh..

Idag så kommer jag nog inte göra så mkt mer förutom att ligga i min säng och vila läsa lite ur min engelska bok då och då sedan blir det nog lite tv-tittning och många koppar te.

Realse me

Ja idag blev det sovmorgon då man inte har någon skola, så gick upp vid tolv och kände hur sjuk jag hade blivti, min hals var full med slem och torr på en och samma gång, jättekonstigt men tog iaf en halstabellet för känna mig lite bättre och det gjorde jag. Sen så var det breakfust time så tog en stor kopp te och två mackor och la mig i sängen igen för att äta frukosten och kolla lite på tv det är ju 24 maraton på tv 400 så kollade lite på det.

Sen kände jag att det var dags o hoppa upp ur sängen och göra något  så bäddade sängen och började plugga har ju prov imorgon så satt och gjorde instuderingsfrågor och lästa de kapitel som jag ska läsa, ska skriva rent dem snart så att det går in i mitt huvud. Även fast man få ha med sig boken vill jag ändå plugga till det så man är väl förbered.

Så har man ätit en god middag med syster yster och pappa det blev potatis och panerad fisk, det var riktigt gott även fast jag inte är så förtjust i fisk.

Nu sitter jag och kollar på cops sedan blir de top model vid åtta sen tror jag att det blir lite mer pluggande så att man blir lite smartare. Nej nu ska jag dricka mitt honungs vatten och inte hosta så mycket, vill verkligen bli frisk orkar inte vara sjuk..

Måste söka ett extra jobb känner jag går ju bara tre dagar i skolan så ska skriva ett CV som jag har tänkt göra länge. Men de får jag nog göra imorgon .


Tisdag och jag känner mig bättre

Idag var det skola på schemat, dagen började med Naturkunskap A då vi "duggade" alltså tränade inför provet på torsdag som vi ska ha i aulan jag känner mig helt okej inför provet men måste plugga lite mer idag. Vi får ju ha boken med oss men skulle vara skönt och vara förbered för och skriva provet och kanske kolla i boken när man man är osäker på svart, men det gick iaf bra tyckte jag hade några fel men ska rätta till dem och träna lite mer idag.

Sedan så blev de lunch på en kina resturang med Chyntia det blev tre små rätter för oss båda, så vi satt där och snacka lite skit och tog en kopp kaffe efter maten. Sen så var det dags att dra sig tillbaka till skolan igen och ha Fotografisk bild A, då vi gick igenom en ny läxa som ska göras, sedan sås slutade jag väl vid halv tre så åkte hem satt och pratade lite med mamma och pappa. Sedan gick man in på datan och läste lite bloggar och kollade runt såg att Elin Klings vann det stor blogg priset

Bilden är lånad från Elin klings blogg

Grattis grattis, är en trogen läsare av hennes blogg, hon fick iaf två priser bra jobbat =)

Nu sitter jag här ska snart gräva ner mig i min natur bok och plugga lite mer till provet , sedan blir det att läsa min engelska bok som ska vara utläst tills på fredag. Känner att jag måste ta tag i pluggandet nu när jag går på komvux så får jag tar mer ansvar och styra upp mina betyg som jag tänkt att jag skulle göra..

Men iaf idag mår jag dock lite bättre hostan är ju fortfarande kvar så har druckit honugsvatten som är jättebra för just hosta så om du är lite små förkyld koka lite vatten och lägg i en klick honung och när de är så varmt att du kan dricka, så drick allt med en gång så känns det bättre.. Ett knep som min kära farmor har lärt mig hon har även lärt mig att när man har ont i magen så häll varmt vatten i en stor flaska lägg en tunn handduk på och lägg den på magen så kommer du må bättre. Tack farmor för dina underbara knep =)

Nej nu ni ska jag börja plugga och lyssna på min Ipod. Hoppas ni har en trevlig tisdag!

Nu sitter man här sjuk igen

Ja idag har man inte gjort så mycket förutom att försöka att må bättre sitter och hostar hela tiden och är ybertrött, men gör allt vad jag kan för att bli frisk kan inte bli sjuk inte denna vecka. Det finns inte en chans att det ska bli så No way.
Men nu ska jag sluta klaga och tycka synd om mig själv och dricka mer te och få i mig något i magen.


Idag så har man iaf pluggat på Naturkunskaps provet som jag ska ha på torsdag så har läst ett kapitel och svarat på frågor om kapitlet det tog sin lilla tid, även fast vi får ha boken med på provet så tänker jag ändå plugga till det.
Sedan så har man hoppat in i duschen i ett hopp om att man skulle må bättre av de men de blev man ju inte, så laddade jag in en hel del ny musik på min ipod kände att jag behövde mer musik men har fortfarande mkt utrymme kvar, sen så gjorde jag och mamma en ceasar sallad till middag som var riktigt god.

Nu ska jag nog fixa en kopp honungste och få i något i magen. Ska lägga mig tidigt idag då man har skola imorgon

It's monday

Ja då vaknade man upp och känner hur hela kroppen är seg men min halshont  är näsyan borta men känner hur tjock man är i halsen iaf,,
Idag blir det plugga av och ta de lugnt. Känner även att jag måste hoppa in i duschen efter jag har ätit frukost och kollat lite på tv.

Planering för dagen
  • Äta upp min frukost
  • Bli frisk
  • Duscha
  • Läsa mycket ur min engelska bok som ska vara utläsat tills på fredag
  • Läsa i min natur bok och plugga till mitt prov som är på torsdag
  • Sedan ta lite bilder till fotografiskbild A
  • Vila mig och dricka en massa te
  • Äta en god lunch, nämligen ceacarsallad mumms
  • Sedan gå och lägga mig vid nio tiden och somna innan elva

Lördag plus Vilodagen

Måste bara säga att gårdagen var otroligt lyckade hade det jättekul med tjejerna får köra mer utgångar med tjejerna, var ritkigt roligt .

igår så vaknade man vid två tiden man kände att igår hade jag nog det för roligt. Men så är det alltid med en girlsnight out.

Sen så åkte jag och älsking hem till honom och kollade på tv och latade oss, sedan så blev det storhandling och göra en hemmalagad pizza. Så åkte vi och kolla på Marcus lillasyster nya kattunge som hon fick på fredagen, den var riktigt söt man ville bara gos med  den, men den var ganska rädd som gömde sig bakom soffan.
Sedan så blev det att kolla på miss secret agent och sedan blev det gröna milen den filmen är ju så himla bra tycker jag. Sedan blev klockan så mkt och kom inte isäng förssen klockan halv fem på morgonen igår så var riktigt trött med andra ord, så när gröna milen var slut så gjorde vi oss klara för att sova men det blev yttligare en film 7 pounds grymt bra film. Orkade dock inte se hela så stängde av efter halva filmen då klocka var halv tre kämpade verkligen för att hålla min ögon öppna fast älskling somnade han hade ju redan sett den så det var väl okej.

Vilodagen: Vaknade vid halv elva och kollade klart på 7 pounds då man  förstod hela filmen den var riktigt bra och sorglig, men det är en film jag verkligen kan tipsa om att se. Den är verkligen värd att se på bio även fast jag såg den hos älsklingen..
Nu är man iaf hemma kollar på topmodel och tar de lugnt, känner att jag inte fått en sådan bra sömn denna helg och att jag inte har varit ute och gått, så jag sitter här med ont i halsen nu .. Vill inte bli sjuk igen måste vara frisk denna vecka är det mkt som ska göras som mitt natur prov och läsa ut min bok på engelskan..

Snart blir det en riktigt goood middag med bakat potatis, kött  och sallas mumms fillibabba, sen blir det att kolla på film med mamma och pappa. Såklart så kommer jag sitta där med en stor kopp te och mitt goa godis..



It's Friday

Fredagen var riktigt lyckad jag gick ut med barnvännen Sara och några tjejkompisar , det var en riktigt lyckad kväll tyckte jag iaf.

Började kvällen med att gå ner till Sara och drick lite vin sedan bar det av till Pans där vi snackade jättemkt hade inte träffat Amandha på jättelänge så det avr roligt och träffa henne. Sedan så tog man två glas vitt så träffade jag även en gamal vän som bor precis bakom mig Sandra det var jättelänge sen man såg henne..

Sen när klockan var runt halv tolv så drog vi vidare til  Ambassadeur där det var riktigt stort man gick en trappa upp lämnade av sig jacka sedan drog vi till baren som var säkert 20meter långt och dansgolvet var jättestort, ett sådant ställe är bra tycker jag då finns de mycket yta att dansa på hehe .Älskar ju att dansa så, men dock blev det inget dansade för mig, stod vid baren och dansade lite men det var mycket tjejsnack har jue inte träffat dem på länge så de blev och snacka massa minnen och vad som har hänt på senaste.. Sedan så träffa de man en kompis från gotland nämligen Bromma David det är vad vi kallar honom så att man fattar vilken David man snackar om när  man säger Bromma David, var jättekul och träffa honom han har ju varit i USA och sedan så har han jobbat så det var jättekul och träffa honom..
Blev förvånad av att träffa så många gamla vänner

Amandha och Jag på Ambassadeur

Sedan bar det av för att möta pojkvännen vid tre tiden jag kände att  det räckte för mig den kvällen, men han var på en annan krog inne i stan med Thompsa så fick säga hej då till honom innan han drog till Thailand i 1månade den lyckoosten.  Sen så satte mig med älskling på BK sedan så drog vi hem till mig och somande på två röda.

RSS 2.0