Something salty and sweet

Hejsan!
Idag har man inte gjort så mkt förutom att gått upp efter gårdagens festande och kollade lite på Indiana Jones sedan så har man åkt ner till jobbet på sin lediga dag och åt en härlig räksallad sedan blev de en take away kaffe och cyklade hem och som sällskap hade jag med min min kära syster Emma..

När vi var tillbaka hemma så blev det att sola på tomten i varsin skön solstol och varsin bok, sen så har jag faktiskt inte gjort så mkt mer häner faktiskt nog inte idag. Vet inte riktigt om jag orkar gå ut och festa idag igen känns som att jag festar varje dag ändå så skulle inte vara så fel med att bara ha en chillkväll och kanske eventuellet en liten promenad om jag känner för det
.


Nu idag har jag fått den känslan av att jag saknar verkligen alla mina vänner hemma i Sthlm, Sofie som jag inte sett på ett år är hemma kommer väl ses om kanske 14dagar och har verkligen saknat henne, sen är det självklart alla andra vänner som är i Sthlm som man saknar otroligt mkt man vill veta allt nytt vad som har hänt i sthlm och massa annat skvaller och framför allt saknar jag min kära pojkvän vi har sett så mkt av denna sommar så vi kommer att få ses när jag kommer hem och hitta på något roligt, Som sagt så har jag bara en sån dag där jag saknar alla mina nära och kära, längtar efter er allihopa..

Jobbe, bruna dörren med släkt och andra

Igår så gjorde jag nog inte så mkt faktiskt först var jag och jobbade mellan 12 och halv sex sedan drog jag hem och gjorde i princip ingenting för att jag var ganska trött, som kan bero på att jag har fått i mig för lite sömn måste lära mig att sova bättre faktiskt.

Men iaf efter jobbet så cyklade man hem och tänkte att man skulle vila lite innan vi skulle på Bruna Dörren och kolla på bandet som skulle spela så satt mamma,pappa, Rozita, Micke och Emma på våran altan och väntade på att maten skulle bli klar så vilande fick vänta lite för mig. Men det gjorde faktiskt inte så mkt.

Men något som störde mig igår var att jag själv var på ett sådant grin humör kändes som jag hade en massa irretationer som tyvärr gick  ut på folk som inte skulle ha det , ibland kan jag bli en sådan person som låter mina problem gå ut över andra eller den första bästa som råkar säga något fel..


Men men nu ska jag inte vara negativ för idag så är jag otroligt glad, Så vi fortsätter efter brunan så begav sig jag, Sandra och Patrick till Pigan och hade det riktigt roligt och snackade en massa skit.. Sen så fick jag något ryck vid tolv slaget och drog hem.

Nu ska jag snart iväg till jobbet och äta frukost så vi hörs senare.

Gotland Gotland It's Poisson for me

Halli Hallo!
Jag har varit otroligt dålig på att blogga känner jag, men det är för att jag göra så mkt annat samt att mitt internet är så himla segt så det tar lång tid.
Nu har jag iaf varit här nere på Gotland i cirka 7veckor och det är helt underbartjag vet att en vacker dag så kommer jag att bosätta mig här eller så kommer jag att plugga högskola här jag njuter verkligen här och det är ingen stress det som händer händer och går jag ut så går jag ut, dock att det nu har blivit många utekvällar har väl haft mig ett par vilodagar men känner att det kommer behövas några fler men idag så gör jag ett undantag för det kommer bli strand fest och det är verkligen en av det roliga sakerna att sätta sig på stranden och myser och snackar en massa skit med alla..

Trion ute i farten även kallade klumpgänget!

Idag så har man iaf jobbat och haft det roligt med folket som jag jobbar Sen så när man slutade så tog jag en Latte som P-mat istället för mat för att det blev middag hemma med familjen. Sen så la jag mig sängen och sitter nu och bloggar lite och snackar med folk på MsN, men snart ska jag hoppa upp och fixa iordning mig för ikväll.

Just nu så spelas även M.J på högsta volym och det är en samling av hans bästa låtar, det är så overkligt att han är borta tycker jag. Min syster, Jossan och jag satt och diskutera att alla människor har olika musiksmaker och man tycker om olika sorters genger  men vi tror fan att alla tycker åtminstone om en M.J låt och det tror jag fan att min syster har rätt i. Denna man är en legend, han var en fin människa och hans musik kommer att leva kvar länge.

Ljuvliga Ljugarn Trivs som en fisk i vattnet

Hallå allihopa, förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har haft mycket att göra här nere på Gotland, som att jobba och vara med kompisar eller att ligga och glassa i solen tar faktiskt varje chans jag får att sola för det känns som att det inte blir så mkt av det annars då jag jobbar för det mesta dem dagarna vi har fint väder.

Men iaf idag så har jag varit här i säkert 1 månad och 1 vecka och det har verkligen gått fort, jag hittar alltid på saker att göra och träffar mkt av mina vännner och har det allmänt bra och folket på strand cafet är så otroligt trevliga och gulliga mot en..

Idag så har jag iaf jobbat och det var riktigt mycket idag men väldigt kul för när det är mycket att göra så går tiden fort, Men nu ska jag och mamma cykla iväg till en resturang där vi ska möta upp pappa samt ett annat trevigt sällskap.

RSS 2.0