The List

Dagens humör: Glad

Dagens mående: Trött

Dagens borde: Tagit mig en timmes promenad, men skippde pga av vädret

Dagens frisyr: Inbakade flätor, blir snyggt imorgon!

Dagens smink:   Inget allt, kör al natural

Dagens klädsel:  Mysbyxor, sälen tröja

Dagens planer:Städa, fixa bland mina kläder.

Dagens vill ha: Mina saker jag har beställt på H&M två par snygga stövlar o en väska.

Dagens önsketanke: Att vrida om till sommaren som varit sjukt bra.

Dagens fundering: Hur jag ska göra med mitt studerande, kanske ta någon kurs nu lite sugen på att plugga!

Dagens musik: Eminem Feat Rihanna Love the way you Lie.

 

 

Me and Siss


Raise your glas

Idag har  man varit ledig otroligt skönt må jag säga tog mig en sovmorgon, vaknar upp till spö reg och stark vind, var dock jäkligt skönt med sådan väder, kände att jag inte ville gå utanför dörren idag typ utan att bara vara hemma ta det lugnt och kolla på filmer samt städa mitt rum och lådorna hemma, planen var ju att jag skulle hämta ett paket och hämta ut biljetter.. Men får göra det en annan dag i helgen typ när jag är ledig återigen.


Nu sitter jag iaf och kollar på Paradise Hotel o tycker faktiskt att det bättre deltagare förra säsongen än det hära, men vi får väl se hur det bli kanske händer något spännande elr kommer in några andra bra deltagre..
Sen så blir det filmen Posiedon och sovtime ska upp kvart över fem imorgon bitti, så ska försöka somna tidigt.

Lovley pics

021110

Ja då har jag varit vaken i en timma hunnit sminka mig klart druckit ett glas med C-vitamin och nu sitter jag och lyssnar på la music alltid ett bra sätt att börja dagen på..

Igår så jobbade jag ju till stängning och tiden flög verkligen förbi jobbade i nio timmar och dem gick fort som f*n kan jag ju säga, hade saker och göra samt att det var rätt mycket folk igår med.
Men gårdagen var riktigt lyckad!

Nu sitter jag här iaf och funtar på vad man ska ha på sig idag, känns alltid som jag inte har kläder fast jag säkert har en miljon tröjor och hundra par byxor men så är det när man har mkt  att välja på, köra helt enkelt med ett par svarta brallor och någon schysst topp.

Skippar iaf frukost hemma idag kan inte äta vid den här tiden, så köper med mig lite från pressbyrån är sugen på en stor kaffe och crossainter  mumma.
Idag jobbar jag iaf till kvart över sex rätt skönt, sen så är man ledig imorgon också känns fakiskt riktigt nice.
Nej nu måste jag göra mig klar, hoppas ni får en trevlig tisdag=)

Innan Vi såg hoffmastero, grymt bra dag

the 1'th of November

Ja nu har jag precis gjort mig klar inför jobbet idag ska bara sätta på mig skorna sen bär det av,
vaknade runt kvart i nio i morse låg o lata mig ett tag sen blev det frukost och byta om samt sminka sig lite, och nu har jag precis borsrtat tänderna kollar lite på cheaters och om tio min ska jag bära mig av till jobbet..

Idag blir det en rätt lång dag på jobbet slutar vid nio ikväll, men ska bli roligt alltid kul med kollegorna sen finns det ju som sagt alltid mycket att göra..


En annan sak är att jag är otroligt sugen på att tatuera mig igen, hittade  ett jättefint motiv som jag vill ha funderar stark nu på att göra den på revbenen, vilket kommer att göra sjukt om men vill man vara fin får man lida pin..
Min andra gjorde jag ju för 2 månader sen men nu är suget tillbaka till att göra ännu en till, får nog bli efter jul faktiskt måste spara lite pengar..


Nej nu måste jag iaf göra mig klar för att bege mig till jobbet

Jag i början av sommaren, ser lagomt road ut

RSS 2.0