Huvudvärk och trummande

JA idag har man inte gjort så mkt förutom att varit i skolan och haft Religonskunskapen  A i två timmar och sedan drog man hem åt lite lunch och kollade på lite gamla avsnitt från The Hills och sedan så började man fortsätta med Engelska C uppsatsen som jag skrev på i tre timmar och den är snart helt klart har bara två saker kvar på den som ska göras sedan är det klappat och klart.

Nu sitter man och kollar på Se upp för dårarna på tv 4 film den är så bra tycker jag och förutom det så sitter man här med huvudvärk och det hjälper precis inte av att någon unge som spelar trummor och har gjort det den senaste halvtimmen, vill bara gå upp och banka på dörren och be han sluta med hålla på och spela trummor nästan varje dag det är sjukt irriterande. Nej jag ska sluta klaga nu och kolla klart på filmen och sedan hoppa in i duschen.

Imorgon bär det av till Gotland med mamma ska på mormors minnesstund. Pappa, Emma och Johan är redan där sen så åker även min moster, mina kusiner och deras respektive med båten innan.

Nej nu ska jag kolla klart på filmen bara tio minuter kvar .

Tisdag med en liten skvätt av mulet väder

Idag så vaknade man först av älsklingens flertal av alarm som han har sedan så ringde min mobil och då var det en rörmockaren och frågade när han kunde komma över, men sa att han fick ringa hem till oss för jag visste inte när dem kunde komma och fixa våra rör till Duschen. Men som tur är så kunde jag somna om för jag hade ingen lektion idag utan hade eget arbet så när man vaknade vid andra gången så var klockan halv elva och jag var hungrig, men hemma hos älsklingen så finns det ingen frukost så snodde lite pasta och kokade upp, medan man kollade på tv och bäddade sängen. Sen så var min så kallad "frukost" klar och då var det bara att hugga in, sen så bytte man om och drog sig mot  pendeltåget där man köpte sig en latte som man smuttade på påvägen hem.
När man kom hem så kände jag  att jag var lite sugen på isglass så gick ner och köpte mig två Callipo var så otroligt sugen så varför inte slå till på två, då kan man äta en först sedan ta en liten senare.

Sen så har man pluggat lite och skrivit upp lite punkter till skolarbeten som ska göras så att jag kan fokusera mig på dem punkterna och veta vad jag ska göra denna vecka och priotera lite också. Sen så har man inte gjort så mycket förutom att kolla på det nya avsnittet av The Hills Säsong 5 och nu tar man bara det lugnt, funderar på att laga ihop med någon mat har inte käkat sedan klockan elva typ.

Kom ju även på att Heide Montag och Spencer Pratt gifte sig i lördags, förstår inte varför hon gifte sig med honom det är ju många som ogillar honom och sen så tror jag på att det bara är Pr för dem älskar ju publicitet om man säger så.
Alla från The Hills gänget var där, det var ju sagt att Lauren inte skulle gå men många säger att hon var där så man vet inte riktigt vad man ska tro. Sen så var även Kristin Cavalli där hon som var med i Laguna Beach , sen så var självklart Heidis mamma där undrar om hon var glad, man har ju sett och hört vad hon tycker om Specner. Men alla lycka till dem.

Soliga Vackra Lördag

Ja så vaknade man upp på lördagen lite halvbakis och åt lite frukost och kollade på tv, sedan blev det att gräva ner sig i böckerna för att fortsätta plugga på mitt Religon prov. Sen så ringde älsklingen och sa att att Micke skulle ha lite grillning på kvällen så tänkte varför inte, när det är sådant fint väder, så då satte man sig på tunnelbanan till centralen, där man sedan drog vidare mot Rotebro. När man kom dit så höll Thomas och Fluff på att fixa grillen och Sandra och Jenny hade gjort sallad och en otroligt god sallad till, sen så kom micke och älskling som hade köpt kött och Micke hämtade upp honom för att älsklingen inte orkade åka från Sollentuna till Rotebro som dessutom bara är två stationer, medans jag åkte komunalt i en timme. Men iaf så satt vi ute i solen och grillade och drack lite vin,  sen så blev det mattdags så satte vi oss inne och åt  middag och snackade skit, sen så kom Jesse och Pato förbi och drack lite och lyssna på musik. Sen runt tolv tiden så var både jag och älsklingen trötta för båda hade varit ute dagen innan så vi drog oss hemmåt och fick sällskap av Thomas och Fluff. Sedan så blev det en liten promenix hem för mig och älsklingen från Sollentuna station och drog oss hem och kollade på ett avsnitt av CSI och somnade in efter kanske två sekunder jag var så sjukt trött.

Sunny Friday

I fredags så hade man en lektion i kanske en och en halv timme i Engelska C då vi gick igenom lite om våra Term papers som ska var klara tills på söndag så det är bara att jobba på för mig. Sen så fick vi bli indelade i en grupp och jag är med i den gruppen som ska redovisa först kan säga att jag är ganska nervös,  så fick vi även prata med våran Engelska lärare om hur vi ska lägga upp vårat arbete och även visa våran Thesis Statment på uppsatsen. Sen när lektionen var slut så  kom jag på att jag hade 550kr på H&M så promenerade till slussen i den vackra solen, men när jag kom fram till H&M så såg jag att dem inte öppnade försen klocka 11 är så van vid att affärerna öppnar vid 10.. Så jag satte mig på Sandys uteservering i solen och tog en latte och läste en tidning och väntade tills klockan skulle bli elva så man kunde shoppa lite och hittade lite fynd på H&M det blev tre tunikor och ett linne, så kände jag att va sugen på ett par begie Chinos så drog till Gina Tricot  har ett par svarta därirån så drog dit och införskaffade mig ett par nya Chinos och ett fint pärlhalsband. Efter det kände jag att det var slut på shopping rundana kunde inte göra av med mer man måste ju spara när man är en fattig student.
Så jag pluggade lite på min Religon prov som jag skulle ha på måndagen så höll på med att svara på instuderings frågor och läste ur Religon boken. 


 När jag kände att jag pluggat klart så mötte jag upp  Chyntia  vi hade bestämt att vi skulle ses ,så mötte uppe henne i slussen lite senare så drog vi till After och drack lite gott vin och njöt av det varma vädret som vi hade och så ringde man Louisa och sa till henne att komma till oss för vi hade inte setts på länge.Så där  satt vi ett tag sedan så drog vi till Harrys, men det var inte så roligt som man skulle kunna tro för alla tre var trötta och ville hem så vi var inte kvar så länge, jag kom nog hem runt elva tiden och kollade lite på tv sedan så sögs jag in i drömmarnas land. Men det var en otroligt lyckad fredag med det soliga vädret och tjejsnack otroligt mysigt var det.

Sunny day med läxor

Idag så började man klockan halv nio, så gick jag upp vid tjugo i sju. Så sov bara kanske 6timmar inatt skulle gärna fått i mig lite mer sömn, men med mycket om och men så gick jag upp och gjorde mig iordning. Så hade vi en föreläsning idag som var väldigt intressant och kollade på en film om könsstympning bland kvinnor och hur dem försöker hindra det, den var otroligt gripande och intressant, det var mycket fakta och en riktigt bra lektion. Sen så kom man hem och värmde upp lite crepse som man köpte frusna på ICA var så himla hungrig och efter det var det dags att plugga på min engelska uppsats som ska skickas in tills nästa söndag..


Nu har man precis ätit middag och varit nere och handlat mat till katten och glass till mig och pappa , så sitter här nu  med en solero i handen och gluttar på vänner det avsnittet där Ross skaffar spray tan och total misslyckar och blir riktigt fejk brun hahahah. Ikväll så blir det en myskväll framför tv:n och kolla på Mumien återkomsten och lite senare kommer älsklingen och hit, han är hos Thompa och har klippt sig och så skulle dem hänga lite så han kommer väl runt nio tiden.

Wensday Lucky day

Igår så åkte man till älsklingen efter skolan, och öppnade böckerna var det första man gjorde efter att ha fått i sig lite lunch i magen som bestod utav mikor mat köpt från konsum, sedan dök man ner i sina instuderingsfrågor som man ska göra en fortsättningen på idag, sedan så blev det att kolla på lite Simpson och sedan What happens i Vegas.
Mupp Jannna var också i farten
Ja idag så vaknade man upp av att det kändes som man har halvsovit hela natten och grådassigt väder ute, men med mycket om och men så gick man upp bytte om till kläder, sminkade sig lite och sedan bar det sin kos till skolan där jag hade Religonskunskap och fick kämpa med att hålla ögonen öppna jag tror att jag gäspade runt kanske 30 gånger på två timmar, men det gick iaf sedan så har man kommit hem tagit det lugnt och börja känna att min hunger har satt igång har inte ätit något förutom frukost så den kurrar lite här.  Så det blir att äta alldeles strax sedan så blir det att hoppa in i böckerna. Men tror också att det måste bli en liten vila efter lunchen för lilla jag har en dunkade huvudvärk så får plugga lite senare ikväll blir det nog.. Ska nog plugga iaf två timmar innan jag går och lägger mig ikväll,tror att jag har druckit för lite vätska så ska klunka i mig några glas vatten..

Sedan så har man ju självklart lite roliga nyheter iaf för mig. Igår  så fick jag reda på att jag har fått MVG på en uppsats jag gjorde är riktigt stolt, för  det andra så kom mamma in med post till mig hade fått post från H&M där jag hade chekar på 500kr plus att jag hade 50kr från förut så kan med andra ord  shoppa för 550kr på H&M, sedan så har jag fått tillbaka mina pengar från skolan då jag köpte läroböcker som behövdes för mina kurser. Så det har varit roliga besked för mig.

Nej nu måste jag verkligen äta. Tinge ling Tinge ling

Lovley Sunday

Halli Hallå!
Igår så var man hos älsklingen och bara tog det lugnt åt lite god mat och snacks, kollade på Robison och film med Syster yster och Johan.
Idag så har man inte gjort så mycket man gick vaknade runt elva tiden sedan så gjorde älsklingen iordning lite lunch och så kollade vi på några CSI avsnitt med Emma och Johan, sen så kände jag att det var dags för mig att dra hemmåt vid fyra tiden. Så när man kom hem så tog man det lite lugnt hade en sådan otrolig mensvärk så vilade lite i sängen sen så kände jag att det var dags att hoppa in i duschen och tvätta håret som man alltid gör på en söndag hehehe.
Sen så fixade man lite med ens lådor för dem var så stökiga har rotat runt efter en massa olika kläder så det var en enda röra så kände att det var dags att fixa det.  Efter det så kände man magen kurra så då blev det att äta middag som var kyckling och ris otroligt gott.

Efter middagen så  blev det att kolla på LA Ink och sedan så blev det självklart Wipeout som var riktigt roligt och så gjorde man iordning en kopp te och åt en glass som satt som smäck och nu kollar man på .. och så kom Polly den är otroligt rolig tror nog att det blir en tidig sängång har skola imorgon men börjar inte försen klockan kvart i elva, och denna vecka är det mycket plugg som måste göras har prov nästa måndag, sedan skriva på engelska Term paper och läsa lite ur böckerna för mina kurser så har lite fullt upp...
Men kan iaf säga att min helg har varit otroligt mysig och rolig, nästa helg kommer det att bestå av att plugga och plugga lite mer för att få allt klart. Mina lektioner slutar som sagt runt slutet av Maj så nu är det mkt att göra

090417

Ja i fredags så var man hemma hos Erika och åt lite god mat, sedan så blev det en sminvisning med en massa bra produkter som rengöringsmedel, ögongele, ansiktskräm, solskyddskräm och så visade dem hur man skulle aplicera allt och berättade om produkterna och dem var verkligen bra, sedan så fick vi även också foundation för ens ansikston och även lite mascara, sedan var det dags för händerna där man först hade en handgele och sedan så blev det peeling på det och sedan så la man på en handkräm, och jag kan verkligen säga att man kände sig ren i ansiktet och om händerna det var riktigt  skönt . Dem höll verkligen en bra lektion och det var riktigt roligt, sminkvisningen var riktigt intressant och man fick sådan len hy riktiga bra produkter men dock för dyra för mig som inte har något jobb. och när vi var klara så drack vi lite.
vin och  snackade lite skit.
 



När klockan började närma sig tio  så blev blev det dags att dra iväg och träffa älsklingen och han var i Rotebro hemma hos en kompis så åkte dit och festade lite, lyssna på musik och snackade lite skit. Sedan så tyckte jag att klockan började dra sig mot sängtid när klockan var tre så jag, älskling och Thomas tog nattbussen hem,  Thomas gick av vid edsberg medans vi åkte vidare till sollentuna och promenrade hem ifrån centrum. När man kom hem så hoppade genast i säng och somnade på två sekunder.
Men kvällen var riktigt lyckad och hade det riktigt roligt

090416

Idag har man inte gjort så mycket varit i skolan på morgonen och sedan var det att åka hem, handla lite mat så att jag kunde göra lite lunch samt middag till älskling som ska sova är ikväll, men han slutar inte försen klockan nio så det blir en sen middag för honom.


Nu sitter man och bara tar det lugnt kollar lite på tv och ska göra mig en kopp te, sådär nu sitter jag här med en riktigt stor kopp Te =) och kollar på Vänner.  Så nu får det bli lite tvmys och dricka en kopp te och bara ta de lugnt.

Go Natt på er jag ska nämligen in i drömmarnas land

Jaha nu är man klar med uppsatsen den blev på fem sidor och jag känner mig ganska stolt över mig själv och nu ser jag även att klockan är tjugo i tolv och med det sagt så är det alltså 7 timmar kvar innan jag ska upp igen och ha en munlig redovisning jag är så nervös faktiskt. Men jag får bara bita ihop och köra på och går det snett så är det bara att bjuda folk på ett gott skratt.
Så nu ligger jag här i min säng och känner hur tunga min ögonlock är och att jag borde verkligen sova nu men måste ha hela min uppsats innan jag somnar  jag måste ha mina källredovisningar så att min lärare kan få dem.

Nej nu ska jag hämta ett glas vatten och sedan burra ner mig i täcket och gå in i drömmarnas land och få i mig bra med sömn annars får det bli att köpa en stor Kaffe på 7-eleven innan jag börjar och köra på min muntliga redovisning och köra gärnet med den.

Nej nu får jag ta och ge mig och säga god natt till er och sov så gott

090415 It's a Grrrrreat Day

Hej och Hopp!
Idag så var det sovmorgon till klockan nio otroligt skönt måste jag säga och idag hade jag även lektion så åkte inte dit i onödan tack gode gud för det.
Så hade två timmar Religonskunskap A jag märkte själv att jag har blivit bättre på att sitta och lyssna och att anteckna och tiden på lektionen flyger iväg, tycker det är skönt att jag börjar känna så för då vet jag att jag är motiverad i skolan iaf ett  tag.
Jag har ju som sagt mycket arbeten att göra jag är snart klar med min uppsats i Människa Socialt och Kulturellt men vet inte om jag tycker den är så riktig bra som jag skulle vilja ha den. Men men nu ska jag inte vara negativ utan bara kämpa på för jag har gjort det valet att plugga upp mina betyg så får ta tummen ur ..... och Plugga hårdare, men som sagt är snart klar och hoppas det blir ett bra betyg nackdelen är dock att vi ska ha en muntlig redovisning och det är något jag inte klarar av får lite scenskräck och  det har alltid varit så.

Så idag när man kom hem ifrån skolan så började jag laga lite mat till mig och syster yster som nu är sjukskriven i tre veckor till pga av bruten fot. Sedan kom Johan hem och åt den maten vi hade kvar och sedan så gjorde Emma varsin latte till oss, sen så ringde telefonen och det var lilla Sara som kom hit och våldgästa mig och det är aldrig fel hon är alltid mer än välkommen till mig.  Så vi satt och snackade lite skit drack kaffe och tog varsin glass och så tog vi lite mer kort måste samla på mig lite kort tycker jag.

Sara para och Joanna virr panna

Sedan när lilla Sara lämnade mig så var det tillbaka till mitt studerande till uppsatsen som nu är på fyra sidor så känner mig rätt så duktigt och är inte klar riktigt än, men det som kanske är dåligt är att jag sitter och kollar på Lie To Me och pluggar samtidigt men vadå vi tjejer kan ju göra mer än två saker samtidigt ellerhur?
Men idag så blir det läggdags när jag är klar med min uppsats och städat lite i mitt rum det ser stökigt ut igen vill ha de rent i mitt rum kan koncentrera mig bättre också inte för att det är en undanflykt till varför jag inte har pluggat mer förut det gäller som sagt att ta ur tummen ur .... och studera så hårt jag kan skärpning nu Joanna.





Vilken bra start man fick på denna dag

Jag gick upp vid sju och kunde knappt hålla mina ögon öppna jag var så himla trött så det fanns inte på världkartan, trodde jag skulle somna om och tänkte hur fasen ska det gå på lektionen idag. Men jag kammade till mig och fixade i ordning frukost sedan blev det att dra till skolan och idag skulle vi fortsätta på vårat grupp arbete men vi ska lämna in inviduella uppsatser så det är egentligen egete arbete, så jag trodde att vi skulle träffas idag men icka sa nicke ringde dem två andra i min grupp och dem var hemma så då tänkte jag att då drar jag hem med och gör klart min uppsats idag så att det är gjort vill verkligen få den klar även fast den är ganska så svår att hitta svar på allt.

Men iaf jag kunde haft en sovmorgon idag men gick upp och tittade ut genom fönstret och ser detta hemska väder grått och trist och ser ut som det ska börja regna när som helst, men nu ska jag inte vara negativ för vi har ju ändå haft en riktigt solig vecka tycker jag och det har varit varmt  närmare 20 plus ut några dagar så kanske det blir bättre väder imorgon.

Nej nu måste jag nog fortsätta med min uppsats som ska vara klar till på torsdag som jag ska presentera muntligt på torsdag så det blir en hel dag framför datan och göra klart uppsatsen.

Sen tror jag det blir att kolla på det tredje avsnittet av The Hills, den sista säsongen den är riktigt spännande

Min tatuering



Slutresultatet

Jag gjorde min tatuering den 13:e Oktober på Tedds Tattoo i Upplandsväsby, som är en riktigt bra studio och väldigt roliga tatuerare så jag rekomenderar det stället. Är verkligen super nöjd med min och nu längtar jag till den dagen jag gör min andra har redan lite olika idéer på några som jag skulle vilja ha

När klockan slår tio på morgonen så kan man inte ha det så roligt

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Trötter
Favoritgodis: lakrits och choklad
Är det nåt du absolut inte äter: Korv stroganoff och stekt lax
Musik just nu:  Crawl- Kings of Leon
Favorit-hangout: Olika beroende på mitt humör
Fisk eller badkruka: Badkruka
Saft eller alkohol: Måste nog säga båda kan inte välja är inte så stort fan av saft
Hur många kuddar sover du med: Jag sover med fyra kuddar i min säng
Favoritväder: En varm solig dag
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Massa med mat, radio och böcker
Spelar du nåt instrument:  Nej det gör jag inte
Morgon- eller nattmänniska: Måste nog säga nattmänniska är verkligen ingen morgonmänniska
Sparare eller slösare: Är en slösare men måste lära mig att spara
Vem är viktigast för dig: Det finns inte bara en person som är viktigt för mig, så kan inte svara på den frågan
Har du några homosexuella vänner: Nej det har jag inte
Tror du på mirakel: Jomenvisst hoppas på ett mirakel  just nu
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja det tror jag för om man är otrogen kan man lika gärna göra slut för det finns ingen mening med att vara tillsammans med någon då, för du har inte så starka känslor för den personen då.
Ser du dig själv som tolerant mot andra:  Både ja och nej faktiskt beror helt på vilken person
Ser du på kärleken som ett misstag: Nej absolut inte, det är en av världens bästa gåvor att finna kärleken
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2.
Bio eller promenad: Helst Bio, är en ganska lat person men är det fint väder så är det aldrig fel med en promenad
Är du kittlig:  Absolut
Snarkar du?: Ja det gör jag. Inget jag är så stolt över dock
Rädd för insekter?:  Spindlar dem är så otroligt äckliga klarar inte av dem
Äckligaste insekten: SPINDLAR
Största svaghet: Hmm jag vet inte riktigt
Det här är jag bra på: Hmm , att inte börja plugga i god tid till prov och uppsatser, dansa och lite annat också
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Att vara osynlig
Vad vill du jobba som?: Socinom, hjälpa ungdomar som har det jobbigt och hjälpa dem komma på rätt spår
Chips, morötter eller godis? Svårt är svag för dem alla tre men måste nog säga Chips
Pizza eller hamburgare? Inte ett sådant stort fan av Pizza så väljer Mcdonalds
Skriver du dagbok?: Nej det har jag slutat
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans?:Har redan en tatuering på ryggen

Gungar du på stolen?: Nej faktiskt inte det är något jag slutat med
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump?: Absolut skulle mer än gärna göra det, få en skön kick utav det.
Vilken hand håller du gaffeln i?: höger.
Vad är du mest rädd för?: Spindlar, gå ute själv på kvällarna tror ofta att någon följer efter mig
Är du rädd för blod?: Nej absolut inte har skadat mig några gånger och fått några sår
Saltar du på maten?: Ibland men inte ofta
Gillar du att sjunga?:  Ibland, oftats när jag har fått i mig lite alkohol
Anser du att du är stark?: Beror på är ganska stark i armarna och så har jag självklart ett starkt psyke
Brukar du sola?: Inte nu men senaste gången var i söndags
Vad gör du om du får hicka?: håller andan.
Röker du?:  Till och från jag både röker och snusar
Snusar du?: Yes box när jag är hemma mina föräldar vet inte att jag röker fast jag är 19år nu
Använder du knark?: Nej absolut inte det är något jag är strikt emot det vet alla som känner mig
Kaffe, te eller inget?:  Hmm, beror på men det blir oftast te är riktigt te beroende.Men då och då blir det en kopp kaffe för att bli pigg samt för att det är gott.

Lång Fredag!

Idag så vaknade man vid tio tiden av att min farmor väckte mig för jag ville inte sova bort hela dagen plus att pappa och jag åkte hem till Stockholm idag. Så sa hej då till famor, farfar och Molle sedan bar det av på en två timmars tur hem som gick väldigt snabbt. Jag måste säga att jag hade det riktigt skönt i dalarna, gick med farmor i stan och sedan åkte man ut till skogen med farfar och pappa och grillade det var riktigt avslappnande av att vara där..

Nu sitter man hem med nytvättat hår och kollar på mannen som talar med hundar tycker det är riktigt bra.
Sen så har man kollat på det två första avsnitten av The Hills säsong 5 och ska snart packa upp mina kläder, måste säga att det är roligare att packa ner än att packa upp tycker jag.

Ikväll så blir det middag med mamma,pappa, Marcus,Emma och Johan vi ska ha en liten påskmiddag här på långfredagen och det kommer bli en riktigt god middag för jag vet vad det kommer bli för något och det är riktigt god mat .



Minisemster till Dalarna

NU drar jag iväg till djpúpa skogar och avsalppning, ska nämligen åka upp till Avesta och besöka farmor och farfar och det ska bli så himla skönt och nu när vi har så fint vår väder så kan det vara  riktigt skönt att komma ut i skogen, kanske fiska lite och bara ta de lugnt. Så nu ska jag och pappa åka till farmor o farfar, så blir det ett stopp någonstans så vi får i oss lite lunch så åker idag och kommer hem på fredag så nu gör jag iaf något av mitt påsklov och åker iväg istället för att vara hemma.

En solig vårdag gör att allt känns bra

Idag så vaknade man av att pappa ringde och sa att jag var tvugen att komma hem för att backman skulle fixa våran dusch för det blir alltid översvämning med duschen, så jag gick upp runt nio tiden och tvättade håret sedan kollade jag på The Hottie and The Nottie som inte var så bra.
Sedan så var det dags för mig att åka hem så fick dra mig iväg till sollentuna  station och åka hem. När man kom hem så kollade man lite på datan och sedan fixade man lite lunch till sig själv sen så kände man att man ville komma ut i det vackra vädret, så ringde Sara och hon satt ute i solen med Amandha och Natta så satt i solen och snackade lite skit och tog några cigg..

När klockan  började närma sig sex så kände jag att min hunger började sätta igång så först började man kolla runt på vad man hade hemma och först hittade jag inget jag ville laga eller orkade laga så tänkte göra i ordning lite jordgubbar med yoghurt. Men så fick jag tänka efter att jag åt soppa till lunch så behövde lite mer mat i magen så hittade lite pytt i panna i frysen så gjorde i ordning det med lite fetaost och rödbetor mumms.

Nu sitter man och kollar på 90210 och mår super efter det har varit en sådan härlig solig dag idag och det är så skönt att vårvädret är här och det är en sådan skön känsla så med andra ord så är jag riktigt Glad idag.

Still a sunny day

Idag så är man ledig har eget arbete så ska skriva lite på två av mina uppsatser, en som jag ska visa lite imorgon och en till efter påsklovet. Så det blir det att göra efter ha kollat klart på Madagaskar 2 och Burn after reading.

Sen så väckte emma mig för att vi skulle ner till vårdcentralen och kolla hennes fot , hon har ju hoppat omkring här hemma i fyra dagar nu så hjälpte henne dit  och där fick hon ett par kryckor, sen så köpte vi mat för vi ganska så hungriga så det blev att laga lunch som bleb nuggets med ris, sallad och beasås . Mummsfillibabba säger jag bara
Sen så började vi kolla på madagskar 2 jag Emma och Marcus, älskling sov ju här igår och han började inte försen ett idag så jag lagade mat till honom med känner mig lite som en mamma när man lagar mat och fixar till alla eller speciellt min syster nu när hon är sjukskriven. Just  nu är filmen  på paus för Jossan kom hit så hon och Emma sitter och snackar medans jag sitter med min data och kollat lite på bloggar och facebook som vanligt. Hoppas filmen går på snart för vill verkligen se klart den typ nu för ska ta ut hunden sen och så kommer famor idag också, ska bli kul att hon kommer.

Så skönt att det är sånt strålande väder ute solen skiner och det är plusgrader vårdäret är så skönt och det är kul att ta ut hunden för att det är soligt och varmt, till skillnad från när det är kallt och regnigt då är det inte så roligt.

Men en dag som denna så kan man ta en långpromenad med min kära vovve, för han tycker nog också att det är skönt att  det är fint väder och inte så blåsigt. Nej nu ska jag säga till dem att vi ska kolla på filmen.

Soligt vådväder Jippie

Idag så hade man sov morgon och vaknade pigg och glad som aldrig förr och såg hur solen sken och fick en sådan skön känsla av att vårdäret faktiskt är på G eller det är här och förhoppningsvis för att stanna. Håller iaf tummarna för det.
Så idag hade man Religons kunskap A pratade om judendom och det var väldigt intressant.

Sen bar det av hem och plockade ut disken och hjälpte lilla Emma som har stukat foten, som idag har skaffat sig en blogg helt otroligt trodde inte hon skulle vilja göra det så hjälpte henne lite med att fixa den lite inte för att jag är världsbäst på det men man kan ju alltid hoppas.
Sen så tog man en promenad med Molle och slåg Sara en pling och så mötte jag upp henne och snackade lite skit och en cigg eller två väldigt roligt och träffa henne alltid lika kul och snacka med henne..

Sen så har man lagat lite soppa och ätit frallor med lite fetaost, tomater, mozarella och groddar mumss mumms blev en god lunch för mig och Emma

Nu sitter jag här  i min säng och lyssnar på musik just nu så spelas Beyonce jäkligt bra skiva faktiskt.
Är så glad för det fina vädret vi har idag hoppas det är så imorgon med..

Snart så kommer älsklingen har saknar honom, vi har inte träffat på typ en och en halv vecka..

RSS 2.0