För att locka till sig fler läsare

För att få flera läsare  och värva andra bloggare till bloggtrafiken då ni defenitivt kommer att få flera läsare så klicka in här det är absolut värt ett försök, här
Och berätta hur det går för er.

Ni får ha en fortsatt trevlig dag




Happy Haloween


Ha en sån trevlig Halloween, Vad är era planer för denna skräck dag?

Ja nu har jag varit vaken i typ två timmar, och än så länge har jag inte gott upp från sängen eller ätit frukost som jag känner inte skulle sitta så fel med en frulle faktiskt..
Sen så blir det att köra lite rengöring i ansiktet och en skön lång dusch vilket inte kommer sitta så fel, sen så får vi se vad som blir planerna för ikväll om det går som jag vill så blir det lite vindrickande samt en rolig tjejkväll i äkta halloween stämmning.
'
Jag förra helgen Party Party

Fredag kvälls mys med Idol och filmer

Nu så har jag varit på fika med Sara inne på Mariatorget på Fåtöljen som är otroligt mysigt tycker jag vi snackade om en massa roliga saker och hade det allmänt trevligt vilket aldrig är fel..

Sen så har jag varit hemma ett tag nu då det blivit promenader med Milton och sen så blev det Ministrone soppa till lunch sen så har jag faktiskt inte gjort så mkt, kollat på Buffy och Vampyrerna har jag gjort också och Nu kollar man på Ghost Wisperer med en störande syster som gör pruttljud medans hon leker med lilla vovven..

Ikväll blir det bara att vara hemma och ta de lugnt, kolla på Idol och kolla på film med familjen sen så ska pappa göra iordning ett par goda mackor till oss som jag säkerligen kan tänka mig kommer vara jättegoda.

Imorgon ska jag träffa Sofie och Louisa och får se vilka äventyr vi ska hitta på det blir alltid något bus när man är med dem två.

Bästa trion ever

Slut på veckan dags för fredags mys

Ja låten börjar bli rätt så tröttsam tycker jag.. Idag så vaknade jag klockan sju och gick in i Emmas rum för att hämta lilla Milton som viftade så glatt på svansen och satt på säng kanten och bara väntade på att någon skulle ta ut honom.. Sen så var det bara att gå ut på en liten promenad blev dock inte en lång sådan då jag var rätt så hungrig och Milton blev rädd för något ute..

Snart är det samt dags att börja göra sig iordning för jag ska möta upp Sara i Liljeholmen då vi ska ta en fika i stan eller på söder det kanske rent utav blir en fika på fåtöljen i Mariatorget som är så otroligt mysigt..

Sara och jag ( riktigt dålig bild)














Städdag och bullbak

Ja idag så har jag som sagt städat blan det andra byrå lådorna så nu ligger alla kläder fint och jag mår bättre när det är städat, sen har man tagit sig en dusch och det var så otroligt skönt nytvättat hår som luktar så gott.


Sen så har jag som självklart gjort som jag göra varje onsdag, då jag kollat på det nyaste avsnitten från The Hills och The City som var riktigt bra och båda avsnitten nästa gång kommer vara riktigt bra längtar verkligen, sen så har jag ätit middag det blev bogfläsk och potatismos (mumsfillibaba) och nu sitter jag här vid data och ska snart hjälpa mamma med bullbak det är roligt och baka ibland sen blir det ju att smaska i sig några bullar samt drick ett stor glas mjölk..

Så denna kväll kommer det bli bullbak och myskväll med skräck veckan på tv400  då det är  motor sågs masaken vid 21. 05 och innan dess så är det Mothman som jag faktiskt inte har sett ännu så det ska bli kul och se en film som jag inte sett ännu..

Tror även att det blir en tidig sängång gick ju upp vid åtta imorse så kommer nog bli trött rätt så snart.
Hoppas ni alla får en trevlig kväll och en rolig lill lördag.

281009 Morgonpigg Joanna

Idag så gick jag upp vid åtta tog på mig mina mjukis kläder även kallade slapp kläder och gick ut med Milton och det blev en liten kissrunda och bus lite spring fram och tillbaka, när vi kom in så gjorde jag iordning Te och rostade mackor sen så blev det frukost för Lille Mille också..


Sen så har jag kollat runt lite på datan och kollat på lite kort bland annat..
Nu så sitter jag här och kollar på våra bästa år, så roligt har jag det. Sen får vi se vad som händer mer idag och vad mer som dagen har i tanke för mig.

Kanske ska jag fixa bland sminket och städa lite mer i rummet , då är jag iaf sysselsatt ett tag :)

Louisa, jag och Sofie . Den underbara trion dessa två vänner betyder otroligt mycket för mig och det kommer dem alltid att göra..

Some Pics från Helgen






Lite tips

Tänkte jag skulle ge lite tips föratt hålla huden fräsch och fin

Jag brukar börja dagen med att först använda mig utav Rengörings medel för ansiktet, efter det så blir det att använda mig lite utav ansikts vatten och när det är gjort lägger jag på Ansikts dag Creme. Detta rekomenderas att göra både dag och kväll för att hålla hunden fräsch samt så är det bra nu när vi går mot kallare väder och huden kan lätt bli torrare.

1. AnsiktsVatten 2.Rengörings Medel 3. Ansikts creme

Sen så brukar jag även använda mig utav lite Ansiksts peeling 3 eller 4 gånger i veckan. det är ju rekomenderat med att bara göra det två gånger i veckan men gör det mer för att jag tycker att det är skönt och känner att mitt ansikte känns lenare efter tagit bort det "smuts" som åkt in huden under dagen.

Sen så har jag även en sak för läpparna en från Make up store som jag haft i cirka 8 månader där det är 3 i 1 kit med peeling av läpparna samt läppbalsam och läppglans.

Sen så kan jag rekomendera att ha dagar då man inte sminkar sig och låter huden andas , det är något som huden behöver och man behöver inte ha på sig smink varje dag.

Sen så är det ju som sagt vinter så om du vill ha en brunare lyster i ansiktet köp ACO:S Ansikst Creme med lite brun utan sol i som jag rekomenderar stark men inte att använda varje dag kanske 3 gånger i veckan.

Lite nytt från Shoppingrundor


Två Riktigt snygga halsban från Bik Bok; det till höger kostade 49:-
och den med strass stenar kostade 79:-


Ett billigt linne som var på REA på Bik Bok kostade 99:- och är snyggt till ett par leggins



Två långärmade skojortor den första kostade 199:- och den andra kostade 249:-, har blivit lite av en skjort människa.. Från H&M båda två


Mina tre favorit nagellack vem säger att det måste kosta mycket för att ha snygga naglar dessa tre fick följa med mig hem för ett tag sedan och det kostade mig cirka 130:- och det är inte så dåligt. Dessa tre är från H&M


261009

Go kväll Go kväll!

Nu är jag hemma igen eller det har jag i och för sig varit sedan imorse åkte hem ifrån pojkvännen vid åtta då han åkte till jobbet och jag har ingen nyckel dit så jag valde att åka hem och hemma så mötte man en trött Emma och en glad Milton och en Nyvaken mamma och själv kom jag in rätt så trött jag också då jag inte sovit så bra inatt men men vad gör det jag tar en liten sovmorgon i morgon istället.

Idag så har jag städat lite igen får sånna ryck ibland att jag måste städa i  mina lådor dock så städade jag där det behövdes då jag rivit bland mina tröjor i två lådor så allt låg lite hur som helst sen skulle all ren tvätt i också så nu har jag fulla lådor med kläder måste slänga lite känns det som..


En glad Joanna


Nu sitter jag iaf här med mina kära dator, äter torkade Aprikoser med mörk choklad och det är så otroligt gott sen har jag stoppat i mig lite nötter också.  Ni som har tv400 så vill jag bara säga att dem kör skräck vecka nu till Haloween och det är ju inte så fel..

Vad har jag mer gjort idag då, jo jag har lagat mat till mig och Emma, varit ute och busat runt med Milton och kollat runt på olika bloggar och snackat med syster yster.

Nej nu tror jag att jag ska krypa ner under täcket för jag är så otroligt trött och kommer somna snart känns det som. God Natt

Första uppdateringen på två dagar

Ja som sagt har jag ju inte updaterat på några dagar, men det är för att jag har haft full rulle och folk runt omkring hela tiden. I lördags så åkte jag till älsklingen då  vi åkte direkt till Systemet sen så blev det till Stinsen och shoppa lite för mig blev det två linnen och två halsband jag kommer dock inte lägga upp bilder nu jag gör det imorgon.

Sen så lagade vi mat och så spelade killarna lite tv spel sen så vid 6 tiden började vi förfesta och vi var ett par stycken och det var otroligt roligt tycker jag och mkt snack och skratt efter det så bar det av till RQU där vi mötte upp ett fler tal vänner tror att vi var cirka 30 personer där inne och hade en riktig PARTYTIME blev lite biljard spelande och lite för mycket drickande kanske...

Louisa och jag i lördags så heta

På söndagen ja då vaknade jag med en rätt så jobbig baksmälla och trötta ögon,  sen var det ju även dags att vrida tillbaka klockan sen så köpte jag en sallad från Rosa Bella la mig i soffan hemma hos älsklingen så där satt jag, älsklingen och Bosse o käkade bakis mat samt kolla på How I met your mother vilket är så bra har  sett lite av säsong 5 också inte så illa. Sen så blev det dags att åka till Marcus mamma runt fem tiden på en födelsedags middag som var riktigt god och mysigt var det en riktigt trevlig söndags kväll.

Sen när jag och älsklingen kom hem så kollade vi på Paranomal Activaty och jag kan bara säga att jag blev otroligt rädd och jag blir inte lätt rädd för skräckfilmer så denna film är riktigt läskig och jag klarade inte av att kolla på hela filmen utan att ha en lampa tänd plus denna film skulle jag nog inte våga se på BIO.


Men i andra ord för att sumera min helg så har den varit toppen =)

Litet natt inlägg

Just nu så sitter jag och kollar på Blade 2 och jag måste säga att jag älskar verkligen dessa filmer så otroligt mkt,  några utav min favorit filmer faktiskt..

Som sagt så tog jag ju bara det lugnt nu på kvällen och kollade på film och premiären av Cirkus Möller med mamma och sen så fick jag ett mess av en gammal kompis som frågade om jag ville komma ut för en cigg för dem var ändå ute och körde och jag sa självklart ja till det då jag inte träffat Boman på säkert 3år om inte mer än det så det var otroligt roligt och få träffa honom och snacka lite skit och ta en cigg då jag inte rökt sen förra helgen och den satt fint, men det var iaf sjukt kul och träffa honom sen så hade han med sig två polare så vi stod och snacka i kanske tio minuter sen skulle dem dra vidare.

Men som jag lovade vi ska styra upp något och det är snart, det var allt för länge sen vi sågs allihopa och gjorde något roligt. Kommer ihåg när vi var ute hos Jossan på landet och spelade spel och flummade runt det var så himla roligt och snart blir det att träffas igen och ta en lite utgång...



Nej nu ska jag kolla klart på Blade sen blir det att gå in i drömmarnas land, Sov så gott och ni som är ute parta loss.

Vänliga hälsningar en trött Joanna

En kväll med film, choklad och trokad frukt

Ja nu sitter jag här precis kommit in från en promenad med Milton då vi sprang lite och lekte bland löven det har blivit en sådan fart i han nu tycker jag och det är så otroligt roligt tycker jag.

Ikväll blir det att kolla lite på olika filmer på tv:n  och just nu gluttar jag på Färjan 3 tycker dock inte att det är så bra  men de är sådan roliga killar med detta avsnitt dem gillar mumin trollen hehehe..


En glad Joanna i sommras på Ljugarn, vill bara säga att jag saknar er alla ifrån Strand Cafet vi var ett sådant härligt gäng och kommer aldrig glömma er eller villa villekullan =)


Men som sagt ikväll blir det jag en mysig filt och mörk choklad och torkad frukt som blir en ersättning  för godis, jag är en riktig gotte gris så får dra ner lite på allt sött känner jag. Men denna kväll blir en lugn kväll ikväll sen så kör jag hårt imorgon då jag, älsklingen och några av våra kompisar ska köra en utgång för att fira älsklingen som fyller 24 år imorgon.

NI får ha en sån trevlig kväll

The rest is still unwritten

Tjejerna i The Hills dem får då inte lite betalt för varje avsnitt om man får säga det, om detta rykter stämmer då vill säga.

Dessa tre tjejer tjänar cirka  720 00kr per avsnitt nu  under den sjätte säsongen. Inte dåligt tjejer inte undra på att dem har pengar så det räcker och blir över



Kristiv Cavallari som är huvudpersonen tjänar dock mindre än dem andra tre brudorna då hon får 649 00 kr per avsnitt, men det är ju inte dåligt det heller..


Spencer den killen som alla tjejer hatar ja han tjänar 469 00 kr vilket jag inte riktigt förstår varför.
Brody tjänar dock minst av det alla han får 325 000 kr per avsnitt..

De strömmar alltså in pengar hos dess The Hills Stjärnor

Dags för fredagsmys

Idag så gick Jag upp vid sju kanske fick i mig 6 timmars sömn känns det som, så är lite seg idag. Började iaf dagen med en liten promenad med Milton sen så blev det att gå in igen och leka lite sen blev det dag för frukost för både mig och Mille och jag ville gärna dricka en kopp kaffe med mjölk i men när jag kollade på mjölken så hade den gått ut för tre dagar inte så fräscht så slängde den, så drack svart kaffe eller jag rättare sagt försökte göra det men det gick inte så bra så gjorde en kopp te istället och det passar ju bättre till skorpor tycker jag iaf..

Bus på gång, hår verkar vara roligt att leka med Mille


Sen så har jag hunnit med att ta en promenad på egen hand mot Aspudden för att köpa torrfoder till Milton då det inte säljs i vanliga mat affärer så gick till en Djuraffär och köpte även ett nytt halsband till Milton som han inte fastnar i det är riktigt läckert  det är svart med nitar på som passade honom perfekt tyckte jag och Emma med tydligen när jag kom hem med det...

Var en mysig promenad vet inte varför jag ser så besvärad ut

Sen så har jag även fått Spotify nu äntligen så jag är jätteglad kan spela så mkt musik, vet att jag verkligen är sent ute med det men ändå bättre sen än aldrig så nu har jag det  och är överlycklig, hahah. Nej nu ska jag se vad jag ska hitta på kanske städa i lådorna så att jag får det gjort är ju ingen dålig idé precis då jag inte har så mkt planerat för tillfället

221009

Igår så blev det ingen bloggande känns det som men jag hade fullt upp med att stryka tvätt och ta hand om lille Milton, och stryka gjorde jag i ungefär tre timmar och så det var inte lite tvätt med andra ord sen så fixade jag även lite i mitt rum och höll på och fixade lite med olika saker var på ett sådan städ och fix humör igår.

Men det blir att göra mkt då jag är hemma om dagarna och inte går i skolan längre, måste ju hålla mig sysselsatt och det är aldrig fel att köra en liten städning i sitt rum gillar när det är fint och rent.


Sen så kom ju älsklingen hit igår och sov över och fick se Milton för första gången och han smälte direkt kan jag säga som alla andra gör när dem ser våran lilla valp som snart blir tre månader vad fort det har gott tycker jag.
Sen så kollade vi återigen på Robert Gustavssons film det ä kanon som är så himla rolig man skrattar konstant i två timmar sen så blev det att se Inlåst vilket jag tycker är ett av det bästa programent som sändts på länge.

Sen så blev det att sova någonstans runt tolv tiden, skulle varit bättre och gått i säng tidigare då jag skulle gå upp vid sju idag.

211009

God eftermiddag , idag så fick jag lite sovmorgon vaknade runt tio vilket jag tyckte var oerhört skönt blev dock väckt i morse av att lille Milton bet mig i läppen den lilla busen han är så pigg nu och vaken mycket mer än förut..

Iaf så gick jag upp vid tio och åt frukost sen så har jag pratat lite med mami, papi och syrran om lite olika saker ich det är alltid lika mysigt när familjen är samlad och snackar om lite olika saker..

Idag så har jag ännu inte hunnit göra så mkt, förutom att bytt om från Pyamas till ett par Jeans och en kortärmad Skjorta tror att jag har blivit riktigt hooked på skjotor men det är ju så otroligt snyggt tycker jag. Snart blir det iaf att stryka tvätten från igår sen tänkte jag städa lite i mina lådor det som jag inte hann igår kan jag ju göra idag.

Sen får vi se mer vad dagen har att erbjuda, älsklingen kommer iaf hit efter han har varit hos Thompa och klippt sig och då får vi se vad vi hittar på..

What to do?

Ja vad har jag gjort idag då?

Ja jag har varit nere på ICA och handlat indegrenser till min Chili Con Carne med ris och pitabröd som blev riktigt gott tycker jag, tyckte dock att jag bord haft mera vitlöks salt eller en klyfta vitlök i då hade det blivit perfekt måltid.

sen har jag vikit tvätt och diskat samt plockat in och ut disken så har bidraget med lite här hemma iaf det tycker jag är bra. Och nu precis kom jag in efter en promenix med lilla Milton som har tagit sig en liten sovlur och nu är en pigg buse..

Snart blir det att hoppa in i duschen och göra lite ansikts rengöring innan man gosar ner sig för kvällen, ska även försöka med att städa garderoben en snabbis också så det ser lite finare ut så får jag väl ta byrån imorgon och städa så att det blir riktigt fint här inne i rummet.

Sen så har jag självklart kollat på de senaste avsnitten av The Hills och The City och det var riktiga bra avsnitt tycker jag iaf... 
Nej nu ska jag läsa klart solo och Sofies Mode, sen vid nio idag så kommer man sitta bänkad framför kanal fem för det då är det Greys Anatomy en utav mina favorit program.

I Got a Feeling it's gooing to be a Good day

God förmiddag, idag har man tagit en sovmorgon först så vaknade jag klockan åtta för att jag och hemma skulle gå ner med tvätten samt att lilla Milton skulle ut så  det vara bara att hoppa upp ur sängen och sen  ner i tvättstugan och sätta igång fyra maskiner med tvätt.  När jag kom tillbaka upp så gick jag och la mig igen men det tog kanske en timme innan jag kunde somna om men jag lyckades iaf sen blev jag väckt av Emma och Milton, då det var dags att hämta tvätten.

Så först så åt jag en rätt så stadig frukost med skorpor , 2 mackor och ett glas Oboy det var jättelänge sen jag drack Oboy och mums vad gott det var och efter jag ätit klart så drog jag och Emma ner till tvättstugan och vek all tvätt.

Och efter det så har jag inte hunnit göra så mkt mera faktikst har bara varit vaken i två timmar så kommer hitta på mer saker sen.
Lite planer om vad jag ska göra idag;
  • Duscha(Raka benen etc)
  • Göra en ordenlig rengöring i ansiktet med ansiktsrengöring, samt peeling, ansiktsvatten och dag creme för att få en fin hud
  • Ska städa i min Garderob(Ser för Taskig ut för tillfället)
  • Rensa och fixa lite i Smyckeslådor
  • Rensa och tvätta sminkpenslar
  • Städa mitt rum
  • Kolla på de nyaste avsnitten av The Hills och The City (mina faorit serier)
Nu har jag iaf lite att göra för dagen, har ju även skrivit ett CV som ska skickas till Kusinen måste bara få tag i hans mail adress. Så kommer ha mycket att stå i kanske blir att ta en promenad ikväll vi får se hur jag gör, just nu sitter jag iaf och njuter av en kopp te och Kollar på tv..

Kvällsmys och DH

Nu sitter jag här igen vid datan och tar det bara lugnt, sitter här i min säng o myser i ett par mjukis byxor, långärmad tröja och en stickad halsduk lindad runt halsen det enda som saknas nu är väl bara en kopp te sen är det en riktigt mysfaktor :)
Det blev precis reklam på Desperete Houswifes så passar på att blogga lite, kvällen blir som sagt inte mer än så här det finns inga roliga filmer att se på ikväll tyvärr får väl kolla om vi inte har någon rolig rulle hemma som man kan slå på sen och mysa ner mig i sängen tror jag. Det blir inte så sen sänggång idag hade jag tänkt mig då jag fortfarande har vänt mina dygn och går upp tidigt också runt åtta tiden så jag får ju inte min skönhets sömn..

Jag i min mysiga sovkläder!

Imorgon kommer älskling hit och sover över, saknar honom ska bli kul och sen han imorgon faktiskt, sen så fyller han 24år på söndag så måste hitta en fin present sen så blir det en utgång med älsklingen och hans kompisar så helgen kommer bli riktigt lyckad. Kan knappt vänta..

Whitney från the City och Leonardo Dicaprio, tydligen inte



Det har ju gått ett rykte om att dess två personer dejtar, men det är tydligen bara falska rykten vilket det oftast brukar vara. Men det skulle ju inte se så fel ut tillsammans dem skulle passa riktigt bra, men som sagt det flesta skvaller man hör är ju inte sant vilket det är i detta fall.. Men vad tycker ni, skulle dem inte passa bra ihop??

Brevis ipisa vita est sed malis fit longior

Idag har jag inte gjort så mkt, känns inte som jag lyft ett finger om jag ska vara helt ärlig faktiskt , men jag började dagen med att gå upp vid åtta imorse, fast då var det inte mitt mobil larm som ringde då min mobil lång på tork pga av att jag igår kväll råkade spilla ett glas vatten över den, seriöst hur klantigt kan jag vara. Sen så blev det att promenara ut med Mitlon sen så blev det att äta frukost som blev en stor kopp te samt fyra mackor med ost och skinka och ja jag var hungrig som ett djur vet inte riktigt hur jag kunde vara så hungrig..

Sen så har tog jag en tupplur runt tolv tiden blev trött efter att gå upp vid åtta tiden och lekt runt med Milton och kollat lite på tv. Sen så har jag även läst lite olika bloggar, ska tipsa om lite olika bloggar sedan som jag brukar läsa..

Sminkfri dag samt slappa kläder! LOVE IT

Nu sitter jag hemma och tar det lugnt igen då jag va nere och handlade nyss till middagen som vi ska äta det blir panerad fisk med kall dill sås samt ris kan bara säga att jag är frymt hungrig  då jag inte ätit något på hela dagen så hoppas det blir mat snart..

Sen så har jag tänkt på att jag äter en massa godis hela tiden och så kollade genom  en tidning och då såga jag vad man kan ersätta  allt med och då var det att ersätta godis med torkad frukt och mörk choklad så det har jag köpte, sen kommer  det bli att äta nyttigare nu ska jag sätta igång och bli hälsosam och kanske blir det att börja träna också..


The Hills Tjejerna dem är inte dåliga på mode dem


Den här bilder på Audrina är precis den
frisyren som jag vill ha den är riktigt schssyt
tycker jag. Även fast det är lite sommar firsyer så bryr jag mig inte
jag älskar det iaf..

Lauren Bosworth tycker jag har en otroligt klassisk stil och den är väldigt modern, samt hennes smikning på bild ett är riktigt fint och sen tycker jag att hennes klädesstil är lite chasual med skjorta och jeans satt upp håret i något snyggt och enkelt samt en naturlig sminkning och det passar henne så bra med hennes blåa ögon.


Lauren Conard, hennes garderob är verkligen något som jag skulle vilja ha, det känns som att det var hon som gjorde så att hårbandet kom tillbaka samt sen dem två flätorna och snurrarna på sidorna som på bild Nr2 och det är otroligt schysst. Nu är hon ju dock inte kvar i The Hills men hon har gjort en klädes linje samt skrivit en bok och det är inte så dåligt för en 23årig tjej.

Vad jag kallar en otroligt seg måndag

VAd är det med detta Sthlm väder , jag sitter och blir så otroligt sefg utav att det är grått och kallt kan man inte få lite bättre väder och snart är det mörkt också..

Idag har jag inte gjort så mycket förutom att jag vaknade vid halv åtta tiden för att ta ut Lille Milton på en promenad, då han väckte mig, den lilla godingen :)

Sen så åt jag frukost med pappa innan han åkte iväg till jobbet, sen så blev det att busa lite med Milton som sprang runt här hemma som en tok det lilla busfröet..

Sen så väckte jag syrran vid halv elva kanske för jag tyckte att hon borde gå upp sen så köpte vi mat från Thai/Kina resturangen nere vid t-banan då det blev Tereyakki för mig och det var otroligt gott. Sen så har jag i princip bara tagit det lugnt kollat på tv tagit hand om Mille och myst i mitt rum är rätt så seg idag.

Snart blir det kanske att koka lite soppa och äta kvällsmacka , sen får vi se vad denna kväll kommer att erbjuda.

Saturday N party time

Lördags kvällen var riktigt lyckad kväll då jag först mötte upp Sofie och Louisa i Sollentuna Centrum, sen gick vi hem till älsklingen och Johan där dem två och Thompa var så gick jag och tog lite mat då jag var riktigt hungrig och älskling hade lagat Calamares med ris och Taih sås som var riktigt gott..


Sen så droppade det bara in folk och vi spelade lite drick spel, snackade skit och hade en riktigt trevlig kväll och det var så kul att alla kom överrens samt med alla drick spel och skratt..

Och  jag måste säga att det var så roligt att två av mina närmaste vänner var med och festa loss och det gjorde dem sannerligen .. Tack för en trevlig lördagskväll brudar alltid lika roligt och festa med er.


Tack alla för en grym lördag

Lördag, fika o gråtrist väder

I lördags så var det inte precis det finaste vädret här i sthlm om jag får säga det, men iaf så sov jag hos älsklingen på fredagen och då kollade vi på film och åt middag sen så gjorde vi inte mer än så..


Jag och Älskling



Sen så vaknade vi runt halv tolv på lördag och magen kurrade så det blev upp och hoppa fixa iordning sig lite, sen bar det av till Sollentuna Centrum där vi köpte lite från systemet då vi skulle ha hemma fest på kvällen, efter det så satt vi oss på ett fik och tog varsin Latte och det som alltid är lika gott.
Sen så gick vi till H&M dels för att jag vill kolla på lite saker hitta lite fler saker så det blev en till skjorta en röd rutig riktigt fint samt tre nagellack sen fick det räcka, och när vi blev klara på våran shoppingrunda så gick vi förbi Thomas och kolla på hans nya lägenhet. Som var riktigt fin och efter ett tag så gick vi hem och lagade pytt i panna samt städa lägenheten så det skulle var fint på kvällen då gästerna kom.

151009

Idag så ringde alarmet klockan åtta och då var det bara upp och hoppa och ut på en liten promenad med Milton sedan så blev det frukost för oss båda och fick sällskap av mamma och snackade lite med henne.

Sen så busade jag och Milton ett tag, sen så vaknade syrran upp och då gjorde jag henne sällskap, sen så ringde Sofie och frågade om vi skulle ses  och varför inte, då jag inte har något planerat något på dagen så vi satt här och snackade lite skit och kollade på Kenny Starfighter filmen som jag inte har sett på förssen nu och Ja, jag tyckte den var riktigt rolig vid olika tillfällen..


Jag och Sofie på studenten

Nu har Sofie åkt och jag sitter och kollar Tyra Banks Show, tror  snart att det blir att äta lite mat känner mig rätt så hungrig sen så vet jag inte vad jag ska hitta på..

Mys kväll i onsdags

Igår ikväll så mötte jag upp Becka för en fika i stan och det var otroligt mysigt vi gick samt in på H&M och shoppade lite för mig blev det  tre par örhängen, ett armband och en Jeansskjorta  som var riktigt snygg. Sen så bar det av till Wayne's Coffee och där satt vi och snackade lite skit då vi inte setts på länge för båda har haft mycket att göra.

Blev iaf en mysig fika med en liten shppingrunda...


När jag kom hem så mös man lite inne i Emmas rum med Milton och tog det lugnt sen så tog vi vara det lugnt!

Nothing like you have seen before

Godmorgon, eller god förmiddag jag har iaf varit uppe sedan klockan åtta då Milton och jag gick ut på en morgonrunda och sen så lekte vi lite och busa. Emma fick iaf sovmorgon idag till klockan tio för hon har tagit hand om Milton varje natt och morgon så idag tog jag över, blev dock chokad när jag såg att Milton låg brevig mig imorse och sov så otroligt mysigt sov det ut, han måste hoppat ner från Emmas säng till min säng på golvet.

Sen blev det att göra iordning frukost till lille Mille och sen så passade jag på att äta lite frukost det blev mackor med te och efter det en kopp te. Så otroligt gott och sen så kollade jag ut och det snöade lite herregud att det redan ska börja snöa blir inte så lång höst med andra ord sen så var det bara 1 plusgrad när vi gick ut. Men Jag tycker dock om vintern älskar snö det är så mysigt. Nu sitter jag här i mitt rum och lyssnar på musik på Ztv och är så glad att min tv är igång igen :)

Sen så var jag inne på Natacha Peyres blogg och hon hade skrivit om en film/ dokumentär som heter Paranormal Activity och jag säger bara denna film kan nog få mig att bli rädd och denna kommer jag absolut att se på Bio, trailern var helt sjuk den verkar riktigt creepy.





Nej nu ska jag ta och kolla lite på tv, sen blir det att städa i min garderob.


Kliar i shopping fingrarna

Ja nu är det mörkt ute och jag sitter och kollar på The Hills med Emma och myser i mina mjukiskläder och njuter rent utsagt.

Sen så sitter jag här hemma med världens shopping sug det kliar i fingarna även fast jag gjorde en liten shopping runda förra veckan då jag köpte ett par svarta Jeans och en skjorta på H&M och tro mig jag höll verkligen tillbaka gick in i mass butiker och höll i något plagg sen så hängde jag tillbaka den var nästan så med varje plagg förutom dessa två för dem två plaggen ville jag verkligen ha och dem var verkligen snygga.


Men dum som jag är nu ikväll så sitter jag med data går in på shoppingsidor och känner ett sug för att gå ut på stan kolla runt och hitta lite nya schyssta saker till min garderob som skjortor, jeans, koftor och topppar inte så smart av mig att göra så för det skulle inte sitta så fel med en shoppingrunda för min del och nu kan jag ju inte göra det heller för att jag har inte pengar till det samt att jag inte har något jobb heller så har ingen inkomst vilket är sjukt tråkigt. Men får hålla mig så länge och hoppas att kanske vinna en massa pengar på en trisslott eller att jag får ett jobb och en fast inkomst.

Sitter även och tänker på att jag kanske ska sortera min byrå och min garderob med Jeans och tröjor så att det ser lite snyggt ut när man öppnar lådor och garderoben inte som det gör nu iaf. Kan bli en sysselsättning för mig imorgon kanske.

Lite skvaller har aldrigt skadat

Dem som läser min blogg vet att jag är ett stor The Hills fan och har säkert sett alla avsnit 4 gånger och kollar nu på den femte säsongen då Kristin Cavallari har tagit över och det är inte lika bra som förut men kan inte låta bli att kolla


Den nya trion i The Hills och måste säga att det är dem jag gillar mest nu i serien och dem har alltid riktigt snygga kläder som Audrinas rutiga skjorta, Lauren B;s  Skinjacka och Stephanies skor är inte helt fel, bra koll på mode  har dem iaf..
Sen så ryktades om att Audrina har gjort slut med  surfaren Corey vilket vore tråkigt då de passa så bra ihop.


Gå in på Mtv:s hemsida och kolla imorgon på den avsnitten som sänds idag i USA..


Skyes the limet

Godagens!
Idag är jag på ett bättre och gladare humör, tog en liten sovmorgon till halv elva då Emma och Milton kom in till mitt rum och Milton kom upp på sängen och lekte lite så vaknade jag till eller lite halvt iaf. Så satt och kolla runt lite på olika bloggar som jag alltid gör läser kanske 15bloggar varje dag tycker det är rätt så kul och läsa olika bloggar, sen så kollade jag på våra bästa år Allvarligt hur länge har den serien inte gåt nu? Är det typ inte 15 år det känns som det iaf..

Sen så åt jag en god frukost med mörkt bröd med solros frön på som var riktigt gott tycker jag, sen så lekte jag lite med Milton då han var på ett sådant lekhumör och bithumör den lilla busen och kollade lite på tv sen blev det att ta ut den lilla på en liten kissrunda, det blir inte så långa promenader om jag får säga det då han kissat så hoppar han upp på benet på en för att vi ska gå in igen så det blir typ att man får gå ut och sen in..



Jag förra vintern

Vad har jag mer gjort idag då? Jo jag och Emma tänkte gå till en djuraffär för att köpa ett halsband till Milton då det vi har inte är så bra tycker jag, men det gick inte så bra då vi hade han i hans lilla hundväska för han skulle med och pröva så att vi inte skulle köpt ett för stort till honom, men det gick inte så vi fick gå in med honom igen och jag gick ner till ICA och köpte mat till mig och Emma.

Jag lagade iordning renskav i gräddsås med lingonsylt och stekt potatis med sallad och det var riktigt gott kan jag säga.. Nu sitter jag och kollar på Buffy och kollar runt lite på datan, och väntar på att Milton ska vakna så att han får gå ut på en promenad med den lille.

Så med andra ord så har jag haft en riktigt bra dag med rolig dag och får se vad kvällen har i tanke för en..

Lider av tristess

Just nu sitter jag och kollar på Roast på Berns med Felix Hergren, vilket är okej men jag känner mig så uttråkad jag orkadde inte heller kolla på filmen som jag hyrde, sitter inne i mitt rum och tittar på detta istället vilket är roligt men det är bara det att jag känner att jag måste göra  något skaffa ett jobb.

Nånting måste hända tycker jag, jag känner mig rastlös vill verkligen hitta ett jobb något nytt något roligt. Men det tar sin tid men det kommer hoppas jag, ska börja på ett CV imorgon tror jag..

Nej nu sitter jag här och är riktigt negativ vilket jag inte borde vara, men ibland så måste man nog ha lite tråkigt för att uppskatta det goda av livet..
Nej vet ni vad nu ska jag gå och hålla mamma,pappa och Emma sällskap och skratta lite med dem istället för att sitta i mitt rum och ha tråkigt.. Snart blir det ju en till film också nämligen den roliga svenska filmen kopps som kommer ge mig många goda garv och leka lite med Milton ska jag också göra om han har vaknat till ännu..

Tjingeling nu ska jag få ut mig lite goda skratt och God Natt

Sitter här i Syster säng och busar med Milton

Idag så har jag inte gjort så mycket för världen om jag får säga själv, först vaknade jag av att Emmas alarm ringde nu sover man bara till åtta för att Milton måste upp och ut samt äta vid nio då vi har ett matschema för lille plutten. Sen så låg jag och lekte i sängen med han och pratade med famor och Emma lite sen så gick blev det att jag gick upp och fixade iordning frukost och satt i köket och kollade ut på höstvädret som jag tycker är så otroligt mysigt.






Sen så blev det att gå in i Emmas rum igen och leka med Milton som springer runt och runt och biter i både fingrar och tår som nu börjar göra lite ont, sen så har vi varit ute och lekt lite och så han även fått göra sina behov.

Idag så åkte även farmor och farfar hem från att ha varit här sedan i lördags tills idag och hälsat på lilla Milton sen har farfar och pappa gått på teater och mamma och Farmor har suttit och snackat och varit ute o ätit, medans jag och Emma har varit hemma och lekt med Milton och busat.
Har inte gjort så mkt i helgen var hos pojkvännen i fredags sen åkte jag hem på lördags kvällen för att  hälsa på farmor och farfar, sen måste jag erkänna att jag saknade lilla Mille så mycket..

Nu så sitter jag här i syrrans rum igen och kollar på när pappa och Milton leker lite medans jag sitter och kollar runt på nätet och bloggar och Emma sitter och spelar The Sims som hon gjort i flera timmar både i lördags, söndags och idag haha hon är då en riktigt datanörd(hahahahaha)


Sen så åt jag, Emma och mamma en god lunch köpte mat från våran Thai/japan resturang sen hyrde jag två filmer som vi ska se sen det blev Kopps och Role Models sjukt roliga filmer..

Som sagt så är skolan slut så nu sitter jag bara hemma och degar ska försöka att finna ett jobb så att jag drar in lite stålar, måste få tag i min kusin och se hur det går med platsen på hans jobb..


Nej nu ska jag nog hoppa in i duschen och tvätta håret som jag tycker är rätt så smutsigt.. Ha en sådan mysig måndag!

7 Oktober

Ja och så var vi inne på nästa vecka av höst, och det börjar bli kallare och kallare så jag klär mig i min stora halsduk och min nya sköna höstjacka..

Idag har jag inte gjort så mkt förutom att gå upp vid halv tio tiden gick in och lekte lite med Milton som är här hos oss nu och det går så otroligt bra han springer runt och busar och har sig, han är verkligen nyfiken och det är intressant med alla dofter runt om i huset. Sen så åt jag även lite frukost och gick ut med lille Milton det blev en liten kiss och inget mer ,sen så gjorde jag mig iordning inför att åka till skolan och ha avslutning av min lektion, som var helt okej men var bara där i kanske en halvtimme sen gick jag.

När jag kom hem så blev det att äta en god Lunch som bestod utav kyckling tacos mumsfillibabba säger jag bara otroligt gott och nu sitter jag här med mamma i Emmas rum och med lille Milton som ligger och sover han är så otroligt söt den lilla pöjken..

Senare idag så kommer våran kära kusin hit och tar en fika det ska bli otroligt roligt har inte setts på några veckor så det ska bli kul att träffa henne tycker jag.


Hoppas ni haft en trevlig dag.

051009

Jaha så var det början på en ny vecka igen, helgen har gått riktigt fort tycker jag det som man skulle knäppt med fingrarna och så har det blivit måndag.
Ja idag så har jag inte gjort så mycket roande saker faktiskt, jag började dagen med att att frukost och dricka en stor kopp av Kamomille te och läste lite bloggar, sen så pluggade jag på till provet som jag hade idag och var så inne i pluggandet att rätt som det var så va klockan halv ett så då var det bara för mig att sätta på mig min fina nya höstjacka och mina guldiga Converse ta med mig väskan och åka emot skolan..
När man väl kom till skolan så började man knata upp för trapporna till B44 för att göra provet men det visade sig att det var inte där vi skulle var, gjorde samma sak som förra veckan när vi skulle ha prov då jag gick till B44 men så hade vi provet i en annan sal, men iaf så gick jag iväg mot den salen vi skulle va i och satte mig på en ledig plats och började med provet och det kändes som att det ändå gick helt okej, så får bara hoppas att det iaf blir ett Godkänt för det kändes som att jag åtminstonde skulle kunna få det. Så jag håller tummarna.

Sen när jag var klar så bar det av hemmåt och jag kände bara att jag så gärna ville hem och bara ta det lugnt, men självklart så var det försening på just mitt tåg och med försening så innebär det också mkt folk på t-banan, men vad ska man göra? Jag ställde mig iaf i ett av hörnen och läste ur Breaking Dawn som det inte är så mkt kvar i just nu så snart är man klar och då har jag läst alla de fyra böckerna och nu är det dessutom riktigt intressant.

När jag kom hem så var maten också klar, men jag var inte hungrig kände jag så att istället för att äta så satte jag mig i rummet och fixade i min smyckes låda samt alla mina klädeslådor jag tror att jag måste slänga lite av mina kläder för att jag vet att jag inte använder allt men det känns så svårt och göra sig av med saker men får göra det någon dag..
Nu sitter jag iaf åter igen i mitt rum och har precist ätit en god Lunch/Middag som det alltid blir här hemma tycker jag men det var iaf riktigt gott och är proppmätt och som sagt nu sitter jag här med en kopp te och tänkte läsa ut min bok..


Har lite andra goda nyheter imorgon så ska vi åka och hämta våran lilla vovve Milton och det ska bli så otroligt kul känns som veckorna har flugit förbi och imorgon så kommer det ett tillskott till famlijen.

.....

Ja nu har jag varit uppe i cirka en timme satte alarmet på klockan 11 för att jag kände att jag behövde gå upp lite tidigare än vad jag gjorde i fredags haha sov till klockan ett då..

Så nu har jag redan hunnit med att duscha, äta frukost och sen blir det att byta om och sminka sig lite, då jag ska iväg till pojken och Micke i Rotebro redan vid ett ska jag vara där typ men det är för att vi ska hinna åka till systemet innan det stänger...


Vi hörs imorgon ni får ha en trevlig lördag

Idol och två filmer på G

Nej det blev inte att träffa Emil idag för att Ogge kom på besök från Götet idag så han är inte hemma så mkt och dem skulle ha fest idag och träffas allihopa och jag förstår det, samt att jag kände själv att jag inte orkade att gå ut och sätta mig på krogen och ta några cider så vi har bestämts för att ses nästa vecka istället och då har jag iaf massor av tid då mina kurser slutar och har ingen lektion på tisdag. Så det blir att leta efter ett jobb nu och hoppas det blir ett jobb snart.

Jag och Syrran i vårat toppskick

Nu sitter jag iaf bänkad framför IDOL med Emma och jag måste säga att alla har sjunger otroligt bra har inte sett så mkt av årets Idol men det kommer det att bli ändring på måste ju hitta mina favvisar i programmet, så nu sitter vi här och kollar på Idol och myser med Coca Cola,  nachos med dipp och jordnötts ringar *mums* så  livet är gott ikväll sen så lagade våran kära far en riktigt god Wook så min mage är helt full med en massa godheter.

Efter idol så blir det att kolla på två filmer som vi hyrt nere på Videotown och det blev två tjejfilmer eller en är det iaf det blev Snygg, sexig och singel och Eurotrip som det var länge sen jag såg och det komme ge mig många goda skratt.

Så denna fredag blir med andra ord en lugn och mysig fredag, då jag imorgon ska på middag hos pojkens killkompis och träffa lite andra kompisar så det kommer bli en lyckad lördag kväll med middag och hemmafest vilket jag inte tycker sitter så fel.


Jaha då har man lyckats sova borta hela dagen

Ja det känns iaf som det hur i helskotta lyckades jag sova till klockan ett och om Emma inte hade väckt mig så hade jag kanske sovit ännu längre. Nu har jag verkligen sovit länge och mycket av denna dag har redan gått så himla tråkigt..

Jag började iaf med att gå upp göra två varma mackor och en kopp kamomille Te, och kollade runt lite på nätet sen så sitter jag här nu och gör inte så mycket tänkte snart sätta mig ner och plugga på företags ekonomi provet ska sätta mig och plugga i kanske två timmar sen blir det en paus i en timme och sedan så blir det kanske plugga en timme till så att jag får in så mycket som möjligt i huvudet.

Sen så måste jag göra något annat känner jag för det är ju faktiskt fredag och jag känner mig frisk, tror att det blir att träffa min killkompis Emil som jag inte sett på länge och ta några cider och snacka lite skit..


Lite Pictures



Milton 6Veckor gammal                       Första gången vi fick se alla valparna då dem var  cirka 3Veckor gammal

Om 4dagar så  får vi hämta våran kära lilla Milton och det ska bli så himla kul och välkommna honom till hans nya hem och är han inte för söt för att vara sann =)

Mysigt värre med torsdag

Nu så är man hemma eller jag kom rättare sagt hem för lite mer än timme sedan, och på den tiden har jag hunnit lägga in bilder på datan och jag är inte  så tekniska så alla bilder jag hade på kameran var makerade så fick avmarkera dem jag redan lagt in på datan, någon som vet hur man gör så att alla är avmarkerade??

Sen så har jag iaf fått i lite mat i magen, förstår inte hur jag kunde vara så hungrig när jag kom hem tryckte i mig fem mackor i morse men magen kurrade bara på. Så det blev rester från igår och så gjorde syrran min iordning Smoothie som var riktigt god..


Jag och mina kära syster Emma

Ja iaf idag har jag som sagt Filosofi A och det var roligt, vet iaf att jag kommer få Godkänt i ämnet då jag varit med på nästan alla lektioner förutom en tycker det är otroligt intressant med de olika filosofer. Sen så kändes de lite jobbigt o sitte inne i klassrummet då jag frös så satt med höst jackan på och gäspade säkert mig igenom hela lektionen så tror inte jag blivit så bättre men kommer bli bra tills imorgon tror jag..
Iaf när jag är påväg hem från skolan och ska hoppa på t-banan på Nosborg som var proppfull vilket alltid är lika jobbigt så är det en massa smårkillar som håller på och för liv och tror att dem kan springa runt när man står som en ihopackad sill där inne blev så sjukt irriterad hade lust och säga till dem..

Men nu sitter jag iaf hemma i lugn och ro ingen som stör mig det är jag datan och min ipod och en stor kopp te, vill bara ta de lugnt ett tag..
Nej nu tror jag att jag ska lägga in lite mer musik i min mobil och lägga in lite kort från mobilen på datan..



Lite kändis skvaller


Detta fina par har tydligen gjort slut för en månad sedan, bara att dem inte har hittat rätt tillfälle för att säga det till pressen. Måste säga att jag tycker det är tråkigt att detta par gjorde slut för dem såg så otroligt gulliga ut tillsammans. Men vi vet ju samt inte om detta är sant då skvaller alltid är skvaller allt behöver inte vara sant..



Och här har vi den nya affischen på New Moon filmen som kommer har bio premiär den 20:e November och jag kan knappt vänta då jag lästa alla böcker eller åtminstonde det mesta har kanske 150 sidor kvar i sista boken och denna film som kommer nu tror jag kommer vara ännu bättre än ettan för det tyckte jag om boken..
Det kommer iaf hända mycket vilket alltid är lika spännande..

Gomoorra Gomorra

Ja nu är klockan kvart i tio och jag har redan hunnit vaknat till ch fått i mig en god frukost samt som jag avnöjt en kopp te inte så dåligt tycker jag och att jag lyckades dra mig upp vid nio tiden är ovanligt då jag brukar gå upp runt tio snarare och när jag varit uppe till två också hehe..

Nu sitter jag iaf mysigt i sängen med ännu en kopp te och har precis duschat och känner mig genast lite bättre känner att jag håller på att bli helt frisk tror jag iaf. Men vi håller tummarna för mig!

Såhär ser jag ut om man möter mig på en bra dag

Jag tror att tricket till att jag bli så pigg så snabbt är att jag tänder dem starkaste lamporna i rummet och vänjer ögonen vid det och det gör att man blir piggare pga av ljuset. Ja det kanske låter lite dumt men jag har läst det i en tidning och så har jag provat det när det är sådana här mörka kalla morgonar fast nu är det ju dock inte mörkt men kallt är det iaf..

Näej nu ska jag dricka upp mitt te vara inne lite på FB sen blir det att klä på sig och dra iväg till skolan men det är ju inte förrssen om två timmar..

RSS 2.0