Music songs loves and lyrics

Ja idag känns det att man faktiskt inte sovit så mkt, vaknade nämligen vid tjugo över fem imorse för idag bär det av till jobbet om tjugo minuter börjar vid kvart över sjuk vilket jag gjorde igår också.. Idag tror jag dock att vi kommer ha en massa plock innan öppning med en massa varor för vi har typ ett fått in något på ett tag...

Idag så slutar jag iaf vid kvart över ett och då ska jag möta upp Alexandra o shoppa lite hihih, vi fick våran lön i dag och jag tycker absolut att vi förtjänar att spendera lite av våra hard working money, sen blir det även en klippning för min del tror det var ett år sedan jag klippte mig, vill dock inte klippa för kort så tar lite på längden o gör en schysst uppklipning..
Ikväll så kanskde det blir utgång med min kära vän Sofie som kommit hem från sundsvall för att studera här i stället vilket jag är glad för =)

Nej nu måste jag göra det sista innan jag ska bege mig till jobbet och hälla i mig en stor kopp kaffe, medans man plockar i samma veva.

Jag o min pärla Carro!!

Sunshine put a smile on my face

Idag så har jag haft en skön och trevlig ledig dag, vaknade runt tio imorse och då var det gråa moln och regn, trodde hela min lediga dag skulle bli trist och tråkig så jag tog det lungt fixade iordning lite frukost och kollade på film med syrran.

Sen så packade jag upp min väska, varit på gotland över helgen på ett jättefint bröllop och sen vart det kanon väder, var en riktigt skön mini smester för min del.
Sen så har jag passat på och städa rummet så det ser lite bättre ut än innan, snart blir det nog dags att ta hand om mina lådor som är lite överfylla med kläder som jag kanske inte behöver längre..

Imorgon blir det iaf att jobba, börjar kvart över sju så kommer behöva somna rätt tidigt ikväll för ska upp runt halv sex imorgon.
Nu sitter jag iaf och tar det lugnt och kollar på family guy och tänkte se en film sen efter blir nog day after tomorrow, har sett den några gånger kan dock vara skönt att somna till den..


Har iaf haft en skön ledig dag, med både sol och regn men riktigt mysig.


bild lånad av Nella en riktigt härlig pinlga!

RSS 2.0