Hon har så fint hår

http://socialitelife.celebuzz.com/images/2008/01/lauren_conrad_011308_06.jpg
skulle också vilja klippa mig så , men tror inte  det kommer att passa mig..

Hon har så fint hår

http://socialitelife.celebuzz.com/images/2008/01/lauren_conrad_011308_06.jpg
skulle också vilja klippa mig så , men tror inte  det kommer att passa mig..

Tisdag 30september

hejsan hejsan!

Har varit dålig på att skriva så ska uppdatera lite!

I fredags var jag ute med Emma Jossan och Andrea först började vi på .Balthasar sedan drog vi vidare till helenkrog som det var rocks night på, det var verkligen jättekul man kunde gå fram till dj:N och be om en speciell låt då fick man en dollar sedel som man löste in i baren och sedan fick man en liten jack daniels flaska

I lördags blev det en lugn bakis dag med sushi mums och mycket te och myvket godis o chips smasken ...
 
Sen så jobbade jag i söndags med fröjd o thompa alltid lika kul, får alltid mig ett gott skratt.
 

I söndags kom muffis hem min katt hon har varit på vårat sommarstället vilken lyx för henne..
 

sedan träffade jag Malin igår och kollade på little man, den är verkligen jättebra ger mig verkligen ett gott skratt sedan pratade jag o malin om allt mellan himmel o jord....
 

och idag har jag jobbat o kännt mig sjuk hela dagen sitter sjuk just nu näsan är helt igen täppt...
nej nu ska jag fortsätta kolla på filmen.
 tjulululu

Tisdag 23Septmber

Hej hej!

Idag sov jag ut riktigt ordenligt vaknade klockan tolv :) sedan  började jag städa i mitt rum igen och damma och damsuga sedan så kollade man lite på tv och drack två koppar te för att man är rädd för att bli sjuk själv eftersom pojkvännen låg med febor och ont i halsen och jag har sånt dåligt imunförsvar

Sen kom min lilla vove hem från vetrinären där dem har tagit bort den där klumpen, dragit ut tre tänder och tvättat rent munnen på honom så nu har en tratt på huvudet, lilla stackaren försökte gå ut med honom idag men  han gick ut i två minuter sedan sprang han mot dörren han ville inte va ute när han hade tratten på sig som han ska ha i några dagar..

Sen så har man hjälpt mamma med tvätten också o hämtat kläder från tvättstugan o grejat. Sedan drog man oin till stan och träffade min vän timpa som jag inte träffat på länge så vi hade mycket att ta igen så det blev en långpromenad med en caffe latte i handen.

Och nu sitter jag här ska snart  äte har inte ätit någon på hela dagen förutom frukost och fixa en matlåda till jobbet imorgon .  Jobbar från elva till åtta.

Sen på fredag blir det utgång med gänget på the baser tror jag med emil o compani etc. ska blir riktigt kul är ledig på lördagen så kan vara en lite n partypingla på fredag , dck stänger man på fredags så det blir hem duscha byta om sedan ut för det är alltid lika lång kö där alltså..
Men ska kila nu


bye bye

Måndag 22 september

Hejsan!

Imorse vaknade man tidigt av sin pojvkäns telefon som ringde och jag som tänkte ha en lite n sovmorgon men icke sa nicke..
Sedan så prtade jag lite med honom då hade tydligen blivit sjuk hade fått ont i halsen poch feber stackaren..

Sedan när jag och pappa var själva så gjorde han lite brunch till oss som var jättegott..

Det ena man har gjort idag är att städa rummet kollat på tv och varit nere och hnadlat mat för det är jag som ska fixa middagen idag så hoppas dem bilr nöjda med en sallad .. Så i stort sett har jag bara tagit det lugnt.

Kan inte fatta att det är tre veckor kvar tills jag ska tatuera mig ska bli så himla kul men är lite nervös...

Imrogn ska molle til vetrinären och opereras  stackare och igår gick han och haltade lite då o då han hade ont i  sitt högra ben..

Imorgon ska jag även tvätta med mamma och emma vi har fått tid nere i tvättstugan sedan ska jag bara ta de lugnt och se vart dagen tar mig ..

Söndag 21 september

Helu godmorgon!

Man gick upp vid tio och som tur var låg alla och sov när jag gick upp. skönt med lite  quiet-time måste jag säga.
Så gjorde lite god frukost till mig själv mackor  och sjäklart en stor kopp te  till och satte mig framför tv:n
så råkade jag självklart spilla hett te på mig själv så klantig som man är  så man råkade bränna sig . ajajaj

Sedan bar de av till jobbet  där det inte var så mkt kunder men detgick bra iaf sålde så mkt som det gick..
Så stängde vi vid fem och jag o thopa tog bussen till skärholmen och åkte hem.

När man väl kom hem blev man bemött av en bakis pojkvän hehe sedan så hade Emma och Johan hyrt film beenchwarmers, den är så himla rolig


Ska bli så skönt o få vara ledig måndag och tisdag


Lördag 20 september

hej hej!

Dagen började jag med lite frukost, sedan stressade man iväg till t-banan för att inte bli sen till jobbet.
När man kom till jobbet så fick man sig en överrsaking chefen var där och jobbade, pga att vi har en provanställd som jobbar och hon vill se hur han jobbar och hur bra han kommer överrens med resten av personalen.


Sedan när jag och thommie käkade lunch så kom min syster emma, hennes pojkvän Johan och min Älskling förbi jobbet dem skulle nämligen till systemet...

Efter jobbet ¨så var det raka vägen hem och sjävklart följde thommie med för det var jue lite party hemma här så satt o käkade lite mat sedan kom Helena, jossan, Kalle och Per. för jag o h thompa emma Johan och älskling var u redan här och hade smygbörjat festen lite ...
Helena och Jag


Det var iaf en jätterolig kväll med mkt snack och fest :)

Men jag gick i säng tidigt pga att jag var så himla trött så tog min nyköpta bok och läste sedan somande jag skulle upp vid tio dagen efter för att jobba så bättre att lägga sig tidigt för att få bra sömn.

Fredag 19 spetember

igår så jobbade man till klockan 8 och var själv i tre timmar med inte så mkt kunder:(


Idag åker mamma o pappa bort så är själv hemma :D
Så ska hitta på något man kan göra.
Iaf börjar jobba snart igen ska va på jobbet kl 3 tänkte prata med mig chef , men då har hon redan gått..
Så stänger idag med är  själv i två timmar jag undrar verkligen om det inte finns någon annan som kan stänfa förutom jag .. Jobbar sex dagar denna vecka och stänger varje gång  mkt privatliv för mig ...

Ska snart laga lite mat sedan gå ner på apoteket  sedan köpa något snakcs jag kan ha på jobbet...
btw Idag är vi fem personer som ska jobb och jag kommer hem vid nio ikväll typ.
Kram

Onsdag 17september

Hejsan! :)
Som sagt så var jag o marcus och besökte teddstatto för att kolla upp tateringar och tid och nu är det klart jag ska tatuera mig den 13oktober:) förstår inte att jag kunde få en tid så snabbt , Men är verkligen överlycklig ...

Idag råkade man komma lite försent till jobbet trodder vekligen att jag skulle hinna men precis när jag kom på perrongen i Sollentuna så stängs dörrarna och mitt tåg åkte.

Sedan kom man till jobbet spingades in och bytte om för att sedan gå ut i butiken och börja jobba..

Jag stängde själv idag med så var själv i cirka tre timmar plusa att jag klarade 25:an så får tolv kr mer i timmen idag så himla skönt med lite extra pengar :)

Nu sitter jag hemma ska ta en kopp te och en macka sedan gå ut med min kära hund på en liten promenad innan han ska lägga sig för natten, sedan blir det väl så att jag kommer kolla på en film med Emma, Johan och Jossan innan jag går och lägger mig. Imorgon så ska Jossan jobba med mig:) så är inte själv så länge imorgon i tup två timmar kanske och hoppas vi får mycket kunder imorgon med så man får mycket att göra...

Imorgon firar jag och älskling 1år och 1månads dag .. föstår inte att de gått så fort!

I helgen blir man hundvakt och själv hemma när mamma o pappa ska på bröllop med framor och farfar. Så antar att det kommer vara jag Emma och Johan som är här förutom när Jag o Emma jobbar då.

Bye bye

Tisdag 16 sptember

Hejsan hejsan!
Idag vaknade man av att min systser satte på sin radio för jag sov i hennes rum och hon o hennes pojkvän i mitt rum och hon satte den på högsta volym typ och bytte från rock rill RnB flrea gånger om tills jag fick ett mindre utbrott och bad henne att sluta..

Sedan så fixade vi iordning lite frukost med baugette , brieost och skinka mums och självklart en stor varm kopp te som alltid är lika  gott. samtidigt som vi åt frukost så kollade vi på alien vs predetor 2 den var hlet okej , men gillade ettan bättre .

Och nu är man nyduschad sitter framför datan funderar påå att ta en kopp kaffe och sedan ska jag in till stan och möta pojkvännen ochhans mamma. Sedan bär det av hem till honom och så ska vi da till en tatueringsstudio och prata med dem för att bli hundra på att jag inte kommer få en allergi chok osv . så kanske dem kan ge mig lite tips.
Ja så ser min dag ut. För i detta väder kan man ju ändå inte göra något bättre det blåser kallt det är grått ute man märker att hösten är påväg ..

Bye bye

Måndag 15september

Hejsan i helgen har man gjort mycket men ändå lite.

Så jag börjar med fredagen då jag började klockan tre och jobbade med josfine o thompa som alltd är lika roliga att jobba med, det var både seriöst och lite flumstunder .. sedan gick thompa vid fem och glömde jobbnycklarna och hans skulle öppna dagen efetr så fick ringa tillbaka honom så inte han hann åka hem utan dem tack gode gud sedan så jobbade jossan med mig  till kl 7 när hennes brosa kom och hämtade henne, sedan så stod man där själv som ett fån hehe..

Sedan bar det av till min kära kusin Sandra min lilla psykolog genom kärlekslivet satt och pratade lite skit  kollade på film och pratade om allt mellan himmel och jord och det är alltid lika kul att träffa henne hon är som en syster kusin o en bästa vän

På lördagen bar det av till jobbet då man jobbade med thompa o fröjd och de är inte heller så tråkigt skrattade typ hela dagen, sedan på kvällen drog jag till Thompa hade köpt med mig lite mat och så blev det förkörk vi hade så himla kul spelade pooker lyssnade på musik etc.
sedan drog vi in till stan träffade Thompas polare o drog till Fellows som var skit kul och vi dansade gränet.  Men det jobbiga var att jag blev förföljd av en riktigt stureplans kille med champangeflaska som tjtade på mig att jag skulle dricka mec honom men sa nej  ett flertal gånger., Sedan står man på dansgolvet och känner att man slått armbågen i någon hårt och vad var det då? Jo det var den killens champangeflaska, han stod bakom mig och dansade och bad tusen gånger om ursäkt och sedan fick jag lite champange sedan drog han tack och lov...

På söndagen så var det familje middag som var jättegod plus en filmdag med sjuka Emma och Johan.
 
Idag så gick man upp vid tolv käkade mackor o drack te  med ytrrligare en film sedan gjorde jag lite mat sedan bar det av till jobbet där jag jobbade från fyra till åtta och klarade budugeten så fick 12kr mer i timmen det blir mer än vad det låter.

Sedan så har Molle min hund varit hos vetrinären han har en tumör vid rumpan:( den ska operars bort nästa vecka då dem även ska fixa molles mun han har tandsten.  Så han ska vara där i sex timmar utan oss tråkigt nog..

Så nu sitter jag här ska snart ta mig något att äta och kolla på en film till med Syster och Johan .. 

Ska snart boka min tatueringstid så jag får min saknade tatoo. måste ringa till han som jag skrev  om förut han som är nickelallergiker  och är proffisonell tatuerare i 14 år som låter väldigt lovande och är så himla sugen  :)

nej nu ska jag äta lite mat och kolla på en film igen hehe...
Kram

Fredag 12september

Kom precis in efeter ha varit ute med min hund och de var verkligen höstväder ute. blåste kallt men lite sol och löv på gatan!

Ja igår så inveterade man från kl12.00-21.30 på maac dem har så otroligtfina saker.  Men fick självklart hjälpa Emma nere på parfymerilagret där det knappt fanns någon luft så jag, Emma  o Sara blev jättetrötta och köpte två latte var så vi blev ganska pigga iaf. Sedan gick emma hem lite tidiagre pga att hon var sjuk.. Stackare

Idag så börjar jag klockan tre men tänkte åka lite tidigare för att få i mig något i magen och ta en cigg o latte med Jossan sedan så stänger jag själv vid åtta och Jossan går vid 6.
Sedan ska jag till min kusin i skanstull och snacka lite skit . sedan ska man upp tidigt imorgon för o jobba.

för några dagar sedan så missade jag min buss som jag trodde gick 20.17 men gick 14 över för dem har bytt till vintertabell och de spöregnade ute så gick jag till ikea där det inte kom någon buss förssen om en halvtimme så jag gick från kungens kurva till skräholmens t-bana klockan åtta på kvällen i spöregn genom skog och tullar i ballerina skor o en tygjacka så jag var dyngsur när jag kom hem. Plus  att jag gick runt och svor som aldrig förr pga att jag var så himla irriterad. När jag väl kom hem tog jag en stor kopp te och en macka och somnade till en film... Det var min pissdag i onsdags ..

Go kväll

You cant allways listen to u heart
You got tolisten to your mine somtimes.

the mine dont allways want the same things as the heart


Tisdag 9september

jah idag har man jobbat o stått i som vanligt , först gick man till skräddaren och hämtade kläder sedan missade jag en buss så fick ta 173:an och gå igenom en skog som inte är så trevlig. Så kom lite försent ajabaja....

Sedan fick man sortera slipsar efter färg/prickigt/randigt/krummelutter på sedan ha dem i färgording på en slisp hängare men det tog inte så lång tid, hade så himla tråkigt  vi hade typ inga kunder så fördrev tiden med och vika cirka 100slipsar.


Jag blev aldrig hunrig men chefen skickade iväg mig på lunch vid halv fyra sedan slutade jag vid sex så det var inte en sådan lång dag.
Men imorgon är det 10.00-20.15 då jag kommer spendera tre timmar själv vilket är super tråkigt och ingen vill typ ha hjälp så man får typ prata med sig själv  för att inte bli allt föruttråkad men ska plocka up en massa varor, så jag kommer iaf ha något att göra.


Nu sitter jag hemma i  en gosig tröja o socker är lite frusen av mig den tråkiga hösten börjar ju komma, sommaren har verkligen gått fort tycker jag.

Och på torsdag ska man till mammas jobb och inventera på parfym avdelningen från klockan tolv på dagen till typ klckan 11 på kvällen, men det blir mer pengar i fickan. Jag måste verkligen lära mig att bli mer sparsam är det någon som har lite tips till mig för när jag får min lön så försvinner på typ två veckor för att jag shoppar en massa sedan äter jag ute och går ut. Så om ni har något bra tips let me know;)


Måndag 8 September

hejsan hejsan , förlåt om jag varit dålig på att uppdatera mig.

Jag har hållt på och jobbat o massa grejer plus att jag har lämnat in min data på services för andra gången vill verkligen ha tillbaka den och behöver den.

Som sagt så har jag jobbat mycket på Dressamn i kungens kurva nu och det är jättetrevligt. Har jobbat nästa hela veckan I torsdags mådde jag inte så bra jag spydde på jobbet så var tvugen att gå hem så då fick thommie ta mitt pass i stället. Trodde jag höll på och bli magsjuk men de var jag dock inte var bara en dålig dag med feber och trötthet och för lite sömn och inte rört på mig så mycket som jag bör göra...

Och i fredags hade vi födelsedagskväll för min pappa som fyllde 47år med god mat och tårta..
Sedan hade jag och Emma liten myshleg och kollade på film etc och självklat jobbade jag.
PÅ lördagen var det jag Yar och thompa
och igår var det jag Josefin o thompa .

Idag har jag fått lite goda nyheter jag kan tatuera mig även fast jag har nickel allergi min pojkvän har kollat upp lite saker och skickat mejl och väntar på svar det ska bli så himla kul och för något som jag har längtat efter för alla min vänner går ju runt med sina tatueringar  blir så avis...
 Igår sov jag hos älsklngen kollade på forbidden kingdom den var bra faktiskt.  sedan blev det tacos till  middag .


Idag vaknade jag väl runt halv elva kollade lite på tv sedan drog jag till min systsers jobb fick lite gratis mat och en latte så satt jag och Malin där och snackade lite skit och om tatueringar sålkart för båda vill jättegärna ha en.
Sen åkte jag hem och nu sitter jag här skriver om lite händelser..

Ni som också är nickelallergiker och vill göra en tatuering kan gärna skriva till mig så kan ni få det mejlet jag fick, för jag blev verkligen superglad...

 Skriver mer sen om något roligt händer tänkte städa lite i mitt rum o slänga lite saker .
Kan inte vänta på att the hills säsong 4 ska komma jag är helt fast i denna serie som jag va med laguna beach där laren conrad också medverkade i , men the hills är så mkt bättre.
Kram/ Joanna

RSS 2.0