Mysdag med pizza, godis och coca cola

Igår så somande jag väl runt ett tiden igen låg och kollade på ps. I love you. Den var faktiskt himla bra, den var lite sorglig och rolig. Men de var en sån fin film. Hennes man dog  av en hjärntumör och när hon fyller 30 så får hon tårta signerat med hans namn och en inspelnings maskin, där han säger att han älskar henne och att hon ska gå vidare och att varje dag så kommer hon att få ett brev och det som står i brevet måste hon göra som att sjunga karoke åka tillbaka till Irland där dem träffades med sina två vänner, även dem fick brev med vad dem skulle göra. Det  var så planerat och gulligt...



Idag så vaknade man vi tio gjorde iordning lite frukost, sedan så kom Emma hem från dalarna och farmor o farfar gjorde ett lite snabbt besök, dem skulle till Småland och fira nyår.

Sedan så visade Emma mig vad hon hade köpt, äntligen så köpte hon lite egena saker från apoteket som ansiktsvatten,bodylotion etc. Så nu tar hon inte av mig längre hoppas jag iaf.

Sedan så kom Johan hit, tyvärr så är han ganska sjuk så vi vet inte om han ska med på nyår tråkigt nog, hoppas han blir frisk till imorgon.. Sen så gick jag och Emma ner och köpte pizza hyrde Harold and Kumar 2.

Nu sitter jag och syster och kollar på Stepbrothers som jag såg för två dagar sedan, men jag sitter ändå inne på datan och Emma sitter och läser min nya NU så de är inte så mycket att titta på.
Sedan så har vi haft tvättstugan från fyra till sju så har gått upp och ner till tvättstugan.

Imorgon är det nyår då ska man till Jossan och fira det nya året med alla vänner  och festa loss, ska bli riktigt kul och vore jättekul om Johan blir frisk så han kan följa med och Emma med..


Måndag 29:e December

Igår så sov man hemma med älksling och kollade på två filmer vi kollade på Boggyman 3 och Stepbrothers, sedan så blev jag ganska trött från festandet på lördagen.

Och imorse så vaknade man först av att älskling kastade sig på sin mobil ett antal gånger kändes som han liksom hoppade upp ur sängen hahah. Han har alltid så många alarm på sin mobil så det blir ganska jobbigt när man vaknar oftast av rock musik med lite skrik i.. Men som tur är så har han bytt ut dem låtarna och har lite lugnare musik. Sedan så vaknade jag vid tio step upp och gjorde frukost och titttade lite på tv.

Sedan har man läst lite olika bloggar för att bli lite uppdaterad speciellt om hur Sofie har det i Santa Barbra. Men hon har det bra och lever livet :)

Sedan har man laddat ner lite mer musik till min Ipod har 8gigbite i min Ipod så det får plats med mycket låtar vilket är jätteskönt.

Sedan fortsatte man att kolla på tv  och nu har man gjort en kopp te så ska bara mysa en stund till, sedan blir det att bädda sängen och duscha och ta upp lite kläder  har ju varit borta hela helgen så ska ska fixa lite o dona. Sedan får man se vad dagen har att erbjuda..

Snart är de även nyår  om två dagar och klännning har jag redan men vet inte vilken klänning jag ska ha, jag har en som är helt svart med stenar därframme som ser som blomblad som är jättefin sedan så har man klänningen som man hade på julafton som är rosa med massa blommor på den är i lite olika färger vet inte vilken  jag ska ha på mig.


Helgens dagar

Förlåt man har  varit jättedålig på att skriva i bloggen , men mitt jävla internet är så seegt..

Iaf i fredags jobbade jag min sista dag innan jag börjar i skolan vilket är 9:e Januari ska bli jätteroligt :) Träffa nytt folk osv

Sen så hade vi ju mellandagsrea på dressman som alla butiker hade och de va ganska mycket folk,  och många som bara slängde tillbaka grejer elr lät det hänga kvar i provhytterna sjukt irriterande.
Iaf jag slutade vid fyra och då åkte jag o jossan in till stan, hon skulle möta upp kalle och jag skulle möta upp Marcus och Danne. Sedan när man mött upp dem så drog vi till pendel, jag o Marcus skulle till Marcus mamma på middag  så vi åkte till häggvik och gick därifrån så var ganska frusen när jag kom hem till dem.
Men det var en jättegod middag och hade jättetrevligt . Sedan så vid nio kom Danne och hämtade oss, började bli så himla trött. När vi kom hem så va de gladiatorn kollade väl en stund, kände liksom att jag skulle somna vilken sekund som helst, så jag o älskling gick och la oss vid tolv så somnade jag ganska snabbt..

Lördag: Började med att vi vaknade halv elva och jag kollade på säsongs finalen av the hills, önskar att det kommer en till säsong. Sedan så gick vi upp och drog till Stinsen där jag köpte ett par helsvarta Converse för 349kr plus en väska för 175kr dem har en cool skoaffär där som hade rea.
Sedan så drog vi till H&M Där jag köpte lite grejer som jag kan ha hemma hos älskling så jag slipper ta med mig så mycket varenda gång jag sover där..

Sedan blev det matdags så vi gick till Ica maxi och köpte mat, sedan kom Danne och mötte upp oss för att vi skulle till systemet allihopa så. Efter mathandling så blev det bolaget sedan hem och laga maten.

På kvällen kom Thompa Kalle Oskar Jossan sedan så var det ju redan jag Marcus Peffa Danne där, men vi hade det roligt satt och snacka skit, sjöng en massa och skrattade

Julklapparna min

Ipod
Morgonrock
Pengar
Presentkort
handuk
Örngott
Underkläder
Väska
Kalender
Eltandborste
strumpor
Smycken
Scull hör lurar
En film
Frank Dandy kallsonger

Allt var jättefint ..Tack så mycket

Life is going to fast

Ja nu sitter man här hemma fick gå en kvart tidigare för att jag inte tog någon rast, varför skulle jag ta en rast när jag jobbar fyra timmar? Känns jätteonödigt och ta en rast. Men så gick iaf kvart i åtta och kutade bakvägen till bussen och inte till en så stor överraskning så var den försenad som vanligt *suck* så missade t-banan.... Så stog i min skinjacka och en tunn tröja så man kan ju säga att jag frös.

När man kom hem så frös man så tog en skön och mysig filt, sedan blev det lite middag som Emma hade lagat kanske inte den bästa maten, men det dög iaf.

Sedan så har man kollat på dubbel avsnitt av Ghostwisper sedan nu sitter man vid datan lyssnar på T.I Feat Rihanna-Life, va länge sedan jag lyssnade på RnB och nu har jag kommit tillbaka till det, men tycker rock är fortfarande bra.

Måste köpa julklappar i helgen vet att man är sent ute men ska till skärholmen med Emma och inhandla alla presenter. Sedan får man köpa Emmas julklapp lite senare när hon inte är med. Kan göra det på måndag då jag  jobbar till fyra ska ändå träffa min kusin i stan och får lön samma dag så då kan jag köpa henne något riktigt fint..

Nu är man ledig tills på måndag, jobbar fyra dagar näst inklusive julafton men det gör inte mig något jobbar bara mellan tio och två..
Sedan blir det julmat och kalle anka med familjen..

Torsdag 18:e December

Igår så jobbade man från klockan tre till kvart i sju, fick gå en kvart tidigare för att jag inte hade tagit någon rast.  Så kom man även lite försent till jobbet igår pga att Min buss var tio minter försenad och vid en annan buss station så gick inte dörren längstbak att stänga. 710an betyder problem.
Så när jag slutade gick jag o köpte mig en varmchoklad och promenderade bort till IKEA, så fick man väl vänta i en kvart där på en buss som kunde ta mig till skärholmen så jag kom hem. Det var så skönt att det bara var en minut kvar när jag kom till t-banan.

När man kom hem så fick man lite mat i magen och kollade på simpson. Sen skille man se den japanska the ring, men precis då kom älsklingen och skulle äta middag och skulle prata med alla, så struntade i filmen och kollade lite halvt på the league som man aldrig sett förut. Helt otroligt en film som jag inte sett innan, sen så somnade man vid kanske halv ett var så himla trött och frös trodde jag göll på och blev sjuk men icke sa nicke ska inte bli sjuk.

________________________________________________________________

Jaha idag vaknade man vid elva och gick upp klädde på sig ett par mjukis byxor o så har man på sig sin pyamas tröja så ar de av till Ica o köpa lunch vilket kommer bli soppa som är så gott .

Ska snart kolla på SATC sedan fixa lunch och vid tre så bär det av till jobbet. Börjar inte jobba försen klockan fyra idag vilket betyder att jag stänger, sedan så måste man hinna med 710an som kommer typ 14 minuter efter stägning.
Sedan blir det att åka hem kolla lite på datan och kolla på någon bra film tror jag. Får se vad som händer.

Tisdag 16:e December

Vaknade runt tolv, klev upp ur min yber sköna säng och gjorde iording lite  Julte som är jättegot, det blir som en försmak av julen hehe..
Sedan blev det att kolla på det senaste avsnittet av The Hills, de är så otroligt spännande tycker jag. Uteställena där borta är skitcoola.. Men iaf i detta avsnitt så gifter sig Heide och Spencer herregud alltså det är  så roligt hela grejen..

Idag ska man skala potatis fixa lite till lunchen med mamma och pappa, sedan blir det att skriva lite på data åt pappa som jag får 200 spänn för att göra



Sedan blir det att kolla lite på Laguna beach och så sedan så är det två bra filmer ikväll kan inte riktigt välja antinge body guard eller Titanic kan inte bestämma mig..


Är ledig idag är ledig så mycket nu, skulle behöva mer timmar så jag kunde få mer lön för jag börjar i skolan i Januari, men ska försöka att hitta ett helgjobb då så att jag få in lite extra. Men måste leva på lite inte slösa pengar


I helgen blir det iaf julhandling med syrran , ska bli mysigt bara hon och jag gå o snacka lite skit och kanske ta en fika.


Lördagen Lucia

Började med att man vaknade vid klockan tre herregud jag som är expert på att sova ut väldigt länge, men det var liksom som att man sova bort halva lucia dagen. Sedan så gick man upp kollade lite på tv så kom hungern så gick ner till konsum med killarna och köpte mat, jag ville inte ha någon fet mat så köpte lite grönsaker, fetaost och kräftskjärtar som blev en riktigt goood sallad.

Sedan så kollade man lite på film och typ halvsov hela dagen, vi kollade på mirrors som var helt okej det var kanske den bästa händelsen i filmen, men den var inte liksom läskig utan med obehaglig med hur alla dog det var liksom brutalt.

Så lördagen var inte riktigt så händelsrik dag utan mer en slappdag med film, sallad, chips och lite choklad mumsmums..

Fredagen

Började dagen med att gå upp vid tolv, ta de lugnt kolla lite på tv och åt en god frukost.
Sedan så bjöd min pappa mig på lunch i midsommarkransen på någon resturang och det var verkligen jättegod mat,
efter det drog vi hem och jag började packa grejer för skulle sova hos älskling hela helgen.

Sen mötte  jag upp honom vid pendeltåget och så bar det till Sollentuna, Var planerat att vi bara skulle ta de lugnt för att det var ju lucia igår men så blev det inte. Utan älskling gick och köpte en flaska vin, öl och cider till mig sedan så ringde vi till Micke och han o Thomas skulle laga mat så vi lagade mat tillsammans med dem, sedan så var Peffa o Danne hemma hos älskling. Sedan så kom Pirko, Filip och Andreas så satt vi och spelade fuck the dealer och efter det blev det våg hals med sanning och konsekvens som var riktigt kul. Sedan kom Tudor hem från julfesten med sitt jobb och var inte riktigt så nykter heheh,  de var lite rolitgt. Jag kom inte förssen i säng vid klockan fem på morgonen, medan dem andra lagade mat och la sig vid sex hehe.
Lite sent  så man va sliten och trött så somande på två röda

Superwomen

Cause I am a Superwoman
Yes I am
Yes she is
Even when I'm a mess
I still put on a vest
With an S on my chest
Oh yes
I'm a Superwoman


Vill ha värme solsken

Jag älskar vintern iaf när de finns snö på marken inte när det är såhär gråtrist väder som det är nu och slaskit , om det ska vara vinter så ska det finnas en massa av snö som håller sig mer än bara några dagar och snö som faller ner från himlen varje dag.. Men nu när man kollar ut så är det mörkt och gårtisa vädret som vi har nu.
Det jag önskar till jul att det kommer en massa snö och att de bara öser ner och håller sig i flera dagar..


Men jag vill ändå ha sol och värme åka ner toll Gotland till mitt sommarställe, vara med mina vänner, ligga nere på stranden och sola, självklart spela lite volleyboll och bada i det fina vädret. På kvällarna  så drar man till stranden och gör en brasa med alla vänner lyssanr på musik och snackar en massa skit eller så drar man till raokarna och sitter där.. Men i sommras så var det för mesta förfest på min altan sedan pigan eller stranden ellerså var vi hos Thompa och festade, hade dem bästa 8 dagarna på Ljugarn. Alla vet att det är som vårat lilla paradis, denna sommar önskar jag att jag kommer att spendera mera tid på Ljugarn med allihopa och dra in till visby och festa och bara ha en rolig tid.

Sakanar min paradisö och hur roligt vi har det där.

Jossan Sara jag och Malin  på Mickes tomt

Planer för 2009

[ ]Börja i skolan 5:e Januari
[ ]Plugga hårt
[ ]Skaffa en bra skolmiljö
[ ]Skaffa mig ett helgjobb
[ ]Börja röra på mig mera, jogga och ta långpromenader
[ ] Titta mindre på tv
[ ] Vara mer sparsam med mina pengar, det som jag får. Måste lära mig att vara ekonomisk
[ ]Inte låna så mycket pengar av andra
[ ]Inte dricka en massa dyra drinkar ute
[ ]Inte shoppa massa onödiga saker
[ ] Försöka sluta röka

Onsdag 10e December

Idag gick man upp i ganska god tid, gick upp vid halv elva och gjorde en kopp te och kollade lite på Tv. Sedan så ringde man Sara som inte hade vaknat av sitt alarm så jag väckte henne, vi skulle mötas klockan tolv och gå till mälarhöjden dem har ett litet gulligt café där.

Sedan så gjorde man sig iordning bäddade sängen, klädde på sig och sminka sig, sedan belv det att möta upp Sara så tog vi en promenad till mälarhöjden,  jag hade ju inte ätit något frukost så tog en parma mozarella macka och en ramlösa så satt vi och snackade lite skit, sedan köpte vi varsin take away latte och gick in till en liten butik brevid och kolla på smycken.


 Sen bar det av hemmåt så gick vi förbi apoteket var tvugen o köpa en salva för mina utslag på halsen och ett försvaret som är riktigt bra älskar försvaret.. Efter det hyrde vi två skräckfilmer det är liksom min och Saras stil vi älskar o titta på skräckisar och köpte lite mat blev pytt i panna.

Så vi hade en riktig Sara och Joanna dag som förr i tiden, som jag saknat riktgt mycket.

Nu sitter man o kollar på Hannibal och skriver lite på datan.

Hoppas ni har en trevlig kväll

Sömnlös

Nu är klockan lite över halv ett och jag kan inte somna så ligger o kollar på Awake som är riktigt bra.
Det var länge sedan jag såg på den hade den på datan så tänkte men va sjutton jag kan ändå inte sova så varför inte kolla på den hade fyra olika alternativ det var SATC, Get smart, Stepbrothers och Awake. Dem andra tre har jag ju sett flera gånger och Awake har jag bara sett 1 enda gång o jag brukar alltid kunna se en film fler gånger om. O nu när man inte kan sova så kan ju då kolla på en film och det går så mycket skit på tv så då blir det att kolla på en film på min kära bärbara data som jag älskar så mycket : )

Nu fick man ta en paus för att pojkvännen ringde och då kunde jag lika gärna blogga lite när jag ändå är så sömnlös.

Imorgon så blir det fika med Sara på ett litet café i mälarhöjden som ska vara riktigt mysigt enligt Sara så får hoppas för hennes skull att det är så mysigt, vi ska även ta en promenad så det blir väl lite skitsnack och planer om framtiden om att vi måste umgås mer, Sara är min barndomsvän sedan vi var två år så vi har känt varandra i 16år.som en familjemedlem

Sara jag o Malin
På vårat paradis Gotland Ljugarn The place to be

Bilder från Paradiset Ljugarn




Tisdag 9e December

Ja idag så hade man ännu en lång sovmorgon vaknade inte förssen klockan ett så sov bort mycket av denna dag med. Måste vända tillbaka dygnen och gå upp tidigare så att man kan njuta lite av det ljuset som kommer på dagarna, när man vaknar vid ett så känns det som att hela dagen blir mörk.

Idag har man inte gjort så mycket förutom att bädda sängen ätit frukost och kollat på dem två senaste avsnittet från The Hills, sedan ätit lunch/middag med pappa som bestod utav fiskgratäng med ris, inte riktigt så gott jag tycker om fisk men inte riktigt denna fiskgratängen sedan vill jag alltid ha grönsaker till. Det är vad jag tycker iaf


Ikväll blir det väl att kolla på någon film och lite CSI miami och dricka te och denna kväll ska jag försöka komma i säng tidigt och vakna tidigare imorgon..

Önskar att jag hade sparat lite mer pengar så att man kunde resa utomlands kanske till Grekland med tjejkompisar, orkar inte med att bara vara i Sthlm har börjat tröttnat lite på Sthlm allt är sig likt. Vill bara åka iväg i typ två veckor, så man kan bara ta det lugnt och sola, bada och ha det roligt.

Men snart börjar skolan så det blir tillbaka till skolbänken den 5:e Januari, vilket jag tycker kommer bli riktigt spänande att få träffa masa nytt folk och plugga lite olika ämnen. Kommer plugga på Åsö vuxensgymnasie i Skanstull och man får plugga upp 400poäng per termin så jag kommer gå där i ett år. Så mitt råd till er som går i gymnasiet nu plugga hårt och gör inte som jag och vara lat, kolla på tv och göra allt förutom att plugga..

När jag börjar ska jag försöka fixa en bra studiemiljö och tid för att plugga, inget ska störa mig så kommer stänga av mobilen och sitta o plugga med en kopp te och avstängd tv för att uppnå mina krav bättre och få bra betyg. Ska sätta upp lite mål tills jag börjar att gå i skolan och lägga ner 40 timmar i veckan hoppas bara att jag kommer lyckas med det..

Måndag 8e december

Idag vaknade man vid kvart i ett  snacka om en sovmorgon herregud hela dagen hade man sovit bort. Sedan gick man upp fixade te och mackor gott gott.

Sedan blev det bäddning av sängen och klä på sig och lyssna på musik för att pigga upp sig lite.

Självklart blev det tv-tittning som vanligt ville inte gå ut i detta trista väder, men ska gå på en promenad imorgon och få i mig lite frisk luft.

Sedan så snacka man lite skit med Sara och nu ska man äta annars har inte denna dag varit så spännande alls.

Sen kommer älskling hit  o ska kolla på skräckfilmen mirrors, saknat honom..


Ha en trevlig måndag

I brist på annat

(x) rökt en cigarett
(x ) rökt en cigarr
( ) varit hög
(x) varit full
(x) varit kär
(x) blivit dumpad
(x) dumpat någon
( ) fått sparken
( ) varit i knytnävsslagsmål
( ) rymt hemifrån
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) blivit arresterad
(x) ljugit för en kompis
( ) varit kär i en lärare
(x) skolkat
(x ) sett någon dö (ja, flertalet gånger i jobbet.)
( ) varit kär i en av mina internetkompisar
( x) varit i Spanien
( ) varit i Mexiko
(x) flugit
( x) ätit sushi
(x) åkt snowboard
( ) varit i ett våldsamt förhållande
( x) tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
( ) haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en lövhög
(x) lekt uppklädd
(x) hoppat i en vattenpöl
(x ) åkt släde
(x) fuskat när jag spelat spel
(x) varit ensam
(  ) somnat i skolan/på jobbet (många många gånger..)
(x) tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
(x ) rört en orm
( ) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad 
( ) blivit rånad
(x) blivit missförstådd
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
( ) varit i en bilolycka
(x) haft damp (inte sjukdom utan dampat ur på någon/någonting)
(x) känt mig utstött
( ) ätit ett helt glasspaket på en natt
( ) dansat i månljus
(x) hatat mitt utseende
( ) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt mitt hjärta
( ) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
(x) varit på andra sidan landet
(x) simmat i havet
( ) känt som om jag håller på att dö
(x) gråtit mig till sömns
( ) lekt polis och tjuv
(x) sjungit karaoke
( ) betalat för mat med bara mynt
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn
( ) skrivit ett brev till tomten
( ) tittat på solnedgången tillsammans med någon jag bryr mig om
(x) blåst bubblor
( x) gjort upp eld på en strand
( ) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor
(x) fått en önskan inslagen
( x) burit pärlor
( ) hoppat från en bro
( ) ätit hund/katt mat
( ) kysst en spegel
(x) sjungit i duschen
(x) burit en svart klänning
( ) drömt att jag gift mig med någon
( ) limmat fast min hand med något (inte med flit)
( ) fastnat med tungan i metall
(  ) pussat en fisk
( ) varit en cheerleader
(x) suttit på ett tak
( x) skrikit så att jag inte fått luft
( ) byggt en kärra
(   ) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten
( ) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
(x) haft en trädkoja
( ) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
(x) tror på spöken
( ) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
( ) blivit puttad i vattnet med kläderna på
( ) brutit ett ben
(x) fångat en fisk och sen ätit den
(x) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att jag grät
(x) gråtit så mycket att jag skrattade
(x) fuskat på ett prov
(x ) haft en Britney Spears skiva
(x) glömt någons namn
( ) svimmat
(x) gråtit på tunnelbanan
(x) snattat
(x) pratat med en främling i mer än fem minuter
( ) gett en uteliggare mer än 50 :-
( ) spottat på någon jag ogillat
( ) hoppat bungyjump
(x) varit svartsjuk
(x) kan skriva utan att titta på tangenterna

Söndagen den så kallade vilodagen

Vaknade upp vid elva och satte igån lite te och fixade två mackor och kollade på Hogan Knows best, sedan började jag dona lite med rummet mitt så att det inte skulle vara så stökigt sedan plockade man in och ut disken. Är själv hemma ett tag vilket är skönt behöver lite tid me-time ibland..



Skulle ju köpa julklappar idag men varken jag eller Emma hade orken så det får bli en annan dag är trots  allt ledig hela denna vecka så måste göra lite saker för att hålla mig sysselsatt.

Sen  så kommer älskling lite senare så blir det lite  familjemiddag, kolla på Wallander och dricka mitt kära lusse te som är så otroligt gott.

Måste säga att min helg har varit riktigt lyckad en riktgit bra födelsedags helg för mig

Lördag 6e December Happy Birthday to me

Vaknade upp ganska så bakis efter gårdagens utgång och kollade på tv sedan så vaknade Jossan upp och så snackade vi lite sedan kom Emma in och vi började kolla på filmer och låg där alla tre i min säng och hade ne mysbakis dag :)

Det blev hemleveread Pizza med felbeställning vi ringde till dem och dem la bara på i våra öron sedan blev jag så förbannad att jag sa till ägaren att han inte gjorde något bra jobb vilket var helt sant, sedan blev det glass och ännu mer film. Sedan var Jossan tvugen att åka hem så det var bara jag och Emma kvar och Johan hade precis kommit hem från sitt jobb hans ska jobba två veckor i streck och han va ju med ute igår så han gick och la sig o lata sig så som vi hade gjort hela dagen

Sedan kom Sandra till mig runt sex tiden av henne fick jag en bok som det stod carpe diem på precis som min tatuering och ett presentkort på H&M Tack så jättemycket , sedan fixade pappa i ordning varsin tapas tallrik till mig , Sandra , mamma och sig själv och det var riktgit gott mumsfillibabba :)

Sen fick jag en presnt till av mamma och pappa en värlsbäst mys tröja med pälsi luvan hur mysig som helts och blommor.

Sandra och jag satt och kollade på Narnia, jag som trodde dem filmerna var bajs men tji fick jag, den var verkligen jättebra. sedan så gick sandra vid elva tiden så då började jag kolla på 28dagar senare som är bra tycker jag iaf så somnade inte förssen klockan tre, för jag låg och äste tjuvlyssnat som verkligen var sjuktrolig.

Firade min födeseldag med middag och utgång med vännerna

I fredags var det födelsdags firande för mig jag fyllde år dagen efter men ville ha en middag och utgång med vänner dagen innan.

Jag började dagen med att gå och klippa mig, en present från mamma, pappa, famor o farfar så färgade jag även håret blev jättenöjd med resultatet. Sedan åkte man hem och älskling låg fortfarande och sov han hade inte kunnat sova på hela natten pga illamående stackaren. Så fick jag presenter utav honom en cool t-shirt från carlings med massa skrift på jättefin, sedan en röd, svart rutig skjorta lång som man kan ha med leggins, en till t-shirt med tryck på som också var jättefin och ett fint halsband..

Sedan kollade vi på film och lata oss et tag innan jag skulle börja fixa med maten som var parmasallad men la allting i olika skålar så att man kunde plocka själv och självklart så var min kära Jossan och hjälpte mig med allt så det blev klart i tid, så älsklingen fick ligga  och vila lite mer. Sedan så kom Emma och Johan hem som var tvugna och duscha o fixa sig, vid halv åtta så började alla andra komma Thompa, Per, Jonas, Louisa, Sara, Malin och vi hade en jätterolig middag med mycket snack och skratt. Sedan bar det av till Harrys där vi firade min 18års dag förra åretoch dansade och drack, det var en sådan riktigt lyckad kväll med alla vänner och utgången. Fick jättefina presenter av alla så får tacka alla mina vänner för en rolig kväll och alla fina presenter

Fredag 5:e December

Idag vaknade man av mammas alarm sov inne hos henne i natt för att Älsklingen mådde dåligt stackare, han var uppe ända till tre för att han inte kunde sova för att han mådde så dåligt..

Iaf så log och drog mig etttag och vaknade upp igen av att Thompa skicka ett grattis Sms men det är inte idag jag fyller år utan jag fyller år imorgon har bara middag och så med vännerna idag..

Så nu sitter jag här och inte gör så mycket ska snart dra in till stan och klippa mig Åhlens som är min födelsedagss present och även färgning, sedan kommer de att bära av till H&M tror jag och hitta en topp till ikväll sedan så åker man hem börjar fixa maten och städa och sminka migoch dona med en massa saker!


Ha en bra dag!

Onsdag 3:e December

Vaknade vid halv tio av att min kära farfar väckte mig sedan så låg man och drog sig ett tag.

Efter det blev det att gå upp klä på sig och äta frukost som bestod av Lusse te från Nk som är riktigt gott, sedan två ost mackor..

Sedan så ringde jag till jobbet och sa att jag tyvärr inte kan hoppa in idag pga av att hag har haft yrsel sedan igår känns som att man är på en båt som gungar sedan så har man skakat lite så ringde mamma o fråga vad jag skulle göra för jag vågar inte jobba när jag mår såhär nämligen, Mamma sa att de är nog bäst att jag är hemma och vilaer idag!


Så blir hemma idag och ska snart åka tillbaka till Sthlm med farfar har haft det så himla mysigt här hos dem det har varit så lugnt och skönt!

Nej nu ska jag kila och packa det sista!

Lite Bilder

                                         
                              
                                     
                                              
                                                
En massa härliga minnen bilder från Gotland och Sthlm..


Tisdag 2a December

Vaknade vid halv tolv imorse av att farmor  väckte mig och så kom min kära hund upphoppandes i sängen :) Så låg kvar ett tag o drog mig. Kände hur skönt det är att vara här och bara ta de lugnt inte behöva brys sig om något har min mobil avstängd och gå ner till deras lilla galleria och kolla på lite saker i lugn och ro utan att få massa tacklingar eller möta på folk som är jättestressade. Därför är det så skönt att få vara här där allt verkligen är lugn o ro och jag kan passa på och göra vad jag vill, när jag vill utan att någon ifrågesättter mig vad jag gör! För som sagt så som jag har sagt förut är jag ganska trött på sthlm så kommer nog söka till en högskola som inte ligger i närheten!
Någon mer som kanske är lite trött på Sveriges huvudstad?

Kan ju säga såhär att här faller abara snöflingorna ner och det är så mysigt och så skönt en riktgit avkoppling för mig.


Igår så var ju jag och farmor nere på stan och då köpte jag lösnaglar tänkte att de kunde vara fint till någon dag, sedan köpte man ett större minneskort till digitalkameran, sedan blev det en korthållar och två amulletter som man sätter på halsbandet som det står smile och love på. Det är nämligen så att jag samlar på sådana för att jag har tre sedan innan som jag köpte på gotland och vill ha fler så hittade två till här borta. Men den affären på gotland där jag köpte dem först på är otroligt spännanden med massa rökelse och ljus och när man skulle köpa sådana så hade dem en pendel som svingade lite extra runt de som passa in på ens personlighet.. Riktigt spännande :)

Idag så ska vi fira min födesledag lite tidigt kanske jag fyller år på lördag, men så vi ska snart åka iväg o äta ute sen ska farfar göra en choklad tårta sedam ikväll så ska det göras blinier som är så himla gott .



Hoppas ni får en trevlig Tisdag


Söndag 30:e November

Vaknade vid tio av att mitt alarm ringde suck:(
Sedan bar det iväg till jobbet och jobba i tre timmar sedan kom pappa och farfar och hämtade mig så åkte vi hem o åt. Efter det så väntade vi in farmor så att vi kunde åka till Dalarna, vi kom hit runt klockan sju och då blev det självklart gossip girl..




Detta var länge sen många minnen

Våran bal i nian

Fredag 28:e November

Först jobbade man mellan klockan elva till sex, sedan stressade man sig halvt hem för att komma i tid till slussen där jag mötte Sandra och Patrcik vi skulle nämilgen gå och äta middag på Patricia, Erika och Micke hade hunnit dit före oss så vi satt och väntade på Jossan o hennes pojkvän. Sen så blev det middag jag åt cecarssallad som var riktigt god sedan blev det dessert som var varm äppelpaj i kokande kola sås och vanilj glass. Mums fillibabba :)

Efter maten så gick vi ner till baren och Erika och Micke gick hem för att dem var ganska trött och dem hade även lilla Elliot med sig som också var jättetrött såg ut som han skulle somna vid middagen.

Men iaf så nere vid baren så köpte jag ett glas vin så satt jag sandra och Jossan där och sjöng lite med ala schlagerlåtar som spelades vilket jag tyckte var riktigt roande även fast det inte kanske lät så fint..

Sedan öppnade dans golvet så sprang vi ner och dansade. Min fredag var en riktigt rolig fredag.


RSS 2.0