Your my Sunshine You make me happy

Idag så har jag som sagt inte behövt hoppa in och jobba utan har tagit det lugnt i stort sett hela dagen, vilket har varit otroligt mysigt att bara få glassa runt. Idag efter jag hade varit ute och ätit frukost, så drog jag hem och satte på mig en av mina nyinköpta bikinisar från H&M, som är otroligt fin tycker jag och den passade verkligen mig...

Så satte man sig ute i solen och lyssnade på musik ifrån mobilen och bara tog de lugnt och simlade mot den stårlande solen som vi har idag, tycker att vi har en jäkla röta med vädret här iaf. Sen så väntade jag på att Tingan skulle bli klar för han vill äta vid Strand Cafét och jag kunde hålla han lite sällis, så han kom och hämtade mig i sin raggar bil en otroligt cool sådan en blå ( Märke vet jag ej) , men nercabbat var det och det var så otroligt skönt vinden som kommer med kalla pustar så åkte vi iaf ner och han fick mat i magen sen så drog vi ner och satte oss på Volley Boll planen och snackade skit och sen kom Kevin, Charlotte och en kile till efter dem hade spelat klart sin runda av minigolf, som jag själv tycker är rätt så tråkigt finns mycket annat som är roligare för min del. Sen så drog vi alla hem för vissa skulle hem och äta och Tingan skulle hem innan har började jobba, så han fick släppa av mig vid huset och jag hoppade in och drog på mig biknin igen och satte mig i solen och mös med en tidning och musik och satt väl ute i cirka två timmar lite mer tror jag faktiskt, riktigt skönt var det och riktigt varmt också..


Jag och Älskling förra sommaren! Miss you my love

Sen när jag gick in så kom jag på att jag har fasen ett plåste på smalbenet efter att jag råkade skära mig igår när jag rakade benen ( Jag är riktigt klantig ibland med andra ord) så jag tog bort och mycket riktigt det har blivit ett märke efter plåstret hahaha, sen såg jag hur mycket jag har lyckats bränna mig. Fesjet är helt rött och jag känner att det svider på armarna, men det blir snyggt senare. Sen så bestämde jag mig för att hoppa in i duschen och duscha håret som luktar pomme frites blandat med röklukt så med andra ord så lukate det inte så otroligt gott. Och nu så sitter jag här och gör inte så mycket mer än att kopplar av och lyssnar på musik, så får man väl se hur även denna dag urartar sig

Solsken och ballerinaskor

Idag så har jag ännu inte hunnit gjort så mkt av dagen, men jag gick upp runt halv tio och var ganska trött för att jag fastnade i min bok Livet är en Fest som nu är utläst och gud var bra den var..

Men iaf idag så har jag inte riktigt inte gjort så mkt bus än men klockan är dock bara ett  men har hunnit att gå upp ur sängen sen så väntade jag på att  min dags chef skulle ringa för att se om jag skulle jobba idag eller inte, men det verkade inte som att jag behövdes vid tolv tiden idag och dem trodde inte att jag skulle behövas alls idag så kanske får glassa i solen idag istället och bara ha det mys. Sen så har jag promenrat bort till Espegards ett jättemysigt fik här på Ljugarn och åt en macka med tonfiskröra och till det så blev det en latte, så så har jag pratat av mig med Jossan som jag vet vill komma ner redan nu, för hon vill veta allt som händer här och vad jag gör och JA, jag förstår dig Jossan du ska veta att jag saknar dig ska bli kul när du kommer ner.


Joz pus, Syster Yster och jag! Kommer bli riktigt roligt när ni kommer ner, sola och bada ;)




Sen så knatade jag hem igen för frukosten var avklad och jag står på Stand By pass så att om dem skulle ringa så är det alltid bra att finnas till hands. Men snart så blir det att åka ner till Strande Cafet med Tingan för han ska äta lunch men jag har precis ätit frukost så har inte lust att äta lunch riktigt än, men kan hålla kompisen sällskap.

Sen så får vi se mer vad som händer idag, antagligen så blir det att glass i solen och bara ta de lugnt börjar jobba klockan tio imorgon så det är bra om jag kommer i säng tidigt ikväll och inte allför sent. Så tror det blir att ha en mysdag typ och bara ta de lugnt kanske kolla på en film och bara ha de mys.

Ännu en dag på soliga Ljugarn

Vet inte riktigt vad det är men jag är så himla glad över att vara här nere på Ljugarn och att det finns ett sånt lugnt och jag kan gå en lång mysig promenad för mig själv med Ipod hörlurar i öronen och lyssna på sjukt bra musik utan att någon stör mig och jag kan bara koppla av och det tycker jag är så skönt , för i Sthlm känner jag ofta stress och kan lätt bli uttråkad men det händer inte så mkt här att jag känner så..

Saknar dig Syster Yster!

Igår så gick jag och la mig som sagt rätt så tidigt då jag var helt slut efter en dags arbete. Men kom upp tidigt idag och tryckte i mig en härlig frukost som blev två mackor och en skål med jordgubbar och fil mummsfillibaba, till det så blev det en kopp grönt te samt ett glas med C-vitamin och sedan så bytte man om från pyamas till jobbkläder och hoppade på cyklen för att åka till jobbet började vid elva idag.  Sedan så var det inte så mkt att göra på jobbet idag det var faktiskt rätt så lugnt sen så började regna så flög ut för att rädda alla våra dynor och kuddar som vi har  så att dem inte skulle bli blöta, sen så putsa jag vinglas och bestick åt kvälls personalen, sen så slutade  jag runt fyra tiden då jag satte mig och åt p-maten som var riktigt gott. Tack så mkt för maten till mina kära kockar.

Sen så drog man hem och höll Rozita sällskap när hon skulle äta, sen så hoppade jag in i duschen kunde anta att jag inte luktade så gott efter att ha svettats en dag på jobbet, sen så har jag bytt kläder och ikväll blir det kanske att gå till Smakriket med Philip, Marcus och Emilia och det är alltid lika roligt och umgås med lite folk och sitta o snacka lite skit.


Lööööve it here on Ljugarn

Förlåt för den dåliga uppdateringen, men jag har haft fullt upp med att fira midsommar träffa vänner samt jobbat och varit lite med personalen..

Jag kan börja med midsommarafton som var riktigt trevligt då dagen började med en god frukost, sedan gick jag ner med Rozita och Micke till Strand cafet och tog en cider, sedan begav vi oss hem och åt sill-lunch mumsfillibabba, sedan vi fem tiden så drog jag till mina kompisar som också har en stuga här men dem var bara över för att fira midsommar och det var rikttigt trevlig och hade så rolig med min saknade skåningar vi grillade,  spelade dickspel samt snacka om allt mellan himmel och jord.

Andre o jag fotade varandra!:P                      Jag och Sofia( Le mot kameran)

Sedan så bar det av till Strand Cafe personalen och fira lite med dem och snacka lite skit, vilket också var oerhört trevligt. Det är en väldigt trevlig personal som vi har och alla kommer överrens och har alltid roligt..


Och igår midsommardagen som blev första dagen på jobbet vilket också var riktigt roligt då det var fulle rulle mat skulle ut, disk skulle in, disken skulle diskas och mat skulle beställas fika ville man ha och tyckte det var så kul med sådant håll igång. Sen så slutade jag vid kvart över sex så drog hem och åt middag med Micke och Rozita och tog mig ett glas Rosé vin och satt och snackade lite men sen så smällde det till och min trötthet slog in, så jag gick och la mig och kollade på min bästa väns flickvän skit rolig film, kan verkligen rekomendera och se den..

Kick-off med Jobbet och in till Visby Och lite av dagens händelser

Igår så hade jag Kick offen med jobbet det var otroligt kul och träffat allt nytt folk sen är det ju några personer som man känner igen då jag är här varje sommar. Så vi möttes iaf vid pigan då vi fick Sangria och Mackor och satt och snackade med folket där, sedan efter ett tag så berättar Elin att vi ska in till Visby och vara där en stund och det blev jag lite förvånad över att vi skulle till Visby och väl där inne så var vi på ölbryggeriet som finns där som var otrolig trevligt då vi fick lyssna på lite histora samt dricka tre olika soters öl. Så måste säga att det var otroligt intressant och ett mysigt ställe, efter våran tur vid bryggeriet så gick vi till en bar och satt och drack och hade det trevligt.
Sen vi tjugo i tio så skulle vi ta bussen tillbaka till Ljugarn, och när vi kom hit så gick vi tillbaka till Ljugarn och satte oss på pigan och fortsatte att ha de jättetrevligt allihopa, jag hade inte direkt någon koll på tiden om man säger så då jag satte och snackade med lite olika personer och hade det så otroligt roligt tror inte jag kom hem förrsen halv fem imorse, men satan vad roligt jag hade det. Plus att alla i personalen verkar vara så himla trevliga och roliga det är ett gäng som man kommer att trivas med..


Idag har jag inte gjort så mkt blev väckt av min kära telefon som ringde då pojkvännen är i Tahiland och det finns ju som sagt tidsskillnad då han kanske ringde mig vid 4 på dagen, sen så kunde jag inte somna om så gick upp fixade iordning frukost som blev annanas och C-vitamin, sen så har jag käkat lunch på strand cafét och sedan handlat lite på Konsum och sedan varit hemma. Det har varit ett sådant tråkigt väder idag så det finns inte sedan är det ju att jag är lite bakis också, så ikväll blir det att ta de lugnt vara hemma och inte göra så mkt. Imorrn blir det fest och att  träffa Jonte och Companie för idag så orkar inte Joanna med att hitta på någonting.

My hands in the Cookie yar

Hejsan hoppsan!v Det är fortfarande skinande sol här på Ljugarn och man kan inte bli något annat än glad åt vädret dock är det så att det är allergin min som spökar till och från så jag blir trött och snorig ibland när jag sitter ute jättetråkigt faktiskt så nu sitter jah här inne i en säng och kollar lite bloggar och lite allt annat roligt man kan hitta :P

Imorse så blev det iaf en frukost ute på tomten i solsken och det var så otroligt mysigt, det som chokade mig var att jag vaknade innan klockan nio utav mig själv det är helt otroligt tycker jag hehe..
Men iaf dem dagarna jag har haft här med mamma, famor o farfar har varit jättehärlig och mysig, jag har gått lite promenader själv suttit och snackat skit med famor o mamma , solat lite, druckit lite vin och sen så har man hälsat på Micke och Rozita vilket alltid är roligt och speciellet nu när jag kommer bo där..

Fasen asså jag är  ganska så gottesugen, men försöker bli av med allt sådan söt sug som att äta kakor, godis etc ska satsa på att äta lite mer utav det nytta det sådant som frukt och annat, samt att det är inte nyttigt att äta för mkt godis och man kan även få hål i tänderna och nu kostar det ju också när man inte är 18år längre, så vill inte riskera att få hål i tänderna...


Förresten så har jag varit inne och kollat lite på en sida och fann ett kort på Lauren Conrad i mörkbrunt hår, det trodde hjag aldrig skulle hända. Men vet inte riktigt om jag tror att hon har det elr om det är en peruk hon har på sig, Vad tror ni? Men iaf så passar hon verkligen i det tycker jag...

Nyvaken och solen skiner

Först av allt så vill jag gratulera en stor bloggerska som kommer att bli mamma i September, Grattis Stinalee är verkligen glad för din skull..

Sen så igår så packade jag alla mina saker då jag idag kommer flytta hem till Micke och Rozita, för att farmor, farfar och mamma åker hem idag, kommer verkligen att sakna dem. Men iaf där satt vi igår och åt världens godaste raberberpaj med kaffe i kvälls solen och det var så myisgt tycker jag, sen runt nio tiden så drog vi oss hemmåt för de började bli rätt så kallt. Väl hemma så kollade jag och farfar på fotboll då Usa och Italien spelade, en otroligt bra match och tycker alltid det är lika kul att se på, tyvärr så förlorarede USA skulle så gärna sett dem vinna en det blev 3-1 till Italiten och då gjorde dem ett utav sina mål i den sista minuten förläggningstid i andra halvlek sjukt irriterande...
Thats my cool!

Idag så kommer det snart bli att resa sig upp från sängen gå ut på altanen och äta mig lite fukost och en kopp kaffe och njuta av solen och bara ta de lugnt och ta vara på det fina vädret. Sen så vid tre så åker dem andra hem idag då åker jag till Micke och Roitza och ska spendera några veckor där.

Soligt och vinden i håret

Idag så är det riktigt mysigt väder det är soligt ute och så blåser det lite också, men det är otroligt skönt.
Igår så var jag ute på en lång promenad för att jag orkade inte sitta inne på tomten så knallade ut och gick och kollade runt lite själv här på ön och så träffade jag på Kevin, Alex, Lucas och några till så stod och snackade med dem ett tag, sen så bar det vidare emot strand cafet och förbi där och sedan kände jag att det var dags att för mig att dra mig hemmåt och då slog tröttheten in så gick och la mig och kollade på Kickin it old School ganska rolig film tycker jag.
När man skulle sova så gick inte det låg säkert och vred och vände på mig i två-tre timmar innan jag somnade in..

Idag så vaknade jag upp rätt så tröt utav att jag inte kunde sova så bra igår, men det gör inte så mkt  för mig, iaf så gick jag ner till köket och åt frukost som blev frallor från Espegards med kaffe och C-vitamin måste få  i mig lite vitaminer känner jag.
Sen så har jag inte gjort så mkt förutom att kollat runt lite på datan och sen hoppade jag in i duschen och kan säga att det var riktigt skönt med en dusch.
Sen så åkte jag ner till Strand Cafét, tänkte att jag skulle träffa Jacob men tyvärr så hade jag missat han precis så fick ringa till honom och pratade lite. Fick iaf reda på att våran Kick off med jobbet är på onsdag klockan tre då jag kommer få träffa alla som kommer att jobba det kommer bli spännande tycker jag.

Nu sitter jag här i vårat hus i vardagsrummet för jag kände av min allergi rätt så mkt när jag satt ute, då jag tror att alla håller på att klippa sina gräsmattor idag, men men det gör inte så mkt kan sitta här inne och vila en stund.
Ikväll så blir det att åka förbi Micke och Rozita och vara där en stund, sen så har jag inte så mkt planerat för dagen kanske det blir yttrligare en promenad idag man vet aldrig. Men det är faktiskt skönt och inte ha något planerat ute jag kan bara gå runt och ta de lugnt och göra exakt vad jag känner för..

140609

Ännu en dag på kära Ljugarn, idag så vakande jag inte precis upp till det finaste vädret om man säger så det var grå mulet och tråkigt men vad ska man göra? Det verkar ju regna i hela Sverige nästan. Iaf så gick jag upp och ner till kökte och gjorde iordning frukost som blev flingor med fil med en kopp te och ett glas juice och satt i min lugn och ro och kollade ut genom fönstret och bara mös. Sen så kollade jag lite på datan och bytte om, så kom Micke och Rozita på besök och tog en fika med oss och snackade lite vilket alltid är lika trevligt.
Sen så gick jag upp igen och kollade lite på dem gamla avsnitten av The City,  hehehe får typ inte nog utav det. Så nu sitter jag här i sängen och tar de lugnt medans farmor och farfar lagar mat nere i kökte, tänkte att jag kanske ska läsa lite i min bok som jag har börjat på som är otroligt bra tycker jag det är en riktigt tjejbok så det passar mig.

Idag så har man inte så mkt planerat kanske blir att ta de lugnt, äta en god lunch och så kommer eventuellet Becka hit på ett besök, så får man snacka lite med henne det är alltid lika roligt att träffa henne.. Sen tror jag att det blir att kolla på en film och ha en riktigt mysig söndag..

När man vill fördriva tiden så kan man göra detta

1. Hur gammal är du om fem år? 24
2. Vem var den sista du träffade? Mamma, farmor och farfar
3. Hur lång är du? 1,75m
4. Vilken var den senaste film du sett? Chuk och Larry
5. Vem ringde du senast? Becka
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Till Becka; Aha okej, vad roligt. Absolut kan du komma förbi imorgon.
7. Vad är dagens planer? Ta en power nap sen gå till smakriket
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Jag tycker båda är lika bra. Kanske beroende på vad det är för situation
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? Ser henne nu
11. Vilken ögonfärg har du? Grön med inslag av brunt och lite gult. Lite konstig ögonfärg
12. När vaknade du idag?  Runt kvart i tio
13. Har du någon gång hittat en katt? Japp och tagit med hem
14. Vilken är din favoritplats? Där jag är nu, på mitt sommarställe på Gotland
15. Vilken plats föredrar du minst?  Sjukhus
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Jobbar med mitt drömjobb samt ha ett eller två barn och pojkvän
17. Vad skrämde dig som barn? Jag var faktiskt inte rädd för något när jag var liten
18. Vem fick dig att skratta senast? Mamma och farmor
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja det är jag nog. Har tyvärr inga heller
20. Har du stationär eller bärbar dator? Jag har både och, men använder mig enbart av min bärbara
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Med kläder på
22. Hur många kuddar har du i sängen? 4
23. Hur många landskap har du bott i? ett
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Ja det har jag, och ett antal gånger....
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? skor
26. Är du social? Absolt, väldigt social faktiskt har väldigt lätt för att prata med folk.
27. Vilken är din favoritglass? Ben & Jerrys med brownie bitar i
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Shoppa lite , köpa en lägenhet kanske.
29. Tycker du om kinamat? Ja absolit en av mina favoriter.
30. Tycker du om kaffe? Ja absolut.
31. Vad dricker du till frukost? Te
32. Sover du på någon särskild sida? Nej jag somnar på den sidan jag somnar..
33. Kan du spela poker? Självklart kan jag det.
34. Tycker du om att mysa? Absolut, är en riktig mysmänniska
35. Är du en beroende människa? Nej faktiskt inte
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja
37. Vill du ha barn? Självklart vill jag det..
38. Kan du några andra språk än svenska? Kan Engelska, meningar på franska och kan säga jag älskar dig på lite olika språl
39. Har du någonsin åkt ambulans? ja
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet måste jag säga faktiskt.
41. Vad spenderar du helst pengar på? Shopping är välidgt bra på att slösa min pengar
42. Äger du dyra smycken? Det måste vara ett halsban jag fick som ligger mot 1000:-
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej aldrig, är helt emot droger.
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? en snus
45. Vem är den roligaste människan du känner? Kan inte riktigt bestämma mig många av mina väner är riktigt roliga
46. Välj ett ärr på din kropp? Ett är på mitt vänstra ögonbryn efter en vattenkoppa.
47. Vad har du för ringsignal? Herats burst into fier- Bullet for my valentine
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja det tror jag nog att min mamma har sparat.
49. Flirtar du mycket? Nej faktiskt inte har en pojkvän så behöver inte göra det.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Hemma hos mina kompisar Jossan och Kalle
51. Kan du byta olja på bilen? Nej, kan inte så mkt om bilar. Inte min grej!
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej.
53. Vilken var den senaste bok du läste? Livet är en fest
54. Läser du dagstidningen? Nej
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nope
56. Dansar du i bilen? Kan hända
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? P4 i farfars bil-..
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Vad som skulle köpas från systemet
59. När var du i kyrkan senast? Oj, det är ett par år sedan..
60. Vilka personer utmanar du? Konstig fråga, men jag utmanar väl den som utmanar mig

Äntligen lite sommar värme och strålande sol

Nu har jag precis kommit hem ifrån Hemse där jag handlade lite, då jag kommer bo själv i ungefär en månad eller något liknande, så jag tyckte det var bäst och bunkra upp med lite saker som behövs och mat etc och när man började åka till Hemse så kom min kära vän solen fram så gjorde att man blev på bättre humör än vad jag redan är.
Idag så blir det att ta det lugnt är i huset, och senare mot kvällen ska vi möta  upp Micke och Rozita på smakriket och ta ett glas vin, var så länge sen man träffade dem så det kommer bli kul.


Jossan, Jag och Älsklingen förra sommaren på Ljugarn

Jag kan faktiskt inte riktigt beskriva hur skönt jag tycker det är att vara här det känns som ett andra hem för mig, det var i detta hus jag tog mina allra första steg och har spenderat varje sommarlov här och förra sommaren så jobbade jag ju som sagt i Stockholm på Dressmann och var nere här i 8dagar sammanlagt och nu kommer jag att få var här ner i 10veckor vilket känns helt underbart, för nu kommer jag att jobba på strand cafet här på Ljugarn som ligger cirka tio minuter ifrån där jag bor med cykel och ligger precis på stranden, sedan så kommer det bli att sola, bada och spela lite volleyboll och jag har på känn att det här kommer bli en riktigt bra sommar..

Nu sitter jag iaf här inne i det fina vädret för att Micke har precis klippt våran gräsmatta och jag är gräsallergiker vilket är sjukt jobbigt sedan så håller mamma på och krattar upp gräset och farfar sågar ner grenar från vårat stora träd som vi har på tomten och farmor sätter upp gardiner och jag sitter här i köket och myser, tänkte snart gå ut och sätta mig i solen men en bra bok som jag började läsa igår när vi kom hit.. Sen så har jag faktiskt inte så mycket mer planerat förutom att bara ta de lugnt, äta gott och njuta av sommaren.

Nu är det Gotland hela sommare

Nu är jag här på vårat fina sommarställe på Gotland med mamma, famor o farfar och sitter och äter frukost och har det riktigt mysigt. Dock är det inte världens bäsata väder här det är lite sol och vind , men jag kan inte göra något annat än att njuta av att vara här nu faktiskt. =)
Idag blir det ett tripp till Hemse, sen blir det att klippa våran gräsmatta som ser rätt så hemsk ut då gräset är riktigt högt och det är ju inte så kul. Sen så blir det att städa den bruna stugan som jag kommer att bo i när dem andra åker på tisdag, så idag tror jag att det blir att ta de lugnt sen får vi se vad som händer..

100609 Kan det vara ett mer deprimerande väder ute?

Hejsan hoppsan!
Idag har jag inte gjort så mycket , vaknade runt tio tiden kan inte sova så länge om dagarna så blir att gå upp då, sen så tog jag det lite lugnt kollade på tv och efter ett tag så hade klockan redan blivit tolv så då gick jag ner till våran thai/kina resturang i axelsberg och köpte mat som var otroligt gott mumsfillibabba säger jag bara..

Sen så ringde min kära vän Sara och vi bestämde oss för att åka in till stan och fika men först behövde hon göra ett bankärende för hon åker till Grekland imorgon natt och är borta i tre veckor, sjukt roligt. Så när vi var klara på banken så drog vi emot Maritatorget där vi satte oss på ett cafe och snackade lite skit och tog det lugnt, sen så begav vi oss till slussen för jag behövde köpa strumpor och underkläder så att jag har kläder när jag åker på fredag. 
Så det blev 6par trosor, 2 bh:ar, strumpor och en T-shirt från HIV / Aids kampanjen.

Efter det så drog vi hem till mig och kollade på film och drack varsin stor kopp med te och skrattade lite heheh.
Nu har hon gått hem för hon är också lite sjuk och hon skulle även äta middag.

Och snart ska jag dra iväg till Slussen igen för att möta upp Malin och ta en fika och snacka lite, för vi har inte setts på länge kanske det kan vara tre månader sedan vi sågs, men det ska bli kul att träffa henne och snacka lite nu innan jag drar till Gotland.

090609 Mysdag

Idag så har man inte gjort så mycket, tog sovmorgon skulle gått upp vid tio för att inte sova borta dagarna, men kollade ut och det var dåligt väder så kunde med gott samvete sova lite längre.. Så det blev att gå upp klockan elva och koka upp lite te vatten och till det så åt jag Fil med jordgubbar, sen så kolllade man på lite olika bloggar som jag brukar läsa och kolla samt lite på tv. Sen så tvättade man håret och fixade iordning lite i rummet, och sminkade mig lite för jag skulle möta upp Jossan I slussen vid ett, så när man kom till slussen gick man direkt till Ginatricot för att köpa ett par nya latex leggins då min kära syster tog sönder mitt första par så köpte mig ett par nya idag samt en fin tröja som är vit med rosa ränder å¨och ett flätat hårband som är riktigt fint.
Sen så satte sig jag och Jossan på Cafe muggen i slussen och drack två latte var och snackade lite skit var länge sen bara vi två snackades vid så det var riktigt roligt sen blev det några cigg också, men ska försöka och sluta helt med både rökning och snusning kanske efter sommaren eller något sådant. Men iaf det var väldigt mysigt att sitta på uteserveringen förutom att det blåste så kallt som det gjorde och så var det ett riktigt tråkigt grått väder, så efter tag så drog vi vidare och gick in i andra butiker för att få lite värme i oss, sen så knatade vi mot Jossans lägenhet och då började solen kika fram, om den bara kunde gjort det lite tidigare när vi satt och fika på en uteservering hade inte varit så fel..

Joz och jag!

Och nu har jag varit hemma i kanske två timmar och käkat en god Lunch/middag med pappa sedan så har jag kollat på Simpson som är otroligt bra tycker jag. Sen kanske det blir att gå på en uteservering med Jossan om hon orkar såklart. Sen så har jag fått min skatteåterbärging idag otroligt roligt så nu har jag lite extra slantar i plonkan =)
Ja sen har det inte hänt så mycket mer förutom att nu är det tre dagar kvar tills jag åker till Gotland, kan knappt vänta.

Molnig Måndag och en fika med Erika

Ja nu sitter jag och kollar på Big Brother som är ifrån 2002 vilket är 7 år gammalt, vilket är helt otroligt vart har tiden tagit vägen? Allting har gått så otroligt snabbt...

Idag så har jag inte gjort så mycket, jag åt lunch med mamma, pappa, famor och farfar sedan så drog jag in till stan för att träffa Erika och hennes lilla kontte Elliott, så bar det av till ett cafe där jag köpte mig en Kaffe och en morots kaka som satt otroligt bra i min sötsuga mage heheh.
Sen när det var klart så gick jag och Erika runt i Gallerina med Elliot som sprang runt och jag efter,älskar att busa och leka med barn dem är så otroligt lätt roade. Sen så var vi inne på Nk och letade en student present till Erikas kompis dotter ,sen så bar det av till Mariatroget hem till Erika och Micke för att Elliot behöve äta och tror att Erika behövde det med, sen så satt vi och kollade på tv och snackade lite om allt möjligt..

Sen så kände jag att det var dags för mit att dra mig hemmåt och ta de lugnt, så när jag kom till Axelsberg gick jag in till videoaffären och hyrde  Bröllopsduellen som jag kollade på med mamma och JA jag tycker fakitskt att den var bra.
Sen så har jag pratat med min Tjejkompis som är i Calaforninen via skype vilket var otroligt roligt, saknar henne väldigt mkt och hon kommer hem när jag är på Gotland men hon ska försöka hälsa på.
Nej nu ska jag kolla klart på BB Sen blir det att sova tror jag eller något sådan iaf.

080609

Idag så har jag hunnit göra så mycket förutom att vaknat till, ätit frukost och sen så har man inte gjort så mycket mer  än så länge, men klockan är bara elva och det är inte precis strålande sol ute utan det är soligt men molningt och antagligen så är det inte så varmt heller men men det struntar jag i har lite saker att göra idag ändå så..

Kom även på att jag måste köpa claretyn för min allergi mot pollen och gräs. Nej nu ska jag städa lite i rummet, fixa lite saker sen blir det att hoppa in i duschen antaglien...

It's Now Midnight och nu är det filmdags,

Ja jag vet klockan är nu tio över tolv och jag har precis börjat kolla på en film, men inte vilken film som helst utan Blade 2 med Wesley Snipes och Blade filmerna är så otroligt bra har alltid gillat dem, tycker dock inte om att dem har gjort en Blade Serie som jag inte är riktigt förtjust i dock. Man måste ju säga att han som spelar Blade är otroligt cool med sin svarta skin kappa och solgalsögon och musiken i filmen är inte så fel den heller.
Men iaf nu sitter jag här iaf i brist på annat och kollar på Blade 2 och myser i min säng och ja jag har lugnat ner mig sen förra inlägget jag orkar inte lägga ner mer energi på det utan tänker bara vara inne i mitt rum i lugn och ro och njuta av filmen och sedan blir det att gå in i drömmarnas land.


Men men Imorgon är det en ny dag med nya möjligheter och fem dagar kvar tills jag och mamma åker till Gotland och eventuellt att farmor och farfar följer med.

Morgondagens planer ser ungefär ut såhär
  • Gå upp vid tio, äta frukost
  • Duscha så att man blir pigg
  • Om det är fint väder så blir det nog en promenad
  • Städa mina lådor i rummet det ser för jäkligt ut i vissa lådor
  • Städa lite i mitt rum, vore nog inte så fel (Inte en dag försent)
  • Sedan blir det väl att äta någon god lunch/middag med pappa!!!
  • In till Söder och ta en öl med min käre vän Emil och snacka en massa skit .
God Natt på er och hoppas ni har haft en trevligt helg!

Att det finns sådana människor som njuter av att var elaka?

Seriöst jag börjar bli riktigt förbannad på två vissa personer som finns i mitt liv som jag inte vill ha något att göra med, två människor som mår dåligt av att se att andra är glada och måste trycka ner dem för att må bättre för sig själva, göra saker som sårar andras i en omgivning dessa personer lever något sorts fantasi land och  i en liten bubbla, dem kan inte erkänna att dem mår dåligt för att det är fegt att uttrycka sina känslor.


Trycka ner andra och njuter av det hur kan man göra något sådant vad är det för sjukt sätt att må bra på..? Sådant folk förstor jag mig inte på och fattar inte varför dem inet bara kan växa upp? Dem är inte fjorton år längre, dem är vuxa människor som ska ta ansvar för sina handlingar.

Dem två har förstört denna söndag för mig och jag blir så förbannad av att personer kan behandla en på det viset som de har gjort och jag hoppas och vet att dem kommer få tillbaka Karma som det heter och det kommer inte vara nådigt för det dem har gjort.

Söndags Myspys 070609

Ja idag så var det sista dagen jag såg min kära pojkvän på över en månad då han åkte till Tahiland och jag drar till Gotland om 5 dagar, så idag så gjorde vi det sista av hans packning ellr han gjorde det sen så kollade vi lite på tv och myste, sen så kom Marucs mamma och hämtade oss för det var dags att åka till Arlanda så Marcus kunde cheka in och växla pengar och hinna med sitt plan.
Sen så var det dags att säga Hej då, men det gick bra jag vet bara att jag kommer sakna honom otroligt  mycket och hoppas att han får den bästa semstern där borta.

Miss you When your gone!
Sen så har jag inte gjort så mycket mer förutom att ha kommit hem, slängt alla smutskläder i tvätten, packat upp alla min saker och snackat lite med min farmor o farfar som är på besök.Vilket är otroligt roligt alltid lika kul är dem är på besök tyvärr så har farfar min fått ryggskott stackaren men det håller på att bli bättre( Tack Gode Gud) Vet inte hur ont det gör men kan anta att det gör för jäkligt ont..
Nu sitter man och kollar på Greys Anatomy och just nu är det otroligt intressant för Izzie ska operara sig igen för sin hudcancer, Sorgligt avsnitt.

Ikväll så ska jag inte göra så mycket ska bara ta det lugnt och kolla på film, dricka te och bara ha en riktigt mysig  söndag och inte behöva göra något  alls förutom att äta lite godis kanske och mysa ner sig i sängen och kolla på en bra film...

050609

Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket , känner mig ganska krasslig fortfarande men hoppas att jag kommer bli frisk snart för orkar inte med hostan och den snoriga näsan helst att det försvinner idag då blir jag riktigt glad. Sen så gick jag upp vid klockan sju imorse för då gick alla andra upp hemma hos Ewa för dem skulle till jobben, men icke jag för jag är ju ledig. Så åkte hem efter ett tag och kollade på Apornas planet och sen så var klockande närmare mot lunch så då mikarde jag lite mikromat för att jag inte orkade laga någon mat.. Nu sitter jag och kollar på top model och dricker en kopp te , jag sitter faktiskt inne i älsklingens rum själv vilket jag tycker är otrotigt skönt ibland orkar inte vara med folk hela tiden.. Ikväll blir det en mysig filmkväll med älsklingen, tänker bara ta det lugnt idag då älsklingen var ute igår och jag känner mig halv förkyld så det blir en lugn helg med älsklingen innan han åker till Thailand, han åker om två dagar (jisses) Det är inte mycket tid kvar. Sedan drar jag om en vecka till Gotland med farmor o farfar och min kära mor och så blir det att spendera två månader på Gotland och så får det bli några turer till Visby.. Måste även Gratulera alla som tagit studenten idag, även fast det kanske inte var det roligaste vädert att åka flak i så kan jag tänka mig att det var ett hejdundrandes liv och det är en riktigt rolig tid i livet eller och det bästa som kunde hända en då. Kan bara tänka tillbaka på min som var så otroligt rolig och hur kul jag hade det på min student dag för det är just ens egen dag..

040609 Ännu en regning dag, Man kan inte vara något annat än seg

Idag så vaknade jag först av min älsklings för jäkliga alarm som inte är så himla roligt, då han har flera alarm på så om man somnar om så kommer en ny låt upp efter fem minuter inte riktigt min grej, samt att jag vaknade ännu en gång av att Tudor och Älskling står och pratar i kökte då älsklingens rum liigger precis brevid just köket. Men försökte mitt bästa med att somna om och vid tio imorse så ringde mitt alarm och till skillnad från min kära pojkvän så tar det två sekunder för mig att reagrera och "hoppa" upp ur sängen, så jag gick iaf upp bytte om från sovkläder till ett par Jeans, ett leopard mönstrat linne och en tjock tröja och gick ut till köket och kokade upp lite vatten till mitt te då jag fortfarande har en rinnande kran och en torr hosta. Sen så fixade jag iordning lite skorpor, två mackor med gott pålägg och sedan lite nam nam frukt som var annnanas och jordgubbar som är så otroligt gott och så satte jag mig i vardagsrummet och kollade lite på CSI otroligt bra avsnitt. Efter ett tag så vaknade Johan till och gjorde mig lite sällskap och det är alltid roligt med lite sällskap man vill ju inte sitta själv hela tiden och snart ska vi kolla på The Children som är en skräckis som jag självklart har sett en gång förut men det är ju ingen överrsakning som sagt, tror att jag kollar allt för mkt på tv vilket jag verkligen måste ändra på.. Men iaf idag så ska jag hem till Marcus mamma och vara barnvakt och Tua, vilket jag tycker är roligt hon är så glad och rolig liten tjej. Ska sitta barnvakt för att Marcus och Ewa ska på firma fest och det ska även Tuas pappa med så det är klart man ställer upp, det är alltid lika trevligt tycker jag.. Tror nog att det kommer bli så att vi kommer sova där ikväll då dem dem kommer komma sent hem. Vad händer annars då?Nej inte så mycket sitter här i vardagsrummet och tittar ut genom fönstret och blir lika nere varje gång det blåser och det regnar ett riktigt tråkigt väder med andra ord, jag som vill att det ska va sol och värme så att man kanske kan bättra på den brännan man fick förra veckan men icke sa nicke det går inte.. Och om tre dagar så åker älsklinngen iväg till Tahiland och våran polare Thommie är redan där med sin mamma och jag antar att dem ligger på stranden och glassar eller ligger och sover vet inte vilken tid det är därborta, men det enda jag vet att det måste vara riktigt skönt. Nej nu tror jag att jag ska fixa iordning en till kopp te en stor sådan också, sen så nämde Johan att det fanns honung så det kanske hjälper lite mer om jag har lite honung i så att min hosta försvinner lite.

NU börjar jag att må bättre , Så imorgon blir det inte att vara hemma!

Måste faktiskt säga att efter jag ätit middag med mamma och pappa så började jag känna mig lite bättre är det kanske för att jag har tryckit i mig en massa halstabletter, eller är det antalen kopparna te jag har druckit eller så kanske det är för att det känns som jag har snytit ut mina hjärna.. Men mår iaf mycket bättre och middag var dessutom riktigt god pappa lagade isterband med  dillstuvad potatis mumms fillibabba.

Efter middagen så gick pappa ner till Videoaffären och hyrd allt flyter, som var otroligt rolig och bra. Fick höra från systser yster och hennes pojkvän att den inte var så bra, men dem hade fel tycker jag iaf jag gillade den skarpt.

Och nu sitter man och kollar på Vänner och gör inte så mycket mer ska snart städa lite i mina lådor och garderoben det ser inte så städat ut där plus att jag är så uttråkad efter ha legat i sängen sedan i söndags så är det inte så roligt vill att det ska hända något eller måste bara hitta på något orkar inte ligga här och häcka...


Imorgon så blir det att åka till Sollentuna och sova hos älsklingen innan han drar till Thailand som är på söndag, så kommer nog inte blogga så mkt. så bloggar kanske lite imorgon innan jag  åker dit och sedan på söndag.
Förresten kl.21.00 så är det 50 first date med Adam Sandler och Drew Barrymoore på kanal 6, och den filmen är sjukt rolig.

Regning dag och ligger i sängen fortfarande lite sjuk

Ja idag så mår jag inte så mycket bättre än vad jag gjorde igår och sen så har man vaknat en antal gånger imorse samt att jag känder mig väldigt trött även fast jag sovit i crika nio timmar, men en hostande natt och en rinnande näsa inte så roligt med andra ord. Men iaf jag vaknade vi halv elva och gjorde en kopp te och kollade lite på tv. Sen så kom pappa hem nu på morgonen också så tjatade lite på att pappa kunde skjusta mig till Mälarhöjden och hämta ut min betsällning från H&m, och det var mycket fina plagg jag hade beställt hade glömt bort mycket som jag betställt och vilka saker jag beställt. Men det blev iaf två bikinisar, två kjolar, två par skor och fem toppar.(Lägger upp kort på det senare)

När man kom hem så packade man upp allting och sedan blev man lite hungrig så tog lite av salladen som var kvar  som är så otroligt god kanske ska ta lite mer om ett tag fick ett litet sug igen av den goda salladen..

Sen så har jag inte gjort så mycket mer förutom att ligga i sängen och ta det lugnt och idag bryr jag mig inte riktigt  att jag är sjuk för det är ändå ett sådant dåligt väder så det spelar absolut inte någon roll för mig, skillnaden hade varit om det varit strålande sol ute och 25 grader då hade jag nog dessutom haft mina gardiner fördrögna  Förutom att jag inte får träffa älskljngen så mycket innan han åker till Tahiland  i en månad och jag åker om 10dagar till Gotland. Så kommer saknar honom väldigt mycket när han åker..


Men som sagt så fick jag hem ganska mycket kläder idag så jag tror att jag kommer att städa lite i mina lådor och slänga lite gamla, slitna och för småkläder som inte behövs längre så att det blir out with the old and in with the new. För  just nu så ligger mina nya kläder ihopvikta i en hög längst ner på sängen, så måste fixa så att jag har någon stans att lägga in dem.

Ligger hemma sjuk och det är verkligen ybertråkigt

Ja jag har ju som sagt inte bloggat på några dagar då jag har varit hos älskling och varit ute i det fina vädret samt varit ute med kompisar och sedan så var jag på älsklingens mamma 50års fest som var otroligt roligt...
Så kom hem igår och var helt slut efter mycket festande och lite sömn och sedan var det ju även morsdag så vi firade mamma med att bjuda på Kina mat vilket var otroligt gott och satt fint i magen.

Så sedan igår har jag känt mig halv krasslig, trött och har förburkat mycket papper. Det måste nog vara pga att jag för det första pollen/gräs allergi sedan så har jag blivit riktigt förkyld så har spenderat dagen i min säng kollat lite på tv fått i mig en sallad som jag gjort själv, druckit ett antal koppar med te och några isglassar som satt riktigt bra..

SÅ nu när jag är sjuk så orkar jag tyvärr inte blogga så mycket. Men hoppas att alla har haft en trevlig helg lovar och skriva snart igen...

RSS 2.0