I don't want to be the one with blues

Ja nu ligger jag i min otroligt sköna säng och kollar på Coyote ugly, en gammal goding som jag alltid tyckt om plus att det var länge sedan man såg den.

Idag så har jag inte gjort mycket först blev det att jobba, gick bra idag och kändes bättre i ryggen idag faktiskt otroligt mycket bättre, så hoppas att det kommer släppa helt nu. Efter jobbet så åkte vi och bowlade allihopa efter jobbet och det var riktigt roligt, var dock inte med och spelade för var lite orolig att det skulle ta på ryggen så vill ta det lugnt med den i ett par dagar.

När jag kom hem så kollade jag på det nya avsnitten av the hills och the city, bra avsnitt även denna vecka hehe, sen hoppade jag in i duschen efter en jobbdag i solen *hehe*, sen så gjorde far min riktigt maffiga köttbulls mackor var verkligen mummsiga och satt som smäck i min kurrande mage!

Imorgon blir det iaf att jobba mellan 12 och 17. Sedan bär det av snabbt hem för att packa en väska då man kommer åka iväg till en väns ställe i Gnesta och fira midsommar min kusin ska även med har inte träffa henne på jättelänge känns det som så det kommer bli riktigt roligt..
Nej nu ska jag kolla klart på filmen=)

Jag och Carro på Snaps!

Lite bilder från i helgen Love Stockholm weekend!!


Sommarvind, solsken och sommarbruna

Idag så blev det tråkigt nog inget jobb, för att jag är rätt orolig för jag har haft sådana problem med min rygg den har ju värk i flera månader och jag har varit dålig med att kolla upp den, men försökte iaf få tag i en naprapat idag vilket var väldigt svprt dp det mesta i princip i bokat. Men tur i oturen så känner pappa också en napprapat som han ringde och vi lyckades få tag i en tid kollade bara runt här i närheten av axelsberg.


Men jag måste säga att jag blev överlycklig över tiden och det var nog en utav det bästa besöken jag gjort faktiskt, min rygg knackade och man tryckte lite och kan säga även fast det gjorde lite ont så känns det bättre, endorfinerna släpps ju ut i kropen så efter jag var klart så blev jag typ jätteglad o kände mig toppen, har i prcinip varit lite grinig på senaste men det kommer det bli bättring på och samt ska jag göra ryggövningar. Man ska ju ta en promenad efter så gick till slussen och tog t-banan hem och nu kollar jag på Scrubs och tar det lugnt,
känner mig dock lite hungrig igen *hehe*

Nej nu ska jag ta de lugnt kolla på tv och äta lite god pasta=)

Girls true l.o.v.e Shoes


Dem är verjligen jättefina pumps med peep toe och det är döskallar på otroligt coolt, dem blir upp skrivna på min vill ha lista faktiskt lite mera rockiga pumps!
Dem kostar 749kr finns och köpa på den här sidan!

190610

hallå i stugan!
Gårdagen var riktigt rolig, först så var vi hemma hära jag, Marina och Carro sen så drog vi ut till Snaps där det var strömavbrott vilket var mindre roligt pga att musiken dog till o från plus att det gick inte o köpa dricka, tråkigt nog. Men dem fixade iaf det men blev strömavbrott lite till och från iaf så vid halv två tiden så drog vi hem till mig och åt lite mat på ballkongen, tog några cigg och snacka en massa skit sen så kände man väl att klockan blev lite väl mycket så vi gick och la oss och snacka lite till så tror att vi somnade runt halv fem imorse.
Nu sitter jag iaf och kollar lite på tv och ska snart börja laga lite mat tänkte jag till mig och marina börjar blir rätt hungrig o måste lägga köttbitarna i sin marienad och potatisen måste kokas och svalna till potatis salladen.
Senare ikväll så kommer iaf lite folk över hit ska blir riktig roligt sen tror jag faktiskt att det kommer bli en utgång till idag för den igår var ju inte den bästa om man säger så!

Ett glas Rose och John Mayer på högsta

Yes nu sitter jag hemma här och lyssnar på good good music och tar mig ett glas Rose, väntar på att Carro och Marina ska komma, vi ska sitta hära och ha det mysigt snacka lite skit och dricka lite sen blir det nog en liten krogrunda också. Man måste göra något en gråtrisst en dag som denna som förgyller en fredagskväll *hehehe* sitter just nu i mitt vardagsrum och som sagt tar mig ett glas Rose och lyssnar på John Mayer och njuter lite av att jag är ensam för tillfället.

Idag har jag inte gjort så mkt, städat i rummet kollat på en otroligt bra film som är sannings baserad om en hund som väntar på sin matte vid tågstationen i tio år och det är en riktigt fin film grät otroligt mkt, men den är verkligen sevärd när man är djurälskare som jag kolla bara på denna trailer Haciko a dog's tale

Go Morron!

Wow, vilken grym film som går på bio nu.. Måste ses inom kort o är det någon mer än jag som älskar Street Dance filmer och så lägger dem även in lite ballett. Sen finns det något inget snyggare än killar som verkligen kan dansa!

Sjukt Cool!

010610

Ja nu är vi inne på en ny månad helt fantastiskt och första dagen på jobbet, det var riktigt roligt och mycket roliga personer tycker jag.
Sen var det ett stort plus att det dessutom var så vackert väder ute idag också blev att dricka mycket vatten.
När jag slutade så kände man av lite i fötterna kanske inte hade mina bästa skor på mig idag dock , men men får ta mina schyssta Converse till imorgon.
Nu är jag iaf hemma och tar det lugnt kollar lite på tv är rätt trött är ju inte van vid att gå upp så tidigt, men det blir det ändring på.

Nej nu ska jag bara ta det lugnt, blev lite sugen på Kaffe också så blir nog att göra mig en kopp nu.

Jag igår med mina nya kära hatt

Snaps och solsken

Igår så träffade man som sagt Louisa, Matilda och även Alina.  Satte oss på Snaps och tog oss några cider snacka om allt mellan himmel och jord, vi satt där ett bra tag så blev några cider var riktigt härligt.
Sen drog jag o Louisa oss mot slussen och jag köpte mig två baslinnen ett svart och ett vitt, sen så drog jag in på sleven köpte mig en iscapuccion eller vad dem heter dem är ju så otroligt goda.

En riktigt bra dag med roliga damer, kan ju inte be om något bättre.

När man kom hem så var man rätt så trött elr rättare sagt seg,så lag mig i sängen och kollade på tv sen gick jag upp och fick i mig lite mat sedan tillbaka till sängen. Blev även en tidig då jag började jobba klockan tio imorse och är inte van vid att gå upp klockan åtta på morgonen men det är bara att vänja sig..

RSS 2.0