Ett litet kvälls inlägg innan man går in i drömmarnas land

Sitter här i sängen och kollar på Blood Diamond en riktigt bra film som jag starkt rekomenderar att se, jag drog ut på att se den för jag visste att den är jobbig men den är helt ottoligt bra och väldigt gripande..

Ja vad har jag gjort denna dag då, jo som sagt så drog jag in till stan och gjorde en liten shopping runda då det blev tre toppar från monki som var på rea, sedan blev det ett par pumps med lite nitar typ riktigt coola, samt en ny mascara och ett par jeansshorts och det självklara nämligen biljetter till AIK-DIF  som är på söndag ska blir skit kul att gå på matchen..

Självklart hade jag sällskap utav min goda vän Lorenzo som var lite av mitt smakråd och så åt vi även lunch/frukost också  som var otroligt gott med pasta och kyckling i en god sås. Sen så mötte jag även på en gotländsk vän Kevin inne på Monki roligt att träffa någon man inte sett på länge =)

Nej nu ska jag kolla klart på filmen, men får önska er alla en God Natt

Owl City

Halli hallå!
NU sitter jag här med datan i knäet och surfar runt lite och snart bär det av in till stan för att möta upp Lorenzo och shoppa lite ska bli riktigt nice, var länge sen jag gick på en shoppingrunda sen så ska jag vara smakråd till  Lorre då han ibland inte kan bestämma sig hehe..

Ja igår så blev det ingen shopping utan jag stannade hemma hela dagen med syrran sedan var det städning av rummet. Sen så fick syster den idén att vi skulle slinga mitt hår fast jag ska erkänna jag har velat göra det på gotland också men färgen var slut på Konsum på Ljugarn så det fick bli att färga håret igår och jag tycker faktiskt att det blev riktigt bra, det blev massa blonda slingor i håret  och det passar mig precis..

Nej nu måste jag kila visar en bild på håret senare..

Back in 08 staden

Ja  nu är jag hemma i Stockholm igen, och vilket fint väder må jag säga har varit uppe sedan klockan åtta imorse har vaknat till och från hela morgonen men vet inte riktigt vad det kan bero på faktiskt.
Ja igår så kom jag hem från Gotland vid typ nio tiden så när jag kom hem så var det bara att äta lite nattmackor, ta ut vovven och sen kolla på en film och nu har jag sett hela Old Dogs som faktiskt var otroligt rolig *hahaha* kände hur några magrutor dök upp :P

Iaf nu sitter jag här och kollar på en film, det blev en Shoppoholics dagbok tycker den är riktigt bra, och självklart så dricker jag te också som alltid. Senare blir det att äta lite frukost tror jag  eller skippa frukosten och köra en brunch  istället och sen blir det att sola solarium  också måste få lite mer färg känner jag.
Sedan blir det att köra en liten shoppingrunda inne i stan lite senare idag dock inte köpa allt för mkt får ta det lite lugnt med mina pengar, lära mig att ta hand om mina pengar och det ironsika är att jag sitter och kollar på en sån film hehehe.

His name is Alice

Ja nu sitter jag här med min kära data igen och bara tar det lugnt, ska kolla på ett avsnitt av How I met your mother sedan blir det att sova ska upp tidigt imorgon för att ta båten till gotland.. Ska bli riktigt skönt att åka iväg imorgon så blir man uppmött av min gudmors fästman och min vän Alex som jag jobbade med förut det ska bli riktigt roligt faktiskt..
Så kommer säkert bara åka och droppa mina saker sedan dra in till visby o kolla lite, måste köpa en mascara och en kajal penna tänkte skippa den vanliga svart och köra med en brun istället kanske blir en hit man vet aldrig..

Men God Natt på er

En knäpp Joanna efter några glas vin hahhahaa.
Man måste bjuda lite på sig själv för att få något tillbaka =)

I'm having moore fun

Halli hallå!
Idag så vaknade man runt nio tiden låg och drog sig ett tag, sen bar det upp ur min urmysiga säng för att ta mig en kopp te och mös lite, sedan blev det plocka ur disken bädda sängen och dona.
När klockan började närma sig tolv tiden så var det dags för mig att få i mig lite frukost och det blev fil med blåbär och jordgubbar otroligt gott var det iaf.
Sen har man tagit en mysig promenad med Milton i solen det är ju fint väder till och från nu, sen när jag kom in så hoppade jag in i duschen rakade benen vilket behövdes tyckte jag, hehehe.

Nu sitter jag och kollar på The City, men snart begär det av till söder för en fika med Marina. Sen kommer det bli att packa när jag kommer hem får imorgon bitti bär det av till Gotland =)

Solsken och magens skrik efter mat

Känns som att det var länge sedan som jag bloggade faktiskt och det är nog ett tag sedan också, men iaf sitter här i mitt rum och tar det lugnt väntar på att det ska bli lunch/middag magen kurrar verkligen efter lite mat.
Så tog tag i det själv satte precis på en platta kokar upp vatten och gör iordning tortellini med gorgonzola sås mumsfillibabba.

Idag så har jag städdat lite här hemma kändes att det behövdes  göra iaf i mitt rum, men nu ser det ändå helt okej ut tycker jag.. Sen har jag inte gjort så mycket mera men senare blir det att möta upp Louisa på söder för en fika, ska bli riktigt gott med en kaffe eller vad det blir..

I helgen så har jag haft fullt upp i fredags så åkte jag hem till Louisa efter hon slutade att jobba och drack lite rose vin med jordgubbar, lyssnade på lite musik och sedan så var  det att snacka om allt mellan himmel och jord, sen vid drog vi vidare till en av Louisas jobbarkompis och drack lite mer vin och sedan blev det lite citronlikör, sen bar det ut på krogrunda men dem ville dra till KGB, har aldrig varit där men kände inte för att gå dit så ringde några polare som var ute så mötte upp dem så drog vi till Teodoras där det blev två redbull vodka sen bar det av till Metro och dansa och det blev en riktigt lyckad utgång..

Lördagen så vaknade man upp med en baksmälla och gjorde inte så mkt, farfar och Emma som kom hem ifrån Avesta så pratade lite med dem, medan man låg halvbakis i sängen till klockan fem typ. Då Johanna kom över så satt vi och snackade lite skit sedan drog vi vidare till Johanna så kom även min kära vän Marina dot och slog oss följe så där satt vi och drack lite och snacka skit och någonstans runt elva tiden så bar det ut på krogen och det blev först Soft bar men det var dock inte så roligt så vi drog vidare på vår barrunda till Harry Be James istället älskar det stället, där det var ett liveband som spelade sedan när dem slutade så blev det dansande som alltid och lördagen var otroligt lyckad den med..

SÅ för att summera helgen så var den riktigt bra

Beatiful Dangerous

10 bästa
Dialekt: Gotländska
Mat: Thai mat
Låt: Jason Derulo- Sky's the limit
Film: Ps I love you
Tecknad figur: Sid i Ice Age
Sport: fotboll
Veckodag: Fredag
Årstid: sommar
Soloartist: Kan inte välja 1

9 För tillfället
Humör: Utrråkad
Tanke: När blir det mat?
Bakgrund på datorn: Kille från the Crow
Känsla: Glad
Tid: 15.30
Bästa sak: Kan inte välja en
Irritationsobjekt: Ingen för tillfället

5 Nej tack
Skolämne: Går inte i skolan
Mat: Korv stroganoff
Musik: HArdstyle Techno och skrikrock
Dryck: ÖL
Djur: Duvor


17.00 trött o sliten

Gårdagen spenderade jag först med en baksmälla, filmtittande och thai mat riktigt gott och skönt..
Sen blev det en dusch och sminka om mig sedan blev det att ta första glaset av vin för kvällen, efter ett tag så kom Marina över så vi satt här hemma i mitt rum och drack lite vin sen så bar det av till Grodan för att möta upp Dario och Benne o deras vänner och det blev en riktigt rolig kväll med drickande och mycket dansande, roliga är att man möter på folk man känner rätt ofta för jag mötte en gammal killkompis som var entré värd otroligt roligt  sen så mötte man kusinens pojkvän också..

Nu sitter jag och kollar på DH och tänkte att jag skulle gå ner till ICA o köpa popcorn och en chokladkaka det behövs verkligen för min del, ska även städa mitt rum ser ut som jag bara slängt ut mina kläder i olika hörn utav rummet.



Kolla in detta klipp, mannen är helt sjuk ju. Verkar ju som han bara vill vara känd, men att säga att vi kvinnor är ägda av män är ju helt otroligt

Love every seconde of your life live for today and forget tomorrow

Om mig
Är du en partypingla?
Nja inte riktigt
Är du lycklig?  Absolut
Är du uttråkad? Ja det kan man säga
Är du ledsen? Nej
Är du italienare? Nej,är helsvensk
Är du gravid? Skulle inte tro det
Är du en cooling? Självklart
Är du från Irland? Nej!
Är dina föräldrar fortfarande gifta? Yes Box

Kärlek
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Nej
Har du nånsin blivit sårad? Ja
Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? Kanske
Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? Säkert
Har du kysst någon inom de tre senaste veckorna? Ja
Har du haft en hemlig beundrare? Nej tror inte det!
Är du kär? Ja
Vill du gifta dig i framtiden? Vet inte riktigt

Har du..
Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån?
Nej
Brutit ett ben? Nej
Gjort nåt du ångrar? Nej lär mig av mina misstag istället
Hoppat Bungee Jump? Nej men jag vill det
Ljugit för någon du tycker om? Nja någon vitlögn kanske.
Ätit en hel tårta? Nej
Gjort bort dig offentligt? Ja säkert, men det bjuder jag på
Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Nej
Gråtit när ett husdjur dog? Grät floder
Velat försvinna? Ja det har jag gjort!

Senaste
Telefonsamtalet du gjorde? Min pojkvän
Telefonsamtalet du fick? Kollega
Roligaste grejen som hänt? Hmmm vet inte riktigt
Personen du sms:ade? Mami på vägen hem från jobbet
Du kysste? Marcus
Du skrev till på facebook? Min syster Emma
Du kommenterade? Syrrans status



Citat och morgon te Solenskiner solglasögon åker på idag

Man vaknar av det borrande ljudet av larmet som går in i örat så man rycker till i kroppen och stiger upp och möter mamma som är påväg till jobbet, så det blev att vara själv hemma nu ett tag innan jag bär av mig till jobbet och sitter här tänker lite fram och tillbaka denna vecka ägnar jag åt mina tankar och egna beslut för det måste jag nog göra känns det som..

Sitter här nu och kollar in latinska ordspråk älskar verkligen dem, dock har jag ett ordspråk mellan skuldrorna men skulle vilja ha en till på foten, ni kan väl säga vilken ni tycker bäst om jag ligger upp 5st så kan man få lite hjälp på traven skulle vara riktigt roligt

Abiit, excessit,evaist,erupit- Han har farit,försvunnit,undkommit, störtat iväg
Alea iacta est- tärningen är kastad
Aliena vita oculis videmus,nostra vita in tergo habemus- Vi ser felet i andras ögon, vå har våra egena fel på ryggen
Aliquando et insanire lucundum est- ibland är det skönt att var galen
Cressict  amor nummi, quantum ispa pecunia cressict- Kärlek till pengar växer lika mycket som förmögenheten
Errare humanum est  ignoscere divinum-Att fela är mänskligt, att förlåta är gudomligt


Kommer ihåg detta som igår tog 45mintuer att göra den och var värt varje sekund, nu ska det bli en till har inte tatuerat mig på ett halvår så säg vilken ni tycker bäst om skulle som sagt vara en stor hjälp på traven.

Nu blir det att återgå till mitt te och musiklyssnande och sminka mig kanske så det är gjort=) Ni får ha en trevlig torsdag

What do you say

Ja nu är påskmaten slut och inget mer påskgodis heller, nu blir det tillbaka till husmanskost, nyttig mat och natur godis..

Var nämligen nere på ICA köpte Skvallertidningar och en påse japansk mix, sen så håller Emma på och gör goda mackor med tonfisk röra som kommer bli otroligt smarrigt, så sitter i mitt rum som ser riktigt för j***** ut  så ska städa rummet för det behövs verkligen..

Men ja nu sitter jag i sängen, kollar på Sweet Home Alabama var länge sedan man såg och snart blir det också en stor kopp te med en god macka fylld med tonfisk röra och en advocado.

En regnkyss är inte helt fel!

Nej nu ska jag återgå till filmen, sen blir det en storstädning av rummet för min del..




5:e April 2010

Ja då var det ny vecka och jag mår mycket bättre helt återställd om jag får säga förutom att jag fortfarande är lite hes dock, men tycker min röst låter bättre när jag är hes så tycker inte det gör så mkt.
Idag har jag inte gjort så mkt har kollat på filmer och just nu är det Pearl Harbor  som är en riktigt bra film..

Min helg har bestått utav födelsdags firande av Joey och Emma samt fira påsk med familjen.

Lite bilder på födelsdags helgen som var otroligt bra

nyvakna Johanna o Joanna Frukost är den viktigaste måltiden på dagen det tar Joey o jag på stort allvar

Barnen som fyllde 3år därav 6 ljus

Gerad Butler o jag Jag och Syster Emma

Redan fjärde månaden av detta år

Ja nu är vi redan inne på fjärde månaden på år 2010 det är helt otroligt vad tiden går fort, fattar inte riktigt att det redan gått fyra månader  eller vi är ju iaf inne på fjärde månaden..
Idag så vaknade jag runt tio tiden låg och vred o vände på mig känner mig fortfarande inte helt firsk så det blev som sagt inget jobb för mig tråkigt nog vill verkligen jobba, men det blev att stanna hemma för att bli frisk så man kan komma tillbaka nästa vecka till jobbet med nya tag och krafet, sen så toppen på att vara sjuk så är det min tid på månaden inte något man hurrar för precis om jag säger så. Men livet är hårt ibland men det kan bara bli bättre tycker jag..

Pato och Jag midsommar 2008. Nu är han hemma på besök från  lumpen i Finland.
Saknat min vän Patricia


Idag så är det ju även första april, någon som dragit ett aprilskämt ännu elr?
Själv har man inte orken till det hehehe.. Nej nu ska jag inte vara så tråkig det är ju snart påsk eller idag är det skärtorsdag vad ska alla göra? Själv blir det film mys i säng med honungste för min del, måste bara bli frisk.
Idag så kom även Helena på besök har inte träffat henne på länge hon var här för att hjälpa Emma med att färga och slinga håret som blev riktigt snyggt måste jag säga, hon kommer få fixa mitt hår när det ska färgas ska jag säga hon är en riktig höjdare på att färga hår, så snackade lite med dem en stund..
Sen så gick jag ner till frisören ändå även fast jag är sjuk, men kände att jag behöver göra något åt mitt hår tog väl en halvtimme sedan var jag hemma igen.
Emma hyrde även en film som vi kollade på det blev Jennifers Body som hon då inte sett, men jag har ju redan gjort det så visste vad som skulle hända och kan ju bara säga att den är inte så bra faktiskt.
Nej  nu ska jag titta på Men in Black riktigt bra film som man inte sett på ett bra tag så ska bli kul och se, men får önska er alla en trevlig skärtorsdag och en Glad Påsk..

RSS 2.0