Kollar på Simpson och väntar på att pastan ska bli klar

Idag så var det  skola började klockan 9 imorse så mötte upp Alin i slussen så drog vi till skolan, hade engelska C idag det var jätteroligt vi höll på och diskutera i grupper, sedan så pratade lite om uppsatsen som vi ska göra en stor uppsatts som ska vara klar i slutet av denna period.

Sedan så åkte man in till slussen och gick in på gina tricot o köpte ett par snygga legings inte dem i tyg utan annat material såg även att dem hade jeans tights sem var jättesnygga, men det räckte med ett par för nu iaf köper kanske köper jeans tightsen nästa månad..

Nu sitter jag och väntar på att min pasta ska bli klar ska äta spaghetti och köttfärssås med sallad och vitlösbröd måste få i mig lite mat känner mig jättehungrig.. Sedan så blir det väl att göra sig iordning eller iaf välja vad jag ska ha på mig ikväll, det är ju så att jag ska ut med Sara ikväll men hon velar på att gå ut eller att stanna hemma. Sedan så åker Thompa och Dann till Thailand imorgon och kommer hem den 3:e mars så dem ska gå ut dem med köra en hej då runda så vill ut och säga hej då till dem också.. Så vet inte riktigt hur jag ska göra nu när Sara velar och jag känner att jag verkligen vill ut och parta lite även föra hemma hos Thompa... Men problemet är dock att stället dem ska på är det 20års gräns visst jag kommer vara den enda som inte är 20 utan 19 så jag hoppas att jag kommer in iaf har ju gjort det förut så hoppas jag gör det idag med..

Men får se vad som händer ikväll vart jag går ut och vad kvällen har att erbjuda vill iaf inte sitta hemma. Ne nu måste jag kolla pastan sedan blir det att fixa vitlöksbröden.

Usch känner mig stressad och förvirrad vill ju bara gå ut och ha kul måste det vara så krångligt med åldersgränser, folk som velar..

Har man tråkigt, varför inte göra detta

Namn? Joanna. N-S
Exakt ålder? 19
Vart bor du? Axelsberg
Bor tillsammans med: Mamma,pappa,Emma
Husdjur? hund och katt
Färg på ditt hus? Brunt
När är du född? 89-12-06
Något jobb? Nej är arbetslös för tillfället
När gick du upp i morse? Vid 7
När ska du sova ikväll? Ska ut ikväll så får se när jag kommer i säng
Duschat idag? nope inte ännu
Kramat någon idag? ja
Pussat någon idag? Nej
Vad har du ätit idag? Tortelini, äpple och kaka
Dagens klädsel? Mjukisbyxor, t-shirt och kofta
Dagens smink? Brunpuder och rouge

SOCIALT:
Hur många har du kysst? Kommer faktiskt inte ihåg
Vem kramade du senast? Alin
Hur många har varit otrogna mot dig? Ingen, vad jag vet
Har du pojk-/flickvän? Ja sen 1år och 6månader tillbaka
Vem pratade du med i telefon senast? Pappa
Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det?  Sara: Nä de e lugnt ring när du slutar. Puss

FAVORIT :

Film? Dagboken, Pride and glory, Step ip filmerna, twilight
Låt? Muse- Massive black hole
Mat? Ceasar Sallad
Dryck? Ramlösa
Färg? Svart, grått och vitt
Stad? Stockholm
Land? Mallorca
Ämne i skolan?Fotografisk bild A

SENASTE :
Personen du tänkte på?  Mig själv
Personen du kysste? Marcus
Gången du spydde? Det var länge sen
Gången du grät?  Någon vecka sedan
Pizzan du åt? Jag är inte en sådan pizza älskare, men senast var på min födelsdag/bakisdag
Gången du var i Göteborg? Det var ett par år sedan
Gången du var i Stockholm? Bor i Sthlm så är här nu
Gången du var full? Nyårsafton
Gången du var hög? Har aldrif varit hög
Personen som såg dig gråta? Ingen

ANTAL
Personer du älskar? Det är många det
Personer du hatar? Ingen just nu
Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? 2
Gånger du haft minnesluckor? En gång
Gånger du varit hög? 0
Personer du saknar just nu?  Ingen skönt o vara själv
Gånger ditt hjärta brustit? Vet faktiskt inte riktigt

VEM
Vill du kyssa nu? Marcus
Ska du träffa imorgon? Älsklingen
Sjöng du senast för?  Mig själv
Spelade du tv-spel med senast? Min syster vi spelade GH
Förtjänar att dö? Hmm vet inte riktigt pedofiler
Är söt? Marcus

VAD :
Gör dig glad? Ärlighet, skämt och glada människor
Gör dig ledsen? Falska människor , Vissa program på tv
Vad vill du helst göra nu? Kolla klart på min film
Önskar du att du slapp göra? Gå tillbaka till skolan
Vill du ha nu? En trisslott o få en feting vinst
Önskar du dig i födelsedagspresent? Pengar men fyller inte år förrsen om 11månader
Längtar du till? Ikväll
Tycker du om dina betyg? Dem var väl inte dem bästa
Ångrar du i ditt liv? Att jag var för lat i skolan, att jag är så envis
Är det bästa som hänt dig? Det är mycket bra saker som har hänt mig så kan inte välja något
Hur mycket är klockan?  14.45

Superhuman u did that to me

Igår så sov man hos älskling , vi åt en god middag sedan blev det tv-tittning och tillslut kollade vi på how to make a prono den var rolig, men tror att det är mer än killfilm än vad det är tjejfilm. Den var rolig men efter en stund blev det bara för mycket med tuttar och sex skämt etc..

Idag så satte man alarmet på nio för att åka in till Gy-slussen och hämta ut mitt sl-kort och ringde Alin som skulle följa med och kolla om hon också kunde få ett, men tydligen så är det bara dem som är under 20 som får terminskort även så får jag mindre studiebidrag dem som är 20+ får liksom 2500 medans jag får 1050 per månad att leva för nu kommer vara en riktigt snål evert , kommer inte kunna shoppa på länge eller gå ut så kommer nog sitta hem och ruttna på helgerna kan ju gå på hemmafester men vill kunna gå ut också..

Så här känner sig Joanna idag

Sedan så åkte jag hem en liten snabbis och hämtade ett papper som jag och Chyntia behövde för att gå på besök på museet kolla på klimatet etc och svara på lite frågor sedan så när vi var klara så gick vi ner till deras lilla cafe där jag tog en macka med mozarella pesto och parma jättegott med en päronfestis  så satt vi och snackade lite skit och om våra små pöjkar, är glad att jag träffat en skön tjej i min skola hon är jättetrevlig. Imorgon så ska vi mötas vid halv tio och skriva klart på våra frågor och lämna in till våran Naturkunskaps lärare. Sedan blir det fotgografisk bild på eftermiddagen det är riktigt intrissant tycker jag..

Sen så har man fikat med  Timpa idag som jag inte sett på jättelänge är säkert fem månader sen som vi sågs så det var kul och träffas snacka lite skit och promonera på söder.

Och nu är jag hemma tänkte äta lite  mat sedan blir det banan med glass jummie sen så blir det lite mer tv-tittning läsa ur min engelska bok och lägga mig tidigt idag!

Right here

Ja nu sitter man här vid datan ska snart sminka mig lite sedan så bär det av till skolan tror jag börjar ju vid halv två så kanske tar t-banan härifrån vid tio i så om 40 minuter åker jag väl till skolan då da..

Igår så var jag ju i skärholmen med pappa  och käkade en god lunch , jag köpte den engelskaboken jag behövde tills på fredag sedan efter vi hade ätit så  drog jag in på H&M och köpte lite smycken, linne, topp, klänning och två behåar plus en scarf kunde bara inte hålla mig. Men ska inte handla för mer nu. Nu blir det vl att köpa en latte då och då sedan måste jag ju betala min lunch..
Igår fick jag även ett samtal från en vän som jag inte har pratat med på kanske ett halvår så satt och pratade med henne i en timma, vi hade mycket att ta igen så vi ska ses någon dag och snacka lite vi var jättebra kompisar när vi gick i gymnasiet tillsammans, men sen hoppade hon av så tappade vi kontakten lite tråkigt nog. Men hoppas de blir en bättring på det.


Som alla vet så kommer det kom en uppföljare till twiglight som heter New Moon som jag har skrivit förut, men Edward är inte med så mycket som man kanske skulle vilja.. Tråkigt nog men det kommer att bli en spännande film, har man lästa boken så vet man att det händer mycket spännande saker den har premiär i USA 29:e November det här året får se när den kommer till Sverige..

Idag har jag bara en lektion och det är fotografisk bild A sen så åker jag hem till älsklingen, men jag skulle ha lagt upp några bilder i stileben och inramningar som jag inte har gjort för fattar inte riktigt hur jag ska göra sedan så vill jag ha bra bilder...


Hoppas ni får en trevlig tisdag

090125

Nu är man go och glad, har fått i mig min goda efterätt  och kollat på en rolig film med mamma och pappa var verkligen en jätterolig film. Nu sitter jag inne på MSN , bloggar och kollar på the hills reprisen tills de börjar någon bra film.

Har verkligen haft en mys helg som bestod av att ligga i sängen kolla på tv äta lite godis och chips, bara haft det mys i min säng och legat sjuk och säkert druckit typ 7 koppar te om dagen.

Längtar tills imorgon då pappa o jag ska luncha, sedan ska jag shoppa lite på H&m och Gina bara  lite någon topp och smycken bara något billigt så att jag inte spenderar mina pengar, måste hålla igen med plånboken..  Jag måste snåla snåla lära mig att jag inte kan slänga ut mina pengar..

Sofie kommer hem i juli och stannar hemma är så otroligt glad, hon har lämnat ett stort rum efter sig... Är så glad Sofie att du kommer hem snart bara 6 månader så jag kommer räkna ner dagarna och göra allt för att dem dagarna ska gå fort..
Happy News for me

Nu känner jag mig bättre

Vaknade imorse och kände att jag mådde bättre så skönt och vara frisk igen så att man är den pigga och glada Joanna som jag är.
Sen så gick man ner till ICA hade slut på snus så köpte nytt och en ny SOLO tidning, men ska försöka snusa är inte bra för mig att både röka och snusa måste sluta med båda. Ska iaf försöka och se hur det kommer att gå.

Idag så har det inte hänt så mycket förutom att kolla på top model maraton och ätit en god middag med mamma och pappa, sedan blir det Gino bambino som efterrätt som består av
  • Blåbär
  • Hallon
  • Mango
  • Vit choklad
  • 1pkt med vanilj glass
Sedan så lägger man in det i ugen i 150grader tills chokladen har smält över frukten som man serverar glass. Det är verkligen jättegott.

Så nu är det dags för efterrätt med en kopp te och en film med mamma och pappa.

Imorgon så blir det att hämta mitt sl-kort som jag har skjutit upp hela tiden och hämta CSN papper så att jag får mina studiepengar.. Får inte skjuta upp det mer nu och efter det så ska jag och pappa åka  till skärholmen och äta en god lunch samt köpa en engelska bok och lite shopping på H&M tror jag..

Ha en skön vilodag och söndag. Det ska iaf jag ha


So sick and tierd

Vaknade imorse av att jag var torr i halsen, jättekul sedan börja man känna det i hela kroppen hade ont överallt som igår och är trött konstant även fast jag inte har någon feber så känner jag mig sjuk. Min kropp har liksom ingen ork  ligger i sängen och bara myser och kollar på top model kanada och myser med min tjocka täcke och en stor kopp med te, vill inte vara sjuk.

Igår kollade man först på Stockholm Boggie jag tycker verkligen om den filmen en scen i filmen är vid min gamla skola Blommensberg, sedan blev det benknäckar gänget. Pappa hade lovat mig en god middag igår men sedan så ringde pappa och sa att han, mamma, Marianne, Susanne, Wello etc som gick ut och åt. Så köpte mikro mat till mig själv så åt en solomiddag inte så roligt.
Men pappa lovade mig att han skulle laga god mat idag och han håller sitt löfte för dem har köpt hem riktigt goda saker till middagen så väntar på att få i mig en god middag..

Måste bara säga att denna helg har blivit tråkig för jag kan inte göra något ligger i sängen och bara vilar, vill träffa älsklingen o gå ut o hitta på lite saker nästa helg vill jag göra riktigt roliga saker, gå ut dansa och bara ha en funtime. Men älsklingen åker till Åre nästa helg så får träffa honom o veckan. Sedan så får det bli att ha en tjejkväll med Sara och kanske en utgång.

Ha en trevlig helg!

Nacken värker och ögonlocken känns som dem väger 10 kilo

Igår kväll så började med att jag kände mig dålig och seg , som att påväg att bli sjuk oh imorse så vaknade man av sitt alarm och kände att jag inte orkade gå upp och att det gjorde ont i hela kroppen från tårna till huvudet.
Så gick inte till skolan idag tyvärr, borde ha gått missar så mycket av att vara borta från en lektion.. Men men kände att min kropp skulle inte orka det, för när jag väl gick upp så kände jag att de värkte i kroppen hur jobbigt kan de vara att gå upp och göra en kopp te när man mår dåligt .. Hatar att vara sjuk de värsta jag vet, skulle varit med älsklingen idag men mår så dåligt att jag inte kan åka bort dit, skulle inte min kropp orka iaf.

Så idag har jag bara druckit te  ätit nudlar kollat på tv, bara tagit de lugnt oh legat i sängen.. Ska snart göra en till kopp te alldelse strax , sedan blir det middag med mamma och pappa tror att det kommer bli plockmat, det är så gott så kommer nog ligga i sängen och äta..
Så fick jag min lön idag  så köpte mig lite godis och nacho chips med guacemole dipp mums ilken god fredag så blir det att kolla på benknäckargänget också så får vi se vad som går mer på tv idag det är ju fredag så det måste ju gå något mer bra på tv..


Ne nu ska ja bara ligga och ta de lugnt kolla på tv dricka en kopp med varmt te och göra absolut ingenting...

Lazy and bad luck

Ja nu sitter jag här igen som vanligt och kollar på cops, dem kan verkligen vara våldsamma mot dem kriminella tycker jag lite för mkt, men man vet ju aldrig om dem har en pistol, kniv eller en spruta på sig som kan skada polisman.

JA jag har iaf ätit min middag det blev pytt i panna och sallad riktigt gott, sen så kom mamma hem och min bok som jag behöver till engelskan imorgon som jag ska ha läst tre kapitel ur fanns inte i någon bokaffär den kommer in om tre veckor usch vilken otur jag har får ge mig ut imorgon och kolla om inte jag kan hitta den. Måste även till slussen och hämta mitt CSN papper  så att jag får mitt stuidebidrag nu när jag inte jobbar så kommer jag att behöva dem pengarna måtste även hämta mitt SL-kort och göra det till ett plus kort så jag kan åka på det på helgerna. Men som jag känner mig just nu så orkar jag inte gå till skolan känner mig lite sjuk seg i kroppen och slemmig i halsen...

Jag känner mig dock lite sugen på att gå ut får ju lön imorgon, men det är inte så mycket så ja måste snåla med mina pengar får ta utgång någon annan dag.. Nu får jag lära mig att hålla i mina pengar vilket jag är sämst på, dem försvinner sådär magsikt ibland sjukt irriterande.. Skärp dig Joanna du skiter inte ut pengar

Ska försöka hitta någon bra film att kolla på ikväll dem visar så dåliga filmer ibland, kan dem inte visa lite nytt dem har redan visat dem där filmerna flera gånger så det räcker nu tycker jag, kom med något nytt..

Imorgon så åker man  till älskling ska spendera helgen där tänkte jag för att han har varit här så mycket nu, så nu ska jag vara där så får vi se vad vi hittar på för bus..

090122

Ja så vaknade man vid sju imorse av sitt alarm, självklart ville man inte gå upp ur sängen pga at älskling hade öppnat mitt fönster igår kväll så det var jättekallt i rummet. Men gick upp iaf och stängde fönstret, sedan var det dags för att fixa frukost så värmte på lite vatten och så fanns det inget te :( Jag som är en sådan teälskare så gjorde varm oboy istället med grapfrukt och skorpor.

Sedan så läste man lite olika bloggar och kollade på tv, så var klockan halv åtta så var dags för mig att sminka mig och göra mig iordning för skolan.

Idag hade man Natur A och fotografisk bild A, det var en lyckad dag men har känt mig lite krasslig alla verkar bli förkylda nufr tiden kan de kanske bero på att det har varit ett riktigt snöväder och jag inte har varit så varmtklädd och att det blir slask överallt ush. Kan inte snön bara lägga sig istället för att bli till slask.

Nu är man iaf hemma o kolla på simpson sedan blir det nog att fixa lite mat och sedan lite mer tv-tittning.

In beverly hills thats were I want to be

Ja så va det ännu en ny dag i skolan denna vecka, tycker de är roligt ovh gå till skolan träffa nytt folk man ser lite ny ansikten i kurserna hela tiden.
Men iaf gick upp vid sju imorse men somnade inte förssen halvtvå igår natt så hade brist på sömn, så gjorde mig en god frukost med grapefrukt,skorpor och en stor kopp te sen så bar det av till skolan och labba så mötte jag syrrans pojkvän efter lektionen var slut han jobbar nämligen precis vid skolan deras baracker är på våran skolgård. Men vi sågs i bara tio minuter sedan bar han av till bygget och jag gick till ett café och tog en kopp kaffe o läste en skvallertidning.

Sedan blev det dags för att äta lunch och det blev saffransris med kräftsjtärtar o sallad, det var så himla gott.
Efter ett tag kom Chyntia och satt o lunchade med mig sen blev det dags att gå på lektion igen och lyckades fixa min läxa och ladda upp bilderna jag skulle fixa =)

Sedan skulle jag hämta min medicin på apoteket som inte hade kommit ännu alltså mitt e-recept som skulle kommit igår kväll eller imorse, så dem fick ringa till huddinge och skicka receptet så dem fick ringa upp mig när det hade kommit så dem ringde vid typ halv sex så fick jag ner o hämta det så passade jag på att köpa soppa och skorpor och kollade på cops.

Nu ligger man i sin mysiga säng och kollar på paradiase hotel 2.

Natti Natti

Your hot n your could whey u say yes u mean no

Nu har iaf min dag blivit bättre åt middag för ett tag sen pappa hade lagat en jättegod gryta med ris till som var riktigt goood.

Sedan så fixade man en kopp te och läste yttligare en skvallertidning, hittade en asball artikel om en tjej som tod hand om en ettårig tiger som hon badar och leker med, men som det stod i tidningen när tigern blir vuxen så kommer hon inte kunna leka med honom längre då han kommer väga 220kilo och så komm han få tillbaka vildinstikten. Men de var en sådan gullig artikel och med så söta bilder. Men som alla vet så kan man inte  rikgit få bort ett viltdjurs instikter när man har dem som husdjur så är dem som en tickande bomb.

Sedan så ringde dem från sjukhuset och sa att dem skulle skicka ett e-recept till mitt aptoteket så jag kan hämta ut det imorgon, så fick man även lite goda nyehter för den var länge sedan jag fick ett eppelpsi anfall att man kanske kan minska min doser så ska få en tid i vår med min doktor om hur mkt man kan ta bort så de kommer bli skönt .

En glad Joanna

Nu sitter man och kollar på The Hills igen , jo jag vet kollar jämt på det tycker det är så himla bra är lite beroende utav den serien. Har även kollat på Brodys nya serie Bromance som är riktigt rolig, men kanske inte den bästa serien jag sett. Sen så blir det att kolla på cops och lipstick djungel sedan så tänkte jag nog kolla på en film. Tyvärr så blev det inget pluggande idag fattar fortfarande inte hur jag ska ladda upp bilderna på sidan så det är ju lite svårt..

Vilken jobbig start på dagen

Man vaknar vid elva av att alarmet ringde, så gick upp och fixade iordning lite frukost som blev grapefrukt med skorpor och te såklart.

Sedan kollad man lite på The Hills. Sen kom jag på att min eppelpsi medecin var slut iaf en av dem tabletterna jag tar suck och kom även på att förra gången så sa dem att vi måste fixa ett nytt recept på just den sorten för den togs ut ur deras e-recept, men gick iaf ner till apoteket och försökte men det gick inte.
Så mamma fick ringa min doktor elr iaf försöka får att få ut receptet så jag kan hämta ut den så snart som möjligt för jag hade bara till imorse..
 Suck så känner mig lite irriterad, sedan så försöker jag göra min upgt till fotogarfisk bild A men det går inte heller så bra för jag fattar inte hur jag ska lägga upp bilderna den frågar efter url? Så fattar inget alls men fösöker. som tur är så kan ja skicka mail till mina lärare så dem kan hjälpa mig imorgon med min uppgift  på lektionen..

Nu ska jag fortsätta kolla på The Hills och senare så ska jag nog plugga lite.

Imorgon så börjar man vid nio och har lektion till kvart över tio sedan så ska jag vänta på att andra lektionen ska börja vid halv två. så har lite dötid på mig där att fixa lite saker kanske åka o häsla på mormor  o äta lunch med henne.

Anledningen till vrfr jag har min lektion mellan nio och kvart över tio är pga att vi har delat upp natukunskaps klassen i A och B grupp och jag går i Agruppen, men det är bara när vi ska labba.

Hoppas eran dag hade en bättre start

U got to live your life

Idag så har man suttit och kollat på ett 20-tals bloggar, självklart har jag kollat mina vänners bloggar och lite andra som jag jämt läser plus att man har hittat en massa bra ny så har väl mest suttit med min data och kollat på olika sorters bloggar.

Sedan så har man städat och duschat, fått i sig  god söndagsmiddag som pappa lagade en riktigt god sådan

Nu har jag kollat på H&Ms hemsida och hittade en massa snygga saker, men själva grejen är det att jag måster vara försiktig med mina pengar och kan inte shoppa så mkt och defentivt inte nu när vi har en sådan lågkonjuktur och så mycket folk som är utan jobb så det gäller att vara sparsam och hålla en budget tycker jag.




Måste bara säga att jag verkligen älskar H&Ms kläder och att det inte är så himla dyrt

Massa saker som man vill ha , men man måste spara dem så måste tänka lite på min budget och spara så för köpa lite kläder då och då

Lite pictures från i lördags





Söndagen den så kallade latdagen

Vaknade vi halv elva av att det ringde på dörren och det var pappa som hade glömt nycklar så kunde man inte somna om så satte på tv:n och kollade lite sedan så vaknade älsklingen, idag har vi nämligen varit tillsammans i ett år och fem månader tiden går verkligen fort tycker jag.
Så jag gick upp och gjorde frukost till oss som blev bruch med äggröra, bacon, tomater, soltorkade tomater och greksikt lantbröd och en kopp te till mig och en kopp kaffe till älsklingen..

Nu sitter jag iaf o kollar lite på tv tänkte snart hoppa in  i duschen och sedan blir det att städa mitt rum och dona lite tycker verkigen att det är kul ibland, sedan så blir det eventuellt lite pluggande tror jag ..

Så idag kommer det bara att vara en mysdag och tv-tittning ska bara ta de lugnt..

Som man ska göra på söndagar. Men min helg har iaf varit underbar har varit så kul och varit ute o fottat och bara haft filmkvällar , ville inte göra så mycket mer.

Fotografi och film lördag

Man vaknade vid cirka nio av ens alarm så gick igång, sedan så somnade man om stängde av alarmet så älskling fick väcka mig dock vill jag inte gå upp ur sängen för att det var så himla kallt i mitt rum *burrrr*

Sedan så blev de frukost o lite tv-tittning och runt tio tiden så åkte vi inte till slussen för att möta Martin, så åkte vi upp med hissen till gondolen för att dem skulle ta en massa kort, dem har såna där system kameror som är bättre med mer funktioner och jag som har min lilla digitalkamera och gick runt och fotade kan ju säga att man såg nästa ut som turister.
Så bar det av till subway och äta lite lunch och komma in till lite värme var 9- ute så det var skönt , när man var klar så började vi dra oss till gamlastan och gå in på lite olika gator för att få fina kort och påvägen så hittade vi ett mysigt Café och drack lite kaffe för att få lite ännu mer värme i kroppen.

Sen bar det av till Skeppsholmen och ta ännu mera kort så vi gick runt där och kollade lite och dem två tog kort efter kort ,självklart så tog jag lite kort också på svanar, byggnader och gator men kanske inte lika fina som deras dock.

Vid fyra tiden så började bli mörk så vi började dra oss hemmåt, när man kom hem så laddade vi ner två filmer Pride an glory och Rocknrolla sen drog vi ner till ICA o köpte chips och godis till filmerna..

Sen så hade pappa lagat riktigt god mat sm bestod av hambrugare med grekiskt lantbröd med pommes, sallad, tomater, egen gjord dressing som var riktigt gott.

Sen blev det att kolla på filmerna som var riktigt bra tyckte jag iaf, var så himla trött så lyckades se hela Pride and Glory men när vi satte på rocknrolla så blev jag så himla trött så somnade efter halva filmen.. Men det var två riktiga bra filmer tycker jag.

Men jag måste säga att det var en riktigt lyckad dag med en otroligt lång promenad och filmkväll det kunde inte bli bättre

It's Friday

Började klockan nio idag igen, skulle läst om två artiklar och beätta om dem för en grupp. Men skrivaren var inte ikopplad så hittade jag inte sladde så mamma skrev ut dem när jag skulle sova så hann inte läsa men hade gjort en ordlist  till varje artikel så gjorde halva läxan om man säger så.. Måste faktiskt skärpa mig nu måste fixa dem här kurserna och inte vara lat.
SKÄRPNING LILLA JOANNA
Iaf så slutade man vid halv tolv så då drog jag hem och köpte lite mat som blev tortelini med aubegin och paprika som var riktigt gott och sedan så blev det själklart en kopp te =) En riktig tetjej är vad jag är


Nu sitter man och  kollar på tv och dricker yttrligare en kopp te och myser.

Nu så är det iaf fredag, men tänkte iaf ta de lugnt i helgen ska bara mysa sedan kanske det blir lite plugg på söndagen man vet ju aldrig..



En kopp varmt te och en mys filt

Ja så har torsdagen gått förbi, dagarna går så snabbt. Idag gick man upp vid  sju tände alla lampor i rummet medans älskling fortfarande låg  och halvsov men väckte honom iaf. Så fixade jag i ordning en kopp te och två rostade mackor som lyckligt nog inte blev brända denna gång, sedan blev det att göra sig i ordning för skolan.
Så sminkade mig och kollade på Tv sedan blev det att bädda sängen och så drog jag och älsklingen iväg jag till skolan och han till jobbet.
Så hade man naturkunskap första lektionen som gick bra idag hade vi iaf en riktigt lektion och antecknade och slutade väl kanske 40minuter tidigare så drog jag och chyntia till ringen och åt lunch, sedan bar det av till skolan igen till nästa lektion som började vi halv två. Då jag hade fotografisk bild A, som också blev en riktigt bra lektion med mycket ny fakta om kamerans funkiton med bländaren, ISO, slutartid etc så det blev en del anteckningar där med och sedan så slutade man vid tre och drog sig hemmåt så satt man på tunnelbanan och läste min kära bok När jag hör din röst. Som ska bli en film som kommer heta New moon tror jag och hoppas på att den kommer snart kan knappt vänta på att den ska kommma.

En liten förvirrad Joanna som jag känner mig lite just nu med trött ögon o ont i huvudet

Nu sitter jag iaf hemma i min säng med en mysig filt en kopp med gott te och kollar på top model, väntar på att Emma och Johan ska komma hem då dem ska laga mat är riktigt hungrig och vi hade ingen mat hemma sedan är man pank så att jag kan inte köpa någon mat . suck Att jag måste vara en sådan expert på att spendera mina pengar som jag gör dem försvinner sådär magiskt.

Vid nästa löning så blir det att köpa en svart kavaj från Carlings men inget mer efter de ska jag ta de lugnt med pengarna, men måste även ge mamma pengar och betala mitt abonemang.




Mysdagen med bokläsning städning och pluggande såklart

Igår så satte man och lästa andra boken från Stephanie Meyer som heter När jag hör din röst, den är så spännande just nu igår så läste jag ganska mkt på dagen sedan gick jag och la mig och kollade på Tila Tequils, tycker det är ganska roligt.
Sedan så blev det att titta CSI miami såklart efter de stängde man av tv:n och gosade ner sig i sängen och forsatte att läsa, jag kan säga att jag läste till iaf halv tre i natt kunde inte lägga bort boken jag vet redan lite vad som kommer hända för jag har tjuvläst lite längrebak men bara några sidor.. Men hoppas verkligen dem gör en film om den här med.


Imorse så vaknade man upp vid tio i elva av att telefonen ringde självklart var det min käre far som ringde, han ringer kanske tre gånger per dag när han är på sitt jobb och frågar hur alla mår och vad vi gör hehehe.

Sedan så gjorde jag lite varma koppen och kollade på dem två senaste avsnitten av The City som inte kommit till svenska MTV ännu så kollar på datan men tycker att det är riktigt roligt och se. SÅ nu får jag vänta yttrligare två veckor innan nästa två avsnitt kommerdet är myckte roliagre än att se ett progarm i veckan så nu får jag hålla mig  i två veckor.

Sedan tänkte jag städa lite upp i mitt rum fixa och dona lite får sånna hära infall av att jag plötsligt måste sträda lite i rummet i bland men tycker det är kul om jag inte är på det humöret så blir det tråkigt.

Efter det så kommer jag antagligen att läsa mera ur boken sedan blir det ett hopp in i duschen.

Sedan så måste jag skriva ut mina två artiklar som jag ska kunna presentera på fredag har redag gjort min wordlist så det är klart, sedan så blir det att börja på min bildserie som besrkiver mig tänkte ta kort på en stor kopp med te som jag älskar, mitt rum, en bild från i sommras bara för att gotland är en stor del av mig och självklart ett kort på boken känner att jag måste göra det, sedan blir det nog ett kort på min käre katt som har ett stort plats i mitt hjärta och sedan får jag se vad jag hittar på att ta kort på mer.

Känner att jag måste ringa Jossan och be att få låna dem två sista böckerna som hon har av dem här och den sista är såklart på engelska och är cirka 700 sidor lång men de är ingen fara älskar böckerna och har verkligen fastnat för dem.

Ikväll så kommer älskilngen hit o ska sova över, men han slutar inte förssen klockan nio så han kommer antagligen vara jättetröt. Men saknar honom lite när vi inte setts på tre dagar. Men han kanske slutar tidigare idag hoppas jag så att de inte bara blir att han ska äta sedan mysa lite och kolla på tv och somna, men även jag måste komma in i rätt rytm går upp sju imorgon så får bli tidig sänggång för mig.

130109

Vaknade vid sju imorse då ringde alarmet tände alla lampor, gick upp och kokade te och åt två brända mackor med ost inte riktigt så gott.

Sedan bar det av till skolan började vid nio, hade naturkunskap A som skulle hålla på till tolv men slutade klockan tjugo i tio så träffade man en cool brud på kursen så efter naturen drog vi hem till henne och kollade på en film och köpte kinamat det blev tre smårätter mumsfiliibabba säger jag bara..

Sedan drog vi tillbaka till skolan min andra lektion började vid halv två då hade man fotografrisk bild A, det var rikigt roligt dock letade man som en tok efter klassrummet, men hittade det efter ett tag.

På lektionen så berättade dem lite om kursen sedan så fick jag fixa ett inloggnings namn till åsös hemsida, efter de var det rast sedan så fick vi göra en profil till lektionen så fick man en läxa till att göra en seriebild som beskriver mig.
Sedan drog man hem så fick man lite mat av farfar som köpte mat på foodcourten i skärholmen.

Nu sitter jag och kollar på SATC sedan blir de nog topmodel efter det blir det en rulle.

Ha en trevlig tisdag

Nu har hungern slagit in och jag har suttit och pluggat

Som sagt så har man städat rummet idag och donat lite. Sen så har jag valt ut två texter till min engelska lektion som man ska presentera för en liten grupp, samt göra en ordlista från dem båda artiklarna och är snart klar med dem båda sedan ska jag skriva ut mina artkilar plugga in dem och kunna berätta om dem på fredag.

Och nu fick man reda på att det är food time är så hungrig. funtar på att äta i mitt rum och kolla på cops sedan vid halv åtta så är det första avsnitte av SATC var jättelängsen jag såg det allra fösta. Annars har det inte hänt så mycket mer idag förrutom att syrran är sjuk. Alla verkar bli förkylda nu tråkigt nog, men ska strax fortsätta med mina studier så jag blir klar med dem ikväll så att det blir gjort.

Imorgon så börjar man klockan nio och slutar vid halv fyra kommer säkert plugga imorgon med, vill göra allt så fort som möjligt.

Nej nu ska jag gå och äta är riktigt hungrig..

Ha en trevlig måndag

120109

Vaknade väl för cirka en timme sedan, sitter nu och kollar på Rachel Ray men ska snart gå upp och göra frukost kan höra hur min mage småkurrar lite och så ska det ju vara en kopp te till det också.

Min syster och jag!

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra för det första ska jag nog göra läxan jag fick i fredags så den blir klar, känner på mig att dem två lektionerna jag har imorgon kommer ge mig läxor med. Men det gör inte så mkt läser liksom tre kuser på tre månader som man annars skulle läst på ett halv år, så jag har en intensivkurs i dem ämnena.
Sedan blir det att städa i mitt rum fixa och dona lite och sedan får det bli att hoppa in i duschen...
Sen får vi se vad dagen har att erbjuda för mig.



Första dagen i skolan avklarad

Ja så försökte man sova igår men det gick inte så bra som jag önskade, vaknade flera gånger om och typ halvsov genom hela natten. Så man kan säga att jag var ganska trött imorse när jag gick upp vid kvart över sju för att frukost och göra mig iordning. Så fixade te och åt lite riskakor, sedan bytte man om från pyamas till ett par snygga jeans från disel som jag köpte på rea och en lång vit t-shirt som det är massa bokstäver på från Monkey och en grå lång kofta från H&M, sedan bar de av till skolan. Köpte en smothie vid medbogarplatsen där jag gick av och sedan hittade jag nästan direkt följde efter några andra ungdomar. Rökte två cigg påvägen dit för att jag var så nervös, förstår dock inte varför?
Så skulle man hitt klassrummet som tog mig cirka fem minuter för mig att hitta jätteroligt, så fick sitta där i typ tjugo minuter och vänta.

Sedan så började lektionen och satte mig brevid en tjej som heter Åsa och en kille som heter Cristopher, dem var jättetrevliga och så fick vi sitta och prata lite med varandra på Engelska för att lära känna varandra bättre. Så jag hade det jättekul och lärde känna två nya personer plus att jag kände igen en kille som satt tre bord bort han hade gått ut infokomp året innan mig.

Sedan så fick vi en läxa tills nästa vecka om två artiklar som jag ska diskutera med en grupp och skriva en ordlista etc.
Tycker de ska bli kul att börja göra lite läxor igen, de är liksom back to school =)

Men nu är man iaf hemma och kollat lite på tv och ska gör iordning lite mer te, sedan kommer nog pappa hem snart och fråga ut mig om skolan..

Sedan ska jag möt älskling inne i stan ska sova över hos honom i helgen. Ska bli riktigt mysigt tycker jag o ska vi hitta på lite saker o göra dock inte idag. DÅ jag är så himla trött pga den halvt sömnlösa natten..

Har haft en vädligt bra dag hittils och tror den kommer bli ännu bättre senare.

Ha en trevlig helg



Liten me-dag och mysdag

Idag vaknade man vid elva kollade lite på tv och som sagt laddade upp alla mina nyårsbilder suck va de tog lång tid.
Sen så tog man en långpromenad med min kära vovve sedan så kom hungern så drog ner till ICA köpte pyttipanna och självklart så lämnade jag in alla våra hyr-filmer från igår.

Nu sitter man och väntar på Melrose place och väntar på att top model ska börja..

Imorgon så börjar man i skolan då jag har min första lektion på åsö vuxengymnasie, ska bli riktigt spännande och roligt. Lite nervöst då jag inte känner  någon men så pass social som jag är så kommer det nog att gå galant..

Nej nu ska jag käka lite choklad kolla på top model sedan får man fixa irodning lite kaffe...

Min lilla mysdag och med me-time som jag känner att jag behöver för imorgon är det tillbaka till skolan


Ha en trevlig torsdag

Med lite om och men så laddade jag upp mina bilde från nyår

Äntligen så kom nyårsbilderna upp dem ligger även på min facebook. Kan säga att det tog år o dagar kändes det som, men nu är dem uppladdade och klara
 




Bättre sent än aldrig att få upp mina fina nyårsbilder

Mysar i sängen kollar på topmodel

Hejsan!
Nu är man hemma  Sovit hos älsklingen i två dagar , var hos hans pappa i måndags och åt en god middag och pratade på som aldrig förr, det var jag, älsklingen, patrick, kattis ,Anderss och kristin vi var där tills klockan 2 på natten så tog vi nattbussen hem till äslklingen och igår så var han ledig så vi tog en sovmorgon eller jag mer.
 Fick även frukost på sängen av älskling , riktigt gulligt.

Sedan så kollade vi lite på tv och slappade sedan blev de dags för matlagning sedan så kollade man på en film, som jag tyckte var jättebra men tror inte älsklingen tyckte så mkt om den.

 Idag så vaknade man runt ett tiden och kollade lite på tv, sedan så blev de att ta pendeltåget hem .
Gick ner till ICA o köpte lite lunch som blev en mix av lunch o middag.. hehe .
Men måste bli bättre på att äta tre gånger om dagen frukost är jätteviktigt och lunch o middag, måste lära mig o bli duktigare på att äta tre gånger per dag och att gå upp i tid.


Nu sitter jag och kollar på topmodel och myser sitter dock och fryser lite, sedan så får vi se vad som häder ikväll...

Mysdag med myskläder

Först så vaknade man av att min kära vove försökte hoppa upp i min säng så fick hjälpa honom upp, sedan så mös jag lite med honom och somnade om. Vaknade inte försen klockan tolv, drog mig ett tag i sängen sedan var det att gå ner till ICA o köpte frukost, när man kom hem så blev det att kolla på The Hills maraton idag igen, men kan inte rå för att jag verkligen tycker om den serien.

Har även städat i mina lådor med en massa kläder i och självklart hittade jag massa av Emmas saker i mina lådor, så fick mer plats i mina lådor för mina kläder.
Sedan så har jag suttit och kollat på lite bloggar och bilder från nyår som jag ännu inte lagt in på datan,  jag är nämligen inte så teknsik så får vänta tills någon hjälper mig.

Nu sitter man o kollar på bring it on en film som man har sett många gånger men det är lite roligt att kolla på den även fast den kanske inte är så jättebra. Som min älskling skulle säga detta är en riktigt Joanna film hehe ,  jag har lite nördig filmsmak ibland men jag tycker om tjejfilmer.. Så sitter iaf här för mig själv och myser medans pappa håller på o gör en jättegod middag sedan blir det banansplit till efterrätt och ännu en tjejfilm alltså Mean girls hahahaha.
Visst det är ännu en tjejfilm men det bryr jag mig inte om,  jag tycker om vissa tjejfilmer.


Imorgon så ska man till mormor med älskling sedan så ska jag sova hos honom till på onsdag, ska på middag hos hans pappa. Sedan tänkte jag åka in till stan på tisdagen och kolla på lite skolsaker, börjar ju i skolan på fredag och så blir det säkert en fika inne i stan.

3:e Januari

Sitter just nu  o kollar på simpspn har precis käkat  god mat köttbullar med potatismos mums, med en god sallad till.

Sedan har man kollat på the hills maratonen och ska snart lägga in mina bilder från nyår, hade riktigt roligt ..

Ikväll blir det en mysdag o kolla på filmer på tv och ta de lugnt..

2:a Januari

Man vaknade up fortfarande ganska trött ifrån nyår . Så satte vi oss och åt fruksot jag, älsklingen, Emma och johan sedan så fick man en lapp av mamma med texten "operation storstädning"  lite roligt . Vilket menades med att vi skulle städa våra rum, damsuga lägenheten och svabba hallen och kökte.

Det hela började med att vi lade oss i mitt rum med varsin kopp kaffe och kollade på hem till midgård säsong 1 älskade den serien förut den är verkligen så himla rolig, garvade så mycket tror jag fick lite magmuskler nästan.

Sedan vid tre så påbörjade vi operation storstädning jag tod hand om mitt rum, älskling svabbade, Emma damsög och Johan städade Emmas rum, måste varit jobbigt för Johan för Emmas rum är alltid så stökigt.

Sedan så bestämde vi oss för att gå på bio och äta på Pizza hut.

Bio filmen blev the day the earth stod still, helt okej men trodde den skulle vara bättre.

Sedan bar det av hemmåt och först så skulle vi sepla monopol, men det var ingen som orkade så jag och älsklingen gick och lade sig och kollade på P.S  I love you igen, men det var en riktigt lyckad dag iaf

1:a Januari

Vaknade inte förssen klockan tre både jag och älskling kollade på klockan och var helt chokade. Sedan klädde vi på oss gick ner til Ica o köpte massa läsk, juice, mat, chips och dip vi hade en riktigt svulldag med andra ord :)

Sedan så laddade vi ner en massa filmer och kollade på, sedan så var alla så trötta så det blev en tidig sänggång.

Men var en mysig bakisdag. Åt inte försen klockan tre typ och då hade jag liksom inte ätit på ett dygn så man kan säga att jag var ganska hungrig

Nyår

Dagen började med att jag, mamma, pappa och Emma åkte o besökte mormor på sjukhuset och pratade med kära momor, det var jätteskönt. Hon mår iaf bättre nu vilket jag tycker är jätteskönt..

Sedan så åkte vi förbi systemet för att köpa champange vi hade glömt o köpa det, när man kom hem så var man jättehungrig hade inte ätit frukost så  köpte soppa, sedan så blev det att fixa iordning sig mamma hjälpte mig att locka håret sedan blev det att sminka sig och byta om till nyårsklänningen..

Sedan så skjusade pappa mig, Emma och Johan till Jossan, när man anlände hade festen redan börjat och hög musik, hade en riktigt partystämmning. Sedan så kom Kalle och Linus med pizzorna som vi hade beställt, men jag var inte så hungrig.
Sedan så  gick man runt och snacka med alla och festade på och hade det jätteroligt, vid tolvslaget så drog man sig ut på Jossan altan och öppnade champangen rökte lite cigarr och smällde lite fyverkerier.  Så drog man sig in från kylan och dansade lite och tog en massa kort, har dock inte laddat upp korten än, men det kommer.

Vid fyra tiden åkte vi hem i en taxi jag, älsklingen, Emma  och Johan, jag mådde nämligen inte så bra hade bara ätit soppa på hela dagen så det var ju inte så bra, så jag mådde som jag förtjänade när vi åkte hem..

RSS 2.0