Måndag 24:e November

Just nu sitter jag här i min säng och tänker fortfarande på vad man ska hitta på för rolig julklapp till min kära syster och pojkvän.
Syrran och jag ska nämligen dela på våra julklappar till släkten.

Idag har man städat rummet även garderoben och byrån samt slängt en del kläder.
Vaknade upp vid elva ungefär och åt lite frukost kollade lite på tv sedan satte storstädningen igång.

Efter att mamma och pappa hade varit på sin promenad ute i snön så gick jag och mamma ner och handlade mat  o gick till apoteket då min eppelpsi tabeltter hade tagit slut den tur jag hade att dem hade kvar iaf ..

Sedan forsatte städningen och lite matlagning.

Sedan så kollade man på Laguna Beach som har börjat nu igen istället för the hills, som LC även medverkar i det är där som hon blev känd.
Sedan belv det att kolla på premiären av de nya Beverly Hills vilket var riktigt dåligt hände liksom saker hela tiden, så drack jag sjäklvart lite glögg och pepparkakor med möggelost på som var jättegott.

Nu tror jag att jag ska gå och borsta tänderna sedan blir det att kolla på SATC filmen igen sedan bär det av till drömmarnas land

Söndag 23:e November

Har haft en ritktigt bra helg, gick och kollade på twighlight med älskling för att Emma och Johan var för trötta så de blev bara vi två. Men den var riktigt lyckad tycker jag ska läsa boken nu också tänkte jag, ibland är det ju så att boken är bättre än filmen eller virce verca så ska se vad jag tycker.

Igår så var jag hemma hos älsklingen mamma hennes man fyllde år plus att Marcus skulle byta till vinterdäck så jag gick från häggvik till dem medans Marcus tog sin bil till Ewa, sedan så satt jag och Ewa och drack kaffe efter det gick vi ut och tog en liten promenad med Marcus lillesyster Tua. Sedan gick vi hem så hjälpte jag till med tårtorna och servetter etc sedan kom gästerna vid halv sex och snackade lite sedan blev de middag..

Vid nio kom Danne, Peffa, Tudor och Johan för att hämta hos och direkt när Marcus gick ut så flög det snöbollar vilken tur att jag inte hann ut.
När vi kom hem så spelade jag lite dataspel, men tyvärr är det inte ritktigt min grej så gick och la mig med Marcus och Kollade på en film, men jag var så himla trött så jag somnade jag efter en halvtimme.

Imorse gick man upp vid tolv kändes som man sovit bort dagen för att man vaknar så sent.. Sedan drog jag hem till mig så gick till pendeln i kylan sedan blev det försening på mitt tåg så fick vänta i tjugo minuter satte mig ute i kylan och läste min bok som jag är så inne i.

När jag kom hem så gjorde jag lite soppa och sedan kollade vi på Trhopic Thunder med Emma och Johan sedan så sitter jag här nu och bloggar lite och kollar på tv ska nog ta en korv är ganska hungrig och vet inte när vi ska käka riktigt...

Fredag 20:e November

Vaknade idag igen pga att Emma hade glömt släcka den stora lampan i sitt rum som jag sov i skit irriterande. Sedan så somnade jag om och vaknade vid halv tolv. Var uppe ganska sent igår kollade på första säsongen på The Hills, var uppe till halv fyra älskar och kolla på det så var tvugen att ha en liten The Hills natt för jag var inte så trött.

Sedan gick man upp fixade lite varm choklad och mackor jättegott och fortsatte att kolla på The Hills säsong två, sedan så hoppade jag in i duschen och sedan gjorde jag lite me-time och färgade ögonfransarna igen. den här gången väntade jag lite längre på att tvätta bort det så att jag skulle få mer färg plus att jag la på mer färgnings medel, se
dan så städade man lite i sitt rum och i Emmas rum bäddade sängen och vek kläder.. Plockade även ut och in disk.
Fick även min lönespec idag fick en helt okej lön som jag kommer att överleva på och ha råd att köpa julklappar plus ge mamma lite pengar och spara lite till mig själv till nästs år hoppas jag. Måste bli mer sparsam som sagt får hålla hårt i mina pengar nu riktigt hårt.


Efter det så kollade jag på vänner och målade naglarna och sitter här nu och skriver lite om vad jag har gjort på dagen..

Ikväll så ska vi på Biopremiär jag,älskling,Emma och Johan Ska bli riktigt roligt. Älsklingen kommer hit efter jobbet vilket jag tror att Emma och Johan också gör..

Sedan fick man ett samtal från Erika som frågade om jag ville följa med och äta middag på Patricia och festa lite såklart men vet inte om jag kan för pappa sa att vi skulle på julbord på samma dag som jag måste gå på. Så nu är man dubbelbokad men ska försöka göra båda först gå på julbord sedan komma till Patricia och vara med dem när dem äter middag kommer inte komma in annars det är 21års gräns elr något. Så hoppas jag kommer in på något sätt, kommer säkert lösa sig på något sätt all bitar kommer att falla på sin plats.. Vill verkligen gå till Patricia med alla För nu ska även Erika följa med och festa så det blir ju ritkgit roligt den lilla partypinglan..

Men men missar man en gång så går ju inte jorden under kan ju gå dit någon annan gång, är ju viktigt att följa med på julbordet med familjen


Torsdag 20:e November

Ligger i sängen halv trött och kollar på fantastic 4, medans jag sitter inne på msn och bloggar snacka om att ha några bollar i luften??

Dagen började med att jag vaknade först vid halv sex av att någon hade öppnat dörren och min syster rum ligger brevid köket så det är ju mörkt på morgonen och en lampa är tänd så den lös i mitt ansiktet. Sedan så vaknade man typ två sekunder innan larmet gick igång sjukt jobbigt så halvsov mellan halv sex till nio inte roligt..

Sedan bar det av till jobbet och sälja som aldrig  förr för att kunna få en bra försäljning som möjligt och även städa butiken. Jobbade i cirka tre timmar själv sedan var det dags för stängning då man stressade sig för att hinna med bussen som gick 20.14 som ändå var försenad och gjorde så att jag missade min t-bana hem och fick vänta nio minuter, visst de är inte så mycket men de känns som en evighet när man vill hem..

När man väl kom hem så gjorde man soppa och satte sig vid tv:n  som jag göra nu och sitter och väntar på att Scrubs ska börja en riktigt sjukt bra serie, som kommer få mig på bättre humör.

Är nämligen lite negativ utav mig idag pga att jag vet att jag har slösat ganska mycket pengar på otroligt mycket skräp som jag knappt använder plus dyra drinkar ute och äta ute saker som jag borde tänkt på. För nu kommer jag få ganska dåliga löner för att vi måste skära ner på timmar och köpa julklappar till släkten.
Sedan måste jag spara pengar för att jag börjar i skolan i Januari och då får jag en lön sedan leva på studiebidrag suck det är liksom tusen kronor i månaden kommer man inte överleva på. Men får låna av mamma så jag kan betala min mobil räkning plus skaffa mig ett helg jobbb så att jag får in lite extra i månaden..

Jag skäms  lite för hur mycket jag spenderar..

Sedan sa jag till min chef idag att jag fyller år på våran julfest och då sa hon att hon skulle ge mig en överraskning, kanske få gå upp på scenen och jag som inte tycker om att stå framför folkmassor tycker det är otroligt pinsamt. Hoppas hon glömmer, hoppas hon glömmer..

Imorgon ska jag,älskling, Emma och Johan gå och se twilight i Heron imorgon kväll är verkligen sugen på att gå..

Nu började Scrubs Jippie

Sitter och tänker på dagens händelse



Precis innan mamma och jag skulle äta, så gick mamma ner och solade efter det kom mamma upp springade och bad mig hjälpa henne. Det låg en överkörd katt i en lövhög som två mammor med sina barn hade hittat, jag sprang dit tog med mig en handduk och skulle bära upp den, den blev så vil och försökte bita mig hade precis rullat in den i handuken. När Eva en granne till oss också var där som jag bad hjälpa mig att hålla i kattens huvud.

Fattar inte hur en person kan köra över en katt och bara åka vidare, den hade på något släpat sig dit själv. Vi ringde även till vetrinären i mälarhöjden och sa till dem att hi hittat en överkörd katt med ett dåligt tillstånd och åkte dit på direkten satt och kollade på kissen som såg så lite och oskyld ut och fin. När vi komt dit gjorde dem en undersökning, dem var tvugna att hitta kattens ägare, sedan ville dem ha någons persons uppgifter så mamma gav sin, två sekunder senare kommer dem in till oss och säger att denna katt är så pass skadad att dem var tvugna att avliva den. Då kom mina tårar jag gick ut i bilen o satte mig och grät allt var så hemskt , tänkte på om det hade varit min katt och få ett sådant samtal från vetrinären. Är fortfarande lite skakad efter händelsen för det var riktigt jobbigt, när tankar går runt till att de kunde varit ens egen katt.

Hur kan man vara så pass omänsklig att man struntar i vad man har kört på och sticker vidare om man märker att man har kört på något så stannar man, man åker inte fan inte  vidare..


Må denna katt vila i frid och att dem får tag på dess ägare.

Okänd katt 19:e november 2008 må du vila i frid och att du får ett bättre liv där uppe. 

Gott med middag

Sitter och kollar på TH och har precis ätit lyssnar även på katy perrys nya låt hold n could..

Det snöar ute vilket är helt fantastiskt älskar snö. Det är så jobbigt att det sista avsintett av TH från igår visas även idag som första avsnitett sedan kommer ett till, men för mig spelare det inte så stor roll vilket dem visar har redan sett alla är inne på dem sista avsnitten av säsong fyra är inne på ett avsnitt, nästa avsnitt kommer vara mycket drama och tårar för ett ryktet iaf vad jag tror att det är vilket är att Justin Bobby Audrinas pojkvän hånglar med Lauren.

Varför skulle Lauren ens göra det? killen har rapat henne i ansiktet , han beter sig konstigt framför henne och Audrina kommer gå på det här. Visst jag vet att typ 30% av the hills är med repliker och saker som har hänt när kameramännen inte hinner spela in ett bråk får dem göra om det, så var det iaf i Laguna Beach där Lauren var med i innan..


Nej nu ska jag kolla klart .

Ciao Ciao

Har man tråkigt så har man


(x) rökt en cigarett
(x ) rökt en cigarr
( ) varit hög
(x) varit full
(x) varit kär
(x) blivit dumpad
(x) dumpat någon
( ) fått sparken
( ) varit i knytnävsslagsmål
(x) rymt hemifrån
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) blivit arresterad
(x) ljugit för en kompis
( ) varit kär i en lärare
(x) skolkat
(x ) sett någon dö
( ) varit kär i en av mina internetkompisar
( ) varit i Spanien
( ) varit i Mexiko
(x) flugit
(x ) ätit sushi
(x) åkt snowboard
( ) varit i ett våldsamt förhållande
( x) tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
( ) haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en lövhög
(x) lekt uppklädd
(x) hoppat i en vattenpöl
(x ) åkt släde
(x) fuskat när jag spelat spel
(x) varit ensam
( ) somnat i skolan/på jobbet
(x) tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
(x ) rört en orm
( ) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad 
( ) blivit rånad
(x) blivit missförstådd
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
( ) varit i en bilolycka
(x) haft damp (inte sjukdom utan dampat ur på någon/någonting)
(x) känt mig utstött
( ) ätit ett helt glasspaket på en natt
( ) dansat i månljus
(x) hatat mitt utseende
( ) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt mitt hjärta
( ) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
(x) varit på andra sidan landet
(x) simmat i havet
( ) känt som om jag håller på att dö
(x) gråtit mig till sömns
( ) lekt polis och tjuv
(x) sjungit karaoke
(x) betalat för mat med bara mynt
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn
( ) skrivit ett brev till tomten
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon jag bryr mig om
(x) blåst bubblor
( x) gjort upp eld på en strand
( ) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor
(x) fått en önskan inslagen
( x) burit pärlor
( ) hoppat från en bro
( ) ätit hund/katt mat
(x) kysst en spegel
(x) sjungit i duschen
(x) burit en svart klänning
( ) drömt att jag gift mig med någon
(x) limmat fast min hand med något (inte med flit)
( ) fastnat med tungan i metall
( ) pussat en fisk
( ) varit en cheerleader
(x) suttit på ett tak
( ) skrikit så att jag inte fått luft
( ) byggt en kärra
(x) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten
( ) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
(x) haft en trädkoja
( ) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
(x) tror på spöken
( ) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
( ) blivit puttad i vattnet med kläderna på
( ) brutit ett ben
(x) fångat en fisk och sen ätit den
(x) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att jag grät
(x) gråtit så mycket att jag skrattade
(x) fuskat på ett prov
(x ) haft en Britney Spears skiva
(x) glömt någons namn
( ) svimmat
(x) gråtit på tunnelbanan
(x) snattat
(x) pratat med en främling i mer än fem minuter
( ) gett en uteliggare mer än 50 :-
( ) spottat på någon jag ogillat
( ) hoppat bungyjump
(x) varit svartsjuk
(x) kan skriva utan att titta på tangenterna

God morgon iaf för min del

Vaknade för någon timme sedan så ganska nyvaken dricker även berocca för att se om jag kommer bli bättre hoppas hoppas, låter ganska tjock i halsen dock och kroppen känns fortfarande seg.

Sedan så känner jag mig lite godissugen funtar på att gå ner till Ica köpa lite gogis sedan hem igen och äta lite soppa. För det enda jag kommer göra idag är att ligga i sängen  o fösöka bli frisk så jag kan jobba imorgon. Så kommer nog inte skirva om så mycket idag för det är ju inte så mkt som kommer hända idag..

Men ska ner o handla lite godis, de tycker jag att jag förtjänar

Gratis kläder

Nu kan du bli medlem på gratiskläder.se registrera dig här och börja samla poäng till presentkort till H&M eller Gina Tricot som har massa fin saker och värva dina vänner

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=116348




Hittade även två bilder från 5emtio4yra som jag var på i fredags med Sara, Agnes, Wilda och Malin


Jag och fotografen . Sa att han fick ta kort om han var med på ett


Sara och Jag alltid lika glada

Måste medge att dessa bilder är verkligen hemska på mig ..

Nej nu ska jag nog försöka få i mig lite soppa och dricka lite julmust för det är så himla gott.
Mår kanske lite bättre efter det. Eller kanske blir deppig bara av att kolla ut genom mitt fönster.

Ligger i min säng med världens mysigaste filt

Nu har jag kommit hem från mötet och jag kommer läsa två  terminer på åsö vuxen gymnasie och alla är nästan i samma ålder som jag. vilket är riktigt skönt tycker jag.
Sedan fick jag välja lite ämnen själv , så nu när de 800poängen uppdrlade i två terminer alltså i vår och höst termin.

Dem 400p som jag ska läsa upp i Januari är
Religion A
Naturkunskap
Människans socalt och kulutrellt
bildografiskt A
Som kommer blir riktigt kul tycker jag..

När man kom hem från mötet var det bara att krypa ner i sängen ligger nu och kollar på DP, har varken ätit frukost elr lunch har ingen ork till att laga något, min kropp är helt slut. Men måste snart gå upp och göra lite mat känner verkligen hunger  i min mage.

Jag har verkigen ingen lust att vara sjuk, vill göra saker och min kropp är helt slut ...

Hoppas ni mår och har en bättre dag än jag

Det är inte min dag idag

Jag vaknade för nägra minuter sedan k'nce hur pass hont de gör i min hals jag börjar bli sjuk :(
Hatar o ha ont i halsen pga jag har redan så pass stora halsmandlar så när jag blir suk blir det vara värre.

Snart ska jag iväg på mitt möte med en studievägledare, efter det är de bara att åka hem och lägga sig igen vilar tills på torsdag på jobbet.. Hoppas jag inte blir ännu sjukare för då kommer jag inte kunna jobba.
 
Nej nu ska jag dricka upp mitt te klä på min sminka mig lite och dra till mötet..

Måndag 17:e November

Vaknade av att pappa kom in i mitt rum och frågade efter våran hemtelefon, vilket jag inte en aning om vart vi hade den någonstans för att Emma hade den sist som vanligt.

Somnade nog inte förssen klockan tre igår natt satt och kollade på get smart på datan sedan började jag läsa min bok igen som jag är så inne i som heter en Shoppohocli som säger ja, som är riktgit spännande.

Kunde dock inte somna om så gick upp och gjorde te, men glömde bort det och jag och Johan gick ner till Ica o köpte soppa o baugette. Sedan så kollade vi på Oceans 13 medans vi åt det som var min frukost.

Sedan somnade Johan för han var  uppe tidigt och besökte ett jobb som han fick och slår vad om att Emma kommer vara lika trött när hon kommer hem från sitt provjobba sin första dag på sitt nya jobb...

Sitter nu och kollar på DP, sedan kanske man ska städa lite i rummet. Efter det blir de middag hos Marcus pappa och sedan ska jag och Marcus sova hos mig.  Ska på möte imorgon med en studievägledare och söka skolor och prata betyg, sedan blir det att träffa Erika med sin lilla bebbe Elliot och vara lite barnvakt..

Nu är man ledig tills på torsdag då jag jobbar mellan 11-20 sedan är man ledig resten av helgen.

Nej nu ska jag kolla klart på DP

Söndag 16:e November

Vaknade vid nio skulle nämligen jobba idag och var ganska trött, även fast jag gick i säng tidigt men började läsa en bok som var väldigt intressant så kunde inte slita  mig. Så jag somnade inte försen klockan två.

Men iaf vaknade kollade lite på tv sedan fixade man sig iordning för jobbet och drog iväg.

Det var iaf en lugn söndag på jobbet  inte så mycket kunder men stod och snacka med Jossan och Thompa som var på fest hos Emil igår som jag tyvärr inte orkade gå på, var lite för trött  för att festa en dag till denna helg.. Men dem hade haft det riktigt kul iaf.

Sedan kom man hem splade Vilda affärer med Emma och Johan sedan blev de såklart Gossip girl som är otroligt bra.
Nu sitter man o kollar på parlamentet, sedan får vi se vad som händer resten av kvällen är ledig imorgon så ska nog kolla på Dude weres my car som börjar vid halv tolv på trean, den är ju ganska rolig och det var länge sedan man såg den.

Ha en så trevlig söndag

Lördag 15:e November

Blev min lilla mysdag och bakis dag, fast ändå inte så lugn som man kanske önskat.
Min kusins barn kom hit på dagen så satt barnvakt med Emma och Johan åt två vila barn, som alltid är lika vilda och roliga. Så vi satte oss och kollade på syskonen bouldeler olycksaliga saga som är riktigt bra Jim Carry är extremt rolig i denna film, men det är han ju i varje film..

Sedan blev  det två Harry Potter filmer med Emma och Johan även godis och julmust.

En otroligt skön lördag filmkväll och barnvakt

Fredagen 14:e November

Började dagen med att väcka Johan och Peffa som låg och sov i vardagsrummet, hade sovit hos Marcus.. När dem väl hade vaknat ur sina drömmar drog vi till BK och köpte lunch och vid två så drog Johan och jag hos hemmåt. Johan åkte hem till oss,sedan drog jag till jobbet började inte förssen klockan fyra.

När man kom till jobbet så fanns det inte så mycket att göra fanns nästan inga kunder och inget mer man kunde ta ut i butiken. Men kom lite kunder då och då.

Sedan var man själv från sex till åtta, så ringde man sin kära vän Sara och kollade vad hon hade på agendan för kvällen och det blev utgång på 54 med Sara, Wilda, Agnes och Malin när man var klar på jobbet så fick man stressa sig hem byta om och sminka sig lite finare. stod och valde mellan en massa olika kläder men det blev en randig tröja och leggins med stövlar så mötta man Sara och vi åkte till medis, där vi mötte upp dem andra..

Så satt vi där och snackade en massa skit drack lite drinkar och vin, vid tolv drog alla förutom jag och Sara som satt kvar och ville snacka ännu mer skit, dricka lite mer och dansa lite. Eller det var väl jag som ville dansa och tvingade Sara med. När vi drog där ifrån så köpte vi varsin hot dog och gick till Mariatroget så de blev en lite promenad för oss sedan bar det av hem.
                                                   Jag och Sara

Så med andra ord hade vi en riktigt lyckad kväll

Torsdag 13e Nowember

Vaknade för cirka en timma sedan sitter nu och kollar på bridget jones och äter soppa.

som sagt pratade jag med Sofie igår på msn, sedan kom hon på att man kan ringa från datan till min hemtelefon och gissa om jag blev glad vi snackade i en timme  typ och hon visade mig runt i sin lägenet som var jättefin och det var så kul o sitta o snacka skit med dig igen..

Jag och Sara På gotland saknar saknar...
Idag ska man möta upp JOhan och Marucs inne i stan och åka hem till Marcus. Johan ska bo där i två veckor sedan flyttar han in med per... Så ikväll när man ska hem till sin pojkvän så är det tudor, peffa, johan och Marcus som är där.

Så blir det väl att laga mat och glo på tv...

Nej nu måste jag äta innan maten kallnar.

 Ciao Caio

go kväll

Ligger just nu i min sköna stora säng har precis kollat på sex and the city filmen för tredje gånge. men jag måster erkänna att jag tycker den är så himla bra..

Och snart blir det en film till och då blir de step brothers för andra gången kan verkligen  se en film flera gånger om.


Ja och idag kom man till jobbet gick in på vårat kontor bytte om och sedan ut i affären och plocka ut en massa varor massa nya fina koftor och flis skjortor inte så vidare om man inte är en skogshuggare ...

Sedan var det kunder att ta hand om allt från underkläder till kostymer.. Klarade iaf budgeten idag så är skönt det, men jobbade själv  i tre timmar vilken dötid, började nästan prata med mig själv men som tur var kom kunder in så kunde prata av mig lite iaf hehe är en väldigt pratgladmänniska för alla som känner mig.

Sedan kom pappa och hämtade mig och när man kom hem så fick man good mat hemma gjorda hambrugare och pommes riktgit gott. Sedan snackade man lite skit med min kära syster som är nervös inför imorgon då hon ska provjobba, hon ska upp vid fem imorgon medans jag får sova ut stackaren
Syster och Jossan...


Sedan så blev det sex and the city filmen som sagt o nu sitter jag här o skriver lite och pratar med min kära vän Sofie som är så långt borta ifrån mig , saknar dig väldigt mycket inte samma sak att prat på msn som att prata vid telefon och träffa henne, ska åka till dig när jag har pengar och ett pass som inte har gått ut. Glömmer aldrig våra utgångar på krogen hur kul vi hade det och hur mycket vi flummade och vilka skumma personer man träffade heheh . Får nästan en liten tår i ögat
                 Sofie och jag på Sofies hej då fest..

Onsdag 12e November

Vaknade vid halv nio är ganska trött somnade snet igår, kunde inte somna vet inte riktigt varför men mina tankar va på tusen olika ställen och en massa frågor bara dök upp som.  Varför? hur ? Vad tänkte? Hur kunde du vara så dum Vad ska du göra i framtiden? ..

Sådana frågor går runt i huvudet samt som man tänker på hur jobbigt det är att jag inte jobbar så mycket så vet inte hur mycket jag kan köpa julklappar för , när jag inte har så många timmar.

Köper ju sl-kort , 3-räkning etc så måste tänka på hur mcket jag ringer så att jag inte får alldeles för stora räkningar.


Nej nu ska jag inte vara så negativ som sagt vaknade halv nio gick upp det första jag gjorde var att sätta igång lite te-vatten sedan duscha håret ,kom tillbaka till köket och gjorde mackor med marmelad så himla gott och kollar på top model..

Ska till jobbet , jag åker vid typ lvart över tio sedan åker jag till jobbet  så blir det att vara dära till åtta och snälla pappa kommer o hämtar mig så jag slipper ta mig hem kommunalt..



Igår kväll efter cops så lagade Emma o Johan mat igen makarone,köttfärs och rivna morötter som var jättegott, sedan spelade vi vilda affärer i över en timma, det är välidgt långt spel. Sedan blev det Van Helsing, men orkade inte se hela så jag gick och la mig och läste lite skvallertidning.

Mina Favoritbloggar

mylastcigarette.blogg.se 

Sofie89.wordpress.com

Kenzas.se

Blondinbella.se

Looi.blogg.se

Improveme.se/natascha


Väldigt roliga och intressanta trogen läsare till alla bloggar. Som berättar om deras liv och dess vardag kolla in alla bloggarna dem är verkligen jättebra. fem solar av fem

Lite från min önskelista

     




Alla plagg är ifrån H&M

Lite partykläder till nyår klänningarna var  så himla snygga och älskar koftor sedan lite snygga linnen sitter ju aldrig fel.


Har lovat mig själv att inte spendera så mycket mer pengar så ska bara köpa julklappar för lönen som kommer och sedan blir det att leva snålt. Får inte äta ute så mycket ta med mig en matlåda och inte dricka en massa dyra drinkar när jag går ut. Måste spara till nästa år när jag inte ska jobba så mycket utan ska nämligen plugga upp mina ämnen så kommer gå tillbaka till skolbänken



Tisdag 11e November

Vaknade runt elva typ och nu när man har sin bärbara data så är det mycket roligare att blogga för då kan jag sitta lite överallt istället för att sitta i vårat datarum som blir ganska långtråkigt..

Började dagen med att kolla på The Hills avsnitt hade ju missat tre avsnitt och det var så spännande att se för det hände så myckte på dem tre Hedie blir sparkad från jobbet, Lauren och Whitney åker till New York och Audrina flyttar ut och ger Justin Bobby en andra chans och jag som tyckte att den andra killen hon dejtade var mycket snyggare en Justin, men men är man kär så är man.

Sedan klev man upp är älsklings säng, han hade redan gått till jobbet så det var jag o Peffa som var hemma, sedan kom Tudor hem och åt lunch med Peffa. Efter det drog han tillbaka till jobbet, så hjälpte jag Peffa lite med hans CV.

Sedan drog jag hem till mig o var jättehungrig hade inte käkat fukost elr lunch, så jag köpte en latte på Espresso House. Visst man blir inte mätt på det, men jag var rikigt sugen på en Latte, sedan satt man på tåget hem och när man kom hem så hade Johan och Emma precis också kommit hem från en promenad ute i det kalla regninga vädret men men måste varit skönt iaf.

Sedan blev det matdags för mig Emma och Johan, pappa hade lagit sin goda fisk med bulgur med rivna morötter till, det var jättegott. Efter frukost/lunch/middag så spelade vi spel var jätteroligt vi satt säkert och spelade i över en timme och Johan vann den lyckoosten.


Efter det bänkade jag mig framför the hills som slutade för typ tjugo minuter sen, men det var gamla avsnitt som jag redan har sett dock. Nu sitter jag och kollar på sweet 16, bortskämda ungar alltså och Emma läser bok, får se vad vi hittar på ikväll.

Men måste somna innan ett idag ska jobba imorgon börjar ju inte förrsen elva men ändå måste vara pigg och glad sedan så slutar jag vid åtta. jobbar varannan dag från och med imorgon denna vecka jobbar alltså onsdag, fredag och söndag.

Samla poäng och få olika vinster

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=76212

Klicka här då ni kan bli medlemar på gratisbio vinna olika sorters priser beroende på hur mycket poäng du har tjänat ihop en massa poäng du kan vinna allt från biochekar till Iphones m.m

Kan även få chekar till olika klädesbutiker och shoppa loss utan att spendera dina egna pengar.

Söndag 9:e November

Vaknade vid ett och var ganska bakis hehe sedan var det ju farsdag så hade köpt present till pappa från mig och min syster det blev en morgonrock och två par kallsonger från jobbet vilket han blev otroligt glad över.

Sedan så gjorde jag middag till honom ,det blev tacos som är så himla gott speciellt dagen efter en festande natt.
Sedan kollade man självklart på gossip girl och en film med Emma och Johan plus parlamenetet det är ett måste att se är så jäkla roligt...

Så måste säga att min helg har varit riktigt lyckad även fast man inte varit med pojkvännen så mycket..


Lördag 8:e November

På fredagen så var jag med sandras kompis Erika och hennes lille bebis Elliot inne i stan och köpte en present till min kusin som hon skulle få på lördagen det blev ett presentkort på centralbadet. Både jag och Erika hade ett så vi köpte ett till henne så vi tre kunde gå tillsammans någon dag .
Sedan åt vi indisk buffé på kungsholmen sedan blev det promenad igen till Åhlens och gick förbi mamma på jobbet och Erika kollade på lite smink sedan bar det av till ringen där vi fikade och mötte upp Erikas pojkvän Micke..

Efter vi fikat klart så drog jag hem till mig där pojkvännen satt o väntade och glodde på tv, så väntade vi på Emma och Johan som städade hos mormor som kommer hem på söndag sen så kollade på vi idol käkade god mat o kollade på gothika sedan började man bli ganska trött så jag och älksling gick och la oss.



På lördag morgon så vakande man vid typ elva så låg jag och pojkvänne och mös i sängen och kollade på tv, sedan drog han hem för han skulle på fest till Jossan och jag skulle iväg på middag med Sandra som fyllde år på fredagen.

Så när älskling hade gått så åt jag först lite frukost sedan tvättat man håret och kollade lite mer på tv  sedan så läste jag lite i min bok, sedan blev det dags för sminkning för skulle till Erika först och föra lite innan vi gick till Patricia och åt middag. Sen så råkade man ta fel på tiden för klockan i mitt rum visade tio i fem och jag stressade mig till t-banan flr att jag skulle möta Sandra och Patrick vid Rival i mariatorget..

Men så såg jag när jag väl var påväg så var klockan bara tio över fyra och fick ringa till Erika o säga att jag var lite tidig, men hon och Micke var inte riktigt klara så när man kom dit så lekte man lite med Elliot som är så himla söt.

Sedan så kom Sandra,Carina, Patrick min moster och hennes pojkvän Wello. Vid sex så drog vi till Patricia för middag som var jättegod. Sedan drog typ alla hemma eller vidare men jag, Carina, Sandra, Patrick och Simon stannade kvar o  festade vidare och det var en riktigt lyckad kväll med mycket dansande och väldigt ont i fötterna efter min kilklackar som nästan mördade min fötter hehe..
Sen när man stod där på dansgolvet så kom det ut fem killar i vit kostym och gav mig ett halsband, ett papaply och ett slags diadem blev lite chokad. Kom hem vid halv fyra på morgonen. Men det var värt det för den lyckade kvällen jag hade..


Måndag 3 November

Idag kan man säga att jag har haft en riktig sovmorgon, jag vaknade inte förssen halv ett då min pappa väckte mig.
Lovad honom att följa med på en långrpomenad idag, men han orkade inte vänta på för jag skulle ju äta frukost o klä på mig så fick skylla mig själv att jag missade en läng promenad hem jättetråkigt. lovade min pappa att jag skulle följa med honom.

 Sedan gick jag upp käkade lite frukost som blev müsli och fil med ett glas tranbärssaft jättegott och självklart lite tv tittning , efter det  började jag bädda sängen fixa iordning på mitt rum och sroetera lite kläder för  har lite saker som sagt  är lite för små för mig nu, men orkade inte slänga det så lade längst ner i lådorna.

Efter det gick man ner till apoteket för att köpa munsårssalva, för har fått ett riktigt äckligt munsår man känner sog ofräch när man har det eller iaf jag gör det. Hyrde även filmer två stycken till mig och mamma till ikväll det blev sex and the city filmen och what happens in vegas ska se båda innan jag går o lägger  mig ikväll.

När jag kom hem igen gjorde jag lite kaffe och började skriva på ett cv, men tycker inte att  det verkar så bra så ska göra ett nytt så hoppade jag även i duschen sedan var det dags för the hills sedan så hade pappa gjort jättegod mat det blev en lövbiffwok liknande med potatiskakor som var riktgit gott min pappa är verkligen en bra kock,

Sedan tog jag ut disken och försökte skriva lite mer på mitt cv och ändare lite men det är fortfarande inte riktigt bra tycker jag, ska försöka hitta en Cv mall så jag kan göra den ultimata CV:N som jag ska skicka ut och lämna i olika butiker nu när jag bara jobbar två gånger den här veckan.

På fedag så fyller min kära kusin Sandra 26år hon har blivit så stor nu kom ihåg när vi va små och gjorde saker, men iaf jag o Erika ska köpa en present till henne sedan på lördag blir det middag på Patricia och festande ska försöka låna lite pengar av mina mamma har nämligen lyckats spendera ganska mycket av min  egen lön. Måste verkligen lära mig att bli mer sparsam blir helt galen på mig själv när jag inte kan hålla i mina pengar,


Nej nu ska jag gå tillbaka till mitt rum och kolla på cops sedan blir det filmkväll med mammsen..

Söndag 2November

Idag vaknade man  vid tolv låg kvar ett tag i sängen o glodde lite på tv,sedan drog jag mig upp käkade lite furkostlunch vid ett sedan klädde man på sig för och fixade lite i emmas rum.
 Så att det inte skulle vara så stökigt sov där inatt för att min gudomor Rozita och hennes pojkvän Micke sov i min säng som är lite större, var lite snäll och erbjöd dem min säng iaf, sedan tod man en kopp kaffe satte sig i vardagsrummet med pappa och Rozita och snackade lite sedan kom Micke hem han hade varit och hälsat på sina föräldrar.
Sen kom mamma och Rozita överrens om att dem skulle till Ikea och pappa och Micke skulle  kolla på fotboll det var allsvenskan det var AIk och Helingsborg och jag som älskar AIK men orkade inte gå  för att jag var så himla trött.

det är ett sådant riktgit höstväder ute det blir mörkt så fort, men tror det börjar att bli vinter för nu är det kanske minusgrader ute. Men detta är en sådan fin bild

Igår var det ju Halloween och jag jobbade mellan 12 till 17 första gången på lördagen som jag jobbade en helgdag
så planerade jag, Thompa och Jossan vad vi skulle göra och Självklart så var systemet stängt det var ju röddag skit också. men det struntade vi i så jag och Thompa gick och köpte mat till kvällen och snacks ocgh läsk  en alkoholfri helg.
Så det slutade med att jag, Emma,Johan,Thompa och Jossan hade en myskväll här med mjukisbyxor, god mat, en massa snacks och godis plus en massa skräckfilmer så det var en riktgit lyckad kväll..
Älskling var dock inte med igår för han ville hellre gå ut, men det gjorde inget jag måste ändå sprar mina pengar för att kunna köpa julklappar

Har inte bloggat så mycket nu för att jag inte har min bärbara som jag bruksr blogga på , för det är mig egen data så att ingen stör mig när jag srkiver vill sitta i lugn och ro för nu kommer det alltid in folk och  pratar och ska läsa medans jag skriver och tycker det är lite störande.. Så förlåt för att jag inte skrivit på länge men min data är inte hemma för att Marcus och Tudor håller på att fixa Xp på min data för  att vista gör att min data blir så seg så orkar inte med det, men hoppas at få den så snart som möjligt.

Nej nu ska jag gå till TV:N Hoppas alla har haft en trevlig helg det har iaf jag haft

RSS 2.0