Början på en ny vecka och sista dagen i Augusti

Jahap då är vi ett steg närmare mot kallare väder löven som faller och det varma gosiga kläderna, vi har iaf haft två månader av en fin sommar som faktiskt blivit en av dem bästa sommaren i mitt liv, då jag va nere på Gotland i två månader och träffade en massa nya vänner som var jättefina arbetskollegor som jag saknar otroligt mkt.. Tänker tillbaka på Gotland nästan varje dag har ju fått så mkt minnen. Dem dagarna och kvällarna man umgicks då man spelade volleyboll, bada och sola på dagarna när man inte jobbade om man säger så och kvällarna ute med allt folk och pigan våran lokal pub och när vi förkrökade på stranden..
Syster Emma och jag på Pigan

Så idag som alla säkert har märkt här i Sthlm så har det varit en grå tråkig dag en lite syn av solen men inget mer. Idag så har jag iaf varit i skolan och haft företagsekonomi A och gått igenom lite nya saker, för nästa vecka är det som sagt prov så vi går igenom ganska mkt. Efter skolan så åkte jag hemmåt och har pluggat till provet vill verkligen få åtminstonde ett VG i kursen så hoppas jag får det på detta prov som kommer nästa måndag. Sen så har man även hunnit äta en god middag sedan så har man pratat lite med Emma och Jossan men mestadels har det blivit att plugga för min del. Så nu tänkte jag ta en liten paus kanske kolla lite på tv och njuta av en varm kopp te och mysa ner mig.


Lördag en ny dag och en bra dag

Dagen bröjade med att man gick upp vid 11-tiden då pojken väckte mig för att han inte kan vara uppe på egen han utan vill mer än gärna ha sällskap så jag gick upp med mycket om och men, så ringde Danne och frågade om vi ville följa med till Barkarby Outlet och kolla på kläder och självklart gjorde vi det så jag hoppade bara upp ur sängen och klädde på mig och fixade iordning mig så var vi iväg  och kollade på lite av allt möjligt men gjorde inte av med några pengar dock inte för att jag har så mkt pengar att spendera..

Sen så drog vi till Max och åt lite lunch och snackade lite skit sen bar det av till systemet för att köpa lite öl och cider då vi drog till Micke senare på kvällen, där vi hade det  riktigt roligt vi snacka en massa skit sen så var man den enda tjejen där kändes dock som man var med på en grabbkväll hehe. Dock inget fel med det, det var roligt sällskap och mycket skratt. Sen så drog vi även iväg till Sigtuna för att kolla på ett coverband som skulle spela och det var otroligt mkt folk och riktigt mysigt ställe och välidgt trevlig..


Så med andra ord så var lördag en riktigt Rolig kväll

Fredagen Myskväll tre filmer och mysigt sällskap

I fredags så gjorde man inte så mkt förutom att ligga hemma efter en rolig party kväll med två filmer och lite godis och sånt som man vill ha på sina bakisdagar. Sen så mötte jag även älsklingen vid centralen för att åka hem till honom i Sollentuna. Det är inte så mysigt och åka komunalt när man är bakis måste jag säga.

Men iaf sen när vi kom hem så fixade älskling iordning lite middag och sen så blev det filmdags för oss då vi såg, Bruno som jag tyckte va sådära inte riktigt så bra som jag hade förväntat mig dock, sen så blev det dance flik vilken jag tyckte var bra men tror inte pojken var ett sådant stort fan utav filmen men jag har redan sett de filmer som de gjorde parodier så tyckte det var rätt så kul, sen när dagen gick emot kväll och det blev mörkt så blev det en skräck film då vi såg Drag me to Hell, som jag tyckte var ganska läskig är dock inte så lättskrämd, men den var riktigt bra. Så fredagen var en riktigt filmkväll och en riktigt mysig sådan tycker jag..



Grå dag med en sprängande huvudvärk

Idag så har jag inte gjort så mkt förutom att jag har varit i skolan och gått på företags ekonomi kursen som jag tycker är riktigt rolig och jag lär mig en massa nytt vilket jag tycker är otroligt skönt...

Sen så när man kom hem så fick jag en sådan dunkande huvudvärk, ont i nacken och ryggen med låter som en riktigt gnällis men jag hade så otroligt. Så när jag kom hem så det första man gjorde när man kom hem så åt jag lunch/middag som blev Tacos som satt som smäck sedan så har jag pluggat lite filosfi tills imorgon, så har jag kollat lite på datan och sitter nu och kollar på 8 Simpel Rules som är riktigt bra. Nej nu ska jag nog fortsätta att vila och kanske även bädda ner mig i sängen och bara ta de riktigr lugnt.

Me and my red bike

260809

Förlåt för en dålig uppdatering men har inte hunnit bloggat så mkt.
Jag har varit hemma nu i cirka tre veckor och det känns rätt så konstigt saknar verkligen Gotland och alla vänner som man fick där nere. Även fast man kommer hålla kontakt med folk så kommer jag inte träffa alla igen och denna sommar var en av de absolut  bästa sommaren som jag har varit med om och fått så mkt nya fina vänner..


P-patrullen kör sitt vanliga race nere på Ljugarn...


Under denna tid som jag kommit hem så har det hänt en väldigt tråkig sak den 12 Augusti så försvann min fina hund Molle han blev 14år gammal och han fanns alltid vid ens sida kommer att sakna honom otroligt mkt, han var med nästan hela min uppväxt och va den gulligaste hunden på denna planet. Kommer aldrig att glömma dig Molle...
Love U Molltass









RSS 2.0