It's like dynamite

Godmorgon, nu har man fått i sig sin frukost som bestod utav ett glas med c-vitamin, te och två mackor rikigt gött faktiskt, sen så vaknade jag av mig själv runt halv tio så nu har jag i princip gjort mig helt klar för dagen ska bara byta från pyamsen till andra kläder och lägga på lite mascara sen är jag redo för en dag på jobbet.

Inatt när jag skulle sova så låg jag och vred  o vände på mig i en timma innan jag kunde somna, sen så vaknade jag av att min syster kommer hem och pratar sjukt högt i sin lur, men lyckades somna om sen så vaknade jag återigen av inget alls men runt typ 6tiden, det är konstigt har vaknat flera gånger tidigt på morgonen elr mitt i natten av inget och sen har det tagit en stund att somna om..

Jag förra helgen

Har precis kollat klart på Miami Ink, sjukt bra program älskar alla tatueringar och personerna i programet måste säga att jag är verkligen sugen på att göra en tredje nu, som ska var en minnestatuering till min kära mormor samt stå för ett bandet mellan mig, min syster och våran kusin.

Efter jobbet idag så ska jag och syrran gå ner och hyra lite skräckfilmer och köra en chillkväll hemma med en massa snacks och skräckisar. Känns som att mina utgångar förra helgen räckte för nu var ju ute både fredag och lördagen och festade på, så känns som en lugn helg är helt enkelt vad jag ska göra!

Bild från gårdagens svullkväll

Friday night

Idag har jag varit ledig och bara tagit det lugnt, började dagen med att gå upp vid tio och kolla runt lite på datan sen kolla lite på tv och vänta på att Emma skulle vakna så åt vi frukost/ lunch och tog det lugnt.

Sen så har jag gjort ansikstmask och städat lite i rummet, lyckas alltid stöka till där inne när jag kommer hem från jobbet slänger bara kläderna lite överallt och små saker ligger lite här och var, så tänkte varför inte fixa det idag när jag är hemma, var snäll nog o städa lite i syrrans rum..

Har precis även lagat en middag som består av pasta med en grytliknande något vet inte vad jag ska kalla det är lövbiff med stekt paprika,champinjoner och syltlök i en sås som jag, Emma och Joey ska äta.
Joey kommer nämligen över för en lugn kväll med lite vin mat och godis, nu sitter jag iaf och kollar på Big bang theory serien är faktiskt rätt rolig.

Nej nu ska jag återgå till mitt fredags mys och bara ta det lugnt, imorgon blir det att joba sedan får vi se vad som händer resterande av helgen.


Ha en trevlig Fredags kväll!

27:e oktober 2010

Ja nu var det ett tag sedan man bloggade, men jag har jobbat för fullt  och kan säga att jag verkligen trivs med mitt jobb har alltid mkt och göra och man lär sig alltid nya saker och har så trevliga kollegor. Sen har jag även fått förläng till sista Januari vilket är jättekul.

Idag har jag varit ledig hela dagen, så tog mig en riktigt lång sovmorgon till klockan tolv, låg o drog mig en stund sen gick jag upp och kände lukten av mat, pappa hade nämligen redan lagat lunch vilket blev pasta carbonara men var inte hungrig när jag gick upp så tog mig en frukost/lunch senare på dagen.
Efter maten så kollade jag och Emma klart på Jackass 3 som vi började se på igår ikväll, sen blev det Jackass 2 idag också!

Resterande av dagen så har jag tagit det lugnt typ städat lite i rummet, diskat lite och lite annat, nu sitter man och kollar på Family guy sjukt rolig serie iaf sen blir det nog filmen fast and the furious filmen som är sjukt bra.
Blir iaf att gå och lägga mig tidigt ska upp tjugo över fem imorgon bitti, ska jobba imorgon.

RSS 2.0