310110

Ja då är vi inne på sista dagen i januari och ett steg närmare till varmare dagar och solen skiner längre på dagarna, vilket är otrligt skönt.
Idag så åkte farmor och farfar tillbaka till Avesta och tog med sig Emma och Milton också, hoppas dem får det riktigt mysigt där uppe, kommer dock sakna syrran lite är så van att hon är hemma.
Sen så har jag hjälpt till med tvätten idag också då vi egentligen hade tvättstugan igår men det blev inte av för vi hade besök utav farmor och farfar så vi tog det idag stället, sen har jag tagit mig en lång behövande dusch efter helgens festande och slapp dag, sen så smorde man in sig med lite brun utan sol så att jag har fått lite mer färg på kroppen, idags läget har jag inte precis pengarna att spendera på att gå ner till solariumet utan det får bli nästa månad.

Nu sitter jag iaf i min mjukis dress och kollar på en film på tv400 som heter Wild Things, har sett den förut men det är inte så chokande men har inte riktigt sett på hela så det blir den första, sen så har min kära fader bakat lite gott bröd så det kommer bli en kvällsmacka för min del och det luktar riktigt gott också men det gör det alltid när man bakar. Ikväll så blir det iaf att ta det lugnt hemma och kolla på tv samt ladda upp inför en ny arbetsvecka ska bli riktigt kul att jobba imorgon.

Shopping fingrarna kliar detta är lite av vad som kommer inhandlas när pengarna kommer allt är ifrån H&M också Love it










Allt är ifrån H&M som sagt och tycker faktiskt att det är en grymt bra affär och att plagger håller samt att smyckena och skorna är sjuk hållbara för att vara så billiga, men det älskar jag så när jag får in lite pengar så kommer jag att köra en stor shopping på H&M, behöver lite nytt i garderoben.

Funny Friday

Igår så började dagen med en god fuskot och vaknade upp uppvilad och pigg, sen så bar det av till jobbet och det var otroligt roligt och alltid lika kul att träffa kollegorna trivs otroligt bra måste jag säga. Sen så var det en riktigt bra dag på jobbet igår=)

När jag kom hem efter jobbet runt tio tiden tror jag att det var så kom man hem till syrran och Andrea som satt och drack vin och jag var inte sen efter att ta mig ett glas och trycka i mig lite middag och göra mig iordning inför kvällen. Först så bar det av till ett ställe som jag inte kom ihåg vad det hette, men det var inte så roligt så drog iväg till Medusa för att möta upp Sofie,Louisa, Sandra och Tony vi hade det riktig roligt och blev jätteglad av att träffa Sofie och Louisa var ett bra tag innan vi sågs, sen så kom Emma och Andrea till oss och höll oss sällskap och det var en riktig kanon kväll och vi hade det riktigt kul.
SÅ med andra ord hade jag en riktigt lyckad utekväll =)

The Beauty is inside

Namn:  Joanna Neogard
Språk som du pratar: Svenska, Engelska och lite franska
Brukar du komma i tid:
Ja, är väldigt noga med det. Kan hänt någon gång att jag har kommit försent
Vad hade du i din mun senast: Vatten
När mår du bra: När jag är omringad bland mina positiva vänner samt min famlij.
När blev du fotad senast: Förra veckan
Hur känner du dig nu: Trött och uttråkad
Är du smart: Ja det skulle man kunna påstå
Vad har du på dig: Pyamas
Vad saknar du: Just nu saknar jag min pojkvän
När och varför grät du senast: Kommer inte riktigt ihåg när, men senaste gången var till en sorglig film iaf.
Var det pinsamt att svara på det: Nej, jag står för det jag gör
Hade du en bra kväll igår: Absolut, lite vin hemma hos en vän och mycket roligt sällskap
Din favoritdryck på morgonen: Te
Vad ska du göra i sommar: Ja jag kommer åka till Gotland som alltid sen vet man aldrig kanske en utomlandsresa skulle ju inte sitta så fel.
Är du nöjd med ditt liv: Ja absolut.
Vad vill du jobba som: Socionom
Har du tråkigt just nu: Nej har lite söndagsmys
Vad gör livet värt att leva: Familjen, pojkvännen och vännerna
Vad i livet ångrar du: Att jag inte studerade ordentligt i gymnasiet, utan bara slappade istället
Vad lyssnar du på för musik: RnB, Rock, Hip Hop
Kategoriserar du dig själv i någon stil: Självständig
Är du bortskämd: Båda ja och nej

Din första
Första piercingen: Har bara hål i öronen
Första bästa vän: Sara
Första husdjuret: Min katt Muffis
Första semestern: Cypern
Första konserten: Backstreet boys
Första kärleken: Marcus min nuvarande pojkvännen

Favoriter:
Filmer: Crazy Beautiful, baksmällan, I love you man etc listan är lång
Tvprogram: Sex and the city, How I met your Mother, The Hills
Drink: Vodka Redbull
Kroppsdel (på kille): Ögon
Sport: Fotboll och dans( det är en sport)
Plagg: Leggings och skjortor
Bok: Twilight böckerna

Mys söndag med grönsaker och dipp Härligt Härligt

Idag så blev man väckt utav mamma som frågade vart Emma var och jag sa att hon har väl sovit hos Jossan då hon inte kommit hem från en fest natt, så kunde inte somna om utan kollade lite på tv och kände att baksmällan började komma sakta men säkert men fick ingen jättebaksmälla fick mig en liten seg en så har varit trött hela dagen.


När jag hade vart vaken i typ tre timmar så bestämde jag för att dra ner till ICA och köpte mig en massa gott det blev nachos med tacosås, kladdkaka, chokladkaka och grönsaker med dipp så jag har lite av en gottis dag idag och måste säga att det är jag värd sen Gud vad länge sen det var jag åt grönsaker och dipp och vad otroligt gott det är, sitter nu och kollar på blåsningen med nytvättat hår och njuter av denna härliga söndag.

Lördagen 230110

Igår så jobbade jag på dagen, då jag var som sagt sjuk i två och en halv dag så ville ta igen dem dagarna och det gick otroligt bra faktiskt.

Sen så när jag kom hem så möttes man utav en trött Emmma och Johanna eller hon var väl rättare sagt bakis, men sen så styrde vi upp oss med lite kaffe och musik och göra sig iordning sen så bar det av till Thompa och dricka lite vin samt spelade vi lite spel och snackade skit, sen så var det tänkte att vi skulle gå ut på strand men kön var så otroligt lång så vi skulle gå vidare men då kom mina gäspningar och satte igång så jag åkte hem istället så det blev inte riktigt som man hade tänkt sig, men får ta igen det nästa helg.

Jag och Thompa midsommar 08

The bad boys are allways catching my eye

God morgon nu har jag redan varit uppe i en timme har lyckats få i mig frukost, hembakat bröd med pålägg och en kopp te och nu kollar jag lite på Greys Anatomy men tänkte att jag ska snart börja sminka mig o så. Så att jag blir klar i relativ tid samt att jag hinner att gå igenom mina anteckningar lite mera..



Hittade dessa goa ansiktsmasker på Natacha Peyres blogg, det är masker för olika behov och ansiktsmasker är ju aldrig fel om man säger så, kanske man ska ta och testa en när man kommer hem ikväll vi får ta och se helt enkelt..

Lugnande:
  • 1 msk honung
  • 1 msk naturell yogurt
Blanda ihop ingredienserna i en skål och applicera sedan på ansiktet. Låt verka i ca 20 minuter. Funkar superbra på irriterad eller bränd hy.





Återfuktande:

  • 1 Avocado
Mosa en mogen avocado och applicera den sedan på ansiktet. Avocadon innehåller gott om fleromättat fett som är bra för torr hy. Utmärkt också för torra armbågar.

Mot acne och finnar:


  • 1 klyfta citron
  • 2 msk vinäger
  • 1 dl vatten.
Blanda ihop ingredienderna och badda sedan noga huden med detta. Fokusera på de delar där du ofta får finnar eller kvisslor.  Den här ansiktsmasken innehåller rikt med c-vitamin vilket gör att du  både ser piggare och fräshare ut. Dessutom arbetar den in i porerna och avlägsnar överflöd av fett som ofta leder till acne. Tvätta sedan av ansiktet med ljummet vatten.





Djuprengörande asiktsmask:

  • 1 avokado,
  • ½ msk vetekli
  • 1 tsk flingsalt
Blanda ihop och applicera på rengjord hy. Låt verka i 20 minuter och skölj sedan noga. Detta har en peelande effekt vilket gör att den avlägsnar döda hudceller och låter nu fräsch hy ta plats!

Hold on don't leenger

Ja nu säger jag faktiskt Go Natt, ska kolla lite på en film sen blir det sova av. Dagen har i sig varit bra då jag nu är frisk och det håller nog sig kvar peppar, peppar ta i trä så imorgon blir det att jobba yes box ska bli otroligt skönt faktiskt och ska ge 110% imorgon som jag alltid gör..

Måste bara säga hur otroligt skönt det är att vara frisk igen och att kunna gör någonting utav mina dagar förutom att ligga i sängen typ, så otroligt skönt att fåt vara ute i det friska vädret.

Nej nu blir det att titta lite på Baksmällan sen blir det sleeping time for me, imorgon kommer bli en bra dag för mig det känner jag på mig..


Go Natt

Hold on don't leenger

Ja nu säger jag faktiskt Go Natt, ska kolla lite på en film sen blir det sova av. Dagen har i sig varit bra då jag nu är frisk och det håller nog sig kvar peppar, peppar ta i trä så imorgon blir det att jobba yes box ska bli otroligt skönt faktiskt och ska ge 110% imorgon som jag alltid gör..

Måste bara säga hur otroligt skönt det är att vara frisk igen och att kunna gör någonting utav mina dagar förutom att ligga i sängen typ, så otroligt skönt att fåt vara ute i det friska vädret.

Nej nu blir det att titta lite på Baksmällan sen blir det sleeping time for me, imorgon kommer bli en bra dag för mig det känner jag på mig..


Go Natt

Aliena vitia oculis videmus, nostra vitia in tergo habemus

Min rubrik betyder; Vi ser felet i andras ögon, vi har våra egna fel på ryggen
Måste bara säga att jag tycker att det är ett riktigt bra ordspråk som jag verkligen kan hålla med, vi ser brister och fel i andra eller ibland försöker vi finna medans vi inte tar tiden att kolla på vad våra egna fel och brister är.

Ja idag så var jag som sagt på ett möte på kontoret var roligt och träffa alla kollegor igen, dem är alltid så glada och postiva och det smittar verkligen av sig och det är så trevliga personer på jobbet så det gör att arbetsplatsen blir en ännu bättre arbetsmiljö än vad den redan är..
Just nu så är jag hemma sitter i min säng med en kopp te  i hopp om att jag kommer att må bättre snart, så att jag kan jobba imorgon är så otroligt sugen och har man viljan så finns vägen och tro mig jag har verkligen viljan i mig. Jag sitter även och väntar på en otroligt god lunch som pappa håller på att laga innan han ska åka iväg att jobba det är inte tråkigt att ha en pappa som lagar riktigt god mat han hittar alltid på något nytt och det blir alltid lika gott och sitter som smäck i min mage.

Dagens planer är iaf att kurera mig med te och halstabletter blir nog en liten eftermiddags sömn också, sen ska jag gå igenom mina anteckningar och pitcha lite också så att jag kan kicka as imorgon=)
sen ska jag göra ett försök med att städa mitt rum som återigen ser ut som skit, måste hålla mer ordning och reda.

Måste även säga att när jag fyllde år fick jag en riktigt god parfym från mamma,pappa och syrran som är ifrån Victoria Secret och den heter Pure Seduction, den luktar så fruktansvärt gott.

Everyday I see my dreams

Ja nu sitter jag i sängen vaken och mår tyvärr likadant som igår, vilket jag inte ville göra är så sugen på att jobba idag, men om jag skulle ut på fält idag som jag mår så skulle jag bli sjukare och det skulle ta längre tid för mig att bli frisk så idag blir det att kurera sig ännu mer samt ska jag på ett möte på jobbet som är viktigt och känner att jag måste gå på det så att jag utvecklas mer och lär mig mer. Annars blir det bara att ta de lugnt hemma i sängen drick tekopp efter tekopp för imorgon ska de fasiken jobbas, har iaf lyckats få i mig två mackor och en kopp te sen så kände jag att det var bäst att tvätta mitt hår när jag ska på mötet idag vill inte gå dit med fettigt hår så det blev att tvätta håret iaf.
Nej nu ska jag börja göra mig iordningen, måste föna håret så att jag inte går runt med blött hår. Bloggar mera sen önskar alla en bra dag på torsdagen

En liten flumbild jag kan bjuda på, när vi såg på Idolfinalen och posade lite.

It al comes down to what you do

Två fina citat från Crazy Beatiful;
You can be anywhere when your life begins. When the future opens up in front of you. And you may not even realize it at first, but it's already happening.

There are millions of people in this world, but in the end it all comes down to one. I still panic sometimes, forget to breathe, but I know that there's something beautiful in my imperfections; the beauty that he held up for me to see. The strength that I will never be able to say.




Idag så kan jag säga att jag inte har gjort någonting har legat i min säng hela dagen med feber känns som det enda man gjort är att dricka en massa te och ätit soppa faktiskt och sen har jag tagit det riktigt lugnt. Känns så sjukt tråkigt att bara ligga i en säng hemma och inte göra annat, blev iaf att jag gick ner till ICA snabbt och köpte mig lite godis eller rättare sagt tröstgodis för att jag är sjuk. Men nu börjar jag känna mig bättre faktiskt vilket är otroligt skön och jag håller tummarna för att jag kommer kunna jobba imorgon med en massa energi och bara köra gärnet så det hoppas jag på, att imorgon kommer bli en bättre dag och att jag är frisk som en nötkärna.
Nej nu ska jag fortsätta vila här i min underbara sängen sen blir det att smacka på det nybakade brödet som pappa har bakat och till det en stor kopp te JA man Tackar man Tackar..




Slänger upp en liten fräschare bild på mig för idag så ser jag inte riktigt klok ut faktiskt, så lägger upp en bild som jag är lite nöjdare mer. hahaha

Får önska alla en trevlig onsdag kväll och hoppas ni mår bättre än vad jag gör=)




190110

Helu! Idag är det inte riktigt min dag, dagen började med att jag mådde fin fint och var jättepepp för att jobba för det gick så otroligt bra för mig känns så otroligt skönt att alla som jag jobbar med är otrolig positiva och alltid stället upp för varandra det är sann laganda och man blir alltid på gott humör.

Så jag började dagen med att äta frukost sedan så gick jag igenom mina anteckningar igen samt att träna på att pitcha vilke gick bra, sen så bar det av till jobbet för möte och genomgång efter det så blev det en snabblunch på Donken sen bar det av ut på fält men tråkigt nog efter två timmar ute så började jag känna mig dålig då både min syster och pappa är sjuka så fanns risken att jag skulle bli sjuk vilket jag inte tänkte på men det slutade med att jag inte mådde så bra så åkte hem igen och åt lite mat sedan blev det att lägga sig i sängen tänkte även att jag snart skulle sova lite det brukar ofta funka kommer kunna göra så att jag mår bättre sen blir det mer te också för min del, det hjälper alltid när man är sjuk och jag har inriktat mig på att jag ska tillbaka till jobbet imorgon ska göra mitt bästa för att må bra så jag är back on track så fort som möjligt.

Nej nu ska jag bara ta det lugnt och vila upp mig så mycket som möjligt. Ni får ha en sådan trevlig tisdag.

Crazy Beatiful

Har precis fått i mig den goda middagen som jag hjälpte till att laga mamma gjorde iordningen steken sen så gjorde jag potatis i ugn som var otroligt gott, så jag sitter här mätt och belåten och kollar på nog en utav det bästa filmerna jag sett nämligen Crazy Beatiful en sån otroligt fin och bra film, kan säga att det flesta gånger har jag gråtit till denna film men nu har jag inte sett hela då jag var tvugen att äta och göra andra saker men om ni inte har sett den så rekomenderar jag den starkt.

I allas brister finns det något vackert, det finns en styrka som aldrig kan tas ifrån mig
This Years Loving Here To Last

Sen har jag lyssnat lite på LMFAO måste säga att jag tycker om deras galna stil och deras musik, hörde en låt från en serie sen idag fick jag ett ryck gick in på Spotify gick in och sökte på dem och hittade en massa bra låtar så rekomenderar detta när det är party som gäller det får mig att bli riktigt pepp


Nej nu ska jag försöka att läsa igenom mina anteckingar lite mer faktiskt, så att jag kommer bli riktigt grym och gå igenom lite saker för mig själv.. Nej nu ska ta mig en liten fika först sen så blir det som sagt att gå igenom mina anteckningar och sen blir det en riktigt mysig söndags kväll..

Trouble is a friend

Ja idag är det söndag och det känns otroligt skönt, min helg har varit otroligt lugnt vilket var något som jag verkligen behövde tycker jag då jag har varit ute och hållit ingång dem resterande helgerna sen har det varit mycket jobb i veckan också är verkligen otroligt glad för det jobbet jag har och att jag verkligen satt igång mig själv till att göra något nytt och får motivera mig till att jag är så positiv som jag har varit..

Idag så vaknade jag runt halv tolv och tänkte jag ska inte väcka pojkvännen han ska få sova lite längre, så skulle smyga försiktigt upp ur sängen men han vaknade ändå kanske inte är så bra på att smyga, men han lyckades somna om och jag satte mig i vardagsrummet och tog det lugnt..
Nu är jag iaf hemma med kära familjen och påvägen hem så kände jag att jag skulle köpa lite gott till mig och Emma till kvällen så det blev kakor och popcorn otroligt gott tycker jag, sen så  när jag klev in i mitt rum så ser jag hur stökigt det är men har inte riktigt fått in orken till att städa men det kommer snart för om jag ska vara ärlig så ser det rätt så för taskigt ut nu för tillfället men det kommer att ordna upp sig snart.

Nu ska jag iaf hjälpa till lite med söndags middagen som kommer bli otroligt god, sen blir det lite söndagsmys och innan det ska jag gå igenom mina anteckingar från jobbet så att denna vecka blir en helsike bra vecka med mycket att göra..

Nej nu måste jag nu gå ut i köket och hjälpa till med maten som sagt, tror att resten av min familj är rätt så hungirg så ska sätta igång nu så dem får mat i magen  inklusive jag då.  Skriver nog ett inlägg senare, hoppas även ni har haft en trevligt helg.

Catch my Eyes

Igår så började jag dagen med en härlig liten frukost samt  så var jag den enda som var vaken runt elva tiden tror jag att jag vaknade vilket jag tyckte var udda att både mamma och Emma låg  och sov pappa hade redan åkt iväg för dagen han har alltid full rulle med fotbollsmatcher och cuper. Men iaf så gick jag upp och blev varmt hälsad av Milton som var vaken och hoppade och lekte han var helt lyrisk för att någon var vaken, efter ett tag så vaknade iaf mamma och då satt vi och snackde lite ville inte väcka min kära syster som hade en riktig partykväll dagen innan, själv så var jag som sagt bara hemm och njöt av lite ostbrick och vin..

Jag och min kära syster

Sen när syster yster vaknade så kom hon in till mig och satt och snacka om lite allt möjligt och hennes livliga partykväll alltid lika roligt att höra på, sen blev det att kolla på en film men hann inte kolla klart då jag skulle åka hem ifrån runt tre tiden hem till pojkvännen men det blev lite senare för jag var tvugen att ta en dusch innan jag bar mig av till Sollentuna.
Men när jag väl kom dit så satt han inne på Skype och pratade med Lorenzo och thuvall så jag slöt mig in i deras samtal men kände att det gensat blev tystare så jag gick in till vardagsrummet och glodde på How I met your mother som är en av mina absolut favorit te-serie, efter ett tag så kom älsklingen och höll mig sällskap sen blev det dags för middagslagning och den middagen som lagades var riktigt smaskig jag blev så otroligt mätt så hamande i en matkoma om man kan säga så. Resten av kvällen bestod av filmmys med filmer som Saw 6 och Sommaren med Göran det var nog en utav det bästa svenska filmerna jag sett på länge..
Men lördagen var iaf otroligt mysig och hade saknat älsklingen så mkt hade inte träffats på en vecka så blev så glad av att träffa honom.

Love Fridays

Ja som sagt så har jag haft fullt upp i veckan med jobbet och det har blivit rätt så sent  om kvällarna så har inte haft tiden till att blogga utan har lagt mig i sängen och somnat i princip, men idag så kom jag hem tidigare en vanligt och när jag kom hem så blev det att njuta av ett glas rött och ostbricka vilket aldrig sitter fel och jag var rätt så hungrig så det satt bra i min mage..

Dagen har iaf varit riktigt bra har varit ute på fältet och det var första dagen själv och jag kände att det gick riktigt bra hade ett bra flyt , dock ska jag träna lite på lite saker. Men kan säga att genom detta jobb har jag träffat jättetrevliga människor och har haft riktigt roligt vilket gör mig mera positivt. Efter dagens arbete så hade vi även en kvällsfika och snackade om lite allt möjligt som alltid är lika roligt =)



Just nu sitter jag i mina pyamas kläder och kollar på Amercian Pie 2 finns inte så mkt  på tv att kolla på tråkigt nog, syrran ville att jag skulle följa med ut men det hade jag dock inte orken till ville hellre ta det lugnt hemma och mysa ner mig i sängen.  Så  jag sitter här och myser med ett glas rött för mig själv och jag njuter verkligen till 110% det behöver jag verkligen det som skulle göra pricken över iet är ett skönt fotbad, men det gör jag en annan dag..

Så kontentan av denna vecka är att den varit grym, otroligt rolig och mycket lärorik för min del och jag är otroligt glad över det jag åstakommit. Nej nu kom Snabba Cash trailern på tv det är ju en film som jag verkligen måste se jag tycker verkligen om Joel Kinnmann elr vad han nu heter kommer inte ihåg riktigt men älskade hans roll i Johan Falk och  sen så är han riktigt snygg också..

140110

Hejsan hejsan!
Ja jag kan säga att jag verkligen har varit dålig på att uppdatera min blogg, men som sagt förra veckan så var jag på arbetsintervju sen så fick jag följa med ut och se vad dem gör och om det verkligen var min grej och jag kände bara att det verkar riktigt roligt personerna på jobbet är oerhört trevliga och positiva man kan inte be om bättre, så jag fick svar förra veckan på att jag hade fått jobbet så i måndags hade jag min första dag på jobbet som började med en kurs sedan följa med ut på fält.
Sen på tisdagen så fick jag min id-bricka till jobbet, och var ute på fältet igen och det var riktigt härligt man får verkligen motivantion samt att man är verkligen motiverad, så tisdagen gick bra för mig med andra ord.
Så  idag är det min fjärde dag på jobbet och jag stortrivs det är en riktigt bra grupp som jag jobbar med och blir alltid lika pepp av och sen är det att jag jobbar väldigt sent till cirka klockan halv tio på kvällen har kommit hem runt elva tiden nu så det är rätt sena tider, men det är underbart iaf.

Nej nu är det dags för mig att borsta tänderna sätta på mig rikligt med varma kläder för ännu en dag ute på fältet..

070110

Just nu sitter jag och kollar på The Break Up en bra film måste jag säga, har redan myst ner mig i sängen jag är så otroligt trött idag.
Idag har det varit full rulle på mig varit ute nästan hela dagen och det har varit en riktigt lyckad dag för min del iaf, när jag kom hem så blev det middag måste bara säga att jag inte har ätit så bra idag till frukost/lunch käkade jag en såndär knäckemacka och sen åt jag middag vid halv sju tiden så inte konstigt att jag känner mig så otroligt seg som jag gör, sen kom mamma precis hem och jag gjorde oss varsin kopp varm Oboy lite annorlunda för jag dricker ju alltid en stor kopp med te

Min dag har iaf varit toppen 5toastar utav 5



Imorgon är det iaf fredag och det ska bli kul, först blir det en fika med Timpa sedan så ska jag möta upp älsklingen efter han slutat jobba så ska vi åka till Aldebo på lite party samt ska vi tydligen till en krog i Märsta ska  bli riktigt roligt faktiskt..

God Natt

Film mys och nerkrupen i sängen

Ja nu har jag precis gjort en skön ansikstrengöring och lagt på en jättebra ansiktskräm från kanebo som jag fått utav min kära moder hehe, sen så sitter jag och kollar på film med syrran det är en film på trean som är riktigt rolig som var länge sedan jag såg den heter Otäcka Djur riktigt bra.

Idag så hade jag den turen att få en god middag med hemma gjord Snittzel och pomefrites även dem hemlagade otroligt gott satt som smäck i min mage som all mat gör om man säger så.

Nej nu ska jag krypa ner i min sköna säng och kolla klart på filmen sen blir det att försöka att komma isäng tidigt så med detta inlägg säger jag God Natt.

Just another lemon tree

Så nu är ren tvätt hämtat och nerlagd i lådor, dock känns det inte som ens klädeslådor räcker till förstår bara inte hur jag kan ha så mkt kläder och ibland känns det som jag inte har något att ha på mig riktigt konstigt faktiskt, men ska inte klaga älskar mina kläder.


Nu sitter jag iaf här och gör inte så mycket funderar på att gå ner till ICA och köpa lite nötter har lite gottesug men vill inte trycka i mig en massa godis, kom just på att jag har ännu mer tvätt att hämta från datarummet också så nu blir det verkligen att trycka ner alla kläder så gott som det går.


Har även kollat runt lite på nätet och  såg att det kommer en säsong två av Taking The Stage och trailern var riktigt bra och mycket dans det gillar vi då jag dansat mycket, ska försöka ta upp det igen det är så himla roligt och bra träning tycker jag..

Förra årets eleve F.H Malik, Jasmine, Shakira, Mia och Tyler dock är det bara två utav dem som kommer att vara med i nästa säsong och det är Mia och Tyler den startar den 28:e Januari och om man älskar dans, musik och att sjunga så borde man absolut kolla in denna serie.

Starstrucked

Ja idag så vaknade jag vid tolv känner verkligen att min arbetslöshet tar på min vardag att sova borta hela dagarna och känna sig trött inte min grej måste skärpa mig som jag sagt tusen gånger förut om att vända tillbaka på dygnen.
Till frukost så blev det två mackor med stekta ägg och en kopp te som satt som smäck i min mage, nu sitter jag och kollar på filmen Katten Gustav men tänkte snart dra mig upp ur sängen byta om från pyamas i kläder och bädda sängen sen blir det att hålla på med mina rentvättade kläder.


Igår så såg jag ju som sagt på Paradise Hotel och vilket drama det är som uppstår alla i princip gråter, sen är det bråk och ja gud vet vad men det är ju dokusåpa till högstagrad och det tillhör alltid en massa drama..
Nej nu ska jag skärpa mig och göra något åt mitt lata själv och Fixa lite absolut mitt rum ser återigen ut som skit klarar inte av det..

Dancing my way trough life

Nu sitter jag och har myst ner mig i min härliga säng efter ha varit ute med Milton i 17minusgrader otrolig kallt tycker jag, sen så kollar jag på dubbelavsnitten av PH med syrran.

Idag så har jag tagit det lugnt med Emma, sen har jag inte gjort så mycket mera förutom ätit en riktigt god middag med familjen blev ett otroligt gott kött med potatisgratäng och en jättegod dessert sedan blev det en god efterrätt.
Men nu ska jag kolla klart på PH sen blir det att mysa ner mig för kvällen tror jag så med detta inlägg säger jag God Natt

Party At A Rich Dude's House

Idag har jag rätt till att önska det flesta av er en god morgon, då jag vaknade vid nio av att lille Milton hoppade upp ur sängen och försökte väcka en.
Nu sitter jag iaf och äter frukost som blev fyra knäcke mackor och jucie hade lite magert med frukost hemma tråkigt nog så det blir inte en såda mättande effekt på min mage om man säger så, just nu så sitter jag och kollar på Våra Bästa år, hur länge har det inte gått det är väl typ 20år om inte mer sen så , när ska det sluta om man säger så för det är ju inte den bästa serien jag sett *hehehe*


Igår så kollade jag som sagt på  PH och det var rätt så roligt och den nya tjejen herregud hon verkade verkligen inte ha alla hästar i stallet sen så hjälpte det ju inte att hon var så himla lättfotad heller, hon måste ju ryka alltså.
Men sen så blev det typ en gråt festival också alla grät och skrek, det skulle bli slagsmål men som sagt mycket ord liten verkstad.

Nej nu ska jag äta klart min frukost, sen ska jag göra mig iordning ska iväg en stund idag  ska ut i kylan det är nämligen -12 ut Brrrr, så det blir varmkläder på. Sen så kanske älsklingen kommer idag, han skulle kommit igår men han mådde fortfarande inte bra..

Tjingeling/ Joanna

Dags För en dubbeldos utav PH

Yesbox nu är Paradise Hotel och det är dubbelavsnitt , jag antar att det kommer vara en massa drama men det är alltid lite roligt när det är på tv iaf.

Sen så har jag inte gjort så mycket av kvällen, var med Emma och Johanna som planerade inför sin stora fest som de ska då det fyller år en dag efter varandra så det ska bli kul och det ska bli en maskersd och det är ju aldrig fel.
Strykningen blev inte av tappade lusten då jag  satt och pratade med Emma och Johanna istället det får bli strykning imorgon istället.
Nu börjar Ph så  sov så gott

040110

Ja nu är vi ju inne på fjärde dagen av det nya året, hur har era fyra dagar har gått har ni hållt era nyårslöften?
Själv så gjorde jag inga alls för det slutar alltid med att jag bryter dem brukar ha löften som att bli mer sparsam med pengar och nej det funkar inte och att sluta röka går inte heller så  bra sen så finns det en massa mer men känner mig mer besviken om jag bara kommer bryta alla känns det som så jag tar hellre dagarna som det kommer.

Just nu så kollar jag på Is She Really going out with him? tror nog att denna serie är lite överdriven och lite väl inlärd tycker jag faktiskt, men det är roligt att se på. Snart blir det att stryka en massa tvätt som vi tvättade igår det är en massa kläder och sängkläder, kommer nog ta ett par timmar men när jag inte har något jobb eller några studier så gör jag en massa jobb här hemma.
Sen så är Emma och Johanna hemma här inte för tillfället dock då dem är ute och promenerar medans jag sitter här och tar det lugnt för sen kommer det bli stryka av för min del. Men tänkte ta en kopp te med Emma och Johanna när dem kommer in igen.

Ikväll ska jag försöka att gå och lägga mig i god tid då jag ska göra lite saker imorgon, sen så tror jag det blir en lugn kväll och självklart ska jag titta på Paradise Hotel som börjar idag igen efter deras uppehåll..

Longing for lullabies

Ja då sitter jag här proppmätt efter en god lunch det blev köttfärspaj med sallad och det är ju aldrig fel var dock inte så hungrig men åt ändå för det är så himla gott.
Idag så tog jag ännu en sovmorgon till klockan elva måste försöka bli bättre på att lägga mig i god tid, *skärpning* nu sitter jag iaf med datan i mitt knä och bloggar lite.
I veckan så ska jag iaf ta mitt lata jag och gå till arbetsförmedlingen och skriva in mig samt hämta mina betyg på Komvux måste få dem så att jag kan söka till högskola till hösten vet inte var jag vill gå bara, men måste bestämma mig snart.

Tänkte snart hämta lite ren tvätt sen tror jag att det blir att göra en ordentlig ansiktsrengöring följt utav en dusch tycker det skulle behövas känner jag.

Jag och min kära syster på nyår

Looking for something new

Förtillfället så sitter jag och kollar på någon serie på trean har inte riktigt kollat har gjort lite annat vid sidan om, idag så har man iaf fixat lite här hemma med tvätt och städat rummet sen så handla man lite middag till mig, Emma och mamma det blev en god Ceasar Sallad äntligen något som inte är  så fett känns som jag ätit det i två veckor nu som pizza, choklad, chips, godis, jul mat  etc och var verkligen gott med en sallad känner mig lite svullen eftersom jag har min röda vecka så det känns bra och istället för att trycka i mig godis tuggar jag tuggummi har ju ätit så mkt onyttigt nu så det blir det ändring på nu..

Snart tänkte jag även tvätta mina smink penslar känns som det skulle behövas, det är bra att göra det någon gång i månaden då det kommer en massa bakterier på borstarna så det tänkte jag tvätta bort, sen är det alltid bra att ha sminkfria dagar vilket jag har haft nu i kanske 2dagar känns otroligt skönt skulle sitta bra med en ansikstmask kanske eller göra en riktigt rengöring med ansikst vatten, ansikts peeling så får jag ju även en ren och fräsch hy. Nej usch nu blev det för ytligt inlägg inte bra tycker jag..


Men iaf idag så kommer inte pojkvännen då han inte kunnat sova på hela natten då han haft kramper så vi ska ses imorgon kanske ta en promenad på stan eller kanske gå på en bio får helt enkelt se vad som händer, nu ska jag bara ta det lugnt kanske hittar på något roligt med Emma får helt enkelt se vad som händer ikväll.

Looking for something new

Förtillfället så sitter jag och kollar på någon serie på trean har inte riktigt kollat har gjort lite annat vid sidan om, idag så har man iaf fixat lite här hemma med tvätt och städat rummet sen så handla man lite middag till mig, Emma och mamma det blev en god Ceasar Sallad äntligen något som inte är  så fett känns som jag ätit det i två veckor nu som pizza, choklad, chips, godis, jul mat  etc och var verkligen gott med en sallad känner mig lite svullen eftersom jag har min röda vecka så det känns bra och istället för att trycka i mig godis tuggar jag tuggummi har ju ätit så mkt onyttigt nu så det blir det ändring på nu..

Snart tänkte jag även tvätta mina smink penslar känns som det skulle behövas, det är bra att göra det någon gång i månaden då det kommer en massa bakterier på borstarna så det tänkte jag tvätta bort, sen är det alltid bra att ha sminkfria dagar vilket jag har haft nu i kanske 2dagar känns otroligt skönt skulle sitta bra med en ansikstmask kanske eller göra en riktigt rengöring med ansikst vatten, ansikts peeling så får jag ju även en ren och fräsch hy. Nej usch nu blev det för ytligt inlägg inte bra tycker jag..


Men iaf idag så kommer inte pojkvännen då han inte kunnat sova på hela natten då han haft kramper så vi ska ses imorgon kanske ta en promenad på stan eller kanske gå på en bio får helt enkelt se vad som händer, nu ska jag bara ta det lugnt kanske hittar på något roligt med Emma får helt enkelt se vad som händer ikväll.

Looking for something new

Förtillfället så sitter jag och kollar på någon serie på trean har inte riktigt kollat har gjort lite annat vid sidan om, idag så har man iaf fixat lite här hemma med tvätt och städat rummet sen så handla man lite middag till mig, Emma och mamma det blev en god Ceasar Sallad äntligen något som inte är  så fett känns som jag ätit det i två veckor nu som pizza, choklad, chips, godis, jul mat  etc och var verkligen gott med en sallad känner mig lite svullen eftersom jag har min röda vecka så det känns bra och istället för att trycka i mig godis tuggar jag tuggummi har ju ätit så mkt onyttigt nu så det blir det ändring på nu..

Snart tänkte jag även tvätta mina smink penslar känns som det skulle behövas, det är bra att göra det någon gång i månaden då det kommer en massa bakterier på borstarna så det tänkte jag tvätta bort, sen är det alltid bra att ha sminkfria dagar vilket jag har haft nu i kanske 2dagar känns otroligt skönt skulle sitta bra med en ansikstmask kanske eller göra en riktigt rengöring med ansikst vatten, ansikts peeling så får jag ju även en ren och fräsch hy. Nej usch nu blev det för ytligt inlägg inte bra tycker jag..


Men iaf idag så kommer inte pojkvännen då han inte kunnat sova på hela natten då han haft kramper så vi ska ses imorgon kanske ta en promenad på stan eller kanske gå på en bio får helt enkelt se vad som händer, nu ska jag bara ta det lugnt kanske hittar på något roligt med Emma får helt enkelt se vad som händer ikväll.

Looking for something new

Förtillfället så sitter jag och kollar på någon serie på trean har inte riktigt kollat har gjort lite annat vid sidan om, idag så har man iaf fixat lite här hemma med tvätt och städat rummet sen så handla man lite middag till mig, Emma och mamma det blev en god Ceasar Sallad äntligen något som inte är  så fett känns som jag ätit det i två veckor nu som pizza, choklad, chips, godis, jul mat  etc och var verkligen gott med en sallad känner mig lite svullen eftersom jag har min röda vecka så det känns bra och istället för att trycka i mig godis tuggar jag tuggummi har ju ätit så mkt onyttigt nu så det blir det ändring på nu..

Snart tänkte jag även tvätta mina smink penslar känns som det skulle behövas, det är bra att göra det någon gång i månaden då det kommer en massa bakterier på borstarna så det tänkte jag tvätta bort, sen är det alltid bra att ha sminkfria dagar vilket jag har haft nu i kanske 2dagar känns otroligt skönt skulle sitta bra med en ansikstmask kanske eller göra en riktigt rengöring med ansikst vatten, ansikts peeling så får jag ju även en ren och fräsch hy. Nej usch nu blev det för ytligt inlägg inte bra tycker jag..


Men iaf idag så kommer inte pojkvännen då han inte kunnat sova på hela natten då han haft kramper så vi ska ses imorgon kanske ta en promenad på stan eller kanske gå på en bio får helt enkelt se vad som händer, nu ska jag bara ta det lugnt kanske hittar på något roligt med Emma får helt enkelt se vad som händer ikväll.

Looking for something new

Förtillfället så sitter jag och kollar på någon serie på trean har inte riktigt kollat har gjort lite annat vid sidan om, idag så har man iaf fixat lite här hemma med tvätt och städat rummet sen så handla man lite middag till mig, Emma och mamma det blev en god Ceasar Sallad äntligen något som inte är  så fett känns som jag ätit det i två veckor nu som pizza, choklad, chips, godis, jul mat  etc och var verkligen gott med en sallad känner mig lite svullen eftersom jag har min röda vecka så det känns bra och istället för att trycka i mig godis tuggar jag tuggummi har ju ätit så mkt onyttigt nu så det blir det ändring på nu..

Snart tänkte jag även tvätta mina smink penslar känns som det skulle behövas, det är bra att göra det någon gång i månaden då det kommer en massa bakterier på borstarna så det tänkte jag tvätta bort, sen är det alltid bra att ha sminkfria dagar vilket jag har haft nu i kanske 2dagar känns otroligt skönt skulle sitta bra med en ansikstmask kanske eller göra en riktigt rengöring med ansikst vatten, ansikts peeling så får jag ju även en ren och fräsch hy. Nej usch nu blev det för ytligt inlägg inte bra tycker jag..


Men iaf idag så kommer inte pojkvännen då han inte kunnat sova på hela natten då han haft kramper så vi ska ses imorgon kanske ta en promenad på stan eller kanske gå på en bio får helt enkelt se vad som händer, nu ska jag bara ta det lugnt kanske hittar på något roligt med Emma får helt enkelt se vad som händer ikväll.

Looking for something new

Förtillfället så sitter jag och kollar på någon serie på trean har inte riktigt kollat har gjort lite annat vid sidan om, idag så har man iaf fixat lite här hemma med tvätt och städat rummet sen så handla man lite middag till mig, Emma och mamma det blev en god Ceasar Sallad äntligen något som inte är  så fett känns som jag ätit det i två veckor nu som pizza, choklad, chips, godis, jul mat  etc och var verkligen gott med en sallad känner mig lite svullen eftersom jag har min röda vecka så det känns bra och istället för att trycka i mig godis tuggar jag tuggummi har ju ätit så mkt onyttigt nu så det blir det ändring på nu..

Snart tänkte jag även tvätta mina smink penslar känns som det skulle behövas, det är bra att göra det någon gång i månaden då det kommer en massa bakterier på borstarna så det tänkte jag tvätta bort, sen är det alltid bra att ha sminkfria dagar vilket jag har haft nu i kanske 2dagar känns otroligt skönt skulle sitta bra med en ansikstmask kanske eller göra en riktigt rengöring med ansikst vatten, ansikts peeling så får jag ju även en ren och fräsch hy. Nej usch nu blev det för ytligt inlägg inte bra tycker jag..


Men iaf idag så kommer inte pojkvännen då han inte kunnat sova på hela natten då han haft kramper så vi ska ses imorgon kanske ta en promenad på stan eller kanske gå på en bio får helt enkelt se vad som händer, nu ska jag bara ta det lugnt kanske hittar på något roligt med Emma får helt enkelt se vad som händer ikväll.

Looking for something new

Förtillfället så sitter jag och kollar på någon serie på trean har inte riktigt kollat har gjort lite annat vid sidan om, idag så har man iaf fixat lite här hemma med tvätt och städat rummet sen så handla man lite middag till mig, Emma och mamma det blev en god Ceasar Sallad äntligen något som inte är  så fett känns som jag ätit det i två veckor nu som pizza, choklad, chips, godis, jul mat  etc och var verkligen gott med en sallad känner mig lite svullen eftersom jag har min röda vecka så det känns bra och istället för att trycka i mig godis tuggar jag tuggummi har ju ätit så mkt onyttigt nu så det blir det ändring på nu..

Snart tänkte jag även tvätta mina smink penslar känns som det skulle behövas, det är bra att göra det någon gång i månaden då det kommer en massa bakterier på borstarna så det tänkte jag tvätta bort, sen är det alltid bra att ha sminkfria dagar vilket jag har haft nu i kanske 2dagar känns otroligt skönt skulle sitta bra med en ansikstmask kanske eller göra en riktigt rengöring med ansikst vatten, ansikts peeling så får jag ju även en ren och fräsch hy. Nej usch nu blev det för ytligt inlägg inte bra tycker jag..


Men iaf idag så kommer inte pojkvännen då han inte kunnat sova på hela natten då han haft kramper så vi ska ses imorgon kanske ta en promenad på stan eller kanske gå på en bio får helt enkelt se vad som händer, nu ska jag bara ta det lugnt kanske hittar på något roligt med Emma får helt enkelt se vad som händer ikväll.

Looking for something new

Förtillfället så sitter jag och kollar på någon serie på trean har inte riktigt kollat har gjort lite annat vid sidan om, idag så har man iaf fixat lite här hemma med tvätt och städat rummet sen så handla man lite middag till mig, Emma och mamma det blev en god Ceasar Sallad äntligen något som inte är  så fett känns som jag ätit det i två veckor nu som pizza, choklad, chips, godis, jul mat  etc och var verkligen gott med en sallad känner mig lite svullen eftersom jag har min röda vecka så det känns bra och istället för att trycka i mig godis tuggar jag tuggummi har ju ätit så mkt onyttigt nu så det blir det ändring på nu..

Snart tänkte jag även tvätta mina smink penslar känns som det skulle behövas, det är bra att göra det någon gång i månaden då det kommer en massa bakterier på borstarna så det tänkte jag tvätta bort, sen är det alltid bra att ha sminkfria dagar vilket jag har haft nu i kanske 2dagar känns otroligt skönt skulle sitta bra med en ansikstmask kanske eller göra en riktigt rengöring med ansikst vatten, ansikts peeling så får jag ju även en ren och fräsch hy. Nej usch nu blev det för ytligt inlägg inte bra tycker jag..


Men iaf idag så kommer inte pojkvännen då han inte kunnat sova på hela natten då han haft kramper så vi ska ses imorgon kanske ta en promenad på stan eller kanske gå på en bio får helt enkelt se vad som händer, nu ska jag bara ta det lugnt kanske hittar på något roligt med Emma får helt enkelt se vad som händer ikväll.

Looking for something new

Förtillfället så sitter jag och kollar på någon serie på trean har inte riktigt kollat har gjort lite annat vid sidan om, idag så har man iaf fixat lite här hemma med tvätt och städat rummet sen så handla man lite middag till mig, Emma och mamma det blev en god Ceasar Sallad äntligen något som inte är  så fett känns som jag ätit det i två veckor nu som pizza, choklad, chips, godis, jul mat  etc och var verkligen gott med en sallad känner mig lite svullen eftersom jag har min röda vecka så det känns bra och istället för att trycka i mig godis tuggar jag tuggummi har ju ätit så mkt onyttigt nu så det blir det ändring på nu..

Snart tänkte jag även tvätta mina smink penslar känns som det skulle behövas, det är bra att göra det någon gång i månaden då det kommer en massa bakterier på borstarna så det tänkte jag tvätta bort, sen är det alltid bra att ha sminkfria dagar vilket jag har haft nu i kanske 2dagar känns otroligt skönt skulle sitta bra med en ansikstmask kanske eller göra en riktigt rengöring med ansikst vatten, ansikts peeling så får jag ju även en ren och fräsch hy. Nej usch nu blev det för ytligt inlägg inte bra tycker jag..


Men iaf idag så kommer inte pojkvännen då han inte kunnat sova på hela natten då han haft kramper så vi ska ses imorgon kanske ta en promenad på stan eller kanske gå på en bio får helt enkelt se vad som händer, nu ska jag bara ta det lugnt kanske hittar på något roligt med Emma får helt enkelt se vad som händer ikväll.

Lite Nyårs bilder



Lyssnar på Hitmix och dricker en kopp te

God förmiddag, idag så sov jag ut yttrligare en dag, ska börja gå upp tidigt igen så jag får mer utav dagen, sen så känner jag att det är dags för mig att gå till arbetsförmedlingen och få hjälp om att söka jobb för hittills har det inte gått så bra och jag vill absolut inte sitta hemma i månader för att finna mig ett jobb och nu är jag på gränsen att jag kan jobba i princip med vad som helst mitt jobbsökande har ju inte gått som jag önskat precis..

Snart så ska jag och mamma ner i tvättstugan och tvätta har tvättid mellan 12.00-16.00 sen blir det att vika allt samt en massa strykande sen så har jag och Emma fått i uppdarg att göra middag till familjen och idag blir det något nyttigt har tryckt  i mig en massa gotte mat och julgodis etc i cirka en vecka och nu blir det back on track för mig..

Idag så kommer även älsklingen hit och sover över och idag så kanske vi ska gå på bio vi får se för jag måste hålla i mina pengar känner att jag verkligen måste hålla i det jag har kvar har ju en massa saker som måste göras hemma också. Måste även städa mitt rum har en massa kläder i rummet nu igen måste skärpa mig mig med min städning vill hålla rummet rent och fint.

Ha en mysig Söndag =)

Inte min dag idag

Ja idag så har jag inte gjort mycket för världen, kollat på filmer och varit allmänt social mot alla här hemma men det är inte så mkt som hänt vi beställde hem pizza då ingen av oss hade fantas till vad vi skulle laga för mat. Men efter idag så måste jag börja med att äta nyttigare mat efter all dess julmat och nyårs mat..

Men iaf det är inte min dag idag då jag har den veckan i månaden vilket gör att jag får otroligt ont dem två första dagarna, men nu är det helt okej men jag blir otroligt seg också sitter iaf och kollar på Harry Potter och den flammande bägaren tycker det är en av det bästa filmerna av Harry potter filmerna då vill säga.
Ikväll så blir det iaf ingen bio för min del kommer ligga och vila i sängen med en kopp te och mysiga filmer. Nu har iaf Rozita och Micke åkt hem tråkigt nog skulle också vilja åka till Gotland skulle vara rätt så mysigt faktiskt.
Nej nu ska jag kolla klart på filmen och inte göra så mycket mer av denna dag.


God kväll på er! Kommer att lägga upp bilder från nyår imorgon

020110

God morgon God morgon! Ja nu har jag varit rätt så dålig på att blogga då jag jag har haft lite fullt upp med andra saker samt att jag inte riktigt vet vad jag skulle skriva, nu har jag iaf ätit frukost det blev två mackor med ett glasjuice..

Igår så låg jag i sängen i princi hela dagen, var så trött och bakis och tryckte i mig en massa onödigt som en massa godis och sen blev det tacochips med dipp och bara ultmat degning i sängen hade inte mycket krafter i kroppen, kollade även på Smekmånaden, Kalle och chokladfrabriken


Måste säga att det fanns mycket bra på tv igår, var som gjort för en bakisdag..


Idag åker Micke och Rozita hem deras båt går vi åtta, sen så ska jag träffa älsklingen idag vi skulle tydligen gå på bio med Thompa skulle se Avatar,  tror den kommer vara otroligt bra.


Nej nu ska jag kolla lite på tv sen ska jag göra iordning lite måste städa bland mina kläder som ligger överallt för tillfället, sen blir det att vara lite social med mamm och Rozita för Rozita åker som sagt hem ikväll

RSS 2.0