Gomoorra Gomorra

Ja nu är klockan kvart i tio och jag har redan hunnit vaknat till ch fått i mig en god frukost samt som jag avnöjt en kopp te inte så dåligt tycker jag och att jag lyckades dra mig upp vid nio tiden är ovanligt då jag brukar gå upp runt tio snarare och när jag varit uppe till två också hehe..

Nu sitter jag iaf mysigt i sängen med ännu en kopp te och har precis duschat och känner mig genast lite bättre känner att jag håller på att bli helt frisk tror jag iaf. Men vi håller tummarna för mig!

Såhär ser jag ut om man möter mig på en bra dag

Jag tror att tricket till att jag bli så pigg så snabbt är att jag tänder dem starkaste lamporna i rummet och vänjer ögonen vid det och det gör att man blir piggare pga av ljuset. Ja det kanske låter lite dumt men jag har läst det i en tidning och så har jag provat det när det är sådana här mörka kalla morgonar fast nu är det ju dock inte mörkt men kallt är det iaf..

Näej nu ska jag dricka upp mitt te vara inne lite på FB sen blir det att klä på sig och dra iväg till skolan men det är ju inte förrssen om två timmar..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0