051009

Jaha så var det början på en ny vecka igen, helgen har gått riktigt fort tycker jag det som man skulle knäppt med fingrarna och så har det blivit måndag.
Ja idag så har jag inte gjort så mycket roande saker faktiskt, jag började dagen med att att frukost och dricka en stor kopp av Kamomille te och läste lite bloggar, sen så pluggade jag på till provet som jag hade idag och var så inne i pluggandet att rätt som det var så va klockan halv ett så då var det bara för mig att sätta på mig min fina nya höstjacka och mina guldiga Converse ta med mig väskan och åka emot skolan..
När man väl kom till skolan så började man knata upp för trapporna till B44 för att göra provet men det visade sig att det var inte där vi skulle var, gjorde samma sak som förra veckan när vi skulle ha prov då jag gick till B44 men så hade vi provet i en annan sal, men iaf så gick jag iväg mot den salen vi skulle va i och satte mig på en ledig plats och började med provet och det kändes som att det ändå gick helt okej, så får bara hoppas att det iaf blir ett Godkänt för det kändes som att jag åtminstonde skulle kunna få det. Så jag håller tummarna.

Sen när jag var klar så bar det av hemmåt och jag kände bara att jag så gärna ville hem och bara ta det lugnt, men självklart så var det försening på just mitt tåg och med försening så innebär det också mkt folk på t-banan, men vad ska man göra? Jag ställde mig iaf i ett av hörnen och läste ur Breaking Dawn som det inte är så mkt kvar i just nu så snart är man klar och då har jag läst alla de fyra böckerna och nu är det dessutom riktigt intressant.

När jag kom hem så var maten också klar, men jag var inte hungrig kände jag så att istället för att äta så satte jag mig i rummet och fixade i min smyckes låda samt alla mina klädeslådor jag tror att jag måste slänga lite av mina kläder för att jag vet att jag inte använder allt men det känns så svårt och göra sig av med saker men får göra det någon dag..
Nu sitter jag iaf åter igen i mitt rum och har precist ätit en god Lunch/Middag som det alltid blir här hemma tycker jag men det var iaf riktigt gott och är proppmätt och som sagt nu sitter jag här med en kopp te och tänkte läsa ut min bok..


Har lite andra goda nyheter imorgon så ska vi åka och hämta våran lilla vovve Milton och det ska bli så otroligt kul känns som veckorna har flugit förbi och imorgon så kommer det ett tillskott till famlijen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0