Söndag 12 Oktober

Vaknade vid tolv vid att farmor la molle i min säng , sedan gick man upp satte på en kop te och gjorde iordning mackor. Var riktigt gott . Sedan har jag pratat lite med farmor och kollat på en film.

Ska snart äta lite crepse med famor mums fili babba


fixar oss iordning för dressman festen! =)





Igår så var det 70-80tals fest och det var riktigt kul, började med att vi åkte från jobbet till münchenbryggeriet med Jossan Elisabet Thompa o Andreas. när man kom dit fick man gå på röda mattan och där mötte vi upp susanne .

Sedan gick man in fick en välkoms drink och hälsade på dem andra dressman persnoalen, sen gick man ut igen och lyssnade på trubaduren ett band som spelade massa covers från just 70-80tal det var riktigt rolig..


Sedan gick vi in igen då regionscheferna höll tal sedan så fick vi se lite teater det var verkligen jätteroligt, sedan började man dansa och drack lite cider vi hade trotts allt öppenbar lite farligt kanske.. sedan blev det mat som var bakad potatis revbensspjäll med nachochips och majskolvar. Sedan bar det ut till dansgolvet igen..

Jag måste bara säga att det var en riktig lyckad dressmann fest och kul  o träffa all annan personal kom inte hem försen klockan halv tre kanske så dansade man hela kvällen. Men i det hela så var det en riktigt rolig kväll med mycket dans och ganska ont i fötterna...

Ha en riktig trevlig söndag hörs senare.

Ciao Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0